Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 7.3 Medium Golden Blond- Henna Color Plus Olanda

 

 
 

 

 

Descriere produs:

  Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video vopsea de par permanenta  7.3 Medium Golden Blond de la Henna Plus Olanda .

Vopsea de par permanenta - 7.3 Medium Golden Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera nuanta blond auriu mediu parului blond deschis pana la blond inchis . Intensitatea culorii cureaza pana la 3 luni .

   Fara decolorare culoare stralucita si reusita ! Garantat 100% !

Vopsea de par permanenta - 7.3 Medium Golden Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei : Ingredientele botanice hidratante ( Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului ) , complexul de vitamina B , vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate .

 

Vopsea de par permanenta - 7.3 Medium Golden Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda protejeaza structura firului de par in timpul colorarii . Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia , prevenind decolorarea .

 

Vopsea de par permanenta - 7.3 Medium Golden Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera rezultate de lunga durata , mentinand bogatia culorii . Acopera 30% din firele de par albe .

 

Vopsea de par permanenta - 7.3 Medium Golden Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda precautii :

Vopsea de par permanenta - 7.3 Medium Golden Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda contine : diamitoluen , resorcinol , a-naphtol , si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen . Poate cauza o reactie alergica . Nu folositi pentru decolorarea parului vopsit . Poate fi folosit pe parul decolorat si foarte decolorat . Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor . Clatiti parul bine dupa aplicare . Daca vopseaua intra in contact cu  ochii , clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati manusile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor . Urmati cu atentie instructiunile.

 

Pachetul contine : tubul de vopsea Long Lasting - 40 ml ,  activatorul Long Lasting - 40 ml , instructiuni de folosire , manusi , balsam de fixare a culorii - 20 ml

 Producator : Frenchtop Henna Plus Olanda

Pentru par lung si / sau degradat , folositi 2 pachete de vopsea.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

 

 

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

 

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

 

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - Henna 7.3-Medium Golden Blonde Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye from 7.3 Medium Golden Blonde Henna Plus Netherlands. permanent hair dye - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Paint Co.Plus their golden blonde shade Netherlands gives light to medium blonde hair dark blonde. Cureaza depth up to 3 months. No color fading brilliant and successful! 100% Guaranteed! Permanent hair dye - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Paint Color Plus Netherlands extra care and famous glow of HeNe: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia,Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, horsetail), vitamin B complex, vitamin A and Hena gives your hair shine and vitality. Permanent hair dye - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Color Plus Netherlands-paint protects wire structure hair during coloring. Contains a UV Protector protects only the hair and its color, preventing decolorarea. permanent hair dye - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Color Plus Netherlands-paint gives long term results, maintaining the richness of color. Covers 30% of white hair. Permanent hair dye - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Paint Color Plus-Holland cautions: permanent hair dye - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Color Plus Netherlands-paint contains: diamitoLuena, resorcinol, a-naphthol, and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Do not use for dyeing hair discoloration. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If paint comes into contact with eyes, Rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Wear gloves from the package. Keep out of reach of children. Follow the instructions carefully. The package contains: Long Lasting paint tube - 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, gloves, fabric color setting - 20 ml Manufacturer: Frenchtop Henna Plus Netherlands for long hair and / or degraded, folositi two packets of paint. Instructions for use Henna hair dye Long Lasting ColorVa addition, please read the instructions carefully before use! Thank you for choosing Hennaplus Long Lasting Paint color, safe hair color that will provide a natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour willoffers a wonderful and lasting intense color, hair giving it a natural shade. Staining is permanent and will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigmentgives the hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopseaua coverage of white hair color covers Hennaplus Long Lasting 100% white hair, offering a beautiful tone from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie of 100% white hair, except colors: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair. is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommend you mix the tuna with the corresponding natural shades for maximum coverage albe.Aplicarea hair dye on hair color Long Lasting already painted or permanently coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. However pArul color is not already painted a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks after permanentare before using Long Lasting Colour paint. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI paint USEPermanent Hair Henna Plus Long Lasting Long Lasting ColourFolositi paint color on dry hair nespalat.Purtati suitable gloves. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III. Important) • Do not allow product to reach copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / robe dark or beauty parlors used to protect clothes during nuantarii • A asprii toothed comb (non-metallic) • A clock • Contents Long Lasting manusile3.Amestecarea deck paint color and pHenna Plus Long Lasting should always color-Put your towel or robe around your shoulders and put your gloves in the package .- Take cover tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- Fall or unscrew the cap and apply product sticlutei Imedit (Fig. 3) .- Make sure the room in which you do not currently process-product materials Prevent dripping textile.4.Posibilitati implementing permanent dye Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint for hair medium length (up to the shoulders). Long hair and often require two or more tubes of paint. Preparations rand tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second packet and colored on the sides, along the face and varfurile.A. NevopsitUtilizand application through hair bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Intend uniformly dye hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply the paint first the root. Use about 2 / 3 of roots prepared for dyeingon dry hair, dirty, slightly massaging (not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once rootsget the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act 40-50 min .- 10.00 and 10.01 Tre PaintsBuie allowed to act 30 min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shade you want after a obtineti.6.Clatirea and care during the interaction nuantareDupa moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (thepackage). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitive testHealth 48 hours prior to the application, even if you've used this product. Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any badAllergic knows precautions during colorarii.Alte • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other areas of the body • Do not use in case of previous allergic reactions to a dye product, a hypersensitive scalp, irritated • Avoid contact with eye injuries. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • Blendingdye contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately sealed product or store. Bottle may explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, foode or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid aggravation of these symptoms your hair colored only after consulting a doctor. This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - Henna 7.3-Medio Rubia de Oro Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación del 7,3 Medio Rubia de Oro de henna Más Países Bajos. tintes de cabello permanentes - 7,3 Medio Golden Rubia, Henna Paint Co.Además de su rubio dorado sombra Holanda da luz a la oscuridad de mediano pelo rubio rubio. Cureaza profundidad de hasta 3 meses. No hay color brillante, la decoloración y éxito! 100% garantizado! Tintes de cabello permanentes - 7,3 Medio Golden Rubia, Pintura Henna Color Plus especial cuidado Países Bajos y famoso brillo de HeNe: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia,Hamamelis, uña de caballo de trigo viscoso, Nalbant, cola de caballo), vitamina del complejo B, vitamina A y Hena le da a su pelo brilla y vitalidad. Tintes de cabello permanentes - 7,3 Medio Rubia de Oro Henna Color Plus Holanda-pintura protege la estructura de alambre el cabello durante el teñido. Contiene un protector UV sólo protege el cabello y su color, la prevención decolorarea. tintes de cabello permanentes - 7,3 Medio Rubia de Oro Henna Color Plus-pintura Holanda da resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color. Cubre el 30% de pelo blanco. Tintes de cabello permanentes - 7,3 Medio Rubia de Oro Pintura Henna Color Plus-Holland advierte: tintes de cabello permanentes - 7,3 Medio Rubia de Oro Henna Color Plus-pintura contiene los Países Bajos: diamitoLuena, resorcinol, un naftol-, y la muy pequeña cantidad de amoníaco y agua oxigenada. Puede causar una reacción alérgica. No utilizar para teñir decoloración del cabello. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si la pintura entra en contacto con los ojos, Enjuague de inmediato. No guarde la mezcla restante. Use guantes del paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga cuidadosamente las instrucciones. El paquete contiene: Que dura largo tubo de pintura - 40 ml de largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, guantes, ajuste de color de tela - 20 ml Fabricante: Frenchtop Henna Además Países Bajos para el pelo largo y / o degradadas, folositi dos paquetes de pintura. Instrucciones de uso del pelo largo tintes de henna ColorVa Además Duradera, por favor, lea atentamente las instrucciones antes de usar! Gracias por elegir Hennaplus y dura más tiempo el color de pintura, color de pelo de seguridad que proporcionará un color natural y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo seofrece un maravilloso color intenso y duradero, el cabello y darle una sombra natural. Tinción es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmentole da al cabello un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopseaua cobertura del color del pelo blanco cubre Hennaplus y dura más tiempo del 100% pelo blanco, que ofrece un bello sonido de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicable del 100% pelo blanco, excepto en los colores: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% de tu pelo. es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), le recomendamos que mezcla el atún con los matices correspondientes natural para tintes de cabello máxima cobertura en el pelo de color albe.Aplicarea Duradero ya pintadas o permanente y dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo pArul de color no está pintado de un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas después de permanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. USO pintura II.INSTRUCTIUNIPermanente del pelo Henna Más dura más tiempo y dura más tiempo el color de la pintura ColourFolositi nespalat.Purtati cabello seco guantes adecuados. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (véase la sección III. Importante) • No dejar que se infiltre salones copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Una toalla vieja / oscuro manto o de la belleza utiliza para proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • Un reloj • Contenidos Larga manusile3.Amestecarea Duradera cubierta de pintura de color y pAdemás de henna y dura más tiempo siempre de color-Poner una toalla o ropa holgada alrededor de tus hombros y ponga sus guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída o desenroscar el tapón y aplicar sticlutei producto Imedit (Fig. 3) .- Asegúrese de que la habitación en la que carecen actualmente de los materiales producto de los procesos de ejecución textile.4.Posibilitati prevenir goteos tinte permanente y dura más tiempo Henna Además pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura para el cabello de longitud media (hasta los hombros). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Los preparativos corrierond tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Entienden pelo uniformemente el tinte con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación, aplique la pintura primero la raíz. Use aproximadamente 2 / 3 de las raíces preparadas para la tinturasobre el cabello seco, sucio, un poco de masaje (no cerrar la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo de la longitud del cabello hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raícesobtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar 40-50 min .- 10,00 y 10,01 Pinturas TreBuie permite actuar 30 min. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de la sombra que desee después de un obtineti.6.Clatirea y cuidado en la interacción nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes su cabello. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de configuración (lospaquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a probar una prueba sensibleSalud 48 horas antes de la aplicación, incluso si ha utilizado este producto. Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ningún malAlérgica sabe precauciones durante colorarii.Alte • No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacciones alérgicas previas a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, irritada • Evite el contacto con lesiones en los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • Unióntinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato sellado de producto o de tienda. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, la alimentacióne o escozor, aclarar de inmediato y evitar la re-uso del producto. Para evitar la agravación de estos síntomas, su pelo de color sólo después de consultar a un médico. Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - Henna 7,3-Medium Golden Blonde Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione da 7,3 Medium Golden Blonde Henna Plus Paesi Bassi. tinture per capelli permanenti - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Paint Co.Plus loro biondo dorato ombra Paesi Bassi dà luce a medio scuri capelli biondi biondi. Cureaza profondità fino a 3 mesi. n. colore brillante dissolvenza e di successo! Garantita al 100%! Tinture per capelli permanenti - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Paint Color Plus extra cura Paesi Bassi e bagliore famosi di HeNe: botanica ingredienti idratanti (Cassia angustifolia,Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coda di cavallo), vitamina del complesso B, vitamina A e Hena dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. Tinture per capelli permanenti - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Color Plus Olanda-vernice protegge struttura in filo metallico capelli durante la colorazione. Contiene un UV Protector protegge solo i capelli e il suo colore, la prevenzione decolorarea. tinture per capelli permanenti - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Color Plus Olanda-vernice dà risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Copre il 30% dei capelli bianchi. Tinture per capelli permanenti - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Paint Color Plus-Holland mette in guardia: tinture per capelli permanenti - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Color Plus Olanda-vernice contiene: diamitoLuena, resorcina, a-naftolo e piccolissima quantità di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Non utilizzare per la tintura dei capelli scolorimento. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vernice viene a contatto con gli occhi, Risciacquare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Indossare guanti dal pacchetto. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni. Il pacchetto contiene: Long Lasting tubo di vernice - 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, istruzioni, guanti, l'impostazione del colore del tessuto - 20 ml Produttore: Frenchtop Henna Plus Paesi Bassi per i capelli lunghi e / o degradati, folositi due pacchetti di vernice. Istruzioni per l'uso della tintura hennè capelli lunghi ColorVa Lasting Inoltre, vi preghiamo di leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto Hennaplus lunga durata del colore, colore dei capelli di sicurezza che fornirà un colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori saràoffre un meraviglioso colore intenso e duraturo, i capelli dandogli una tonalità naturale. Colorazione è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmentodona ai capelli una lucentezza naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopseaua copertura di colore di capelli bianchi copre Hennaplus, lunga vita al 100% dei capelli bianchi, che offre un bel suono dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile al 100% dei capelli bianchi, ad eccezione di colori: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei tuoi capelli. è bianco e si desidera il colore in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia quindi di miscelare con il tono corrispondente tonalità naturali per coprire al massimo il tinture per capelli albe.Aplicarea su colore dei capelli, lunga vita hanno già verniciato o in modo permanente coloratVopseaua, lunga vita a colori può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Tuttavia pArul colore non è già dipinto una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane prima di utilizzare permanentare dopo lunga durata della vernice di colore. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Color. Uso di vernice II.INSTRUCTIUNIguanti permanente dei capelli Henna Plus Long Lasting lunga durata della vernice di colore ColourFolositi nespalat.Purtati su capelli asciutti idonei. Si consiglia di lavare i capelli se usato prima di prodotti per lo styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dalla scatola • Si consiglia di fare una prova di sensibilità prima dell'uso (v. III. Importante) • Non permettere al prodotto di raggiungere salotti copiilor2.PregatirePregatiti seguenti: • Un vecchio asciugamano / scuro abito o di bellezza utilizzati per proteggere i vestiti durante nuantarii pettine • Un asprii dentata (non metallico) • Orologio • Contenuti Lunga durata manusile3.Amestecarea vernici colorate, sdraio e pHenna Plus Long Lasting dovrebbe sempre color-Metti il tuo asciugamano o un accappatoio in giro le spalle e mettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) Autunno .- o svitare il tappo ed applicare sticlutei prodotto Imedit (Fig. 3) .- Assicurarsi che la stanza in cui si fa attualmente non materiali di processo-prodotto gocciolante Prevenire textile.4.Posibilitati attuazione tinture permanenti Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza vernice per capelli di media lunghezza (fino alle spalle). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Preparazioni corsed tubi. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Intendono uniformemente tingere i capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare la prima vernice la radice. Usa circa 2 / 3 delle radici preparati per la tinturasui capelli asciutti, sporco, massaggiando leggermente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli fini. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radiciottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire 40-50 min .- 10,00 e 10,01 Vernici TreBuie autorizzate ad agire 30 min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalità che si desidera, dopo un obtineti.6.Clatirea e cura durante il nuantareDupa interazione bagnare con acqua tiepida e massaggiare il pelo facilmente. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (ilpacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un saggio sensibileSalute 48 ore prima della domanda, anche se avete usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrà alcun maleAllergiche sa precauzioni durante colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpo • Non utilizzare in caso di precedenti reazioni allergiche a un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata • Evitare il contatto con lesioni agli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • Fusionecolorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente sigillato prodotto o di negozio. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, il ciboE o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi, i capelli colorati solo dopo aver consultato un medico. Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - Henna 7,3 Moyen Golden Blonde Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes, passant de 7,3 à moyen Golden Blonde Plus Henna Pays-Bas. teintures capillaires permanentes - 7,3 Moyen Golden Blonde, Henna Paint Co.Plus leur or ombre blonde Pays-Bas donne lumière à l'obscurité cheveux mi blonde blonde. Cureaza profondeur allant jusqu'à 3 mois. Pas de couleur brillante décoloration et de succès! 100% garanti! Teintures capillaires permanentes - 7,3 Moyen Golden Blonde, Henna Paint Color Plus Bas soins supplémentaires et incandescence du célèbre HeNe: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia,Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle), en vitamines du complexe B, vitamine A et Hena donne à vos cheveux brillants et la vitalité. Teintures capillaires permanentes - 7,3 Moyen Golden Blonde Henna Color Plus Bas-peinture protège la structure métallique cheveux au cours de coloration. Contient une protection UV ne protège que les cheveux et sa couleur, la prévention decolorarea. teintures capillaires permanentes - 7,3 Moyen Golden Blonde Henna Color Plus de peinture aux Pays-Bas donne des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Couvre 30% de cheveux blancs. Teintures capillaires permanentes - 7,3 Moyen Golden Blonde Henna Paint Color Plus-Hollande met en garde: les teintures capillaires permanentes - 7,3 Moyen Golden Blonde Henna Color Plus Bas-peinture contient: diamitoLuena, le résorcinol, l'a-naphtol, et très petite quantité d'ammoniaque et de peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Ne pas utiliser pour teindre les cheveux décoloration. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si la peinture est en contact avec les yeux, Rincer immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Porter des gants de l'emballage. Tenir hors de portée des enfants. Suivez attentivement les instructions. Le paquet contient: Long tube de peinture durable - 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, des instructions, des gants, mise en couleur de la toile - 20 ml Fabricant: Frenchtop Henna Plus Pays-Bas pour les cheveux longs et / ou dégradées, folositi deux paquets de peinture. Instructions pour l'utilisation de teinture des cheveux au henné Long Lasting plus ColorVa, s'il vous plaît lire attentivement les instructions avant utilisation! Merci d'avoir choisi Hennaplus longue tenue de peinture de la couleur, la couleur des cheveux coffre-fort qui donnera une couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue en couleuroffre une belle couleur intense et durable, les cheveux en lui donnant une teinte naturelle. La coloration est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigmentdonne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua la couverture de la couleur des cheveux blancs couvre Hennaplus Long durable de 100% des cheveux blancs, offrant un beau ton de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf les couleurs: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux. est blanc et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous vous recommandons de mélanger le thon avec les teintes naturelles correspondantes pour la teinture des cheveux couverture maximale albe.Aplicarea sur la couleur des cheveux longs depuis déjà peint ou de façon permanente coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Cependant pArul couleur n'est pas déjà peint une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines avant d'utiliser permanentare après longue tenue couleur de peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. UTILISATION peinture II.INSTRUCTIUNIgants permanente des cheveux au henné Plus longue tenue longue tenue de couleur de peinture sur ColourFolositi nespalat.Purtati cheveux secs approprié. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (III voir. Importants) • Ne pas laisser pénétrer dans les salons suivants copiilor2.PregatirePregatiti: • une vieille serviette noire robe / ou de la beauté utilisés pour protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • Une horloge • Sommaire Long manusile3.Amestecarea durable pont de couleur de peinture et de pHenna Plus longue haleine doit être toujours de couleur Mettez votre serviette ou un vêtement autour de vos épaules et de mettre vos gants dans le paquet .- Prendre couvrir tube (B). Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) l'automne .- ou dévisser le bouchon et appliquer sticlutei produit ImediT (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce dans laquelle vous n'avez pas actuellement matériaux processus-produit gouttes de prévenir la mise en œuvre permanente textile.4.Posibilitati teinture au henné Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture pour les cheveux de longueur moyenne (jusqu'à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Préparations courud tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Application de la demande bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Danstendent uniformément les cheveux de teinture avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis d'appliquer la première peinture la racine. Utilisez environ 2 / 3 des racines préparé pour la teinturesur les cheveux secs, sale, un peu de massage (pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) contient le reste éparpillé le long de la longueur des cheveux à la pointe. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racinesobtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir 40-50 minutes .- 10,00 et 10,01 Peintures TreBuie autorisés à agir en 30 min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre que vous voulez après une obtineti.6.Clatirea et de soins au cours de la nuantareDupa interaction humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (lepackage). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test sensibleSanté 48 heures avant l'application, même si vous avez utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute mauvaiseAllergique sait précautions à prendre pendant colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réactions allergiques antérieures à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, irrité • Éviter le contact avec des blessures aux yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • Mélangeteinture contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement scellée produit ou magasin. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée se produit produsuluipe tels que la rougeur, de l'Alimentatione ou de brûlure, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes vos cheveux colorés seulement après avoir consulté un médecin. Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - Henna 7.3-Medium Golden Blonde Color Plus Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel von 7,3 Medium Golden Blonde Henna Plus Niederlande. permanente Haarfärbemittel - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Paint Co.Plus geben sie Schatten Holland Medium goldenen blonde Haare hellblond bis dunkelblond. Cureaza Tiefe bis zu 3 Monaten. Kein Verblassen der Farben brillant und erfolgreich! 100% garantiert! Permanenten Haarfarben - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Plus Color Paint Niederlande extra Pflege und Glanz des berühmten HeNe: Botanischer feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia,Hamamelis, Huflattich viskosen Weizen, Nalbant, Schachtelhalm), Vitamin B-Komplex, Vitamin A und Hena verleiht Ihrem Haar Glanz und Vitalität. Permanente Haarfarben - 7,3 Mittel-paint the Golden Blond Henna Plus Color Draht Struktur schützt Niederlande Haar während Färbung. Enthält einen UV-Protector schützt nur die Haare und die Farbe, die Verhütung decolorarea. permanente Haarfärbemittel - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Plus Color-Lack gibt Niederlande langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Deckt 30% des weißen Haaren. Permanenten Haarfarben - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Plus Color Paint-Holland warnt: permanente Haarfärbemittel - 7.3 Medium Golden Blonde Henna Plus Color-Farbe enthält Niederlande: diamitoLuena, Resorcin, a-Naphthol und sehr geringe Mengen von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Verwenden Sie nicht zum Färben von Haaren Verfärbung. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn Farbe in Berührung kommt, mit den AugenSofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Handschuhe aus der Verpackung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig. Das Paket enthält: Langlebige Farbrohr - 40 ml Langlebige Aktivator - 40 ml, Anweisungen, Handschuhe, Stoff Farbeinstellung - 20 ml Hersteller: Henna Plus Frenchtop Niederlande für langes Haar und / oder abgebaut, folositi zwei Päckchen zu malen. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel Langlebige ColorVa Darüber hinaus nutzen Sie bitte der Anleitung vor! Danke für die Wahl Hennaplus Langlebige Lackfarbe, Safe Haarfarbe die Farbe wird eine natürliche und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour wirdbietet eine wunderbare und dauerhafte intensive Farbe, Haar ihm einen natürlichen Schatten. Färbung ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigmentverleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopseaua Abdeckung Weiß Haarfarbe deckt Hennaplus Langlebige 100% weißem Haar, die einen schönen Ton von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie aus 100% weißem Haar, Ausnahme Farben: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% der Haare. weiß ist, und Sie möchten Farbe in einer modernen Farbe (rot, violett, braun), empfehlen wir Ihnen die Thunfisch-Mix mit den entsprechenden natürlichen Farbtönen für eine maximale Abdeckung albe.Aplicarea Haarfärbemitteln auf Haarfarbe Langlebige bereits gemalt oder dauerhaft coloratVopseaua Langlebige Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhafte verwendet werden. Allerdings pArul Farbe ist nicht bereits einen helleren Farbton lackiert. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nach, bevor Sie permanentare Long Lasting Colour malen. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI Paint gemalt wordenPermanent Hair Henna Plus Long Lasting Langlebige ColourFolositi Lackfarbe auf trockenem Haar nespalat.Purtati geeignete Schutzhandschuhe. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Sensitivität Test vor Gebrauch verwendet werden (siehe III. Wichtig) • Das Produkt darf nicht zu copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder Schönheitssalons verwendet, um Kleidung während nuantarii • Ein asprii Kamm (nicht aus Metall) • Schützen Sie erreichen eine Uhr • Inhalt Langlebige manusile3.Amestecarea Deck Lackfarbe und pHenna Plus Long Lasting sollte immer Farb-Put your Handtuch oder Bademantel um deine Schultern und legen Sie Ihre Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B). Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- Nach einem Sturz oder schrauben Sie den Deckel und anzuwenden Produkt sticlutei Imedit (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum, in dem Sie zurzeit nicht Prozess-Produkt-Materialien zu verhindern tropfenden textile.4.Posibilitati Umsetzung permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug Farbe für die Haare mittlerer Länge (bis zu den Schultern). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Die Vorbereitungen liefend Röhren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket und farbigen an den Seiten entlang der Gesichts-und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Intendenziell gleichmäßig färben das Haar mit einem Kamm, dann reiben Sie etwas. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann gilt der Anstrich der Wurzel. Verwenden Sie ca. 2 / 3 der Wurzeln zum Färben vorbereitetauf trockenem Haar, schmutzig, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare zu den Enden zerstreut. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald Wurzelnerhalten die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit kann nach Haarlänge zu Tops angewandt werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe gestattet werden sollte, 40-50 Minuten zu handeln .- 10.00 und 10,01 Tre Paints werdenBuie erlaubt, 30 min zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach dem gewünschten Farbton nach einem obtineti.6.Clatirea und Betreuung während der Interaktion nuantareDupa mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Weichspüler verwenden Farbeinstellung (diePaket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, zu einem sensiblen test test genießenHealth 48 Stunden vor der Anwendung, auch wenn Sie dieses Produkt verwendet haben. Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test garantiert nicht, dass Sie keine schlechteAllergische weiß Vorsichtsmaßnahmen während colorarii.Alte • Verwenden Sie nicht zur Färbung von Wimpern, Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers • Nicht anwenden bei vorangegangenen allergischen Reaktionen auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, gereizte • Vermeiden Sie Kontakt mit Augenverletzungen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • BlendingFarbstoff enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort verschlossen Produkt oder zu speichern. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktionen wie Rötung auftritt, Lebensmittele oder Brennen, sofort spülen und zu vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome Ihre Haare gefärbt Arzt nur nach Rücksprache mit einem. Dieses Produkt kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - хна 7,3 и среднего Золотой Blonde Color Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных красить волосы от 7,3 Средний Золотая Хенна Blonde Plus Нидерланды. постоянных краски для волос - 7,3 Средний Золотой Blonde, хна Краска КоПлюс их золотым блондинка тени Нидерланды светит блондинка среднего темные волосы блондинки. Cureaza глубиной до 3 месяцев. Нет выцветание блестящим и успешным! 100% гарантированы! Постоянного для окрашивания волос - 7,3 Средний Золотой Blonde, хной цвет краски Plus Нидерланды дополнительный уход и известных свечения HeNe ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный,Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвощ), комплекса витаминов, витамин А и Ены дает вашим волосам блеск и жизненную силу. Постоянный для окрашивания волос - 7,3 Средний Золотая Хенна Blonde Color Plus Нидерланды краска защищает провод структуры волосы при окраске. Содержит УФ-протектор защищает только волос и цвета кожи, предотвращения гecolorarea. постоянных краски для волос - 7,3 Средний Золотая Хенна Blonde Color Plus Нидерланды краска дает долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Охватывает 30% седых волос. Постоянный для окрашивания волос - 7,3 Средний Золотой Blonde хной цвет краски Plus-Holland предупреждает: постоянный краски для волос - 7,3 Средний Золотая Хенна Blonde Color Plus Нидерланды-краска содержит: diamitoЛуэна, резорцин-нафтол, и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Не используйте для окрашивания волос цвета. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если краска вступает в контакт с глазамиНемедленно промыть. Не держать остальных смеси. Надевайте перчатки из пакета. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям. Пакет содержит: Длинные трубки краски стабильном - 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, перчатки, ткани настройки цвета - 20 мл Производитель: Frenchtop хны Plus Нидерландов за длинные волосы и / или деградировавших, еolositi 2 пакеты с краской. Инструкция по применению хны для окрашивания волос Длинные ColorVa того стабильном, пожалуйста, внимательно прочитать инструкции перед использованием! Благодарим Вас за выбор Hennaplus Долгое цвет краски, безопасные цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет будетоткрывается прекрасный и прочного интенсивного цвета, волосы придавая ему естественный оттенок. Окрашивание носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигментапридает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopseaua покрытие белого цвета волосы покрывают Hennaplus Долгое 100% седых волос, предлагая красивые тона от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% седых волос, кроме цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если больше чем 50% ваших волос. белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем Вам смешать тунец с соответствующими натуральных оттенков для максимального охвата albe.Aplicarea для окрашивания волос на цвет волос Долгое уже окрашены или постоянно coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использована без проблем уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее рArul цвет еще не нарисовал светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели после permanentare перед использованием Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Лонг краски стабильного цвета. II.INSTRUCTIUNI краски USEПостоянный волос хной Plus Долгое Долгое ColourFolositi цвет краски на волосы сухие nespalat.Purtati подходящие перчатки. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам чувствительности тест перед использованием (см. III. Важные) • Не допускать попадания в copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • старое полотенце / темную накидку или салоны красоты используются для защиты одежды во время nuantarii • asprii редкий гребень (не металлической) • часы • Содержание Долгое manusile3.Amestecarea палубе цвета краски и рХна Plus Долгое всегда цвета Положите полотенце или халат вокруг плеч и положить перчатки в упаковке .- Укрыться трубки (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- Fall или отвинтить крышку и применить продукт sticlutei "Имеди"т (рис. 3) .- Убедитесь, что комната, в которой вы в настоящее время не процесс продуктом материалы предупреждении капает textile.4.Posibilitati осуществления постоянного красителя хны Plus Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточное количество краски для волос средней длины (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Подготовка побежалаг труб. Применяя первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второй пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Вравномерно стремятся краски для волос с расческой, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем применять краску первой корень. Используйте около 2 / 3 от корней, подготовленные для крашенияна сухие волосы, грязные, слегка массажа (не закрыть бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). Как только корниполучить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 Tre КраскиБи позволяют действовать в 30 мин. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от тени вы хотите после obtineti.6.Clatirea и ухода при взаимодействии nuantareDupa смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительных тестЗдоровье 48 часов до подачи заявления, даже если вы использовали этот продукт. Очищение идеальный участок кожи за ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких плохихАллергические знает меры предосторожности во время colorarii.Alte • Не используйте для окраски ресниц, бровей или других частей тела • Не используйте в случае предыдущих аллергических реакций на красители продукт, сверхчувствительные волосистой части головы, раздраженный • Избегать контакта с травмы глаз. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • Смешиваниекраска содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу же закрывайте изделие или магазин. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, продовольствиее или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов волос окрашена только после консультации с врачом. Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - Henna 7,3 Golden Medium Blonde Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente de 7,3 Medium Blonde Henna Golden Plus Países Baixos. tintura de cabelo permanente - 7.3 louro médio dourado, Henna Paint Co.Plus sua sombra dourada loira Holanda dá a luz à obscuridade médio do cabelo loiro loiro. Cureaza profundidade de até 3 meses. Nenhuma cor brilhante e desaparecendo com sucesso! 100% garantido! Permanente de tintura para cabelo - 7.3 louro médio dourado, Henna Paint Color Plus extra cuidado Holanda e brilho famoso de HeNe: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia,Hamamelis, coltsfoot, viscoso, de trigo, Nalbant, cavalinha), vitaminas do complexo B, vitamina A e Hena dá o seu cabelo brilhar e vitalidade. Tintura de cabelo permanente - 7.3 louro médio dourado Henna Color Plus Holanda pintura protege a estrutura do fio cabelo durante a coloração. Contém um protetor UV protege somente o cabelo e sua cor, impedindo decolorarea. tintura de cabelo permanente - 7.3 louro médio dourado Henna Color Plus Holanda tinta dá resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Abrange 30% dos cabelos brancos. Tintura de cabelo permanente - 7.3 louro médio dourado Henna Paint Color Plus-Holland adverte: tintura de cabelo permanente - 7.3 louro médio dourado Henna Color Plus Holanda tinta contém: diamitoLuena, resorcinol, um naftol, e uma quantidade muito pequena de amônia e água oxigenada. Pode causar uma reação alérgica. Não use para tingir a descoloração do cabelo. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se a tinta entrar em contacto com os olhos, Lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Usar luvas do pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga atentamente as instruções. O pacote inclui: Duradoura tubo de tinta - 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, luvas, ajuste de cores de tecido - 20 ml Fabricante: Frenchtop Henna Plus Holanda para o cabelo longo e / ou degradadas, folositi dois pacotes de tinta. Instruções para a utilização do corante Henna cabelo de Longa Duração ColorVa disso, por favor leia atentamente as instruções antes de usar! Obrigado por escolher Hennaplus Longa Duração cor da pintura, a cor do cabelo seguro que irá proporcionar uma cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour vaioferece uma cor maravilhosa e duradoura, intensa, o cabelo dando-lhe um tom natural. A coloração é permanente e irá durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmentodá ao cabelo um brilho natural. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopseaua cobertura da cor do cabelo branco cobre Hennaplus Long Lasting 100% de cabelos brancos, oferecendo um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% de cabelo branco, exceto cores: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo. é branco e cor que você deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos que você misture o atum com as sombras correspondentes natural para o máximo de cobertura albe.Aplicarea tintura de cabelo em cabelo cor de Longa Duração já pintado ou permanentemente coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto pArul cor já não está pintada uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas antes de usar permanentare depois pintar de cor de Longa Duração. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. USE pintura II.INSTRUCTIUNIPermanente do cabelo Henna Plus Long Lasting Long Lasting na cor da pintura ColourFolositi nespalat.Purtati cabelos secos e luvas adequadas. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (III ver. Importante) • Não deixar chegar às salas copiilor2.PregatirePregatiti seguintes: • Uma toalha velha manto escuro / ou beleza utilizado para proteger roupa durante nuantarii • Um pente asprii dentes (não metálicos) • • Um relógio de Conteúdos Long Lasting manusile3.Amestecarea cor da pintura e deck pHenna Plus duradouro deve sempre cor-Coloque sua toalha ou roupão ao redor de seus ombros e colocar as luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Queda ou desapertar a tampa e aplicar sticlutei produto Imedit (Fig. 3) .- Certifique-se da sala em que você faz materiais actualmente não processo-produto gotejamento Prevenir textile.4.Posibilitati execução permanente tintura Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contém bastante tinta para o cabelo comprimento médio (até os ombros). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Os preparativos correramd tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Emtendem uniformemente tintura de cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplique a tinta primeiro a raiz. Use cerca de dois terços das raízes preparadas para tingirsobre o cabelo seco, sujo, massageando levemente (não fechar a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízesobter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir 40-50 min .- 10,00 e 10,01 Tre TintasBuie autorizadas a agir 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do tom que você quer depois de um obtineti.6.Clatirea e cuidados durante a interação nuantareDupa umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (apacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar para testar um teste sensívelSaúde 48 horas antes da aplicação, mesmo que você já usou este produto. Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme de B tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá qualquer mauAlérgica sabe precauções durante colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reações alérgicas precedentes a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo irritado • Evite o contato com ferimentos nos olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • Blendingcorante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente selado produto ou loja. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte de tubos vazios. CopiilorAcest • Manter o produto acessível pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele produsuluipe ocorrer, como vermelhidão, alimentose ou queimadura, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destes sintomas, seu cabelo colorido apenas após consultar um médico. Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie