Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 
 

 

Descriere produs:

 Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

 Prezentare video Vopsea de par permanenta - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda .

Vopsea de par permanenta - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda confera nuanta alunei parului blond deschis pana la saten / castaniu deschis . Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni .

  Fara decolorare culoare stralucita si reusita ! Garantat 100% !

Vopsea de par permanenta - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei : Ingredientele botanice hidratante ( Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului ) , complexul de vitamina B , vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate .

Vopsea de par permanenta - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda protejeaza structura firului de par in timpul colorarii . Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia , prevenind decolorarea .

Vopsea de par permanenta - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda confera rezultate de lunga durata , mentinand bogatia culorii . Acopera 30% din firele de par albe .

Vopsea de par permanenta - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda  precautii : Contine : diamitoluen , resorcinol , a-naphtol , si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen . Poate cauza o reactie alergica . Nu folositi pentru decolorarea parului vopsit . Poate fi folosit pe parul decolorat si foarte decolorat . Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor . Clatiti parul bine dupa aplicare . Daca vovseaua intra in contact cu  ochii , clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati manisile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor . Urmati cu atentie instructiunile.

Pachetul de vopsea de par permanenta - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda contine : tubul de vopsea Long Lasting - 40 ml ,  activatorul Long Lasting - 40 ml , instructiuni de folosire , manisi , balsam de fixare a culorii - 20 ml

Pentru par lung si / sau degradat , folositi 2 pachete de vopsea.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - Henna 6.35 Hazelnut-Paint Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - Henna 6.35 Hazelnut-Paint Color Plus Netherlands . permanent hair dye - Henna paint 6.35 Hazelnut-Co Color Plus Netherlandsblonde hair hazel hue nfera open until brown / brown. Depth takes up to three months. No color fading brilliant and successful! 100% Guaranteed! Permanent hair dye - Henna 6.35 Hazelnut-Paint Color Plus Netherlands extra care and famous glow of HeNe: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Grau, Nalbant, horsetail), vitamin B complex, vitamin A and Hena gives your hair shine and vitality. permanent hair dye - Henna 6.35 Hazelnut-Paint Color Plus Netherlands protects hair structure during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Permanent hair dye -6.35 Hazelnut-Paint Henna Color Plus Netherlands gives long term results, maintaining the richness of color. Covers 30% of white hair. Permanent hair dye - Henna 6.35 Hazelnut-Paint Color Plus Netherlands precautions: Contains: diamitoluen, resorcinol, a-naphthol, and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Do not use for Decemberolorarea hair dyed. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If vovseaua in contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Manis wearing the pack. Keep out of reach of children. Follow the instructions carefully.Permanent hair dye pack - 6.35 Hazelnut-Holland Paint Henna Color Plus contains: Long Lasting paint tube - 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, Manisa, color fixing balm - 20 ml For long hair and / or degraded, use two packets of paint. Instructions for use Henna hair dye addition ColorVa Long Lasting please readinstructions carefully before use! Thank you for choosing Hennaplus Long Lasting Paint color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour offers a beautiful intense color and long length, giving it a shade of natural hair. Coloring is permanentand will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopse white wire coverageLong Lasting Colour Hennaplus Saddle covers 100% white hair, providing a beautiful shade from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie of 100% white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommend the tuna mixthe correspondent of natural shades to cover maximum hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks afterpermanentare before using Long Lasting Colour paint. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting Colour paint ColourFolositi on dry hair nespalat.Purtatand suitable gloves. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III . Important) • Do not allow product to reach copiilor2.PregatirePregatiti following: • A prosop old / dark cloak or used in beauty parlors to protect clothes during nuantarii • A tooth comb asprii (non-metallic) • A clock • Package Contents manusile3.Amestecarea Long Lasting Colour and permanent dye Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your towel or robe around your shoulders and put your manusilTake it from the deck lid .- tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure you make room in the current process is not product-Prevent drippingIU application materials textile.4.Posibilitati permanent dye Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Immediately afterwards the preparedThe second package and colored on the sides, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Applicationthe hair she already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, slightly massaging (not close the bottle). After 20 minutes (30-40 min for 10.00 and 10 paint.01) Scattered other content on hair length, to the peaks. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. No coveryour hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 shall 30 minutes left to act. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the color you wantobtineti.6.Clatirea and care after a period of interaction nuantareDupa moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeezeand excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you never used this product. Cleanse perfect a piece of skinbehind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or theing areas of the body • Do not use in case of previous allergic reactions to a dye product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately and not storedproduct are sealed. Bottle may explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid aggravation of these symptoms-coloredyour hair only after consulting a doctor. This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - Henna 6,35 avellana-Paint Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - Henna 6,35 avellana-Paint Color Plus Países Bajos . tintes de cabello permanentes - pintura de henna 6,35 avellana-Co Color Plus Países Bajosavellana pelo rubio nfera tono abierto hasta marrón / marrón. Profundidad toma hasta tres meses. No hay color brillante, la decoloración y éxito! 100% garantizado! Tintes de cabello permanentes - Henna 6,35 avellana-Paint Color Plus especial cuidado Países Bajos y famoso brillo de HeNe: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, Grau, Nalbant, cola de caballo), vitamina del complejo B, vitamina A y Hena le da a su pelo brilla y vitalidad. tintes de cabello permanentes - Henna 6,35 avellana-Paint Color Plus Países Bajos protegen la estructura del cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Tintes de cabello permanentes -6,35 avellana-Paint Henna Color Plus Holanda da resultados a largo plazo, el mantenimiento de la riqueza de color. Cubre el 30% de pelo blanco. Tintes permanentes - Henna 6,35 avellana-Paint Color Plus precauciones Países Bajos: Contiene: diamitoluen, resorcinol, un naftol-, y pequeñas cantidades de amoníaco y muy peróxido de hidrógeno. Puede causar una reacción alérgica. No utilice para diciembrecabellos teñidos olorarea. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si vovseaua en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Manis usando el paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga cuidadosamente las instrucciones.paquete de tinte de pelo permanente - 6,35 avellana-Paint Henna Color Plus contiene los Países Bajos: Largo del tubo de pintura duradera - 40 ml de largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, Manisa, color que se fijan bálsamo - 20 ml Para el pelo largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura. Instrucciones para el uso de tinte para cabello Henna Además ColorVa y dura más tiempo por favor leacuidadosamente las instrucciones antes de usar! Gracias por elegir Hennaplus y dura más tiempo el color de pintura, color de pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo ofrece un hermoso color intenso y de larga longitud, dándole un tono de cabello natural. Dibujos para colorear es permanentey tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopse cobertura de cable blancoColor y dura más tiempo Hennaplus silla cubre el 100% de pelo blanco, proporcionando un hermoso color de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicable del 100% pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% de su cabello es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), se recomienda la mezcla de atúnel corresponsal de tonos naturales para cubrir el cabello tintes máxima albe.Aplicarea y dura más tiempo el color del pelo ya han sido pintados de forma permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas despuéspermanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo de pintura color ColourFolositi nespalat.Purtat en el cabello secoy guantes adecuados. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (véase la sección III . Importante) • No dejar que se infiltre copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Un profesionalsop viejo / capa oscura o su uso en salones de belleza para proteger la ropa durante nuantarii • Un diente peine asprii (no metálicos) • Reloj • Un color y dura más tiempo y manusile3.Amestecarea paquete de contenido permanente de tintes de henna Más Larga Duradera Color, Abróchense toalla o albornoz alrededor de tus hombros y ponga sus manusilTómelo de la tapa de la cubierta .- tubo (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de dejar espacio en el proceso actual no es producto prevenir goteosmateriales UI aplicación textile.4.Posibilitati tinte permanente y dura más tiempo Henna Además pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Inmediatamente después, el preparadoEl segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicaciónel pelo que ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 min para 10,00 y 10 de pintura.01) El contenido de otras dispersas en la longitud del pelo, a los picos. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No coversu cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 se 30 minutos dejó de actuar. Este período podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo del color que deseeobtineti.6.Clatirea y el cuidado después de un período de interacción nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes en el pelo fácilmente. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprimiry el exceso de agua del pelo. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a probar una prueba de sensibilidad antes de la aplicación 48 horas, incluso si nunca has usado este producto. Limpiar perfectamente un trozo de pieldetrás de la oreja. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilizar para teñir las pestañas, las cejas o elIng. áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacciones alérgicas previas a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato y almacenados noproductos están sellados. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar la agravación de estos síntomas de colorsu cabello sólo después de consultar a un médico. Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - Henna 6,35 nocciola-Paint Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - Henna 6,35 nocciola-Paint Color Plus Paesi Bassi . tinture per capelli permanenti - vernice Henna 6,35 nocciola Co-Color Plus Paesi Bassibiondi capelli tinta nocciola nfera aperta fino al marrone / marrone. Profondità richiede fino a tre mesi. N. colore brillante dissolvenza e di successo! Garantita al 100%! Tinture per capelli permanenti - Henna 6,35 nocciola-Paint Color Plus extra cura Paesi Bassi e bagliore famosi di HeNe: botanica ingredienti idratanti (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara e viscosa, Grau, Nalbant, coda di cavallo), vitamina del complesso B, vitamina A e Hena dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. tinture per capelli permanenti - Henna 6,35 nocciola-Paint Color Plus Paesi Bassi protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Tinture per capelli permanenti -6,35 nocciola-Paint Henna Color Plus Paesi Bassi dà risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Copre il 30% dei capelli bianchi. Permanente tinture per capelli - Henna 6,35 nocciola-Paint Color Plus precauzioni Paesi Bassi: Contiene: diamitoluen, resorcina, a-naftolo, e piccole quantità molto di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Non utilizzare per dicembreolorarea capelli tinti. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vovseaua in contatto con gli occhi, risciacquare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Manis indossare la confezione. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni.tinture per capelli confezione Permanente - 6,35 nocciola-Holland Color Paint Henna Plus contiene: Long Lasting tubo di vernice - 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, istruzioni, Manisa, colore fissaggio balsamo - 20 ml Per capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due pacchetti di vernice. Istruzioni per l'uso della tintura hennè capelli Inoltre ColorVa lunga durata si prega di leggereattentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto Hennaplus lunga durata del colore, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori offre un bel colore intenso e di lunga lunghezza, dandogli una tonalità di capelli naturali. Colorare è permanentee durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopse copertura filo biancoLunga durata Colore Hennaplus Sella copre il 100% dei capelli bianchi, che fornisce una bella ombra dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile al 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei vostri capelli è bianca e si desidera il colore in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si raccomanda il mix di tonnoil corrispondente di tonalità naturali per coprire al massimo il albe.Aplicarea tinture per capelli, lunga vita il colore dei capelli già dipinto in via permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane dopopermanentare prima di usare vernice, lunga vita a colori. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus Long Lasting, lunga vita a colori vernice ColourFolositi nespalat.Purtat su capelli asciuttie guanti adatti. Si consiglia di lavare i capelli se usata prima che i prodotti styling (cera, ecc). 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dal box • We consigliamo di fare uno sensitivity test prima dell'uso (cfr. III . Importante) • Non immettere nelle seguenti copiilor2.PregatirePregatiti: • Un procontentino vecchio / mantello scuro o utilizzati in istituti di bellezza per proteggere i vestiti durante nuantarii • Un dente pettine asprii (non metallico) • Orologio • una lunga durata del colore e del pacchetto manusile3.Amestecarea Content tinture permanenti Henna Plus Long della durata di colori, Allacciate le asciugamano o accappatoio sulle spalle e mettete i vostri manusilPrendilo dal cofano .- tubo (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurati di fare spazio nel processo attuale non è prodotto-evitare gocciolamentimateriali UI domanda textile.4.Posibilitati tinture permanenti Henna Plus Long Lasting vernice pantru ColourPachetul contiene abbastanza capelli di media lunghezza (fino alle spalle). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Subito dopo il preparatoIl secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazionei capelli che già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 min per 10,00 e 10 della vernice.01) Sparse altri contenuti su lunghezza dei capelli, per le vette. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Nessuna copertinai vostri capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min .- 10,00 e 10,01 sono 30 minuti per agire. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda del colore desideratoobtineti.6.Clatirea e la cura dopo un periodo di nuantareDupa interazione inumidire con acqua tiepida e massaggiare i capelli facilmente. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremeree l'acqua in eccesso dai capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se non avete mai usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelledietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e laING zone del corpo • Non utilizzare in caso di precedenti reazioni allergiche a un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente, e non memorizzateprodotto sono sigillati. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi di colorei capelli solo dopo aver consultato un medico. Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - Henna 6,35 noisettes-Paint Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - Henna 6,35 noisettes-Paint Color Plus Bas . teinture capillaire permanente - de la peinture au henné 6,35 noisettes-Co Color Plus Basblonde teinte nfera cheveux châtain ouverte jusqu'au marron / marron. Profondeur prend jusqu'à trois mois. Pas de couleur brillante décoloration et de succès! 100% garanti! Teintures capillaires permanentes - Henna 6,35 noisettes-Paint Color Plus Bas soins supplémentaires et incandescence du célèbre HeNe: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, Grau, Nalbant, prêle), en vitamines du complexe B, vitamine A et Hena donne à vos cheveux brillants et la vitalité. teintures capillaires permanentes - Henna 6,35 noisettes-Paint Color Plus Bas protège la structure du cheveu pendant coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Teintures capillaires permanentes -6,35 noisettes-Paint Color Plus Henna Pays-Bas donne des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Couvre 30% de cheveux blancs. Teintures capillaires permanentes - Henna 6,35 noisettes-Paint Color Plus précautions Pays-Bas: Contient: diamitoluen, le résorcinol, l'a-naphtol, et petite quantité même de l'ammoniaque et le peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Ne pas utiliser pour Décembreles cheveux teints olorarea. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si vovseaua en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Manis portait le pack. Tenir hors de portée des enfants. Suivez attentivement les instructions.Pack cheveux colorant permanent - 6,35 noisettes-Holland peinture au henné Color Plus contient: Long tube de peinture durable - 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, instructions, Manisa, la couleur de fixation baume - 20 ml Pour les cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture. Instructions pour l'utilisation de teinture au henné les cheveux plus durables à long ColorVa s'il vous plaît lireattentivement les instructions avant utilisation! Merci d'avoir choisi Hennaplus longue tenue de peinture de la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offre une belle couleur intense et de longue longueur, ce qui lui donne une teinte de cheveux naturels. La coloration est stableet durera jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. couverture ParVopse fil blancCouleur de longue durée Hennaplus housses de selle 100% des cheveux blancs, offrant une belle nuance de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf pour la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous recommandons le mélange de thonle correspondant de teintes naturelles pour couvrir au maximum colorant albe.Aplicarea cheveux longs cheveux couleur durable déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines aprèspermanentare avant d'utiliser longue tenue couleur de peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue couleur de peinture ColourFolositi nespalat.Purtat sur cheveux secset des gants appropriés. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III . Important) • Ne pas laisser pénétrer dans la suite copiilor2.PregatirePregatiti: • Un Prosop vieux / manteau sombre ou utilisés dans des salons de beauté pour protéger les vêtements au cours • nuantarii Une dent du peigne asprii (non métalliques) • Une horloge • Contenu de l'emballage manusile3.Amestecarea longue tenue des couleurs et teintures permanentes Henna Plus Long Couleur durable, Attachez vos serviettes ou robe autour de vos épaules et de mettre votre manusilCroyez-le couvercle du coffre .- tube (B). Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) .- sticlutei automne ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement (Fig. 3) .- Assurez-vous de faire de la place dans le processus actuel n'est pas un produit éviter les couluresdocuments de demande UI textile.4.Posibilitati teinture permanente Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Immédiatement après, les prêtsLe deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Application de l'application bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Applicationles cheveux qu'elle avait déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 min pour 10,00 et 10 de la peinture.01) Épars du contenu sur la longueur des cheveux, sur les sommets. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Aucune couverturevos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10.00 et 10.01 est 30 minutes pour agir. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de la couleur que vous voulezobtineti.6.Clatirea et les soins après une période de nuantareDupa interaction humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Presseret l'excès d'eau des cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous n'avez jamais utilisé ce produit. Nettoyer parfaitement un morceau de peauderrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou de laING zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réactions allergiques antérieures à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, mal de gorge ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement et ne sont pas stockéesproduits sont scellés. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée produsuluipe se produire, comme des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes de couleurvos cheveux seulement après avoir consulté un médecin. Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - Henna 6,35 Haselnuss-Paint Color Plus Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - Henna 6,35 Haselnuss-Paint Color Plus Niederlande . permanente Haarfärbemittel - Henna malen 6,35 Haselnuss-Co Color Plus Niederlandeblonde Haare Hazel Farbton nfera geöffnet bis braun / braun. Tiefe dauert bis zu drei Monate. Kein Verblassen der Farben brillant und erfolgreich! 100% garantiert! Permanenten Haarfarben - Henna 6,35 Haselnuss-Paint Color Plus Niederlande extra Pflege und Glanz des berühmten HeNe: Botanischer feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Grau, Nalbant, Schachtelhalm), Vitamin B-Komplex, Vitamin A und Hena verleiht Ihrem Haar Glanz und Vitalität. permanente Haarfärbemittel - Henna 6,35 Haselnuss-Paint Color Plus Niederlande schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass sie die Farbe zu schützen und zu verhindern, Haare schwinden. Permanenten Haarfarben -6,35 Haselnuss-Paint Henna Plus Color Niederlanden gibt langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Deckt 30% des weißen Haaren. Permanenten Haarfarben - Henna 6,35 Haselnuss-Paint Color Plus Niederlande Vorsichtsmaßnahmen: Enthält: diamitoluen, Resorcin, a-Naphthol und sehr kleine Menge von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Verwenden Sie keine für Dezemberolorarea Haare gefärbt. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn vovseaua in Berührung mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Manis trägt der Packung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig.Permanent Haarfärbemitteln Pack - 6,35 Haselnuss-Holland Paint Henna Color Plus enthält: Langlebige Farbrohr - 40 ml Langlebige Aktivator - 40 ml, Anleitungen, Manisa, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml für langes Haar und / oder abgebaut wird, werden zwei Pakete zu malen. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel Neben ColorVa Langlebige und lesen Sie bitteGebrauchsanweisung sorgfältig vor Gebrauch! Danke für die Wahl Hennaplus Langlebige Lackfarbe, Safe Haarfarbe, die natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour gewährleisten bietet eine schöne intensive Farbe und lang Länge, die ihm einen natürlichen Schatten der Haare. Coloring ist dauerhaftund dauert bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopse weiße Kabel AbdeckungLanglebige und Farbe Hennaplus Saddle deckt 100% weißem Haar, die einen schönen Schatten von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie von 100% weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% Ihrer Haar ist weiß, und Sie möchten in einem modernen Farben (rot, violett, braun), empfehlen wir, die Thunfisch-Mixder Korrespondent der natürlichen Farbtönen zur Deckung maximale Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Langlebige und Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhaft eingesetzt werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nachpermanentare vor der Verwendung Long Lasting Colour malen. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI ständigen USE dye Henna Plus Long Lasting Colour Long Lasting Farbe gemalt worden ColourFolositi auf trockenem Haar nespalat.Purtatund geeignete Schutzhandschuhe. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III verwendet . Wichtig) • Das Produkt darf nicht zu erreichen copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • Pro Asop alt / dunklen Mantel oder in Schönheitssalons verwendet, um Kleidung während nuantarii • Schutz einer Lupe asprii (nicht aus Metall) • • Watch eine lang anhaltende Farbe und Packungsinhalt manusile3.Amestecarea permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your Handtuch oder Bademantel um deine Schultern und legen Sie Ihre manusilNehmen Sie es aus dem Kofferraumdeckel .- Rohr (B). Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, um Platz in den aktuellen Prozess ist nicht Produkt-Prevent tropfendenIE Bewerbungsunterlagen textile.4.Posibilitati permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Unmittelbar danach die vorbereitetenDas zweite Paket und farbig an den Seiten entlang der Gesichts-und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendungdas Haar, das sie bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 min für 10,00 und 10 Farben.01) Vereinzelte andere Inhalte auf das Haar lang, bis zu den Gipfeln. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit Haare bekommen kann Gipfeln angewendet werden. Keine DeckungIhr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten .- 10.00 und 10,01 werden soll 30 Minuten Zeit, um zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, abhängig von der gewünschten Farbeobtineti.6.Clatirea und Versorgung nach einer Periode der Interaktion nuantareDupa mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Verwenden Sie Stoff Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Quetschenund das überschüssige Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen genießen, auch wenn Sie noch nie benutzt dieses Produkt. Cleanse perfekt ein Stück Hauthinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder dieIng. Bereiche des Körpers • Nicht anwenden bei vorangegangenen allergischen Reaktionen auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort und nicht gespeichertProdukt sind versiegelt. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome gefärbtenIhr Haar nur nach Rücksprache mit einem Arzt. Dieses Produkt im Supermarktregal Geschenke gefunden werden können Grüne Apotheke zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - хна 6,35 Хазелнат-Paint Color Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - хна 6,35 Хазелнат-Paint Color Plus Нидерланды . постоянных краски для волос - хна краски 6,35 Хазелнат-Co Color Plus Нидерландысветлые волосы светло-коричневый оттенок nfera открытым до коричневого цвета / коричневый. Глубина занимает до 3 месяцев. Нет выцветание блестящим и успешным! 100% гарантированы! Постоянного для окрашивания волос - хна 6,35 Хазелнат-Paint Color Plus Нидерланды дополнительный уход и известных свечения HeNe ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкая, Граи, Nalbant, хвощ), комплекса витаминов, витамин А и Ены дает вашим волосам блеск и жизненную силу. постоянных краски для волос - хна 6,35 Хазелнат-Paint Color Plus Нидерланды защищает структуру волос при окраске. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Постоянный для окрашивания волос -6,35 Хазелнат-Paint хны Color Plus Нидерланды дает долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Охватывает 30% седых волос. Постоянный для окрашивания волос - хна 6,35 Хазелнат-Paint Color Plus Нидерланды меры предосторожности: Содержит: diamitoluen, резорцин-нафтол, и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Запрещается использование в декабреolorarea крашеными волосами. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если vovseaua в контакте с глазами немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Одежда Манис пакет. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям.Постоянный для окрашивания волос пакет - 6,35 Орех-Holland краска хны Color Plus содержит: Длинные трубки краски стабильном - 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, Маниса, цвет фиксации бальзам - 20 мл Для длинных волос и / или деградации, используя два пакеты с краской. Инструкция по применению хны для окрашивания волос того ColorVa Долгое пожалуйста, прочитайтевнимательно инструкцию перед применением! Благодарим Вас за выбор Hennaplus Долгое цвет краски, безопасные цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет предлагает красивый интенсивный цвет и длинные Длина, придавая ему оттенок из натуральных волос. Покраска является постоянными будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopse белого покрытия проволокиДолгое Цвет Hennaplus Садл охватывает 100% седых волос, обеспечивая красивые тени от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем смесь из тунцаКорреспондент натуральных оттенков для покрытия максимальной для окрашивания волос albe.Aplicarea Долгое цвет волос уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели послеpermanentare перед использованием Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое Цвет краски ColourFolositi на сухие волосы nespalat.Purtatи защитные перчатки. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III . Важные) • Не допускать попадания в copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • проподачкой старый / темный плащ или используются в косметических салонах, чтобы защитить одежду во nuantarii • гребень asprii (не металлической) • Часы • Долгое Цвет и пакет manusile3.Amestecarea права постоянного красителя хны Plus Лонг стабильном Цвет, Пристегните полотенце или халат вокруг плеч и поместите manusilВозьмите его с палубы крышкой .- трубки (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь в том, чтобы освободить место в текущем процессе не продукт предупреждении капельматериалы МЕ применения textile.4.Posibilitati постоянных красить хной Plus Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Сразу же после этого подготовленныеВторой пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применениеволосы у нее уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 мин 10,00 и 10 краски.01) Отдельные другое содержимое на длину волос, на вершинах. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Нет покрытияВаши волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 должны 30 минут осталось действовать. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от цвета вы хотитеobtineti.6.Clatirea и уход за период взаимодействия nuantareDupa смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмитеи избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы никогда не использовали этого продукта. Очищение идеальный кусочек кожиза ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, бровей илиING участках тела • Не используйте в случае предыдущих аллергических реакций на красители продукт, сверхчувствительность кожи головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу и не хранитьпродукт закрыты. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов цветаволосы только после консультации с врачом. Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - Henna 6,35 Avelã-Paint Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - Henna 6,35 Avelã-Paint Color Plus Holanda . tintura de cabelo permanente - tinta Henna 6,35 Avelã Co-Color Plus HolandaLoiro nfera tonalidade avelã aberto até o marrom / marrom. Profundidade leva até três meses. Nenhuma cor brilhante e desaparecendo com sucesso! 100% garantido! Permanente de tintura para cabelo - Henna 6,35 Avelã-Paint Color Plus extra cuidado Holanda e brilho famoso de HeNe: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, Grau, Nalbant, cavalinha), vitaminas do complexo B, vitamina A e Hena dá o seu cabelo brilhar e vitalidade. tintura de cabelo permanente - Henna 6,35 Avelã-Paint Color Plus Holanda protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Tintura de cabelo permanente -6,35 Avelã-Paint Henna Color Plus Holanda dá resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Abrange 30% dos cabelos brancos. Tintura de cabelo permanente - Henna 6,35 Avelã-Paint Color Plus Holanda precauções: Contém: diamitoluen, resorcinol, um naftol, e pequena quantidade de amônia muito e peróxido de hidrogênio. Pode causar uma reação alérgica. Não use para dezembroolorarea cabelo tingido. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se vovseaua em contato com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Manis usando o pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga atentamente as instruções.Permanente pack tintura de cabelo - 6,35 Avelã-Holland Paint Henna Color Plus contém: Duradoura tubo de tinta - 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, Manisa, cor fixação bálsamo - 20 ml Para cabelos longos e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta. Instruções para usar o cabelo Henna tintura além ColorVa Longa Duração leiacuidadosamente as instruções antes de usar! Obrigado por escolher Hennaplus Longa Duração cor da pintura, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour oferece uma bela cor intensa e longa comprimento, dando-lhe um tom de cabelo natural. A coloração é permanentee vai durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopse cobertura fio brancoCor Duradoura Hennaplus Saddle cobre 100% de cabelo branco, proporcionando um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% de cabelo branco, exceto para a cor: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo é branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos a mistura de atumcorrespondente de tons naturais de cobertura máxima da tintura de cabelo albe.Aplicarea Long Lasting já a cor do cabelo pintado de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas apóspermanentare antes de usar tinta cor de Longa Duração. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração tinta cor ColourFolositi em nespalat.Purtat cabelos secose luvas adequadas. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III . Importante) • Não deixar chegar às seguintes copiilor2.PregatirePregatiti: • A prosop manto / idade escura ou usados em salões de beleza para proteger as roupas durante nuantarii • Um dente pente asprii (não metálicos) • Um relógio • Conteúdo do pacote manusile3.Amestecarea duradouro e permanente cor da tintura Henna Plus Long duradoura Cor, Prenda seu roupão ou toalha ao redor de seus ombros e colocar o seu manusilLeve-o da tampa do deck .- tubo (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se de fazer o quarto no processo atual não é produto prevenir gotejamentomateriais de aplicação UI textile.4.Posibilitati permanente tintura Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (de ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Imediatamente depois, o preparadoO segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicaçãoo cabelo que ela já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 min para 10,00 e 10 de pintura.01) Outros conteúdos dispersas no comprimento do cabelo, para os picos. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Sem coberturaseu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 são 30 minutos deixou de agir. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo da cor que você quiserobtineti.6.Clatirea e cuidados após um período de interação nuantareDupa umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Espremere excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo se você nunca usou este produto. Limpar um pedaço de pele perfeitaatrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme de B tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas ou oing áreas do corpo • Não utilizar em caso de reações alérgicas precedentes a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente e não armazenadoprodutos são selados. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte de tubos vazios. CopiilorAcest • Manter o produto acessível pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento desses sintomas de corseu cabelo somente depois de consultar um médico. Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie