Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 
 

 

Descriere produs:

  Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video  vopsea de par permanenta - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda .

Confera nuanta ciocolatie parului blond mediu pan ala saten mediu . Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni .

Vopsea de par permanenta - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei : Ingredientele botanice hidratante ( Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului ) , complexul de vitamina B , vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate .

 Vopsea de par permanenta - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda protejeaza structura firului de par in timpul colorarii . Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia , prevenind decolorarea .

 Vopsea de par permanenta - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera rezultate de lunga durata , mentinand bogatia culorii . Acopera 30% din firele de par albe .

 Vopsea de par permanenta - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda precautii : Contine : diamitoluen , resorcinol , a-naphtol , si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen . Poate cauza o reactie alergica . Nu folositi pentru decolorarea parului vopsit . Poate fi folosit pe parul decolorat si foarte decolorat . Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor . Clatiti parul bine dupa aplicare . Daca vovseaua intra in contact cu  ochii , clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati manisile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor . Urmati cu atentie instructiunile.

Pachetul de  Vopsea de par permanenta - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda contine : tubul de vopsea Long Lasting - 40 ml ,  activatorul Long Lasting - 40 ml , instructiuni de folosire , manisi , balsam de fixare a culorii - 20 ml

 Producator : Frenchtop Olanda

Pentru par lung si / sau degradat , folositi 2 pachete de vopsea.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

 

 

 

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - Henna 5.35 Chocolate Brown Color-Paint Moreover Netherlands. Provides medium blonde hair color chocolate pan alamedium brown. Depth takes up to three months. Permanent hair dye - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus extra care and famous glow of HeNe: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, horsetail ), vitamin B complex, vitamin A and Hena gives your hair shine and vitality. Vopsea permanent hair - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus protects the hair structure during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Permanent hair dye - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus gives long term results, maintaining the richness of color.Covers 30% of white hair. Permanent hair dye - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Netherlands precautions: Contains: diamitoluen, resorcinol, a-naphthol, and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Do not use for dyeing hair discoloration. Can be used on bleached hair and very discolored. It is not clear at the spawide. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If vovseaua in contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Manis wearing the pack. Keep out of reach of children. Follow the instructions carefully. Package permanent hair dye - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus contains:Long Lasting paint tube - 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, Manisa, color fixing balm - 20 ml Manufacturer: Frenchtop Netherlands for long hair and / or degraded, use two packets of paint. Instructions Henna hair dye use Long Lasting ColorVa addition, please read the instructions carefully before use! Thank atI chose Long Lasting Paint Hennaplus color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour offers a beautiful intense color and long, giving her hair a natural shade . Staining is permanent and will last up to 2-3 months. Sunflower seed extractsProject Duration ensure optimal UV-sun hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopseaua white wires coverage Hennaplus covers 100% Long Lasting Colour of hairLBE, providing a beautiful shade of the tree until varfuri.Nota: - applicable prportie of 100% white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommend you mix it with the corresponding tone natural shades to cover mexima of hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks after permanentare paint before using Long Lasting Colour. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting Colour paint ColourFolositi on dry hair nespalat.Purtati suitable gloves. It is recommended that you wash your hair ati used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III. Important) • Do not leave product at hand copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / robe dark or used saloanelbeauty is to protect clothes during nuantarii • A asprii tooth comb (non-metallic) • Watch • Package Content A Long Lasting Colour and manusile3.Amestecarea permanent dye Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your towel or robe around shoulder and put your gloves in the package .- Take cover tube (B). Empty intreguI content of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure the room you do not currently process-product materials textile.4.Posibilitati Prevent dripping paint application dis permanent hair Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second packet and colored on the sides, along the face and youarfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already painted (not vopsit a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, slightly massaging (not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair untilends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Perioada permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 be allowed to act 30 min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shade you want care after a obtineti.6.Clatirea and periodic nuantareDupaada of interaction moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongsthe coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you've used this product . Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a quantitativesmall tube of cream dance B cleared area. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other areas of the body • Do not use in case of reactionprevious allergic hold a coloring product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately sealed product or store. Bottle may explode. • Pancakesand bottle after use and throw away the empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid aggravation of these symptoms your hair colored only after consulting a doctor. This produs can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 5,35 Henna Color Chocolate Brown-Paint Por otra parte los Países Bajos. Proporciona el pelo medio rubio color chocolate pan alacafé intermedio. Profundidad toma hasta tres meses. Tintes de cabello permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Holland Pintura Henna Color Plus y un cuidado extra famoso brillo de HeNe: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, cola de caballo ), vitaminas del complejo B, vitamina A y Hena le da a su pelo brilla y vitalidad. Vpelo opsea permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Holland Pintura Henna Color Plus protege la estructura del cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Tintes de cabello permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Holland Pintura Henna Color Plus le da resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color.Cubre el 30% de pelo blanco. Tintes permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus precauciones Países Bajos: Contiene: diamitoluen, resorcinol, un naftol-, y pequeñas cantidades de amoníaco y muy peróxido de hidrógeno. Puede causar una reacción alérgica. No utilizar para teñir decoloración del cabello. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No está claro en el spade ancho. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si vovseaua en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Manis usando el paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga cuidadosamente las instrucciones. Tintes permanentes Package - 5,35 Chocolate Brown-Holland Pintura Henna Color Plus contiene:Largo tubo de pintura duradera - 40 ml de largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, Manisa, color que se fijan bálsamo - 20 ml Fabricante: Países Bajos Frenchtop para el pelo largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura. Instrucciones tintes de cabello Henna uso y dura más tiempo ColorVa Además, lea atentamente las instrucciones antes de usar! Gracias aElegí el color de pintura y dura más tiempo Hennaplus, color de pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo ofrece un hermoso color intenso y largo, dando a su cabello un color natural . Tinción es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Semillas de girasol extractosDuración del proyecto asegurar la estructura óptima de pelo UV del sol, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopseaua blanco Hennaplus cobertura de cables cubre el 100% y dura más tiempo Color de peloLBE, ofreciendo una hermosa sombra del árbol hasta varfuri.Nota: - prportie aplicable del 100% pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% de su pelo es blanca y quiere de color en un color moderno (rojo, morado, marrón), te recomendamos que lo mezcla con el tono correspondiente tonos naturales para cubrirmexima de tinte para el cabello de color de pelo largo albe.Aplicarea duradera ya pintadas con carácter permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas después de pintar permanentare antes de usar y dura más tiempo Colour. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo de pintura color ColourFolositi sobre el cabello seco nespalat.Purtati guantes adecuados. Se recomienda que se lave la cabeza eni utilizado antes productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (ver III.) Importante • No deje producto en la mano copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Una toalla vieja / oscuro manto o utilizados saloanella belleza es para proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • Reloj • Contenido del paquete Un color y dura más tiempo y manusile3.Amestecarea permanente de tintes de henna Más dura más tiempo Color, Abróchense toalla o albornoz alrededor hombro y puso los guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B). Vaciar intreguMe contenido de la solicitud tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente sticlutei (Fig. 3) .- Asegúrese de que la habitación en la que se oponen actualmente no materiales del producto-proceso de aplicación de la pintura que gotea textile.4.Posibilitati des permanente del cabello Henna Más dura más tiempo pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y learfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca su pelo es ya pintado (no vopsit un tono más oscuro que serán utilizadas) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo del cabello hastaextremos. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Perioada permanente de tintes de henna Más interacción y dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 poder actuar 30 min. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de la sombra que quiere la atención después de un obtineti.6.Clatirea y periódicos nuantareDupaada de interacción humedecer con agua tibia y masajes en el pelo fácilmente. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Prolongael colorido y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a prueba una prueba de sensibilidad 48 horas antes de la aplicación, incluso si ha utilizado este producto . Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una cuantitativapequeño tubo de crema de la danza B despejó la zona. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacciónalérgica previa posesión de un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato sellado de producto o de tienda. Botella pueden explotar. • Panquequesy la botella después de usar y tirar del tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar la agravación de estos síntomas, su pelo de color sólo después de consultar a un médico. Este prOdus se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - Henna 5,35 Chocolate Brown Color-Paint Inoltre nei Paesi Bassi. Fornisce medio biondo colore dei capelli di cioccolato pan alamarrone medio. Profondità richiede fino a tre mesi. Tinture per capelli permanenti - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna colore extra cura Plus e bagliore famosi di HeNe: botanica ingredienti idratanti (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coda di cavallo ), complesso vitaminico B, vitamina A e Hena dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. Vopsea permanente capelli - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Tinture per capelli permanenti - 5.35 Chocolate Brown-Holland Color Paint Henna Plus consente risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore.Copre il 30% dei capelli bianchi. Permanente tinture per capelli - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus precauzioni Paesi Bassi: Contiene: diamitoluen, resorcina, a-naftolo, e piccole quantità molto di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Non utilizzare per la tintura dei capelli scolorimento. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non è chiaro alle termedi larghezza. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vovseaua in contatto con gli occhi, risciacquare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Manis indossare la confezione. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni. Tinture per capelli permanenti Package - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus contiene:Long Lasting tubo di vernice - 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, istruzioni, Manisa, colore fissaggio balsamo - 20 ml Produttore: Olanda Frenchtop per capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due pacchetti di vernice. Istruzioni Henna usare tinture per capelli, lunga vita ColorVa Inoltre, vi preghiamo di leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie aHo scelto lunga durata della vernice di colore Hennaplus, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori offre un bel colore intenso e lunghe, i capelli dando una tonalità naturale . Colorazione è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. estratti di semi di girasoleDurata del progetto assicura buoni capelli UV-sun struttura, permettendovi di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopseaua bianco copertura fili Hennaplus copre il 100%, lunga vita a colori di capelliLBE, fornendo una bella ombra degli alberi fino a varfuri.Nota: - prportie applicabile al 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei vostri capelli è bianca e vuole il colore in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia di mescolatela con la tono corrispondente tonalità naturali per coprire mexima tinture per capelli di colore albe.Aplicarea capelli, lunga vita operativa già dipinto in via permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane dopo la prima di usare la vernice permanentare lunga durata Colour. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus Long Lasting, lunga vita a colori vernice ColourFolositi nespalat.Purtati su capelli asciutti guanti adatti. Si consiglia di lavare i capelli aHo usato prima di prodotti per lo styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dalla scatola • Si raccomanda di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III. Importante) • Non lasciare prodotto copiilor2.PregatirePregatiti mano seguenti: • un vecchio asciugamano / abito scuro o utilizzati saloanelLa bellezza è per proteggere i vestiti durante nuantarii • Un dente di pettine asprii (non metallico) • Orologio • Contenuto della confezione una lunga durata del colore e manusile3.Amestecarea tinture permanenti Henna Plus Long Lasting Colour, Allacciate le asciugamano o un accappatoio in giro spalla e mettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B). intregu vuotoI contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurarsi che la stanza al momento non materiali di processo-Evitare che il prodotto textile.4.Posibilitati gocciolante di applicazione della pittura dè permanente capelli Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza (da spalla). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e tiarfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già verniciato (non vopsit una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli fino alfinisce. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Perioada tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min .- 10,00 e 10,01 possono agire 30 min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalità che si desidera cure dopo un obtineti.6.Clatirea e periodica nuantareDupaada di interazione inumidire con acqua tiepida e massaggiare i capelli facilmente. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolungala colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima della domanda, anche se hai usato questo prodotto . Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare un quantitativotubetto di crema di danza B cancellata area. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpo • Non utilizzare in caso di reazioneprecedente allergiche in possesso di un prodotto di colorazione, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente sigillato prodotto o di negozio. Bottiglia può esplodere. • Pancakese una bottiglia dopo l'uso e gettare via il tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi, i capelli colorati solo dopo aver consultato un medico. Questo prODU può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Paint Color Plus Henna Pays-Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - Henna 5,35 brun chocolat couleur de peinture En outre Pays-Bas. Fournit des moyennes cheveux couleur chocolat blonde pan alabrun moyen. Profondeur prend jusqu'à trois mois. Teintures capillaires permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Holland peinture au henné Color Plus de soins supplémentaires et incandescence du célèbre HeNe: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle ), du complexe B, vitamine A et Hena donne à vos cheveux brillants et la vitalité. Vopsea cheveux de façon permanente - 5,35 Chocolate Brown-Holland peinture au henné Color Plus protège la structure du cheveu pendant coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Teintures capillaires permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Holland peinture au henné Color Plus donne des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur.Couvre 30% de cheveux blancs. Teintures capillaires permanentes - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus précautions Pays-Bas: Contient: diamitoluen, le résorcinol, l'a-naphtol, et petite quantité même de l'ammoniaque et le peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Ne pas utiliser pour teindre les cheveux décoloration. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Il n'est pas clair à la station thermalede large. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si vovseaua en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Manis portait le pack. Tenir hors de portée des enfants. Suivez attentivement les instructions. Teintures capillaires permanentes paquet - 5,35 Chocolate Brown-Holland peinture au henné Color Plus contient:Durable à long tube de peinture - 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, instructions, Manisa, la couleur de fixation baume - 20 ml Fabricant: Pays-Bas Frenchtop pour cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture. Instructions Henna colorant les cheveux longs utilisation durable ColorVa outre, s'il vous plaît lire les instructions attentivement avant utilisation! Merci àJ'ai choisi Long Lasting Paint Hennaplus la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offre une belle couleur intense et longue, en lui donnant les cheveux d'une teinte naturelle . La coloration est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. extraits de graines de tournesolDurée du projet en sorte optimale la structure du cheveu UV du soleil, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua blanc couverture fils Hennaplus couvre 100% Durée du temps longue de couleur de cheveux.- LBE, offrant une belle nuance de l'arbre jusqu'à ce varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf pour la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 Si plus de 50% de vos cheveux est blanc et que vous souhaitez à la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous vous recommandons de le mélanger avec le ton correspondant teintes naturelles pour me couvrirXIMA de teinture pour les cheveux couleur de cheveux albe.Aplicarea Long Lasting déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines après la peinture avant d'utiliser permanentare Long Lasting Colour. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue couleur de peinture ColourFolositi nespalat.Purtati sur cheveux secs des gants appropriés. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux àJ'ai utilisé avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III.) Important • Ne laissez pas produit à la main copiilor2.PregatirePregatiti suivants: • une vieille serviette noire robe / ou utilisés saloanelLa beauté est pour protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • • Contenu de l'emballage Regarder une longue durée de couleur et de teinture permanente manusile3.Amestecarea Henna Plus longue tenue couleur, Attachez votre serviette ou un vêtement autour de l'épaule et de mettre vos gants dans le paquet .- Prendre couvrir tube (B). intregu VideJe contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) .- sticlutei automne ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce que vous n'avez pas actuellement matières processus Éviter que le produit textile.4.Posibilitati gouttes d'application de peinture dest permanente des cheveux au henné Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et vousarfurile.A. Application de la demande bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà peints (pas vopsit une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) contient le reste éparpillé le long de la longueur des cheveux jusqu'à ce queextrémités. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Parioada permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10,00 et 10,01 être autorisé à agir 30 min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre vous voulez des soins après un obtineti.6.Clatirea et périodiques nuantareDupaADA d'interaction humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Il prolongela coloration et de fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous avez utilisé ce produit . Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez un quantitativespetit tube de crème de la danse B autorisé région. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réactionPrécédent allergiques tenir un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, douloureux ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement scellée produit ou magasin. Bouteille peut exploser. • Crêpeset la bouteille après utilisation et jetez le tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée produsuluipe se produire, comme des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes vos cheveux colorés seulement après avoir consulté un médecin. Ce prOdus peuvent être trouvés sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Plus Color Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - Henna 5,35 Chocolate Brown Color-Paint Außerdem Niederlanden. Bietet mittel blonde Haarfarbe Schokolade pan alamittelbraun. Tiefe dauert bis zu drei Monaten. Permanenten Haarfarben - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Plus Color extra Pflege und Glanz des berühmten HeNe: Botanischer feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, Nalbant, Schachtelhalm ), B-Komplex, Vitamin A und Vitamin Hena verleiht Ihrem Haar Glanz und Vitalität. Vopsea dauerhafte Haarentfernung - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass sie die Farbe zu schützen und zu verhindern, Haare schwinden. Permanenten Haarfarben - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Plus Color bietet langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum.Deckt 30% des weißen Haaren. Permanenten Haarfarben - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Plus Color Niederlande Vorsichtsmaßnahmen: Enthält: diamitoluen, Resorcin, a-Naphthol und sehr kleine Menge von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Verwenden Sie nicht zum Färben von Haaren Verfärbung. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Es ist nicht klar, in der Thermebreit. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn vovseaua in Berührung mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Manis trägt der Packung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig. Package permanente Haarfärbemittel - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus enthält:Langlebige Farbrohr - 40 ml Langlebige Aktivator - 40 ml, Anleitungen, Manisa, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml Hersteller: Frenchtop Niederlande für langes Haar und / oder abgebaut wird, werden zwei Pakete zu malen. Spielanleitung Henna Haarfärbemittel verwenden Langlebige ColorVa Außerdem bitte die Anweisungen vor Gebrauch sorgfältig lesen! Danke anIch wählte Langlebige Paint Hennaplus Farbe, Safe Haarfarbe, dass natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour gewährleisten bietet eine schöne intensive Farbe und lang, indem er ihr Haar einen natürlichen Schatten . Färbung ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Sonnenblumenkerne ExtrakteProjektlaufzeit eine optimale UV-sun Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopseaua weißen Drähte Abdeckung Hennaplus deckt 100% Langlebige und HaarfarbeLBE, die einen schönen Schatten des Baumes bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie aus 100% weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% der Haare ist Weiß und wollen Farbe in eine moderne Farbe (rot, violett, braun), empfehlen wir Ihnen, mischen Sie es mit dem entsprechenden Ton Naturtönen mich deckenxima von Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Langlebige und Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhaft eingesetzt werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nach permanentare malen, bevor Sie Langlebige Colour. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour Long Lasting Farbe gemalt worden ColourFolositi auf trockenem Haar nespalat.Purtati geeignete Schutzhandschuhe. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen beii vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III. Wichtig) • Lassen Sie keine verbrauchten Produkt zur Hand copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder verwendet saloanelSchönheit ist die Kleidung während nuantarii • Ein asprii Lupe (nicht aus Metall) • Uhr • Packungsinhalt eine lang anhaltende Farbe und Farbstoff Henna manusile3.Amestecarea permanente Plus Long Lasting Colour, Fasten your Handtuch oder Bademantel herum schützen Schulter und legte die Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B). Empty intreguI Inhalt der Glasröhre Anwendung (A) (Abb. 1) .- Schließen Sie die Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum Sie derzeit nicht über Prozess-Produkt Materialien textile.4.Posibilitati Tropfschutz Farbauftrag ddauerhafte Haarentfernung ist Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket und farbigen an den Seiten entlang der Gesicht und duarfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits gemalt (nicht vopsit einen dunkleren Farbton als die verwendet werden) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare bis zerstreutendet. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit Haare bekommen kann Gipfeln angewendet werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Perioada permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten werden .- 10.00 und 10,01 dürfen 30 min zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach dem gewünschten Farbton Pflege nach einem obtineti.6.Clatirea und regelmäßige nuantareDupaada der Interaktion mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Verwenden Sie Stoff Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängertdie Färbung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari genießen zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen, auch wenn Sie dieses Produkt verwendet . Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, gilt eine quantitativeRöhrchen aus Sahne Tanz B geräumten Fläche. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers • Nicht anwenden bei der Reaktionvorangegangenen allergischen halten eine Färbung Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort verschlossen Produkt oder zu speichern. Flasche explodieren können. • Pancakesund der Flasche nach Gebrauch wegwerfen und die leere Röhre. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome Ihre Haare gefärbt Arzt nur nach Rücksprache mit einem. Diese prOdus kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 5,35 Chocolate Brown-Paint хны Color Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - хна 5,35 Chocolate Brown Цвет-Paint Кроме того Нидерландов. Обеспечивает блондинка среднего шоколадного цвета волос пан алаумеренно-коричневой. Глубина занимает до 3 месяцев. Постоянный для окрашивания волос - 5,35 Chocolate Brown-Holland краска хны Color Plus дополнительный уход и известных свечения HeNe ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвощ ), комплекса витаминов, витамин А и Ены дает вашим волосам блеск и жизненную силу. Vopsea постоянных волос - 5,35 Chocolate Brown-Holland краска хны Color Plus защищает структуру волос при окраске. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Постоянный для окрашивания волос - 5,35 Chocolate Brown-Holland краска хны Color Plus дает долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета.Охватывает 30% седых волос. Постоянный для окрашивания волос - 5,35 Chocolate Brown-Paint хны Color Plus Нидерланды меры предосторожности: Содержит: diamitoluen, резорцин-нафтол, и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Не используйте для окрашивания волос цвета. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Неясно, на курортев ширину. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если vovseaua в контакте с глазами немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Манис носить блок. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям. Пакет постоянных краски для волос - 5,35 Chocolate Brown-Holland краска хны Color Plus содержит:Долгое Краска трубка - 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, Маниса, цвет фиксации бальзамом - 20 мл Производитель: Frenchtop Нидерландов за длинные волосы и / или на деградированных, используя два пакеты с краской. Инструкции хны для окрашивания волос использовать Долгое ColorVa Кроме того, ознакомьтесь с инструкцией перед использованием! Спасибо наЯ выбрал Долгое краски Hennaplus цвета кожи, цвет волос безопасной, которые обеспечат естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет предлагает красивый интенсивный цвет и долго, давая ей волосы естественной тени . Окрашивание носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Подсолнечное экстрактовПродолжительность проекта обеспечить оптимальное волосы УФ-вс структуры, позволяя вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopseaua белый провода охвата Hennaplus охватывает 100% Долгое Цвет волосLBE, обеспечивая красивые тени дерева, пока varfuri.Nota: - применимые prportie 100% седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый и хотите цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем Вам смешать его с соответствующим тоном натуральных оттенков для покрытия мнеxima от окрашивания волос albe.Aplicarea Длинные волосы цвета стабильном уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели после permanentare краску перед использованием Долгое Колоур. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое Цвет краски ColourFolositi на сухие волосы nespalat.Purtati подходящие перчатки. Рекомендуется мыть волосыя использовал до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III. важно) • Не оставляйте продукт под рукой copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • старое полотенце / темную накидку или используемых saloanelкрасота для защиты одежды во время nuantarii • asprii гребень (не металлической) • Часы • Комплект поставки Долгое Цвет и manusile3.Amestecarea постоянного красителя хны Plus Долгое Цвет, Пристегните полотенце или халат вокруг плечо и положить перчатки в упаковке .- Укрыться трубки (B). Пустые intreguЯ содержание заявки стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь, что номер у вас нет продукта процесса материалы textile.4.Posibilitati предупреждении капает нанесения краски гявляется постоянным волосы хной Plus Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второй пакет и цветные по бокам, а также лицо, и выarfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашены (не VOpsit более темного оттенка, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос дозаканчивается. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Заioada постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 быть разрешено выступать в 30 мин. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от тени вы хотите уходу за obtineti.6.Clatirea и периодических nuantareDupaада взаимодействия смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлеваетокрасочное и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы использовали этот продукт . Очищение идеальный участок кожи за ухом. Использование ватным тампоном, применять количественныетрубочку крема танец B просеку. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, бровей или других частей тела • Не используйте в случае реакцииаллергические провести окраски продукта, сверхчувствительность кожи головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу же закрывайте изделие или магазин. Бутылка может взорваться. • Блиныи бутылки после использования, а выбросить пустую трубку. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов волос окрашена только после консультации с врачом. Это пр.Одус можно найти на зеленой аптеки по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - Henna 5,35 Chocolate Cor Marrom-Paint Além disso, Países Baixos. Fornece cor do cabelo louro médio chocolate pan alacastanho médio. Profundidade leva até três meses. Tintura de cabelo permanente - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Cor cuidado extra Plus e brilho famoso HeNe: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, de trigo, Nalbant, cavalinha ), vitaminas do complexo B, vitamina A e Hena dá o seu cabelo brilhar e vitalidade. Vopsea permanente do cabelo - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Tintura de cabelo permanente - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus dá resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores.Abrange 30% dos cabelos brancos. Tintura de cabelo permanente - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Cor Holanda precauções Plus: Contém: diamitoluen, resorcinol, um naftol, e pequena quantidade de amônia muito e peróxido de hidrogênio. Pode causar uma reação alérgica. Não use para tingir a descoloração do cabelo. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não está claro no spade largura. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se vovseaua em contato com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Manis usando o pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga atentamente as instruções. Pacote tintura de cabelo permanente - 5.35 Chocolate Brown-Holland Paint Henna Color Plus contém:Long Lasting tubo de tinta - 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, Manisa, cor fixação bálsamo - 20 ml Fabricante: Frenchtop Holanda para o cabelo longo e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta. Instruções Henna tintura de cabelo uso de Longa Duração ColorVa disso, por favor leia atentamente as instruções antes de usar! obrigado aEu escolhi Longa Duração Paint Hennaplus cor, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour oferece uma bela cor intensa e longa, dando a ela uma tonalidade natural do cabelo . A coloração é permanente e irá durar até 2-3 meses. extratos de semente de girassolDuração do Projecto garantir a estrutura do cabelo ideal UV-sol, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopseaua branco cobertura fios Hennaplus cobre 100% de Longa Duração Cor dos cabelos.- LBE, proporcionando uma bela sombra da árvore até varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% de cabelo branco, exceto para a cor: 10,00, 10,01 e 5,64 Se houver mais de 50% do seu cabelo é branco e deseja que a cor de uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos que você misturá-la com o tom de cores correspondentes natural para me cobrirxima de tintura de cabelo albe.Aplicarea Long Lasting já a cor do cabelo pintado de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas após a pintura permanentare antes de usar Long Lasting Colour. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração tinta cor ColourFolositi em nespalat.Purtati cabelos secos e luvas adequadas. É recomendável que você lave o cabelo emeu usava antes de styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III. Importante) • Não deixe produto em copiilor2.PregatirePregatiti mão: • Uma toalha velha túnica escura ou utilizados saloanelbeleza é para proteger a roupa durante nuantarii • Um pente asprii (não metálicos) • Veja • Conteúdo da embalagem Longa Duração A Cor e manusile3.Amestecarea Henna tintura permanente Plus Long Lasting Cor, Prenda seu roupão ou toalha ao redor ombro e colocar as luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B). intregu EmptyEu conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se da sala no momento você não materiais processo-produto Prevenir textile.4.Posibilitati pingos de aplicação de pintura dé permanente cabelo Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (de ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo do rosto e vocêarfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é pintado (não vopsit um tom mais escuro do que para ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo atétermina. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Perioada tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 a possibilidade de actuar 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do tom que você quer cuidados após uma obtineti.6.Clatirea e periódica nuantareDupaada de interação umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prolongaa coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo que você já usou este produto . Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique um quantitativopequeno tubo de creme de dança B apuradas área. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reaçãoalérgica prévia manter um produto de coloração, a hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente selado produto ou loja. Garrafa pode explodir. • Panquecaseo frasco após o uso e descarte o tubo vazio. • Manter o produto copiilorAcest calhar pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destes sintomas, seu cabelo colorido apenas após consultar um médico. Este produs pode ser encontrada em Green Farmácia com o menor preço cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie