Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 4.45 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

  


Descriere produs:

    Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video vopsea de par permanenta - 4.45 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda.

   Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus (Olanda) nu contine PARABENI, iar extractele din semintele de Floarea-Soarelui confera protectie si ingrijire parului dvs. si sunt cerificate organic.

    Extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei le puteti obtine cu: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena ce confera parului dvs. stralucire si vitalitate.

   Aceasta vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii.

   Precautii Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus (Olanda): contine: diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!

   Pachetul de vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 4.45 Warm Brown - Henna Color Pluscontine: Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml, Activatorul Long Lasting - 40 ml, Instructiuni de folosire, Manusi, Balsam de fixare a culorii - 20 ml. Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!

   Gama de vopsele permanente Long Lasting Colour este conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui, certificate organic, protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.

   Prezentare vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus : 40 ml vopsea + 40 ml activator + 20 ml balsam fixator.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

 

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 4.45 Warm Brown - Henna Paint Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - 4.45 Warm Brown - Henna paint color Moreover Netherlands. Long Lasting Colour - permanent hair dye - 4.45 WARM Brown - Henna Color Plus (Netherlands) do not contain parabens, and extracts of sunflower seeds provides protection and care of your hair and are organic cerificate. Extra Care and famous HeNe brightness can be obtained with: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, horsetail), B vitamins, vitaminof A and Hena that gives your hair shine and vitality. This permanent hair dye color Long Lasting - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus protects the hair structure during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Provides long term results, maintaining the richness of color.Precautions Long Lasting Colour - permanent hair dye - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus (Netherlands): contains: diaminotoluen, resorcinol, α-naphthol and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Cwidened hair well after application. If paint comes into contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Wear gloves from the package. Keep out of reach of children. Follow instructions carefully! Package permanent hair dye color Long Lasting - 4.45 Warm Brown - Henna Color Pluscontine: Long Lasting-paint tube 40 ml Long Lasting activator - 40 mlInstructions, gloves, color fixing balm - 20 ml. For long hair and / or degraded, use two packets of paint! Range of paints Permanent Long Lasting Colour is conceived without the addition of: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophenol Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, perfumes allergenic, phthalate and musk compounds. Extracts of sunflower seeds,certified organic, protect the hair structure and fight against the destruction of color. Presentation permanent hair dye color Long Lasting - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml priming paint + 20 ml of binding fabric. Instructions for using hair dye Long Lasting Henna ColorVa addition, please read the instructions carefully before use! you manyThummim choosing Hennaplus Long Lasting Paint color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour offers a beautiful intense color and long, giving him a hair natural shade. Staining is permanent and will last up to 2-3 months. Seed extractsProject Duration sunflower ensure optimum UV hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopseaua coverage of white hair color covers Hennaplus Long Lasting 100% yarntheir white hair, providing a beautiful shade from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie 100% on white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of hair Is your white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommend you mix the tuna with the corresponding natural colors for needleMaximum operirea hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks after permanentare paint before using Long Lasting color. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting Colour paint ColourFolositi on dry hair nespalat.Purtati suitable gloves. It is recommended to wash panumber if you have used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III. Important) • Do not allow product to reach copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / robe dark or usedin beauty parlors to protect clothes during nuantarii • A asprii tooth comb (non-metallic) • A clock • Package Contents manusile3.Amestecarea Long Lasting Colour and permanent dye Henna Plus Long Lasting Colour-Put yourself in a towel or robe around the shoulders and put your gloves in the package .- Take cover tube (B). Emptyentire content of your application in glass tube (A) (Fig. 1) .- Close bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure you make room in the current process is not product-Prevent dripping textile.4.Posibilitati application materialsis permanent hair dye contains Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second packet and colored on the sides, alongface and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair your hair is already vopsitDaca already vopsit (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, massaging easily (do not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length parului until the peaks. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Let him minutes before the clati.5. The period of permanent hair dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 be allowed to act 30 min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shade you want care after a obtineti.6.Clatirea and tinteDupa period interaction moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. This extensionGeste during coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you have used this product. Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Using a cotton swab applyYou have a small amount of cream in tube B cleaned area. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other areas of the body • Do not use on fellprevious allergic reaction to it of a coloring product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately sealed product or store. Bottle may explode. •Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid aggravation of these symptoms your hair colored only after consulting a doctor. This produs can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 4,45 caliente Brown - Pintura Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 4,45 caliente Brown - color de la pintura de henna Por otra parte los Países Bajos. color y dura más tiempo - tintes de cabello permanentes - 4,45 WARM Brown - Henna Color Plus (Países Bajos) no contienen parabenos, así como extractos de semillas de girasol proporciona protección y el cuidado de tu cabello y son orgánicos cerificate. Extra Care y famoso brillo HeNe se puede obtener con: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, cola de caballo), vitamina B, vitaminade A y Hena que le da a su pelo brilla y vitalidad. Este permanente de tinte para cabello de color Duradero - 4,45 caliente Brown - Henna Color Plus protege la estructura del cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Proporciona resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color.Precauciones y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 4,45 caliente Brown - Henna Color Plus (Países Bajos): contiene: la cantidad diaminotoluen, resorcinol, α-naftol y muy pequeñas de amoníaco y agua oxigenada. Puede causar una reacción alérgica. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Censanchado bien el cabello después de la aplicación. Si la pintura entra en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Use guantes del paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga las instrucciones con cuidado! Paquete permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,45 caliente Brown - Henna Color Pluscontine: Long-pintura de tubo una duración de 40 ml a largo activador de montar - 40 mlLas instrucciones, los guantes, el color que se fijan bálsamo - 20 ml. Para el cabello largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura! La gama de pinturas permanente y dura más tiempo en color se concibe sin la adición de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminofenol Tetra-6 nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, perfumes alergénicos, ftalato y almizcle compuestos. Los extractos de semillas de girasol,certificación orgánica, proteger la estructura del cabello y la lucha contra la destrucción de color. Presentación permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,45 caliente Brown - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml imprimación de pintura + 20 ml de tejido de unión. Instrucciones para el uso de tintes de cabello Henna y dura más tiempo ColorVa Además, lea atentamente las instrucciones antes de usar! que muchasTumim elegir Hennaplus y dura más tiempo el color de pintura, color de pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo ofrece un hermoso color intenso y largo plazo, dándole un pelo sombra natural. Tinción es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Semillas extractosProyecto de girasol Duración garantizar la estructura óptima de pelo UV, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopseaua cobertura del color del pelo blanco cubre Hennaplus y dura más tiempo del 100% de hiladossu pelo blanco, proporcionando un hermoso color de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicables al 100% en el pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% del vello ¿Es su blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), se recomienda mezclar el atún con los colores correspondientes naturales para la agujaoperirea máximo de tinte para cabello albe.Aplicarea y dura más tiempo el color del pelo ya han sido pintados de forma permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas después de la pintura antes de usar permanentare largo Lasting color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo de pintura color ColourFolositi sobre el cabello seco nespalat.Purtati guantes adecuados. Es recomendable lavarse las manos panúmero si usted ha utilizado antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (ver III. Importante) • No dejar que se infiltre copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Una toalla vieja / oscuro manto o usadoen salones de belleza para proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • • Un reloj de color y dura más tiempo y manusile3.Amestecarea paquete de contenido permanente de tintes de henna Más dura más tiempo de color Ponte en una toalla o ropa alrededor de los hombros y ponga sus guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B). Vacíocontenido completo de la aplicación en tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de dejar espacio en el proceso actual no es producto prevenir goteos materiales textile.4.Posibilitati aplicacióntintes de cabello es permanente contiene henna Más dura más tiempo pantru ColourPachetul suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo decara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del pelo de su cabello ya está vopsitDaca ya vopsit (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo parului hasta los picos. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Que minutos antes de la clati.5. El período de permanente de tinte para cabello Henna Además interacción y dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 poder actuar 30 min. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de la sombra que quiere la atención después de un obtineti.6.Clatirea y tinteinteracción eDupa período de humedecer con agua tibia y masajes su cabello. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Esta extensiónGeste durante el teñido y proporcionar protección adicional. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a prueba una prueba de sensibilidad 48 horas antes de la aplicación, incluso si ha utilizado este del producto. Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón se aplicanUsted tiene una pequeña cantidad de crema en el B tubo limpio. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpo • No lo use en caerreacción alérgica previa a la misma de un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato sellado de producto o de tienda. Botella pueden explotar. •Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar la agravación de estos síntomas, su pelo de color sólo después de consultar a un médico. Esta produs se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 4.45 Warm Brown - Henna Paint Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - 4.45 Warm Brown - colore della vernice hennè Inoltre nei Paesi Bassi. Lunga durata Colore - tinture per capelli permanenti - 4.45 WARM Brown - Henna Color Plus (Paesi Bassi) non contengono parabeni, ed estratti di semi di girasole assicura la protezione e la cura dei vostri capelli e sono biologici Cerificate. Extra Care e famose HeNe luminosità può essere ottenuta con: botanica ingredienti idratanti (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coda di cavallo), vitamine del gruppo B, vitaminadi A e Hena che dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. Questo permanente tinture per capelli di colore lunga durata - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Fornisce i risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore.Precauzioni Long Lasting Colour - tinture per capelli permanenti - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus (Paesi Bassi): contiene: quantità diaminotoluen, resorcina, α-naftolo e piccolissime di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Campliato i capelli bene dopo l'applicazione. Se vernice viene a contatto con occhi, lavare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Indossare guanti dal pacchetto. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni! Pacchetto permanente tinture per capelli di colore lunga durata - 4.45 Warm Brown - Henna Pluscontine Colore: Long-Lasting vernice tubo 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 mlLe istruzioni, i guanti, il colore di fissaggio balsamo - 20 ml. Per capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due pacchetti di vernice! Gamma di vernici permanenti, lunga vita a colori è concepita senza l'aggiunta di: P-Phenilendiamina (PPD), A & P amminofenolo Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, profumi allergenici, ftalato e muschio composti. Estratti di semi di girasole,biologico certificato, proteggere la struttura del capello e della lotta contro la distruzione del colore. Presentazione permanente tinture per capelli di colore lunga durata - 4.45 Warm Brown - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml di adescamento di vernice + 20 ml di tessuto vincolanti. Istruzioni per l'uso di tinture per capelli Lunga durata Henna ColorVa Inoltre, vi preghiamo di leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! voi moltiThummim scegliendo Hennaplus lunga durata del colore, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori offre un bel colore intenso e lungo, dandogli un capello ombra naturale. Colorazione è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Seed estrattiDurata del progetto di semi di girasole assicurare il miglior struttura del capello UV, permettendovi di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopseaua copertura di colore di capelli bianchi copre Hennaplus, lunga vita al 100% filatoi capelli bianchi, che fornisce una bella ombra dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se più del 50% di capelli è il tuo bianco e al colore che si desidera in un moderni colori (rosso, viola, marrone), we ti consigliamo di mescolare il tonno con i colori corrispondenti naturale per agooperirea massima albe.Aplicarea tinture per capelli, lunga vita il colore dei capelli già dipinto in via permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane dopo la vernice permanentare prima di utilizzare a lungo Lcolore digiuno. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus Long Lasting, lunga vita a colori vernice ColourFolositi nespalat.Purtati su capelli asciutti guanti adatti. Si raccomanda di lavare panumero se si è utilizzato prima di prodotti per lo styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dalla scatola • Si raccomanda di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III. Importante) • Non immettere raggiungere copiilor2.PregatirePregatiti seguente: • un vecchio asciugamano / abito scuro o utilizzatiin istituti di bellezza per proteggere i vestiti durante nuantarii • Un dente di pettine asprii (non metallico) • • Guardare una lunga durata del colore e del pacchetto manusile3.Amestecarea Content tinture permanenti Henna Plus Long Lasting Colour-Mettiti in un asciugamano o un accappatoio intorno alle spalle e mettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B). Vuotointero contenuto della vostra applicazione in tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- bottiglia Chiudi. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurati di fare spazio nel processo attuale non è il prodotto-evitare gocciolamenti materiali domanda textile.4.Posibilitatitinture per capelli è permanente contiene Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul sufficiente dipingere i capelli di media lunghezza (a spalla). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungoviso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli i vostri capelli è già vopsitDaca già VOpsit (non dipinto in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza parului fino a quando i picchi. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. Lascialo minuti prima della clati.5. Il periodo di tinture per capelli permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min .- 10,00 e 10,01 possono agire 30 min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalità che si desidera cure dopo un obtineti.6.Clatirea e tintaperiodo di interazione eDupa bagnare con acqua calda e massaggi i capelli con facilità. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Questa estensioneGeste durante la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se avete usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone si applicanoSi dispone di una piccola quantità di crema in tubo di B puliti area. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpo • Non utilizzare su cadutoprecedente reazione allergica ad essa di un prodotto di colorazione, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente sigillato prodotto o di negozio. Bottiglia può esplodere. •Risciacquare il flacone dopo l'uso e smaltire tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi, i capelli colorati solo dopo aver consultato un medico. Questo produs possono essere trovate sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 4,45 brun chaud - Henna Paint Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - 4,45 brun chaud - couleur de la peinture au henné En outre Pays-Bas. Long Lasting couleur - teintures capillaires permanentes - 4,45 WARM Brown - Henné Color Plus (Pays-Bas) ne contiennent pas de parabens, et des extraits de graines de tournesol offre une protection et les soins de vos cheveux et sont organiques cerificate. Extra-Attentive et célèbre luminosité HeNe peut être obtenu avec: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle), vitamines B, la vitaminede A et Hena qui donne à vos cheveux brillants et de vitalité. Ce permanent de couleur de cheveux colorant longue tenue - 4,45 brun chaud - Henné Color Plus protège la structure du cheveu pendant coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Fournit des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur.Précautions longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 4,45 brun chaud - Henné Color Plus (Pays-Bas): contient: quantité diaminotoluen, résorcinol, α-naphtol et très peu d'ammoniaque et de peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Célargi les cheveux et après l'application. Si la peinture est en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Porter des gants de l'emballage. Tenir hors de portée des enfants. Suivre attentivement les instructions! Paquet permanentes de couleur de cheveux colorant longue tenue - 4,45 brun chaud - Henné Color Pluscontine: Long Lasting-peinture tube 40 ml d'activateur longue tenue - 40 mlInstructions, gants, la couleur de fixation baume - 20 ml. Pour les cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture! Gamme de peintures permanent longue tenue couleur est conçue sans l'ajout de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophénol Tetra-6-nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfums allergènes, des phtalates et musc composés. Extraits de graines de tournesol,certifiée biologique, de protéger la structure du cheveu et la lutte contre la destruction de la couleur. Présentation permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 4,45 brun chaud - Henné Color Plus: 40 ml + 40 ml d'amorçage de la peinture + 20 ml de tissu contraignant. Instructions pour l'utilisation de teintures capillaires Long Lasting Henna ColorVa outre, s'il vous plaît lire attentivement les instructions avant utilisation! vous de nombreuxThummim choix Hennaplus longue tenue de peinture de la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offre une belle couleur intense et longue, en lui donnant un cheveu teinte naturelle. La coloration est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de grainesDurée du projet de tournesol garantir la meilleure structure du cheveu UV, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua la couverture de la couleur des cheveux blancs couvre Hennaplus longue tenue de fils 100%leurs cheveux blancs, offrant une belle nuance de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable à 100% sur les cheveux blancs, à l'exception de la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de cheveux Votre blanc et que vous voulez à la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous vous recommandons de mélanger le thon avec les couleurs correspondantes naturel pour aiguilleoperirea maximum cheveux albe.Aplicarea teinture cheveux longs de couleur durable déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines après la peinture avant de l'utiliser à long permanentare Lasting couleur. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue couleur de peinture ColourFolositi nespalat.Purtati sur cheveux secs des gants appropriés. Il est recommandé de se laver les PAnuméro si vous avez utilisé avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III. importants) • Ne pas laisser pénétrer dans la suite copiilor2.PregatirePregatiti: • une vieille serviette noire robe / ou utilisésdans les salons de beauté pour protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • Une horloge • Contenu de l'emballage manusile3.Amestecarea longue tenue des couleurs et teintures permanentes Henna Plus longue tenue de couleur Mettez-vous dans une serviette ou un vêtement autour des épaules et de mettre vos gants dans le paquet .- Prendre couvrir tube (B). Videtotalité du contenu de votre demande dans le tube de verre (A) (Fig. 1) .- fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) .- sticlutei automne ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement (Fig. 3) .- Assurez-vous de faire de la place dans le processus actuel n'est pas un produit éviter les coulures documents de demande textile.4.Posibilitatiteintures capillaires permanentes est contient Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le longvisage et varfurile.A. Appliquant l'application bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux vos cheveux sont déjà vopsitDaca déjà vopsit (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) contient le reste éparpillé le long parului jusqu'à ce que les pics. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Qu'il minutes avant la clati.5. La durée de l'interaction permanente des cheveux de teinture au henné Plus Long Lasting couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10,00 et 10,01 être autorisé à agir 30 min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre vous voulez des soins après un obtineti.6.Clatirea et la teinteinteraction période eDupa humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Cette extensionGeste cours de coloration et de fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous avez utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige s'appliquentVous avez une petite quantité de crème dans le tube B nettoyé région. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser sur chutéprécédente réaction allergique à elle d'un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, mal de gorge ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement scellée produit ou magasin. Bouteille peut exploser. •Rincer la bouteille après utilisation et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée se produit produsuluipe tels que des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes vos cheveux colorés seulement après avoir consulté un médecin. Ce produs peuvent être trouvés sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Plus Color Paint Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Lackfarbe Außerdem Niederlanden. Langlebige und Farbe - permanente Haarfärbemittel - 4.45 WARM Brown - Henna Plus Color (Niederlande) enthalten keine Parabene, sowie Auszüge aus Sonnenblumenkernen bietet Schutz und Pflege Ihrer Haare und sind organische cerificate. Besonderer Vorsicht und berühmten HeNe Helligkeit kann angefordert werden bei: Botanischer feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, Nalbant, Schachtelhalm), B-Vitamine, Vitaminvon A und Hena, die Vitalität verleiht Ihrem Haar Glanz und. Diese permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Plus Color schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass es Haarfarbe zu schützen und zu verhindern Ausbleichen. Bietet langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum.Vorsichtsmaßnahmen Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Plus Color (Niederlande): enthält: diaminotoluen, Resorcin, α-Naphthol und sehr geringe Mengen von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Cerweitert die Haare gut nach der Anwendung. Wenn Farbe kommt in Kontakt mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Handschuhe aus der Verpackung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig! Paket permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Color Pluscontine: Langlebige-Lack 40 ml Tube Langlebige Aktivator - 40 mlAnleitung, Handschuhe, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml. Bei langen Haaren und / oder abgebaut wird, verwenden zwei Päckchen malen! Range von Farben Permanent Long Lasting Colour gedacht wird ohne den Zusatz: P-Phenilendiamina (PPD), A & P Aminophenol Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlorresorcin, Parfüms allergene, Phthalat-und Moschus-Verbindungen. Auszüge aus Sonnenblumenkernen,aus kontrolliert biologischem Anbau, schützen die Haarstruktur und Kampf gegen die Zerstörung der Farbe. Presentation permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Plus Color: 40 ml + 40 ml Grundierung + 20 ml verbindlichen Stoff. Anleitung für die Verwendung von Haarfärbemitteln Langlebige und Henna ColorVa Außerdem bitte die Anweisungen vor Gebrauch sorgfältig lesen! Sie vieleThummim Wahl Hennaplus Langlebige Lackfarbe, Safe Haarfarbe, die natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour gewährleisten bietet eine schöne intensive Farbe und lang, indem er ihm ein Haar natürlichen Schatten. Färbung ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Samen extrahiertProjektlaufzeit Sonnenblumenöl sorgen für eine optimale UV Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopseaua Abdeckung Weiß Haarfarbe deckt Hennaplus Langlebige 100% Wolleihren weißen Haaren, die einen schönen Schatten von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie 100% auf weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% der Haare Ist Ihr weißer und Sie wollen Farbe in eine moderne Farbe (rot, violett, braun), empfehlen wir Ihnen die Thunfisch-Mix mit den entsprechenden natürlichen Farben für NadelMaximale operirea Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Langlebige und Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhaft eingesetzt werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nach permanentare Farbe vor Gebrauch Lange Lasting Farbe. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour Long Lasting Farbe gemalt worden ColourFolositi auf trockenem Haar nespalat.Purtati geeignete Schutzhandschuhe. Es wird empfohlen, sich zu waschen paAnzahl, wenn Sie vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III. Wichtig) • verwendet haben Das Produkt darf nicht zu erreichen copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder verwendetin Schönheitssalons, um Kleidung während nuantarii • Ein asprii Lupe (nicht aus Metall) • • Watch eine lang anhaltende Farbe und Packungsinhalt manusile3.Amestecarea schützen permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour-Versetzen Sie sich in ein Handtuch oder Bademantel um die Schultern und legen Sie Ihre Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B). Leergesamten Inhalt Ihrer Anwendung in Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Am Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, um Platz in den aktuellen Prozess ist nicht Produkt-Prevent tropfenden textile.4.Posibilitati Bewerbungsunterlagenist permanenten Haarfarben enthalten Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket und farbigen an den Seiten entlangGesicht und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares Ihr Haar ist bereits vopsitDaca bereits vopsit (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge verteilt parului bis zum Gipfel. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit erhalten, können auf Haarlänge zu Tops angewandt werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie ihn Minuten vor dem CLati.5. Die Zeit des permanenten Haarfärbemitteln Interaktion Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten werden .- 10.00 und 10,01 dürfen 30 min zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach dem gewünschten Farbton Pflege nach einem obtineti.6.Clatirea und FarbtoneDupa Zeitraum Interaktion mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Verwenden Sie Stoff Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Diese ErweiterungGeste beim Färben und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari genießen zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen, auch wenn Sie verwendet haben diese Produkt. Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen geltenSie haben eine kleine Menge der Creme in der Tube B gereinigte Fläche. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers • Verwenden Sie nicht auf gefallenprevious allergische Reaktion zu einer Färbung Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort verschlossen Produkt oder zu speichern. Flasche explodieren können. •Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome Ihre Haare gefärbt Arzt nur nach Rücksprache mit einem. Diese produs kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 4,45 Теплый Brown - хной цвет краски Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - 4,45 Теплый Brown - хной цвет краски Кроме того Нидерландов. Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 4,45 WARM Brown - Хна Color Plus (Нидерланды), не содержат парабенов и экстракты семян подсолнечника, обеспечивает защиту и уход за волосами и органических cerificate. Дополнительный уход и известных яркости HeNe могут быть получены с ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвощ), витамины группы В, витаминА и Хена, что дает вашим волосам блеск и жизненную силу. Этот постоянный окрашивания волос цвет Долгое - 4,45 Теплый Brown - Хна Color Plus защищает структуру волос при окраске. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Предоставляет долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета.Меры предосторожности Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 4,45 Теплый Brown - Хна Color Plus (Нидерланды): содержит: diaminotoluen, резорцин, α-нафтола и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Cрасширить волос и после применения. Если краска соприкасается с глазами, немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Надевайте перчатки из пакета. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям внимательно! Пакет постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,45 Теплый Brown - хной Цвет Pluscontine: Долгое краски трубки 40 мл Долгое активатор - 40 млИнструкции, перчатки, цвет фиксации бальзамом - 20 мл. Для длинных волос и / или на деградированных, используя две пачки краски! Диапазон красок Постоянный Долгое Цвет мыслится без добавления: P-Phenilendiamina (PPD), и P аминофенола Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, духи аллергенные, фталатов и мускус соединений. Выдержки из семян подсолнечника,сертифицированных органических, защитить структуру волос и борьбы против уничтожения цвета. Презентация постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,45 Теплый Brown - Хна Color Plus: 40 мл + 40 мл краски грунтовка + 20 мл обязательного ткани. Инструкции по использованию для окрашивания волос Долгое хны ColorVa Кроме того, ознакомьтесь с инструкцией перед использованием! вам многоТуммим выборе Hennaplus Долгое цвет краски, безопасные цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет предлагает красивый интенсивный цвет и долго, что дает ему волосы естественный оттенок. Окрашивание носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Семенной экстрактовПодсолнечное Продолжительность проекта оптимального asigura УФ структуру волос, позволяя вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopseaua покрытие белого цвета волосы покрывают Hennaplus Долгое 100% пряжаих белые волосы, обеспечивая красивую тень от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% от седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% волос Ваш белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем Вам смешать тунец с соответствующими натуральные красители для иглМаксимальная operirea окрашивания волос albe.Aplicarea Долгое цвет волос уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели после permanentare краску перед использованием Лонг Lasting цвета. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое Цвет краски ColourFolositi на сухие волосы nespalat.Purtati подходящие перчатки. Рекомендуется мыть годовыхномер, если вы использовали раньше для укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III. Важные) • Не допускать попадания в copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • старое полотенце / темную накидку или используемыхв салонах красоты для защиты одежды во время nuantarii • гребень asprii (не металлической) • Часы • Долгое Цвет и пакет manusile3.Amestecarea права постоянного красителя хны Plus Долгое Цвет-Поставьте себя на полотенце или халат за плечи и положить перчатки в упаковке .- Укрыться трубки (B). ПустойВсе содержимое вашего приложения в стеклянной трубке (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь в том, чтобы освободить место в текущем процессе не продукт предупреждении капает textile.4.Posibilitati заявочных материалов,является постоянным краски для волос хной Plus содержит Долгое ColourPachetul pantru достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второй пакет и цветные по бокам, а такжелицо и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы ваши волосы уже vopsitDaca уже В.О.psit (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны вдоль годовыхrului до вершины. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. Пусть минут до CLati.5. период постоянного окрашивания волос хной взаимодействия Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 быть разрешено выступать в 30 мин. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от тени вы хотите уходу за obtineti.6.Clatirea и оттеноквзаимодействия eDupa период смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Это расширениеГесте при окраске и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы использовали эту продукции. Очищение идеальный участок кожи за ухом. Использование ватным тампоном применитьУ вас есть небольшое количество крема в трубке В очищены области. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, бровей или других частей тела • Не используйте упалаллергические реакции на это от окраски продукта, сверхчувствительность кожи головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу же закрывайте изделие или магазин. Бутылка может взорваться. •Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов волос окрашена только после консультации с врачом. Это рrodus можно найти на зеленой аптеки по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 4,45 Brown Warm - Henna Paint Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - 4,45 Brown Warm - Henna cor da pintura Países Baixos. Duradoura Colour - permanente - a tintura de cabelo 4,45 W AlémARM Brown - Henna Color Plus (Países Baixos) não contêm parabenos, e extratos de sementes de girassol proporciona proteção e cuidado de seu cabelo e são orgânicos cerificate. Extra Care e brilho HeNe famosos podem ser obtidas com: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, de trigo, Nalbant, cavalinha), vitaminas do complexo B, vitaminade A e Hena que dá o seu cabelo brilhar e vitalidade. Esta permanente tintura de cabelo cor de Longa Duração - 4,45 Brown Warm - Henna Color Plus protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Fornece resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores.Cuidados de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 4,45 Brown Warm - Henna Color Plus (Holanda): contém: quantidade diaminotoluen, resorcinol, α-naftol e muito pequenas de amônia e água oxigenada. Pode causar uma reação alérgica. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Caumentou bem os cabelos após aplicação. Se a tinta entrar em contacto com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Usar luvas do pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga as instruções com cuidado! Pacote permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,45 Brown Warm - Henna Cor Pluscontine: Long-Lasting tubo de tinta 40 ml ativador Long Lasting - 40 mlInstruções, luvas, cor fixação bálsamo - 20 ml. Para ter cabelos longos e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta! Faixa de tintas permanentes de Longa Duração A cor é concebida sem a adição de P-Phenilendiamina (PPD), A & aminofenol P Tetra-6-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, perfumes alérgicos, ftalatos e musk compostos. Os extratos de sementes de girassol,orgânica certificada, proteger a estrutura do cabelo e luta contra a destruição da cor. Apresentação permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,45 Brown Warm - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml de tinta priming + 20 ml de tecido de ligação. Instruções para a utilização da tintura de cabelo duradoura Henna ColorVa disso, por favor leia atentamente as instruções antes de usar! que muitosTumim escolher Hennaplus Longa Duração cor da pintura, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour oferece uma bela cor intensa e longa, dando-lhe um fio de cabelo sombra natural. A coloração é permanente e irá durar até 2-3 meses. Extrato de sementesProjeto Girassol Duração garantir a estrutura do cabelo ótimo UV, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopseaua cobertura da cor do cabelo branco cobre Hennaplus Longa Duração fios 100%seus cabelos brancos, dando um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% sobre os cabelos brancos, com exceção da cor: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se mais de 50% do cabelo É o seu branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos que você misture o atum com as cores correspondentes natural para agulhaoperirea máxima tintura de cabelo albe.Aplicarea Long Lasting já a cor do cabelo pintado de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas após a pintura permanentare antes de usar Long Lasting cor. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração tinta cor ColourFolositi em nespalat.Purtati cabelos secos e luvas adequadas. Recomenda-se lavar panúmero se você tiver usado antes de styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III. Importante) • Não deixar chegar às seguintes copiilor2.PregatirePregatiti: • Uma toalha velha manto escuro / ou utilizadosem salões de beleza para proteger as roupas durante nuantarii • Um dente pente asprii (não metálicos) • • Um relógio de Longa Duração e Cores Pacote manusile3.Amestecarea Conteúdo permanente tintura Henna Plus Long Lasting Cor-Ponha-se em uma toalha ou um roupão em torno dos ombros e colocá suas luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B). Vaziointeiro teor de sua aplicação em tubos de vidro (A) (Fig. 1) .- garrafa Fechar. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se de fazer o quarto no processo atual não é evitar produtos gotejamento materiais de aplicação textile.4.Posibilitatié a tintura de cabelo permanente contém Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul suficiente pintar cabelo de comprimento médio (a ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longorosto e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo seu cabelo já é vopsitDaca já vopsit (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento parului até os picos. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixá-lo minutos antes da clati.5. O período de tintura de cabelo permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 a possibilidade de actuar 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do tom que você quer cuidados após uma obtineti.6.Clatirea e matizinteração período edupa umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Esta extensãoGeste durante a coloração e fornecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo que tenha usado este produto. Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Usando um cotonete aplicarVocê tem uma pequena quantidade de creme em tubo B limpos área. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpo • Não utilizar em quedareação alérgica prévia a ele de um produto colorido, a hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente selado produto ou loja. Garrafa pode explodir. •Enxágüe após o uso e deitar fora a garrafa vazia do tubo. • Manter o produto copiilorAcest calhar pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destes sintomas, seu cabelo colorido apenas após consultar um médico. Este produs pode ser encontrada em Green Farmácia com o menor preço cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie