Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 

Descriere produs:

  Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video  Vopsea de par permanenta - 5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda .

 Vopsea de par permanenta - 5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera nuanta saten deschis parului blond mediu pana la saten mediu . Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni .

  Fara decolorare culoare stralucita si reusita ! Garantat 100% !

 Vopsea de par permanenta - 5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei : Ingredientele botanice hidratante ( Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului ) , complexul de vitamina B , vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate .

 Vopsea de par permanenta - 5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda protejeaza structura firului de par in timpul colorarii . Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia , prevenind decolorarea .

 Vopsea de par permanenta - 5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera rezultate de lunga durata , mentinand bogatia culorii . Acopera 30% din firele de par albe .

 Vopsea de par permanenta - 5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda precautii : Contine : diamitoluen , resorcinol , a-naphtol , si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen . Poate cauza o reactie alergica . Nu folositi pentru decolorarea parului vopsit . Poate fi folosit pe parul decolorat si foarte decolorat . Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor . Clatiti parul bine dupa aplicare . Daca vovseaua intra in contact cu  ochii , clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati manisile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor . Urmati cu atentie instructiunile.

Pachetul de  Vopsea de par permanenta - 5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda contine : tubul de vopsea Long Lasting - 40 ml ,  activatorul Long Lasting - 40 ml , instructiuni de folosire , manisi , balsam de fixare a culorii - 20 ml

 Producator : Frenchtop Olanda

Pentru par lung si / sau degradat , folositi 2 pachete de vopsea.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

 

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - Henna dye 5-Color Light Brown Moreover Netherlands. permanent hair dye - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus in Holland givesuanta light brown hair medium blonde to medium brown. Depth takes up to three months. No color fading brilliant and successful! 100% Guaranteed! Permanent hair dye - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus Netherlands extra care and famous glow of HeNe: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, coadthe-horse), vitamin B complex, vitamin A and Hena gives your hair shine and vitality. permanent hair dye - 5 Light Brown Henna Color Plus Netherlands-paint protects the hair structure during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Permanent hair dye - 5 Light BroWN-Holland Paint Henna Color Plus gives long term results, maintaining the richness of color. Covers 30% of white hair. Permanent hair dye - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus Netherlands precautions: Contains: diamitoluen, resorcinol, a-naphthol, and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Do not use for hair discolorationhis painting. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If vovseaua in contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Manis wearing the pack. Keep out of reach of children. Follow the instructions carefully. PackagePermanent hair dye - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus contains Netherlands: Long Lasting paint tube - 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, Manisa, color fixing balm - 20 ml Manufacturer: Frenchtop Netherlands For long hair and / or degraded, use two packets of paint. Instructions for use Henna hair dye plus Long Lasting ColorPlease read instructions carefully before use! Thank you for choosing Hennaplus Long Lasting Paint color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour will provide a wonderful intense color and long, giving it a shade of natural hair. Colorarea is permanent and will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. Wireless Coverages white color covers parVopseaua Hennaplus Long Lasting 100% white hair, providing a beautiful shade from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie of 100% white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommendMix the tuna with the corresponding natural shades for maximum coverage hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait for the smellin two weeks after permanentare before using Long Lasting Colour paint. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting Colour paint ColourFolositi the hair USCat nespalat.Purtati gloves and appropriate. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III . Important) • Do not allow product to reach our next copiilor2.PregatirePregatitiBad: • An old towel / robe dark or beauty parlors used to protect clothes during nuantarii • A asprii toothed comb (non-metallic) • Watch • Package Contents A Long and Lasting Colour dye manusile3.Amestecarea Permanent Henna Plus Long Lasting Colour-Put a towel or robe around your shouldersand put your gloves in the package .- Take cover tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure the room you do not currently process-Preventdribbling your product application materials textile.4.Posibilitati permanent dye Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Immediately after thewhich prepared the second packet and colored on the sides, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover your hair (asG.4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, slightly massaging (not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minpaint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied to hair lengthends. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 shall 30 minutes left to act. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shadesyou want your obtineti.6.Clatirea and care after a period of interaction nuantareDupa moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply the mixture on par and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you never used this product. Obtain perfectly purifieducatica skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes,eyebrows or other areas of the body • Do not use in case of previous allergic reactions to a dye product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture andmediated unsealed product or store. Bottle may explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid worsening theyour hair colored or symptoms only after consulting a doctor. This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 5-Marrón claro Pintura Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - tinte de henna 5-color marrón claro Por otra parte los Países Bajos. tintes de cabello permanentes - 5-Marrón claro Pintura Henna Color Plus en Holanda damedio uanta luz de pelo castaño rubio a café intermedio. Profundidad toma hasta tres meses. No hay color brillante, la decoloración y éxito! 100% garantizado! Tintes de cabello permanentes - 5-Marrón claro Pintura Henna Color Plus especial cuidado Países Bajos y famoso brillo de HeNe: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, coadel caballo-), vitamina del complejo B, vitamina A y Hena le da a su pelo brilla y vitalidad. tintes de cabello permanentes - 5 Marrón claro Henna Color Plus-pintura Países Bajos protegen la estructura del cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Tintes de cabello permanentes - 5 Luz H.WN-Holland Pintura Henna Color Plus le da resultados a largo plazo, el mantenimiento de la riqueza de color. Cubre el 30% de pelo blanco. Tintes permanentes - 5-Marrón claro Pintura Henna Color Plus precauciones Países Bajos: Contiene: diamitoluen, resorcinol, un naftol-, y pequeñas cantidades de amoníaco y muy peróxido de hidrógeno. Puede causar una reacción alérgica. No utilice para la decoloración del cabellosu pintura. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si vovseaua en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Manis usando el paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga cuidadosamente las instrucciones. Paquetetintes de cabello permanentes - 5-Marrón claro Pintura Henna Color Plus contiene los Países Bajos: Largo del tubo de pintura duradera - 40 ml de largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, Manisa, color que se fijan bálsamo - 20 ml Fabricante: Frenchtop Países Bajos Para el cabello largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura. Instrucciones para el uso de tinte para cabello Henna y dura más tiempo, más colorPor favor, lea atentamente las instrucciones antes de usar! Gracias por elegir Hennaplus y dura más tiempo el color de pintura, color de pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo proporcionará una maravillosa color intenso y largo plazo, dándole un tono de cabello natural. Colorárea es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. Cobertura inalámbricas abarca color blanco parVopseaua Hennaplus y dura más tiempo del 100% pelo blanco, proporcionando un hermoso color de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicable del 100% pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5.64 .- Si más del 50% de su cabello es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), se recomiendaMezcle el atún con los matices correspondientes naturales para el cabello máxima cobertura tinte del color del pelo largo albe.Aplicarea duradera ya han sido pintados de forma permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere a que el oloren dos semanas después de permanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo de pintura color ColourFolositi el pelo USCnespalat.Purtati de guantes y apropiada. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (véase la sección III . Importante) • No dejar que se infiltre nuestra próxima copiilor2.PregatirePregatitisalones Malo: • Una toalla vieja / oscuro manto o de la belleza utiliza para proteger la ropa durante nuantarii peine • Un asprii dentada (no metálicos) • • Añada el contenido del paquete Una larga y duradera manusile3.Amestecarea tinte color Además Permanente Henna Color y dura más tiempo-Poner una toalla o bata alrededor de tus hombrosy puso los guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente sticlutei (Fig. 3) .- Asegúrese de que la habitación en la que carecen actualmente de prevenir los procesosgoteo materiales de su solicitud de productos textile.4.Posibilitati tinte permanente y dura más tiempo Henna Además pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Inmediatamente después de laque preparó el segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (comoG.4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 minpintura 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo de la longitud del cabello hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar a la longitud del cabelloextremos. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 se 30 minutos dejó de actuar. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de las sombrasusted quiere que su obtineti.6.Clatirea y el cuidado después de un período de interacción nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes su cabello. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla sobre papelr y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a probar una prueba de sensibilidad antes de la aplicación 48 horas, incluso si nunca has usado este producto. Obtener perfectamente purificadosucatica piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilizar para teñir las pestañas,las cejas o las otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacciones alérgicas previas a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y • Aplique la mezcla de amoníaco yproducto de la mediación sin precintar o tienda. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar el empeoramiento de lael pelo de color o los síntomas sólo después de consultar a un médico. Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - tintura hennè 5-colore marrone chiaro Inoltre nei Paesi Bassi. tinture per capelli permanenti - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus in Olanda dàuanta marrone chiaro a pelo medio biondo al bruno medio. Profondità richiede fino a tre mesi. N. colore brillante dissolvenza e di successo! Garantita al 100%! Tinture per capelli permanenti - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus extra cura Paesi Bassi e bagliore famosi di HeNe: botanica ingredienti idratanti (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coadil cavallo), vitamina del complesso B, vitamina A e Hena dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. tinture permanenti - 5 Light Brown Henna Color Plus Olanda-vernice protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Tinture per capelli permanenti - 5 Light BroWN-Holland Paint Henna Color Plus dà risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Copre il 30% dei capelli bianchi. Tinture permanenti dei capelli - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus precauzioni Paesi Bassi: Contiene: diamitoluen, resorcina, a-naftolo, e piccole quantità molto di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Non utilizzare per la decolorazione dei capellila sua pittura. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vovseaua in contatto con gli occhi, risciacquare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Manis indossare la confezione. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni. Packagetinture per capelli permanenti - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus contiene Paesi Bassi: Long Lasting tubo di vernice - 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, istruzioni, Manisa, colore fissaggio balsamo - 20 ml Produttore: Frenchtop Paesi Bassi Per capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due pacchetti di vernice. Istruzioni per l'uso nelle tinture per capelli hennè più lunga durata del coloreSi prega di leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto Hennaplus lunga durata del colore, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori fornisce una splendida colore intenso e lungo, dando una tonalità di capelli naturali. Colorearea è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. Copertura wirelesss colore bianco copre parVopseaua Hennaplus, lunga vita al 100% dei capelli bianchi, che fornisce una bella ombra dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile al 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei tuoi capelli sono bianchi e si desidera il colore in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia diMescolare il tonno con le tonalità corrispondente naturale colore di capelli per un massimo di copertura albe.Aplicarea tinture per capelli, lunga vita operativa già dipinto in via permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere l'odorein due settimane dopo permanentare prima di usare la lunga durata della vernice di colore. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus Long Lasting, lunga vita a colori vernice ColourFolositi i capelli USCa guanti nespalat.Purtati e appropriato. Si consiglia di lavare i capelli se usata prima che i prodotti styling (cera, ecc). 1.Precautii Numata • Verificare the nome del colore e il tubo da il box • We recommend ti do uno sensitivity test prima dell'uso (vedere III . Importante) • Non permettere prodotto per raggiungere il nostro prossimo copiilor2.PregatirePregatitisaloni di Bad: • un vecchio asciugamano / abito scuro o bellezza usato per proteggere gli abiti durante nuantarii pettine • Un asprii dentata (non metallico) • Orologio • Contenuto della confezione un lungo e duraturo manusile3.Amestecarea colori dye Permanente Henna Plus Long Lasting Colour-Mettere un asciugamano o un accappatoio sulle spallee mettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurarsi che la stanza al momento non processo-Preventdribbling il materiale prodotto domanda textile.4.Posibilitati tinture permanenti Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza (da spalla). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Subito dopo lache ha preparato il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (comeG.4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinto in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, then the applicare la vernice di prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minvernice ore 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli fini. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del fluido rimanente può essere applicata a lunghezza dei capellifinisce. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min .- 10,00 e 10,01 sono 30 minuti per agire. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalitàvolete che il vostro obtineti.6.Clatirea e la cura dopo un periodo di nuantareDupa interazione inumidire con acqua tiepida e massaggiare i capelli facilmente. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. Applicare il composto sul par e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se non avete mai usato questo prodotto. Ottenere perfettamente purificataucatica pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia,sopracciglia o altre zone del corpo • Non utilizzare in caso di precedenti reazioni allergiche a un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela emediata prodotto non sigillate o negozio. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare di peggiorare lai capelli colorati o sintomi solo dopo aver consultato un medico. Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doni naturali possono essere trovate qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - teinture au henné 5-couleur brun clair En outre Pays-Bas. teintures capillaires permanentes - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus en Hollande donnelumière uanta cheveux brun moyen blonde à brun moyen. Profondeur prend jusqu'à trois mois. Pas de couleur brillante décoloration et de succès! 100% garanti! Teintures capillaires permanentes - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus Bas soins supplémentaires et incandescence du célèbre HeNe: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, Coadle cheval-), en vitamines du complexe B, vitamine A et Hena donne à vos cheveux brillants et la vitalité. teintures capillaires permanentes - 5 Light Brown Henna Color Plus Bas-peinture protège la structure du cheveu pendant coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Teintures capillaires permanentes - 5 Light BroWN-Holland peinture au henné Color Plus donne des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Couvre 30% de cheveux blancs. Teintures capillaires permanentes - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus précautions Pays-Bas: Contient: diamitoluen, le résorcinol, l'a-naphtol, et petite quantité même de l'ammoniaque et le peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Ne pas utiliser pour la décoloration des cheveuxsa peinture. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si vovseaua en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Manis portait le pack. Tenir hors de portée des enfants. Suivez attentivement les instructions. Paquetteintures capillaires permanentes - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus contient Pays-Bas: durable à long tube de peinture - 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, instructions, Manisa, la couleur de fixation baume - 20 ml Fabricant: Pays-Bas Frenchtop Pour les cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture. Instructions pour l'utilisation de teintures capillaires au henné plus longue tenue de couleurS'il vous plaît lire attentivement les instructions avant utilisation! Merci d'avoir choisi Hennaplus longue tenue de peinture de la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offrira un merveilleux couleur intense et long, ce qui lui donne une teinte de cheveux naturels. Couleurrégion est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. couverture sans fils couvre couleur blanche parVopseaua Hennaplus Long durable de 100% des cheveux blancs, offrant une belle nuance de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf pour la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous recommandonsMélanger le thon avec les nuances correspondant naturel pour les cheveux couverture maximale de colorant albe.Aplicarea Long Lasting la couleur des cheveux déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre de l'odeurdans deux semaines après permanentare avant d'utiliser longue tenue couleur de peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue couleur de peinture ColourFolositi les cheveux USCà gants nespalat.Purtati et appropriée. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III . Important) • Ne pas laisser pénétrer dans notre prochaine copiilor2.PregatirePregatitisalons de Bad: • une vieille serviette noire robe / ou de la beauté utilisés pour protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • • Contenu de l'emballage Watch Un long et durable Couleur manusile3.Amestecarea colorant permanent Henna Plus longue tenue de couleur Mettez une serviette ou un vêtement autour de vos épauleset mettez vos gants dans le paquet .- Prendre couvrir tube (B). Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) l'automne .- ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement sticlutei (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce dans laquelle vous n'avez pas actuellement processus prévenirdribbler vos documents de demande de produits de teinture permanente textile.4.Posibilitati Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Immédiatement après laqui a préparé le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Application de la demande bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne couvrez pas vos cheveux (commeG.4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minpeinture 10.00 et 10.01) contient le reste éparpillé le long de la longueur des cheveux à la pointe. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué à la longueur des cheveuxextrémités. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10.00 et 10.01 est 30 minutes pour agir. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, selon les nuancesvous voulez que votre obtineti.6.Clatirea et les soins après une période de nuantareDupa interaction humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur par et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous n'avez jamais utilisé ce produit. Obtenir parfaitement purifiéucatica peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils,sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réactions allergiques antérieures à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, mal de gorge ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange etmédiation produit non scellées ou magasin. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée produsuluipe se produire, comme des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de lavos cheveux colorés ou des symptômes seulement après avoir consulté un médecin. Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 5-Light Brown Henna Plus Color Paint Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - Henna-Farbstoff 5-Color Light Brown Außerdem Niederlanden. permanente Haarfärbemittel - 5-Light Brown Henna Plus Color Paint in Holland gibtuanta hellbraunes Haar blond mittel-bis mittelbraun. Tiefe dauert bis zu drei Monate. Kein Verblassen der Farben brillant und erfolgreich! 100% garantiert! Permanenten Haarfarben - 5-Light Brown Henna Plus Color Paint Niederlande extra Pflege und Glanz des berühmten HeNe: Botanischer feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, coad Nalbantthe-Pferd), Vitamin B-Komplex, Vitamin A und Hena verleiht Ihrem Haar Glanz und Vitalität. permanente Haarfärbemittel - 5 Light Brown Henna Plus Color Niederlande-Farbe schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass sie die Farbe zu schützen und zu verhindern, Haare schwinden. Permanenten Haarfarben - 5 Light BroWN-Holland Paint Henna Plus Color bietet langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Deckt 30% des weißen Haaren. Permanenten Haarfarben - 5-Light Brown Henna Plus Color Paint Niederlande Vorsichtsmaßnahmen: Enthält: diamitoluen, Resorcin, a-Naphthol und sehr kleine Menge von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Nicht für Haar Verfärbungseiner Malerei. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn vovseaua in Berührung mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Manis trägt der Packung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig. PackagePermanente Haarfarben - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus enthält Niederlande: Langlebige Farbrohr - 40 ml Langlebige Aktivator - 40 ml, Anleitungen, Manisa, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml Hersteller: Frenchtop Niederlande Bei langen Haaren und / oder abgebaut wird, werden zwei Pakete zu malen. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel plus Long Lasting ColorBitte lesen Sie sorgfältig vor dem Gebrauch! Danke für die Wahl Hennaplus Langlebige Lackfarbe, Safe Haarfarbe, die natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour sicherzustellen, bieten wird eine wunderbare intensive Farbe und lang, die ihm einen natürlichen Schatten der Haare. FarbeFläche ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. Wireless Coverages weiße Farbe deckt parVopseaua Hennaplus Langlebige 100% weißem Haar, die einen schönen Schatten von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie aus 100% weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% Ihrer Haar ist weiß, und Sie möchten in einem modernen Farben (rot, violett, braun), empfehlen wirMischen Sie den Thunfisch mit den entsprechenden natürlichen Farbtönen für eine maximale Abdeckung Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Long Lasting Colour kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhafte verwendet werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen für den Geruch wartenin zwei Wochen nach permanentare bevor Sie Langlebige Farbe zu malen. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour Long Lasting Farbe gemalt worden ColourFolositi das Haar USCbei nespalat.Purtati Handschuhe und angemessen. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III verwendet . Wichtig) • Das Produkt darf nicht zu unserem nächsten copiilor2.PregatirePregatiti erreichenBad: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder Schönheitssalons verwendet, um Kleidung während nuantarii • Ein asprii Kamm (nicht aus Metall) • Uhr • Packungsinhalt eine lange und dauerhafte Farbe färben manusile3.Amestecarea schützen Permanent Henna Plus Long Lasting Colour-Put mit einem Handtuch oder Bademantel um deine Schulternund legen Sie Ihre Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B). Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum Sie derzeit nicht über Prozess-PreventDribbling Ihr Produkt Bewerbungsunterlagen textile.4.Posibilitati permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Unmittelbar nach derdenen das zweite Paket vorbereitet und an den Seiten gefärbt, das Gesicht und entlang varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Nicht abdecken Ihr Haar (wieG.4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 minmalen 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare zu den Enden zerstreut. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit erhalten kann Haarlänge angewandt werdenendet. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten .- 10.00 und 10,01 werden soll 30 Minuten Zeit, um zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, abhängig von der FarbtöneSie möchten Ihren obtineti.6.Clatirea und Pflege nach einer Periode der Interaktion nuantareDupa mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Verwenden Sie Stoff Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Übernehmen Sie die Mischung auf par und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen genießen, auch wenn Sie noch nie benutzt dieses Produkt. Erhalten perfekt gereinigtucatica Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern,Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers • Nicht anwenden bei vorangegangenen allergischen Reaktionen auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung undvermittelten entsiegelt Produkt oder zu speichern. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung einer Verschlechterung derIhre Haare gefärbt oder Symptome nur nach Rücksprache mit einem Arzt. Dieses Produkt kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 5-Светло-коричневый цвет краски хны Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - хна красителя 5-Цвет светло-коричневый Кроме того Нидерландов. постоянных краски для волос - 5-Светло-коричневый цвет краски хны Plus дает в Голландииuanta русые волосы средней блондинку средних коричневый. Глубина занимает до 3 месяцев. Нет выцветание блестящим и успешным! 100% гарантированы! Постоянного для окрашивания волос - 5-Светло-коричневый цвет краски хны Plus Нидерланды дополнительный уход и известных свечения HeNe ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, Коедлошадь), витамин В комплекс, витамин А и Ены дает твой блеск волос и жизнеспособность. постоянных краски для волос - 5 Светло-коричневый цвет хны Plus Нидерланды краски защищает структуру волос при окраске. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Постоянный для окрашивания волос - 5 Свет BroWN-Holland краска хны Color Plus дает долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Охватывает 30% седых волос. Постоянный для окрашивания волос - 5-Светло-коричневый цвет краски хны Plus Нидерланды меры предосторожности: Содержит: diamitoluen, резорцин-нафтол, и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Не использовать для окраски волосего живописи. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если vovseaua в контакте с глазами немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Одежда Манис пакет. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям. ПакетПостоянный для окрашивания волос - 5-Светло-коричневый цвет краски хны Plus содержит Нидерланды: Долгое Краска трубка - 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, Маниса, цвет фиксации бальзамом - 20 мл Производитель: Frenchtop Нидерланды Для длинных волос и / или на деградированных, используя два пакеты с краской. Инструкция по применению краски для волос хной плюс Долгое цветаПожалуйста, прочтите внимательно инструкцию перед применением! Благодарим Вас за выбор Hennaplus Долгое цвет краски, безопасные цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет обеспечит прекрасный насыщенным цветом и длиной, придав ему оттенок из натуральных волос. Цветплощадь носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. Зону охвата беспроводной сетис белым цветом охватывает parVopseaua Hennaplus Долгое 100% седых волос, обеспечивая красивую тень от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуемMix из тунца с соответствующими натуральных оттенков для максимального охвата для окрашивания волос albe.Aplicarea Длинные волосы цвета стабильном уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Запах будет рекомендовать подождатьчерез две недели после permanentare перед использованием Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое Цвет краски ColourFolositi волосы USCна nespalat.Purtati перчатки и уместно. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III . Важные) • Не допускать попадания продукта в нашей следующей copiilor2.PregatirePregatitiBad: • старое полотенце / темную накидку или салоны красоты используются для защиты одежды во время nuantarii • asprii редкий гребень (не металлической) • Часы • Комплект поставки долговременного и прочного Цвет красителя manusile3.Amestecarea Постоянный хны Plus Долгое Цвет-Положите полотенце или халат вокруг плечи положить перчатки в упаковке .- Укрыться трубки (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь, что номер у вас нет процесс предупрежденииведением свои материалы применения продукта textile.4.Posibilitati постоянных красить хной Plus Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Сразу же послекоторая подготовила второй пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (какG.4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минкраска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены к длине волосзаканчивается. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 должны 30 минут осталось действовать. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от оттенкаВы хотите, чтобы obtineti.6.Clatirea и уход за период взаимодействия nuantareDupa смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Нанесите смесь на годг и массаж. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы никогда не использовали этого продукта. Получить прекрасно очищеннаяucatica кожу за ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц,бровей или других частей тела • Не используйте в случае предыдущих аллергических реакций на красители продукт, сверхчувствительные волосистой части головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь иопосредованный распечатал продукта или магазин. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Чтобы избежать ухудшенияволосы окрашенные или симптомов только после консультации с врачом. Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - Henna tintura 5 Color Light Brown Além disso, Países Baixos. tintura de cabelo permanente - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus na Holanda dáuanta luz médio cabelo castanho loiro para castanho médio. Profundidade leva até três meses. Nenhuma cor brilhante e desaparecendo com sucesso! 100% garantido! Permanente de tintura para cabelo - 5 Light Brown Henna Paint Color Plus extra cuidado Holanda e brilho famoso de HeNe: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, de trigo, Nalbant, coado cavalo), vitaminas do complexo B, vitamina A e Hena dá o seu cabelo brilhar e vitalidade. tintura de cabelo permanente - 5 Light Brown Henna Color Plus Holanda pintura protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Tintura de cabelo permanente - 5 Light BroWN-Holland Paint Henna Color Plus dá resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Abrange 30% dos cabelos brancos. Tintura de cabelo permanente - 5-Light Brown Henna Paint Color Plus Holanda Precauções: Contém: diamitoluen, resorcinol, um naftol, e pequena quantidade de amônia muito e peróxido de hidrogênio. Pode causar uma reação alérgica. Não utilizar para coloração do cabelosua pintura. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se vovseaua em contato com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Manis usando o pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga atentamente as instruções. PacotePermanente de tintura para cabelo - 5 Light Brown Henna Paint Color Plus contém Holanda: Long Lasting tubo de tinta - 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, Manisa, cor fixação bálsamo - 20 ml Fabricante: Frenchtop Holanda Para ter cabelos longos e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta. Instruções para a utilização Henna tintura de cabelo mais duradouro ColorPor favor, leia cuidadosamente as instruções antes de usar! Obrigado por escolher Hennaplus Longa Duração cor da pintura, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour proporcionará uma maravilhosa cor intensa e longa, dando-lhe um tom de cabelo natural. Corárea é permanente e irá durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. Cobertura Wirelesss de cor branca cobre parVopseaua Hennaplus Long Lasting 100% de cabelos brancos, dando um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% de cabelo branco, com exceção da cor: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo é branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamosMisture o atum com as sombras correspondentes natural para o máximo de cobertura de tintura de cabelo cor de cabelo albe.Aplicarea Longa Duração já pintados, de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Nós recomendamos que você aguarde o cheiroem duas semanas após permanentare antes de usar tinta cor de Longa Duração. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração tinta cor ColourFolositi o cabelo USCem luvas nespalat.Purtati e adequado. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III . Importante) • Não permita que chegue à nossa próxima copiilor2.PregatirePregatitisalões de Bad: • Uma toalha velha túnica escura / ou beleza usados para proteger as roupas durante nuantarii • Um pente asprii dentes (não metálicos) • Veja • Conteúdo da embalagem Um longo e durável manusile3.Amestecarea cor da tintura Henna Permanente Plus Long Lasting Cor-Coloque uma toalha ou um roupão ao redor de seus ombrose colocar as luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se da sala no momento você não impedir processobabar o seu material de aplicação de produtos textile.4.Posibilitati Henna tintura permanente Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (a ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Imediatamente após oque preparou o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra seu cabelo (comoG.4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 mintinta 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado ao comprimento do cabelotermina. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 são 30 minutos deixou de agir. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo dos tonsvocê quer que seu obtineti.6.Clatirea e cuidados após um período de interação nuantareDupa umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura sobre par e massagem. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo se você nunca usou este produto. Obter perfeitamente purificadaucatica pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme de B tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas,sobrancelhas ou de outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reações alérgicas precedentes a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura eprodutos vedados mediada ou loja. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte de tubos vazios. CopiilorAcest • Manter o produto acessível pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamentoseus cabelos coloridos ou sintomas apenas após consultar um médico. Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie