Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 7.54 Cafe Latte - vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 
 
 

 

Descriere produs:

   Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video vopsea de par permanenta - 7.54 Cafe Latte - vopsea Henna Color Plus Olanda .

   Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus (Olanda) nu contine PARABENI, iar extractele din semintele de Floarea-Soarelui confera protectie si ingrijire parului dvs. si sunt cerificate organic.

   Parul dvs. va avea extra ingrijire, vitalitate si faimoasa stralucire a Henei cu: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena .

   Aceasta vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii.

   Precautii Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus: Contine:diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!

   Pachetul de vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus contine:

  • Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml,
  • Activatorul Long Lasting - 40 ml,
  • Instructiuni de folosire,
  • Balsam de fixare a culorii - 20 ml,
  • Manusi.
  • Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!

   Gama de vopsele permanente Long Lasting Colour este conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui, certificate organic, protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.

   Prezentare vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus: 40 ml vopsea + 40 ml activator + 20 ml balsam fixator.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 10.00 High Light Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Color - 5.4 Indian summer -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  3.44 Warm Brown -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  - 8 Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 6.67 Purple Dream - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 4 Medium Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.5 Mahogany - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.38 Cinnamon vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 8.3 Light Golden Blond - Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3.37 Espresso - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3 Dark Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.56 Auburn-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.3 Medium Golden Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -10.01 High Light Silver Blond Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.45 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour- 6.43 Brilliant Bronze - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.64 Henna Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 1 Black - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.46 Copper Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7 Medium Blond - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -3.67 Burgundy-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.67 Red Violet Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -4.03 Mocha Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5.3 Light Golden Brown- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6.45 Copper Mahogany-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6 Dark Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

 

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 7.54 Cafe Latte - Paint Henna Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - 7.54 Cafe Latte - Henna paint color Moreover Netherlands. Long Lasting Colour - permanent hair dye -7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus (Netherlands) do not contain parabens, and extracts of sunflower seeds provides protection and care of your hair and are cerificate organic. Your hair will take extra care, vitality and radiance of HeNe famous with: Moisturizing botanical ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, horsetail), complex Vitamine B, vitamin A and Hena. This permanent hair dye color Long Lasting - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus protects the hair structure during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Provides long term results, maintaining the richness of color. Precautions Long LastingColour - permanent hair dye - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus: Contains: diaminotoluen, resorcinol, α-naphthol and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If paintnetwork in contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Wear gloves from the package. Keep out of reach of children. Follow instructions carefully! Package permanent hair dye color Long Lasting - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus contains: Long Lasting-paint tube 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, Conditionerfixing color - 20 ml, gloves. For long hair and / or degraded, use two packets of paint! range of paints Permanent Long Lasting Colour is conceived without the addition of: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophenol Tetra-6th Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, allergenic fragrances, phthalates and musk compounds. Extracts of sunflower seeds, certified organic, protecthair structure and fight against the destruction of color. Presentation permanent hair dye color Long Lasting - 7.54 Cafe Latte - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml priming paint + 20 ml of binding fabric. Instructions for use Henna hair dye plus Long Lasting ColorVa Please read instructions carefully before use! Thank you for choosing paint HennaplU.S. Long Lasting color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour offers a beautiful intense color and long, giving her hair a natural shade. Staining is permanent and will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provides proecUV knew best hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopseaua coverage of white hair color covers Hennaplus Long Lasting 100% white hair, providing shadebeautiful from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie 100% on white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and want to I colored in a modern color (red, purple, brown), we recommend you mix the tuna with natural colors corresponding to the maximum coverage of hairLong Lasting Colour lbe.Aplicarea paint on already dyed hair, permanently or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks after permanentare before using Long Lasting Colour paint. Note that you stinkETI is permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting ColourFolositi paint color on dry hair nespalat.Purtati gloves and appropriate. It is recommended that you wash your hair if used before prodthe styling (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III. Important) • Do not allow product to reach copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / robe dark or used in beauty parlors f.ru protect clothes during nuantarii • A asprii tooth comb (non-metallic) • Watch • A Long Lasting Colour and Package Content manusile3.Amestecarea permanent dye Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your towel or robe around your shoulders and put your gloves in the package .- Take cover tube (B). Empty entire contents of the tube andn bottle of application (A) (Fig. 1) .- Close bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure the room you do not currently process-product materials textile.4.Posibilitati Prevent dripping paint application Permanent Hair HennaPlus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second packet and colored on the sides, along the face and varfurile.A. ApplynevopsitUtilizand bottle hair area on the application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a shadeclosed than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, massaging easily (do not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair to ends. Massage ofagain, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period interactionPermanent hair dye Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 be allowed to act 30 min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shade you want after a nuantareDupa obtineti.6.Clatirea and care during the interaction umeziti hair with warm water and rub slightly. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and ensureextra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you've used this product. Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of creamM on the tube clean. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other areas of the body • Do not use in case of allergic reaction earliera coloring product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately sealed product or store. Bottle may explode. • Rinse the bottle after useand throw away the empty tube network. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid aggravation of these symptoms your hair colored only after consulting a doctor. Permanent hair dye Beads Long Lastingour - 10.00 High-Henna Light Blonde Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Color - 5.4 Indian Summer - Henna hair dye Netherlands Color Plus Long Lasting Colour 3.44 Warm Brown - Henna Hair Color Plus Long Lasting Netherlands paint color - 8 Light Henna Plus Colour blond-dyed hair dye permanent Netherlands Long Lasting color - 6.67 Dream Purple - Paint Henna Co.Netherlands plus their permanent hair dye color Long Lasting - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.38 Cinnamon Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Color Plus v Netherlandsopsea Permanent Hair Colour Long Lasting - 3.37 Espresso - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 2.66 Reddish Black-painted Dutch Henna Plus Colour Long Lasting permanent hair dye color - Dark Brown 3-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.56-paint Auburn Henna Color Plus Netherlands permanent hair dyeLong Lasting Colour - Chocolate Brown-Paint 5.35 Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 6.35 Hazelnut-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye Long-Lasting Paint Colour -5 Henna Light Brown Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Colo-10.01 ur High Light Blonde Henna Color Plus Silver Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.45 Warm Brown - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.54 Cafe Latte - Paint Color Henna Plus Long Netherlands permanent hair dye Lasting Colour, Brilliant Bronze 6.43 - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting- 5.64 Henna Red - Henna paint Holland Color Plus Long Lasting permanent hair dye color - a black - paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.46 Copper Red - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting Copper Blonde-painted -8.4Henna Color Plus her hair dye permanent Netherlands Long-Lasting color paint -3.67 Burgundy Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.67 Red-Violet Brown Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting Mocha Brown -4.03 Henna Paint Color Plus-Holland permanent hair dye color -5.3 Long Lasting Henna Color Light Golden Brown-PlU.S. permanent hair dye Netherlands Long-Lasting Paint Colour Mahogany Copper -6.45 Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye -6 Long Lasting Colour-Dark Blonde Henna Paint Color Plus Netherlands This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price More This product presents natural cosmetics here and you can find gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 7,54 Cafe Latte - Pintura Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 7,54 Cafe Latte - color de la pintura de henna Por otra parte los Países Bajos. color y dura más tiempo - tintes de cabello permanentes -7,54 Cafe Latte - Henna Color Plus (Países Bajos) no contienen parabenos, así como extractos de semillas de girasol proporciona protección y el cuidado de su cabello y están cerificate orgánica. Tu pelo tendrá un cuidado especial, la vitalidad y el resplandor de HeNe con famosos: Hidratante ingredientes botánicos (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, cola de caballo), el complejo Vitamine B, vitamina A y Hena. Este permanente de tinte para cabello de color y dura más tiempo - 7,54 Cafe Latte - Henna Color Plus protege la estructura del cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Proporciona resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color. Duradera a largo PrecaucionesColor - tintes de cabello permanentes - 7,54 Cafe Latte - Henna Color Plus: Contiene: cantidad diaminotoluen, resorcinol, α-naftol y muy pequeñas de amoníaco y agua oxigenada. Puede causar una reacción alérgica. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si la pinturared en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Use guantes del paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga las instrucciones con cuidado! Paquete permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,54 Cafe Latte - Henna Color Plus contiene: Que dura-pintura de tubo de 40 ml de largo a largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, Acondicionadorla fijación del color - 20 ml, guantes. Para el cabello largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura! gama de pinturas permanente y dura más tiempo en color se concibe sin la adición de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P-aminofenol Tetra sexto nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, fragancias alergénicas, los ftalatos y los compuestos de almizcle. Los extractos de semillas de girasol, certificación orgánica, protegerla estructura del cabello y la lucha contra la destrucción de color. Presentación permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,54 Cafe Latte - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml de imprimación de pintura + 20 ml de tejido de unión. Instrucciones para el uso de tinte para cabello Henna más Duradero ColorVa Por favor, lea atentamente las instrucciones antes de usar! Gracias por elegir la pintura HennaplEstados Unidos a largo color duradero, color de pelo con seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo ofrece un hermoso color intenso y largo, dando a su cabello un color natural. Tinción es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporciona proecUV que mejor conocía la estructura del cabello, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopseaua cobertura del color del pelo blanco cubre Hennaplus y dura más tiempo del 100% pelo blanco, proporcionando sombraprportie aplicables hermosa desde la raíz hasta varfuri.Nota: - 100% en el pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% de su pelo es de color blanco y desea Yo de color en un color moderno (rojo, morado, marrón), le recomendamos que mezcla el atún con colores naturales correspondientes a la cobertura máxima de peloLarga lbe.Aplicarea duradera color de la pintura ya color de pelo de forma permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas después de permanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que apestanETI es permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo ColourFolositi color de la pintura en el cabello seco guantes nespalat.Purtati y apropiada. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de prodel estilo (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (ver III.) Importante • No dejar que se infiltre copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Una toalla vieja / túnica oscura o su uso en salones de belleza f.ru proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • Reloj • Un color y dura más tiempo y manusile3.Amestecarea paquete de contenido permanente de tintes de henna Más dura más tiempo Color, Abróchense toalla o albornoz alrededor de tus hombros y poner los guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B). Vacíe todo el contenido del tubo yn botella de aplicación (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de que la sala en la que actualmente no materiales del producto-proceso prevenir goteos textile.4.Posibilitati aplicación de la pintura permanente del pelo HennaMás dura más tiempo pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicarárea nevopsitUtilizand pelo botella en la aplicación (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tonocerrados que serán utilizadas) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo de la longitud del cabello hasta las puntas. El masaje deotra vez, y después esparcir la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de interacciónPermanente de tinte para cabello Henna Color plus y dura más tiempo, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 poder actuar 30 min. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de la sombra que desee después de un obtineti.6.Clatirea nuantareDupa y cuidado en la interacción umeziti pelo con agua tibia y frote ligeramente. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Se prolonga la coloración y garantizarprotección adicional. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a prueba una prueba de sensibilidad 48 horas antes de la aplicación, incluso si ha utilizado este producto. Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de cremaM en el tubo limpio. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacción alérgica anteriorun producto de coloración, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato sellado de producto o de tienda. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de su usoy tirar la red de metro vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar la agravación de estos síntomas, su pelo de color sólo después de consultar a un médico. Permanente de tinte para cabello perlas y dura más tiemponuestra - 10,00 de alto Henna Luz Rubia Color Plus Holanda permanente de tinte para cabello de color y dura más tiempo - 5,4 veranillo de San Martín - de tinte para cabello Henna Color Plus Países Bajos y dura más tiempo en color marrón cálido 3,44 - Henna Color de pelo Además larga duración color de la pintura Holanda - 8 Luz Además Henna color de tinte para cabello teñido de rubio permanente Holanda larga duración del color - 6,67 Sueño Purple - Pintura Henna Co.Países Bajos además de su permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4 Medium Brown - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,5 caoba - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,38 Canela Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 8,3 Luz Dorada Rubia - Henna Color V Plus Países Bajosopsea Permanente del color del pelo y dura más tiempo - 3.37 Espresso - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 2,66 rojizo Negro-pintada neerlandesa henna Más Color y dura más tiempo de color permanentes tintes de cabello - Dark Brown 3-Pintura Henna Color Plus Países Bajos permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4.56-pintura Auburn Henna Color Plus tintes permanentes Países BajosColor y dura más tiempo - Chocolate Brown-Paint 5,35 Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 6,35 avellana-Paint Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,3 Medio Golden Rubia, Henna Color Plus tintes permanentes Países Bajos de larga duración de pintura de color marrón claro -5 Henna Color Plus Países Bajos para tintes de cabello permanente y dura más tiempo Colo-10,01 Ur Alta Luz Rubia Henna Color Plus Plata Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,45 caliente Brown - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,54 Cafe Latte - Pintura Henna Color plus largo de tintes permanentes Países Bajos Duradera color, brillante bronce 6,43 - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo- 5,64 Henna Roja - Holanda pintura Henna Color Plus y dura más tiempo el color permanente del pelo de color - un negro - pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,46 cobre rojo - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7 Medio Rubia - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente de tinte para cabello de color rubio y dura más tiempo de cobre pintada de -8,4Henna Color Plus pelo tinte permanente Holanda duradera color de la pintura-Long -3,67 Borgoña Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,67 Rojo-Violeta Brown Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo Mocha Brown -4,03 Pintura Henna Color Plus-Holland de color permanentes tintes de cabello -5,3 y dura más tiempo Henna Color Luz Dorada Brown-PlPermanente de EE.UU. para tintes de cabello Países Bajos de larga duración de pintura color caoba de cobre -6,45 Henna Color Plus tintes permanentes Países Bajos -6 y dura más tiempo de color oscuro Rubia Pintura Henna Color Plus Holanda Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más Este producto presenta cosmética natural aquí y usted puede encontrar los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 7,54 Caffè Latte - Paint Henna Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - 7,54 Caffè Latte - colore della vernice hennè Inoltre nei Paesi Bassi. Lunga durata Colore - tinture per capelli permanenti -7,54 Caffè Latte - Henna Color Plus (Paesi Bassi) non contengono parabeni, ed estratti di semi di girasole assicura la protezione e la cura dei vostri capelli e sono Cerificate organici. Tuoi capelli si prenderà cura in più, la vitalità e splendore di HeNe con famosi: Idratante ingredienti botanici (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coda di cavallo), complesso Vitamine B, vitamina A e Hena. Questo permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,54 Caffè Latte - Henna Color Plus protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Fornisce i risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Precauzioni lunga durataColore - tinture per capelli permanenti - 7,54 Caffè Latte - Henna Color Plus: Contiene: quantità diaminotoluen, resorcina, α-naftolo e piccolissime di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vernicerete in contatto con gli occhi, lavare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Indossare guanti dal pacchetto. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni! Pacchetto permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,54 Caffè Latte - Henna Color Plus contiene: Long-Lasting vernice tubo 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, istruzioni, condizionatorefissaggio del colore - 20 ml, guanti. Per i capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due pacchetti di vernice! gamma di vernici permanenti, lunga vita a colori è concepita senza l'aggiunta di: P-Phenilendiamina (PPD), A & P amminofenolo Tetra-sesto Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, fragranze allergizzanti, ftalati e composti di muschio. Estratti di semi di girasole, certificata biologica, la protezionestruttura del capello e la lotta contro la distruzione del colore. Presentazione permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,54 Caffè Latte - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml di adescamento di vernice + 20 ml di tessuto vincolanti. Istruzioni per l'hennè tinture per capelli uso più lunga durata ColorVa Si prega di leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto di vernice HennaplU. S. Long Lasting colore, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori offre un bel colore intenso e lunghe, i capelli dando una tonalità naturale. Colorazione è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornisce proecUV sapeva migliore struttura dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopseaua copertura di colore di capelli bianchi copre Hennaplus, lunga vita al 100% dei capelli bianchi, che fornisce ombrabella dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei vostri capelli è bianca e si desidera Ho colorato in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia di mescolare il tonno con i colori naturali corrispondente alla massima copertura dei capelliLunga durata della vernice lbe.Aplicarea colore sui capelli già tinti, in modo permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane prima di utilizzare permanentare dopo lunga durata della vernice di colore. Si noti che puzzaETI è permanente dei capelli semi-permanente o temporanea, è possibile utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus, lunga vita, lunga vita colore della vernice ColourFolositi sui capelli asciutti guanti nespalat.Purtati e appropriato. Si consiglia di lavare i capelli se usato prima di prodlo stile (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dalla scatola • Si raccomanda di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III. Importante) • Non immettere nelle copiilor2.PregatirePregatiti seguenti: • un vecchio asciugamano / abito scuro o utilizzati in istituti di bellezza f.ru proteggere i vestiti durante nuantarii • Un dente di pettine asprii (non metallico) • Orologio • una lunga durata del colore e del pacchetto manusile3.Amestecarea Content tinture permanenti Henna Plus Long Lasting Colour, Allacciate le asciugamano o accappatoio sulle spalle e mettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B). Svuotare l'intero contenuto del tubo en bottiglia di applicazione (A) (Fig. 1) .- bottiglia Chiudi. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) Autunno .- o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente sticlutei (Fig. 3) .- Assicurarsi che il locale in cui si impediscono attualmente non materiali di processo-prodotto textile.4.Posibilitati gocciolante di vernice domanda permanente dei capelli hennèPlus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza (da spalla). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. ApplicarenevopsitUtilizand zona dei capelli bottiglia sulla domanda (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalitàchiuso che essere utilizzato) e un aumento nelle radici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli fini. Massaggio deldi nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di interazionePermanente tinture per capelli Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min .- 10.00 e 10,01 possono agire 30 min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalità che si desidera, dopo un obtineti.6.Clatirea nuantareDupa e assistenza durante la u interazionemeziti capelli con acqua tiepida e strofinare leggermente. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e garantireprotezione extra. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus Long Lasting Colour! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se avete usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di cremaM sul tubo pulito. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpo • Non utilizzare in caso di reazione allergica precedentiun prodotto di colorazione, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente sigillato prodotto o di negozio. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'usoe buttare via la rete di vuoto del tubo. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi, i capelli colorati solo dopo aver consultato un medico. Permanente tinture per capelli perline lunga duratala nostra - 10.00 High-Light Blonde Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli Color Long Lasting - 5.4 Indian Summer - Colore Henna Plus Long Lasting colore dei capelli tintura Paesi Bassi 3,44 Warm Brown - Henna Plus Colore dei capelli, lunga vita colore della vernice Paesi Bassi - 8 Light Henna Plus-tingere i capelli tinti di biondo Colore permanente dei Paesi Bassi Long Lasting colore - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Co.Paesi Bassi, più la loro permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 5.5 Mogano - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,38 Cannella Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 8.3 Golden Light Blonde - Henna Color V Plus Paesi Bassiopsea Permanente Capelli, lunga vita - 3.37 Espresso - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 2,66 Rossastro nero dipinto olandese Henna Plus Colore lunga durata permanente tinture per capelli di colore - Dark Brown 3-Color Paint Henna Plus Paesi Bassi permanente, tinture per capelli di colore, lunga vita - 4,56-vernice Auburn Hennè Color Plus Paesi Bassi tinture permanenti dei capelliLunga durata Colore - Chocolate Brown-Paint 5,35 Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 6,35 nocciola-Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Color Plus Paesi Bassi tinture permanenti dei capelli lunga durata della vernice Colore -5 Henna Light Brown Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli, lunga vita Colo-10,01 Ur High Light Blonde Henna Color Plus Silver permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 4.45 Warm Brown - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,54 Caffè Latte - Paint Color Henna Plus Long Paesi Bassi tinture permanenti dei capelli della durata di colori, brillanti Bronzo 6,43 - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata- 5,64 Henna Red - vernice Henna Olanda Color Plus Long Lasting tinture permanenti colore dei capelli - un nero - colore della vernice Henna Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,46 Copper Red - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli color rame, lunga vita Blonde dipinte a -8,4Henna Color Plus suo tinture per capelli permanenti Olanda-Long Lasting colore della vernice -3,67 Borgogna Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4,67 rosso-violetto Brown Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita Mocha Brown -4,03 Henna Paint Color Plus-Holland permanente il colore dei capelli tintura -5,3 lunga durata Henna Color Light Golden Brown-PlPermanente degli Stati Uniti tinture per capelli Paesi Bassi lunga durata della vernice colore mogano rame -6,45 Henné Color Plus tinture per capelli permanenti Paesi Bassi -6 Long Lasting Colour-Dark Blonde Henna Paint Color Plus Paesi Bassi Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso di più Questo prodotto presenta cosmetici naturali e qui si possono trovare i regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 7,54 Cafe Latte - Peinture Henna Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - 7,54 Cafe Latte - couleur de la peinture au henné En outre Pays-Bas. Long Lasting couleur - teintures capillaires permanentes -7,54 Cafe Latte - Henné Color Plus (Pays-Bas) ne contiennent pas de parabens, et des extraits de graines de tournesol offre une protection et les soins de vos cheveux et sont cerificate organiques. Vos cheveux seront faites très attention, la vitalité et l'éclat de HeNe avec célèbre: hydratant ingrédients botaniques (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle), complexe Vitamine B, la vitamine A et Hena. Ce permanent de couleur de cheveux colorant durables - 7,54 Cafe Latte - Henné Color Plus protège la structure du cheveu pendant coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Fournit des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Précautions longue tenueCouleur - teintures capillaires permanentes - 7,54 Cafe Latte - Henné Color Plus: Contient: quantité diaminotoluen, résorcinol, α-naphtol et très peu d'ammoniaque et de peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si la peintureréseau en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Porter des gants de l'emballage. Tenir hors de portée des enfants. Suivre attentivement les instructions! Paquet permanentes de couleur de cheveux colorant durables - 7,54 Cafe Latte - Henné Color Plus contient: Long-peinture durable tube 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, instructions, revitalisantfixation des couleurs - 20 ml, gants. Pour les cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture! gamme de peintures permanent Long Couleur durable est conçue sans l'ajout de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophénol Tetra-6th nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, fragrances allergisantes, les phtalates et les muscs. Extraits de graines de tournesol, certifié biologique, à protégerla structure du cheveu et la lutte contre la destruction de la couleur. Présentation permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,54 Cafe Latte - Henné Color Plus: 40 ml + 40 ml d'amorçage de la peinture + 20 ml de tissu contraignant. Instructions pour l'utilisation de teintures capillaires au henné plus longue tenue ColorVa S'il vous plaît lire attentivement les instructions avant utilisation! Merci d'avoir choisi la peinture HennaplU. S. Long Lasting la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offre une belle couleur intense et longue, en lui donnant une teinte naturelle des cheveux. La coloration est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol offre proecUV savait meilleure structure des cheveux, ce qui vous permet de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua la couverture de la couleur des cheveux blancs couvre Hennaplus Long durable de 100% des cheveux blancs, procurant de l'ombrebelle de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable à 100% sur les cheveux blancs, à l'exception de la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous souhaitez J'ai coloré dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous vous recommandons de mélanger le thon avec des couleurs naturelles correspondant à la couverture maximale des cheveuxLongue durée de couleurs de peinture lbe.Aplicarea déjà coloré les cheveux de façon permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines avant d'utiliser permanentare après longue tenue couleur de peinture. Notez que tu puesETI est permanente des poils semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue de couleur de peinture ColourFolositi sur cheveux secs gants nespalat.Purtati et appropriée. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant prodle style (la cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III. importants) • Ne pas laisser pénétrer dans copiilor2.PregatirePregatiti suivantes: noir • une vieille serviette robe / ou utilisés dans des salons de beauté f.ru protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • • Regardez une longue durée des couleurs et du contenu du paquet manusile3.Amestecarea permanente teinture au henné Plus longue tenue couleur, Attachez votre serviette ou un vêtement autour de vos épaules et de mettre vos gants dans le paquet .- Prendre couvrir tube (B). Vider tout le contenu du tube etbouteille d'application n (A) (Fig. 1) .- fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) .- sticlutei automne ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce que vous n'avez pas actuellement matières processus Éviter que le produit textile.4.Posibilitati gouttes d'application de peinture permanente de cheveux au hennéPlus longue tenue ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. AppliquernevopsitUtilizand zone cheveux bouteille sur l'application (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teintefermé que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) contient le reste éparpillé le long de la longueur des cheveux à la pointe. Massage desà nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Interaction PériodePermanent de teintures capillaires au henné Plus longue tenue couleur, 30 minutes pour engager et de 2.66 à 3.67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10,00 et 10,01 être autorisé à agir 30 min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre que vous voulez après une obtineti.6.Clatirea nuantareDupa et de soins au cours de la u interactionmeziti cheveux à l'eau chaude et frotter légèrement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et d'assurerune protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous avez utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crèmeM sur le tube propre. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réaction allergique antérieureun produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, mal de gorge ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement scellée produit ou magasin. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usageet jeter le tube vide du réseau. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée se produit produsuluipe tels que des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes vos cheveux colorés seulement après avoir consulté un médecin. Permanente de teintures capillaires perles longue tenuenotre - 10,00 High-Light Henna Blonde Color Plus Bas de teintures capillaires permanentes Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Henna teintures capillaires Pays-Bas Color Plus longue tenue de couleur brun chaud 3,44 - Henna Hair Color Plus longue tenue de couleur de peinture Pays-Bas - 8 Light Henna Plus Couleur cheveux teints teinture blonde permanente Pays-Bas longue tenue de couleur - 6,67 Dream Purple - Peinture Henna Co.Pays-Bas en plus de leur couleur de cheveux colorant permanent durables - 4 Moyen Brown - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 5,5 acajou - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,38 cannelle Henna Paint Color Plus Pays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 8,3 Lumière Dorée Blonde - Henné Color Plus / Pays-Basopsea permanente cheveux couleur longue tenue - 3,37 Espresso - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 2,66 noir rougeâtre peint néerlandais Henna Plus couleur longue tenue de couleur de cheveux colorant permanent - Dark Brown 3-Paint Color Plus Henna Pays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 4,56-peinture Auburn Henna Color Plus de teinture capillaire permanente Pays-BasCouleur de longue durée - Brun Chocolat-Paint 5,35 Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 6,35 noisette de peinture au henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 7,3 Moyen Golden Blonde, Henné Color Plus de teinture capillaire permanente Pays-Bas Long Lasting Colour Light Brown-5-Paint Color Plus Henna Pays-Bas de teintures capillaires permanentes longue tenue Colour -10,01 la High Light Blonde Henna Color Plus Silver Pays-Bas de teintures capillaires permanentes longue tenue couleur - brun chaud 4,45 - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,54 Cafe Latte - Peinture couleur Henna Plus Long Pays-Bas dans les teintures capillaires permanentes durable couleur, brillant 6,43 Bronze - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue- 5,64 henné rouge - de la peinture au henné Holland Color Plus longue tenue de teintures capillaires permanentes de couleur - un noir - peinture au henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,46 Cuivre Rouge - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Bas de teintures capillaires permanentes de couleur longue tenue de cuivre peintes à -8,4 BlondeHenné Color Plus de teintures capillaires permanentes sa longue tenue de couleur de peinture-Pays-Bas -3,67 Bourgogne Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 4,67 rouge-violet Brown Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture Long Lasting Mocha Brown -4,03 Henna Paint Color Plus-Holland cheveux couleur de la teinture permanente -5,3 longue tenue henné couleur dorée Brown-PlEtats-Unis de teintures capillaires permanentes Pays-Bas à longue durée de peinture couleur acajou cuivre -6,45 Henna Color Plus de teintures capillaires permanentes Bas -6 longue tenue de couleur blond foncé Henna Paint Color Plus Bas Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas en savoir plus Ce produit présente cosmétiques naturels ici et vous pouvez trouver des cadeaux Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 7,54 Cafe Latte - Paint Henna Plus Color Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - 7,54 Cafe Latte - Henna Lackfarbe Außerdem Niederlanden. Langlebige und Farbe - permanente Haarfärbemittel -7,54 Cafe Latte - Henna Plus Color (Niederlande) enthalten keine Parabene, sowie Auszüge aus Sonnenblumenkernen bietet Schutz und Pflege Ihrer Haare und sind organische cerificate. Ihre Haare werden von besonders vorsichtig, Vitalität und Ausstrahlung HeNe berühmt mit: Moisturizing pflanzlichen Inhaltsstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, Nalbant, Schachtelhalm), komplexe Vitamine B, Vitamin A und Hena. Diese permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,54 Cafe Latte - Henna Plus Color schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass es Haarfarbe zu schützen und zu verhindern Ausbleichen. Bietet langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Vorsichtsmaßnahmen LanglebigeFarbe - permanente Haarfärbemittel - 7,54 Cafe Latte - Henna Plus Color: Enthält: diaminotoluen, Resorcin, α-Naphthol und sehr geringe Mengen von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn malenNetzwerk in Kontakt mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Handschuhe aus der Verpackung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig! Paket permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,54 Cafe Latte - Henna Color Plus enthält: Langlebige-Lack 40 ml Tube Langlebige Aktivator - 40 ml, Anleitungen, ConditionerFestsetzung color - 20 ml, Handschuhe. Bei langen Haaren und / oder abgebaut wird, verwenden zwei Päckchen malen! Palette von Farben Permanent Long Lasting Colour gedacht wird ohne den Zusatz: P-Phenilendiamina (PPD), A & P Aminophenol Tetra-6 Nitroquinoxaline, Chlorresorcin, allergenen Duftstoffe, Phthalate und Moschus-Verbindungen. Auszüge aus Sonnenblumenkernen, kbA, schützenHaarstruktur und Kampf gegen die Zerstörung der Farbe. Presentation permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,54 Cafe Latte - Henna Plus Color: 40 ml + 40 ml Grundierung + 20 ml verbindlichen Stoff. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel plus Long Lasting ColorVa Lesen Sie die Anweisungen vor Gebrauch sorgfältig lesen! Danke für die Wahl malen HennaplU. S. Long Lasting Farbe, Safe Haarfarbe, die natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour gewährleisten bietet eine schöne intensive Farbe und lang, indem er ihr Haar einen natürlichen Schatten. Färbung ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bietet proecUV am besten kannte Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopseaua Abdeckung Weiß Haarfarbe deckt Hennaplus Langlebige 100% weißem Haar, Beschattungschön von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie 100% auf weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% der Haare ist weiß und will I in einer modernen Farbe (rot, violett, braun) gefärbt, empfehlen wir Ihnen die Thunfisch-Mix mit natürlichen Farben, die der maximalen Reichweite von HaarenLanglebige und Farbe lbe.Aplicarea Farbe auf bereits gefärbten Haaren, dauerhaft oder coloratVopseaua Langlebige Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhafte verwendet werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nach, bevor Sie permanentare Long Lasting Colour malen. Beachten Sie, dass Sie stinkenETI ist dauerhafte Haarentfernung semi-permanenten oder temporären eine Farbe verwenden können, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Langlebige ColourFolositi Lackfarbe auf trockenem Haar gemalt worden nespalat.Purtati Handschuhe und angemessen. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vorher benutzt prodDas Styling (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III. Wichtig) • Das Produkt darf nicht zu erreichen copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / Bademantel Dunkeln oder in Schönheitssalons f.ru schützen Kleidung während nuantarii • Ein asprii Lupe (nicht aus Metall) • • Watch eine lang anhaltende Farbe und Packungsinhalt manusile3.Amestecarea permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your Handtuch oder Bademantel um die Schultern und setzte Ihre Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B). Empty gesamten Inhalt der Tube undn Flasche Anwendung (A) (Abb. 1) .- Am Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum Sie derzeit nicht über Prozess-Produkt Materialien textile.4.Posibilitati Tropfschutz Farbauftrag Permanent Hair HennaPlus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket und farbigen an den Seiten entlang der Gesichts-und varfurile.A. ApplynevopsitUtilizand Flasche Haar Bereich auf die Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem Farbton lackiertgeschlossen, als verwendet werden) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare zu den Enden zerstreut. Massage derwieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit erhalten, können auf Haarlänge zu Tops angewandt werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period InteraktionPermanente Haarfärbemittel Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten werden .- 10.00 und 10,01 dürfen 30 min zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach dem gewünschten Farbton nach einem nuantareDupa obtineti.6.Clatirea und Betreuung während der Interaktion umeziti Haar mit warmem Wasser und reiben Sie leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Verwenden Sie Stoff Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert Färbung und sicherzusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari genießen zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen, auch wenn Sie dieses Produkt verwendet haben. Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der CremeM auf das Rohr zu reinigen. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder andere Körperstellen • Nicht verwenden, wenn allergische Reaktion auf frühereeine Färbung Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort verschlossen Produkt oder zu speichern. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauchund entsorgen Sie das Leerrohr-Netzwerk. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome Ihre Haare gefärbt Lasting nur nach Rücksprache mit einem Arzt. Permanenten Haarfarben Perlen Longunsere - 10.00 High-Light Henna Blond Color Plus Niederlande permanente Haarfärbemittel Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Henna Haarfärbemittel Niederlande Color Plus Long Lasting Colour 3,44 warmen Brauntönen - Henna Hair Color Plus Long Lasting Niederlande Lackfarbe - 8 Light Henna Plus Colour blond-gefärbte Haare färben Niederlande Langlebige und dauerhafte Farbe - 6,67 Dream Purple - Henna Paint Co.Niederlande sowie deren permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4 Medium Brown - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 5,5 Mahagoni - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,38 Cinnamon Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Plus Color / Niederlandeopsea Permanent Hair Colour Long Lasting - 3.37 Espresso - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 2.66 rötlich schwarz lackierte niederländischen Henna Plus Long Lasting Colour permanente Haarfärbemittel Farbe - dunkelbraun 3-Paint Henna Plus Color Niederlande permanenten Haarfärbemitteln Farbe langlebig - 4,56-paint Auburn Henna Plus Color Niederlande permanenten HaarfärbemittelnLanglebige und Farbe - Chocolate Brown-Paint 5,35 Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 6,35 Haselnuss-Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Plus Color Niederlande permanenten Haarfärbemitteln Langanhaltende Paint Colour -5 Henna hellbraun Plus Niederlande permanente Haarfärbemittel Langlebige Colo-10,01 Ur High Light Blonde Henna Plus Color Silver Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,54 Cafe Latte - Paint Farbe Henna Plus Long Niederlande permanenten Haarfärbemitteln Lasting Colour, Brilliant Bronze 6,43 - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige- 5.64 Red Henna - Henna malen Holland Color Plus Long Lasting permanente Haarfärbemittel Farbe - ein schwarz - Farbe Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,46 Copper Red - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 7 Medium Blonde - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting Copper Blond lackiert -8,4Henna Plus Color ihrem permanenten Haarfärbemitteln Niederlande Langanhaltende Farbe malen -3,67 Burgund Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4,67 rot-violett Brown Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige Mocha Brown -4,03 Niederlande-Paint Henna Plus Long Lasting Color permanente Haarfärbemittel Henna Farbe -5,3 Color Light Golden Brown-PlUS-permanenten Haarfarben Niederlande Langanhaltende Paint Farbe Mahagoni Kupfer -6,45 Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel -6 Long Lasting Colour-Dark Blond Henna Plus Color Paint Niederlande Dieses Produkt können Sie mehr Preis gefunden werden auf Green Pharmacy auf dem niedrigsten Dieses Produkt stellt Naturkosmetik hier, und Sie können Geschenke finden Supermarkt
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 7,54 кафе Latte - Paint хны Color Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - 7,54 кафе Latte - хной цвет краски Кроме того Нидерландов. Долгое Цвет - постоянный краски для волос -7,54 кафе Latte - Хна Color Plus (Нидерланды), не содержат парабенов и экстракты семян подсолнечника, обеспечивает защиту и уход за волосами и cerificate органические. Ваши волосы будут проявлять особую осторожность, жизненность и сияние HeNe известен: Увлажняющий ботанических ингредиентов (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвощ), комплекс Vitamine B, витамин А и Хена. Это постоянные окрашивания волос цвет Долгое - 7,54 кафе Latte - Хна Color Plus защищает структуру волос при окраске. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Предоставляет долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Меры предосторожности ДолгоеЦвет - постоянный краски для волос - 7,54 кафе Latte - Хна Color Plus: Содержит: diaminotoluen, резорцин, α-нафтола и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если краскасети в контакте с глазами немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Надевайте перчатки из пакета. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям внимательно! Пакет постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,54 кафе Latte - Хна Color Plus содержит: Долгосрочный Краска трубка стабильном 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, Кондиционерфиксации цвета - 20 мл, перчатки. Для длинных волос и / или на деградированных, используя две пачки краски! спектр красок Постоянный Долгое Цвет мыслится без добавления: P-Phenilendiamina (PPD), и P аминофенола Tetra-шестых Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, аллергенные ароматов, фталаты и мускуса соединений. Выдержки из семян подсолнечника, сертифицированных органических, защититьструктуру волос и борьбы против уничтожения цвета. Презентация постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,54 кафе Latte - Хна Color Plus: 40 мл + 40 мл краски грунтовка + 20 мл обязательного ткани. Инструкция по применению краски для волос хной плюс Долгое ColorVa Пожалуйста, прочтите внимательно инструкцию перед применением! Благодарим Вас за выбор краски HennaplУ. С. Долгое цвета кожи, цвет волос безопасной, которые обеспечат естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет предлагает красивый интенсивный цвет и долго, давая ей волосы естественным оттенком. Окрашивание носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечивает proecУФ знал лучшие структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopseaua покрытие белого цвета волосы покрывают Hennaplus Долгое 100% седых волос, обеспечивая тенькрасивые от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% от седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый и хотите, чтобы Я окрашены в современные цвета (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем Вам смешать тунец с природными цвета, соответствующие максимальный охват волосДолгое lbe.Aplicarea Цвет краски на уже окрашенных волос, постоянно или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели после permanentare перед использованием Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что воньETI является постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Лонг краски стабильного цвета. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое ColourFolositi цвет краски на сухие волосы nespalat.Purtati перчатки и уместно. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до продуктовстиль (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III. Важные) • Не допускать попадания в copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • старое полотенце / темный халат или используются в косметических салонах F.RU защиты одежды во время nuantarii • asprii гребень (не металлической) • Часы • Долгое Цвет и пакет manusile3.Amestecarea права постоянного красителя хны Plus Долгое Цвет, Пристегните полотенце или халат вокруг плеч и положить перчатки, в упаковке .- Укрыться трубки (B). Пустое все содержимое трубки ип бутылку применения (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь, что номер у вас нет продукта процесса материалы textile.4.Posibilitati предупреждении капает нанесения краски Постоянный волос хнойПлюс Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второй пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. ПрименитьnevopsitUtilizand области волос бутылку по применению (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в тенизакрыты, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос до кончиков. Массажраз, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период взаимодействияПостоянный для окрашивания волос хной Plus Долгое цвет, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 красителей должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 быть разрешено выступать в 30 мин. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от тени вы хотите после obtineti.6.Clatirea nuantareDupa и ухода в процессе взаимодействия Umeziti волосы теплой водой и протереть слегка. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечитьдополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы использовали этот продукт. Очищение идеальный участок кожи за ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество кремаM на трубе чистоте. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, бровей или других частей тела • Не используйте в случае аллергической реакции ранееокраски продукта, сверхчувствительные волосистой части головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу же закрывайте изделие или магазин. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использованияи выбросить пустую сеть трубки. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов волос окрашена только после консультации с врачом. Постоянный для окрашивания волос Бусы Долгоенашей - 10,00 высокого хны Свет Blonde Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос Долгое Цвет - 5,4 Бабье лето - хны для окрашивания волос Color Plus Нидерланды Долгое Цвет 3,44 Теплый Brown - Цвет волос хной Plus Долгое Нидерланды цвет краски - 8 Light Хна Plus Цвет светлые крашеные волосы-красителя постоянных Нидерланды Долгое цвет - 6,67 Dream Purple - Paint хны КоНидерланды также их постоянные окрашивания волос цвет Долгое - 4 средний Brown - хна цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,5 красного дерева - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,38 Корица хной цвет краски Plus Нидерланды Постоянный окрашивания волос цвет Долгое - 8,3 Светло-золотисто-Blonde - Хна Color Plus против Нидерландовopsea Постоянный Цвет волос Долгое - 3,37 Эспрессо - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 2,66 Красноватый Black-окрашенные хной голландский Plus Цвет Долгое постоянный цвет краски для волос - Темно-коричневый 3-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,56 краски Оберн хны Color Plus Нидерланды постоянных краски для волосДолгое Цвет - Chocolate Brown-Paint 5,35 хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 6,35 Орех-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,3 Средний Золотой Blonde, хны Color Plus Нидерланды постоянных краски для волос износостойкой краски Цвет -5 хны светло-коричневого цвета Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос Долгое Коло-10,01 Ур света высокой Blonde хной Цвет Plus Silver Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,45 Теплый Brown - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,54 кафе Latte - цвет краски хны Plus Лонг Нидерланды постоянных краски для волос стабильном цвета, ярко-бронзового 6,43 - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое- 5,64 хны Красный - хна краски Голландии Color Plus Долгое постоянный цвет краски для волос - черный - краска цвета хны Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,46 Медь Красный - цвет краски хны Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7 Средний Blonde - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое меди Blonde роспись -8,4Хна Color Plus волосы красить постоянных Нидерландов долговечность цвет краски -3,67 Бургундии хны Color Plus Нидерландов постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,67 красно-фиолетовый цвет коричневый цвет краски хны Plus Нидерландов постоянного окрашивания волос цвет Мокко Долгое Брауна -4,03 Хна краски Color Plus-Holland постоянный цвет краски для волос -5,3 Долгое хной Цвет света Golden Brown-PlСША постоянного окрашивания волос Нидерланды износостойкой краски цвета красного дерева медь -6,45 хны Color Plus Нидерланды постоянных красить волосы -6 Долгое Цвет-Dark Blonde хной цвет краски Plus Нидерланды Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене Подробнее Данный продукт представляет натуральную косметику и здесь вы можете найти подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 7,54 Café Latte - Paint Henna Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - 7,54 Café Latte - Henna cor da pintura Além disso, Países Baixos. Duradoura Colour - tintura de cabelo permanente -7,54 Café Latte - Henna Color Plus (Países Baixos) não contêm parabenos, e extratos de sementes de girassol proporciona proteção e cuidado de seu cabelo e são cerificate orgânicos. Seu cabelo vai tomar cuidado extra, vitalidade e brilho de HeNe famoso com: Hidratação ingredientes botânicos (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, de trigo, Nalbant, cavalinha), V complexoitamine B, vitamina A e Hena. Esta permanente tintura de cabelo cor de Longa Duração - 7,54 Café Latte - Henna Color Plus protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Fornece resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Precauções de Longa DuraçãoCor - a tintura de cabelo permanente - 7,54 Café Latte - Color Plus Henna: Contém: quantidade diaminotoluen, resorcinol, α-naftol e muito pequenas de amônia e água oxigenada. Pode causar uma reação alérgica. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se pintarrede em contacto com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Usar luvas do pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga as instruções com cuidado! Pacote permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,54 Café Latte - Henna Color Plus contém: tubos de tinta Duradoura 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, Condicionadorfixação da cor - 20 ml, luvas. Para cabelos longos e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta! gama de tintas permanentes de Longa Duração A cor é concebida sem a adição de P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminofenol Tetra-6 nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, perfumes alérgicos, ftalatos e compostos musk. Os extratos de sementes de girassol, certificadas orgânicas, protegerestrutura do cabelo e luta contra a destruição da cor. Apresentação permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,54 Café Latte - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml de tinta priming + 20 ml de tecido de ligação. Instruções para a utilização da tintura de cabelo Henna mais Duradoura ColorVa Por favor leia cuidadosamente as instruções antes de usar! Obrigado por escolher a tinta HennaplU. S. Long Lasting cor, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour oferece uma bela cor intensa e longa, dando a ela uma tonalidade natural do cabelo. A coloração é permanente e irá durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornece PROECUV sabia melhor estrutura do cabelo, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopseaua cobertura da cor do cabelo branco cobre Hennaplus Long Lasting 100% de cabelos brancos, proporcionando sombrabela da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% sobre os cabelos brancos, com exceção da cor: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo é branco e quero I colorido em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos que você misture o atum com cores naturais correspondentes à cobertura máxima de cabeloDuradoura a cor da pintura lbe.Aplicarea já cabelos coloridos, de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas antes de usar permanentare depois pintar de cor de Longa Duração. Observe que você fedeA ETI é permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração ColourFolositi cor da tinta no cabelo seco nespalat.Purtati luvas e adequado. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes prodo styling (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III. Importante) • Não permita que chegue à copiilor2.PregatirePregatiti seguintes: • Uma toalha velha túnica escura ou usados em salões de beleza f.ru proteger a roupa durante nuantarii • Um pente asprii (não metálicos) • • Um relógio de Longa Duração e Cores Pacote manusile3.Amestecarea Conteúdo permanente tintura Henna Plus Long Lasting Cor, Prenda seu roupão ou toalha ao redor de seus ombros e colocá- suas luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B). Esvaziar todo o conteúdo do tubo en garrafa de aplicação (A) (Fig. 1) .- garrafa Fechar. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se da sala no momento você não materiais processo-produto Prevenir textile.4.Posibilitati pingos de aplicação de pintura permanente do cabelo HennaPlus de Longa Duração pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (a ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Apliqueárea do cabelo nevopsitUtilizand garrafa sobre a aplicação (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em um tomfechado que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo para as extremidades. Massagem denovamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, em seguida, deixou agir interação ativador 10/05 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Interação PeríodoPermanente de tintura para cabelo Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 a possibilidade de actuar 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do tom que você quer depois de um obtineti.6.Clatirea nuantareDupa e cuidados durante a interação umeziti cabelo com água morna e esfregue ligeiramente. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e assegurarproteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo que você já usou este produto. Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de cremeM no tubo limpo. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reação alérgica anteriorum produto de coloração, a hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente selado produto ou loja. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o usoe jogar fora a rede de tubos vazios. copiilorAcest • Manter o produto acessível pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destes sintomas, seu cabelo colorido apenas após consultar um médico. Tintura de cabelo permanente esferas de Longa Duraçãonosso - 10h00 Alta Henna Blonde Light Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.4 Indian Summer - Henna tintura de cabelo Holanda Color Plus Long Lasting Cor 3,44 Brown Warm - Henna Hair Color Plus cor da pintura de Longa Duração Países Baixos - 8 Light Henna Plus cor da tintura de cabelo tingido de loiro permanente Holanda Long Lasting cor - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Co.Holanda mais suas permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,38 canela Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 8.3 louro claro dourado - Henna Color Plus v Holandaopsea permanente do cabelo cor de Longa Duração - 3,37 Espresso - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 2,66 avermelhado Black-pintada holandês Henna Plus Cor Duradoura corante cor permanente do cabelo - Dark Brown 3-Paint Henna Color Plus Holanda permanente, tintura de cabelo cor de Longa Duração - 4,56 tinta Henna Auburn Color Plus Holanda tintura de cabelo permanenteCor Duradoura - Chocolate Brown-Paint 5,35 Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 6,35 Avelã-Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7.3 louro médio dourado, Henna Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente Long-Lasting Colour Paint -5 Henna Castanho Color Plus Holanda permanentes para o cabelo de Longa Duração Colo-10,01 Ur High Light Blonde Henna Color Plus Silver Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,45 Brown Warm - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,54 Café Latte - Paint Henna Color Plus Long Holanda tintura de cabelo permanente Cor Duradoura, Brilliant Bronze 6,43 - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração- 5,64 Henna Vermelha - tinta Henna Holland Color Plus Long Lasting corante cor permanente do cabelo - preto - tinta Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,46 Copper Red - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de cobre de Longa Duração Blonde pintados -8,4Henna Color Plus sua tintura de cabelo permanente Holanda Lasting tinta cor-Long -3,67 Borgonha Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,67 Red-Brown Violet Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração Mocha Brown -4,03 Henna Paint Color Plus-Holland corante cor permanente do cabelo -5,3 Longa Duração Henna Color Light Golden Brown-PlE.U. permanentes para o cabelo Holanda Long-Lasting Paint Cor Mahogany cobre -6,45 Henna Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente -6 Longa Duração Cor-Dark Blonde Henna Paint Color Plus Holanda Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo Mais Este produto apresenta cosméticos naturais e aqui você pode encontrar presentes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie