Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 
 

 

Descriere produs:

  Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video Vopsea de par permanenta - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda .

Vopsea de par permanenta - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera nuanta brun-roscat parului blond inchis pan ala negru . Intensitatea culorii cureaza pana la 3 luni .

Vopsea de par permanenta - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus OlandaExtra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei : Ingredientele botanice hidratante ( Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului ) , complexul de vitamina B , vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate .

Vopsea de par permanenta - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda protejeaza structura firului de par in timpul colorarii . Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia , prevenind decolorarea .

Vopsea de par permanenta - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda confera rezultate de lunga durata , mentinand bogatia culorii . Acopera 30% din firele de par albe .

Vopsea de par permanenta - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda precautii : Contine : diamitoluen , resorcinol , a-naphtol , si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen . Poate cauza o reactie alergica . Nu folositi pentru decolorarea parului vopsit . Poate fi folosit pe parul decolorat si foarte decolorat . Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor . Clatiti parul bine dupa aplicare . Daca vovseaua intra in contact cu  ochii , clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati manisile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor . Urmati cu atentie instructiunile.

Vopsea de par permanenta - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda pachetul contine : tubul de vopsea Long Lasting - 40 ml ,  activatorul Long Lasting - 40 ml , instructiuni de folosire , manisi , balsam de fixare a culorii - 20 ml

 Producator : Frenchtop Olanda

Pentru par lung si / sau degradat , folositi 2 pachete de vopsea.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

 

 

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

 

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 2.66 Reddish Black-painted Dutch Henna Color Plus Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - 2.66 Reddish-Black Color Henna Paint Moreover Netherlands. permanent hair dye - Henna paint 2.66 Reddish Black-ColPlus or reddish-brown hue Netherlands gives dark blond hair black ala pan. Cureaza depth up to 3 months. Permanent hair dye - 2.66 Reddish-black paint OlandaExtra Henna Color Plus Care and the HeNe famous glow: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, Horsetail) , vitamin B complex, vitamin AHena and gives your hair shine and vitality. permanent hair dye - 2.66 Reddish Black-painted Dutch Henna Color Plus protects the hair structure during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Permanent hair dye - 2.66 Reddish Black-Dutch Paint Henna Color Plus gives networkZulte long term, maintaining the richness of color. Covers 30% of white hair. Permanent hair dye - Henna paint Black-Reddish 2.66 Color Plus Netherlands precautions: Contains: diamitoluen, resorcinol, a-naphthol, and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Do not use for dyeing hair discoloration. Can be used on hairColorful and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If vovseaua in contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Manis wearing the pack. Keep out of reach of children. Follow the instructions carefully. Permanent hair dye - 2.66 Reddish-black paint HEnna Netherlands Color Plus package contains: Long Lasting paint tube - 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, Manisa, color fixing balm - 20 ml Manufacturer: Frenchtop Netherlands for long hair and / or degraded, use 2 packets of paint. Instructions for use Henna hair dye addition ColorVa Long Lasting Please read instructions carefullys before use! Thank you for choosing paint color Hennaplus Long Lasting, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour offers a wonderful and lasting intense color giving her hair a natural shade. Staining is permanent and will last up to two-3 Months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopseaua white wires coverage Hennaplus Long Lasting color covers 100% white hair, offering a beautiful tone from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie of 100% white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommend you mix the tuna with corresponding din natural shades for maximum coverage hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks after permanentare beforeLong Lasting is the use of paint color. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting Colour paint ColourFolositi on dry hair and gloves suitable nespalat.Purtati. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III . Important) • Do not allow product to reach copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / darkcoat color or beauty parlors used to protect clothes during nuantarii • A asprii toothed comb (non-metallic) • Watch • Package Contents A Long and Lasting Colour manusile3.Amestecarea permanent dye Henna Plus Long Lasting Colour-Put towel or robe around your shoulders and put your gloves in the package .-Take the cover tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure you make room in the current process is not Prevent dripping-product materials youxtile.4.Posibilitati implementing permanent dye Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second package andcolored on the sides, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, slightly massaging (not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) scattered restion content length hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Let himJust before the clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 be allowed to act 30 min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shade you want a obtineti.6.Clatirecare of and after the period of interaction nuantareDupa moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water fromappear. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you never used this product. Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Folcondemn a cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other body areasDo not use in case of previous allergic reactions to a dye product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately and not stored unsealed productT. bottle can explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid aggravation of these symptoms your hair colored just after Consultarea a doctor. This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 2,66 rojizo Negro-pintada neerlandesa Henna Color Plus Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 2,66 rojizo Color Negro Pintura Henna Por otra parte los Países Bajos. tintes de cabello permanentes - Henna pintura rojiza 2,66 Negro-ColPlus o tonalidad de color marrón rojizo Holanda da cabello rubio oscuro negro ala sartén. Cureaza profundidad de hasta 3 meses. tintes de cabello permanentes - 2,66 rojizo-negro Henna Color pintura OlandaExtra Care Plus y el famoso brillo HeNe: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, Cola de Caballo) , la vitamina del complejo B, vitamina AHena y le da a su pelo brilla y vitalidad. Tintes de cabello permanentes - 2,66 rojizo Negro-pintada neerlandesa Henna Color Plus protege la estructura del cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Tintes de cabello permanentes - 2,66 rojizo Negro-neerlandés Pintura Henna Color Plus ofrece la redZulte largo plazo, manteniendo la riqueza de color. Cubre el 30% de pelo blanco. Tintes permanentes - Henna pintura Negro-rojizo 2,66 Color Plus precauciones Países Bajos: Contiene: diamitoluen, resorcinol, un naftol-, y pequeñas cantidades de amoníaco y muy peróxido de hidrógeno. Puede causar una reacción alérgica. No utilizar para teñir decoloración del cabello. Puede ser utilizado en el peloColorido y muy descolorido. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si vovseaua en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Manis usando el paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga cuidadosamente las instrucciones. Tintes de cabello permanentes - 2.66-negro pintura rojiza HEnna Países Bajos Color paquete Plus contiene: Que dura largo tubo de pintura - 40 ml de largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, Manisa, color que se fijan bálsamo - 20 ml Fabricante: Países Bajos Frenchtop para el pelo largo y / o degradados, el uso 2 paquetes de pintura. Instrucciones para el uso de tinte para cabello Henna Además ColorVa y dura más tiempo Por favor, lea las instrucciones cuidadosamentes antes de usar! Gracias por elegir el color de pintura Hennaplus y dura más tiempo, el color del pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo ofrece un intenso color maravilloso y duradero dando su cabello un color natural. Tinción es permanente y tendrá una duración de hasta dos-3 Meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopseaua cables blancos de cobertura Hennaplus largo Lcubre el 100% asting color de pelo blanco, que ofrece un bello sonido de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicable del 100% pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si hay más de 50% de su cabello es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), se recomienda mezclar el atún con la correspondiente den tonos naturales para el cabello máxima cobertura tinte del color del pelo largo albe.Aplicarea duradera ya han sido pintados de forma permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas después de permanentare antesY dura más tiempo es el uso de color de la pintura. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo de pintura color ColourFolositi sobre el cabello seco y guantes adecuados nespalat.Purtati. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (véase la sección III . Importante) • No dejar que se infiltre copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Una toalla vieja / oscuridadsalones de belleza o de color de la capa utilizada para proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • Reloj • Contenido del paquete Un largo y duradero manusile3.Amestecarea color permanente de tintes de henna Más dura más tiempo-Poner color toalla o albornoz alrededor de tus hombros y puso los guantes en el envase .-Tome el tubo de la cubierta (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de dejar espacio en el proceso actual no es prevenir goteos materiales-producto quextile.4.Posibilitati la aplicación de tinte permanente y dura más tiempo Henna Además pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete yde color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) res dispersosción de contenido longitud del pelo hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Que seJusto antes de la clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 poder actuar 30 min. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de la sombra que quiere una obtineti.6.Clatirecuidado y después del período de interacción nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes su cabello. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua deparecidos. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a probar una prueba de sensibilidad antes de la aplicación 48 horas, incluso si nunca has usado este producto. Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Folcondenar a un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpoNo utilizar en caso de reacciones alérgicas previas a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato y no se almacena sin sellar productoT. botella puede explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar la agravación de estos síntomas, su pelo de color justo después de Consultarea un médico. Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 2,66 rossastro-verniciato nero olandese Henna Color Plus Descrizione del prodotto: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - 2,66 di colore rosso-nero Colore hennè Paint Inoltre nei Paesi Bassi. tinture per capelli permanenti - Henna 2,66 vernice nero rossastro-ColPlus o bruno-rossastro colore Paesi Bassi dà capelli biondo scuro ala nera padella. Cureaza profondità fino a 3 mesi. tinture per capelli permanenti - 2,66 di colore rosso-nero vernice OlandaExtra Henna Plus Color Care e la famosa bagliore HeNe: botanica ingredienti idratanti (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, Equiseto) , vitamina del complesso B, vitamina AHena e dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. Tinture per capelli permanenti - 2,66 Rossastro nero dipinto olandese Henna Color Plus protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Tinture per capelli permanenti - Henna vernice nero-rossastro 2,66 Color Plus consente RE NetherlandsZulte lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Copre il 30% dei capelli bianchi. Permanente tinture per capelli - Henna vernice nero-rossastro 2,66 Color Plus precauzioni Paesi Bassi: Contiene: diamitoluen, resorcina, a-naftolo, e piccole quantità molto di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Non utilizzare per la tintura dei capelli scolorimento. Può essere utilizzato su capelliColorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vovseaua in contatto con gli occhi, risciacquare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Manis indossare la confezione. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni. Tinture permanenti dei capelli - 2,66-verniciato nero rossastro HEnna Paesi Bassi Color Plus pacchetto contiene: Long Lasting tubo di vernice - 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, istruzioni, Manisa, colore fissaggio balsamo - 20 ml Produttore: Olanda Frenchtop per capelli lunghi e / o degradate, l'uso 2 pacchetti di vernice. Istruzioni per l'uso della tintura hennè capelli Inoltre ColorVa lunga durata Si prega di leggere attentamente le istruzionis prima dell'uso! Grazie per aver scelto il colore della vernice Hennaplus di lunga durata, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori offre un meraviglioso colore intenso e duraturo dando i suoi capelli un colore naturale. Colorazione è permanente e durerà fino a due-3 Mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopseaua bianco fili copertura Hennaplus Long Ldigiuno colore copre il 100% dei capelli bianchi, che offre un tono bello dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile al 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- in caso di più il 50% dei tuoi capelli sono bianchi e di colore che si desidera in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia di mescolare il tonno con i corrispondenti din colori naturali per la massima copertura tinture per capelli albe.Aplicarea Lunga durata Capelli sul già dipinto in modo permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già colorati o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane dopo la prima permanentareLunga durata è l'uso del colore della vernice. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus Long Lasting, lunga vita a colori vernice ColourFolositi sui capelli asciutti e guanti adatti nespalat.Purtati. Si consiglia di lavare i capelli se usata prima che i prodotti styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Controllare il nome del colore del tubo and from • la casella Vi consigliamo di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III . Importante) • Non immettere nelle seguenti copiilor2.PregatirePregatiti: • Un asciugamano vecchio o scurosaloni di bellezza o di colore del mantello usato per proteggere gli abiti durante nuantarii pettine • Un asprii dentata (non metallico) • Orologio • Contenuto della confezione un lungo e duraturo manusile3.Amestecarea Colore tinture permanenti Henna Plus Long Lasting Colour-Put asciugamano o accappatoio sulle spalle e mettere i guanti nella confezione .-Prendere il tubo di copertura (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurati di fare spazio nel processo attuale non è evitare che i materiali stillicidio-prodottoxtile.4.Posibilitati attuazione tinture permanenti Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza (da spalla). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto ecolorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già VOPsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) sparsi reszione lunghezza dei capelli di contenuti ai fini. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. LascialoPoco prima della clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min poter 10,00 .- e 10,01 per agire 30 min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalità desiderate un obtineti.6.Clatirecura e dopo il periodo di interazione nuantareDupa inumidire con acqua tiepida e massaggiare i capelli facilmente. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso dalapparire. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se non avete mai usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Folcondannare un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non si ha alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpoNon utilizzare in caso di precedenti reazioni allergiche a un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente, e non conservati sigillati prodottoT. bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi, i capelli colorati, subito dopo Consultarea un medico. Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 2,66 noir rougeâtre peint néerlandais Henna Color Plus Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - 2,66 noir rougeâtre couleur de peinture au henné En outre Pays-Bas. teintures capillaires permanentes - Henna peinture 2,66 noir rougeâtre-colonelPlus ou la teinte brun rougeâtre Pays-Bas donne les cheveux blond foncé ala noir pan. Cureaza profondeur allant jusqu'à 3 mois. teintures capillaires permanentes - 2,66 noir rougeâtre de la peinture au henné OlandaExtra Color Care Plus et la lueur HeNe célèbre: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle) , la vitamine du complexe B, vitamine AHena et donne à vos cheveux brillants et la vitalité. Teintures capillaires permanentes - 2,66 noir rougeâtre peint néerlandais Henna Color Plus protège la structure du cheveu pendant coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Teintures capillaires permanentes - 2,66 noir rougeâtre-néerlandais de peinture au henné donne Color Plus réseauZulte long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Couvre 30% de cheveux blancs. Teintures capillaires permanentes - Henna peinture noire rougeâtre 2,66 Color Plus précautions Pays-Bas: Contient: diamitoluen, le résorcinol, l'a-naphtol, et petite quantité même de l'ammoniaque et le peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Ne pas utiliser pour teindre les cheveux décoloration. Peut être utilisé sur les cheveuxColoré et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si vovseaua en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Manis portait le pack. Tenir hors de portée des enfants. Suivez attentivement les instructions. Teintures capillaires permanentes - 2,66-peinture noire rougeâtre HEnna Pays-Bas Color Plus paquet contient: Long tube de peinture durable - 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, instructions, Manisa, la couleur de fixation baume - 20 ml Fabricant: Pays-Bas Frenchtop pour cheveux longs et / ou dégradées, l'utilisation 2 sachets de peinture. Instructions pour l'utilisation de teinture au henné les cheveux plus durables à long ColorVa S'il vous plaît lire attentivement les instructionss avant de l'utiliser! Merci d'avoir choisi la couleur de la peinture Hennaplus de longue durée, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offre une merveilleuse couleur intense et durable en lui donnant une teinte naturelle des cheveux. La coloration est stable et va durer jusqu'à deux-3 Mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua blanc fils de couverture Hennaplus Long Lcouvre la couleur asting 100% des cheveux blancs, offrant un beau ton de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf pour la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous vous recommandons de mélanger le thon avec D correspondantdans des tons naturels pour les cheveux couverture maximale de colorant albe.Aplicarea Long Lasting la couleur des cheveux déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines après permanentare avantDurable est l'utilisation de la couleur de la peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue couleur de peinture ColourFolositi sur les cheveux secs et des gants appropriés nespalat.Purtati. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III . Important) • Ne pas laisser pénétrer dans la suite copiilor2.PregatirePregatiti: • une vieille serviette / sombresalons de la couleur du pelage ou de la beauté utilisés pour protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • • Contenu de l'emballage Watch Un long et durable Couleur manusile3.Amestecarea permanente teinture au henné Plus longue tenue de couleur Mettez .- serviette ou un vêtement autour de vos épaules et de mettre vos gants dans l'emballagePrenez le tube de revêtement (B). Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) l'automne .- ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement sticlutei (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce dans laquelle vous n'avez pas actuellement matériaux processus-produit que vous éviter les couluresxtile.4.Posibilitati la mise en œuvre permanente de teinture au henné Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet etde couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Appliquant l'application bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) res dispersésLongueur de cheveux tion du contenu à des fins. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Qu'ilJuste avant la clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10,00 et 10,01 être autorisé à agir 30 min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre vous voulez un obtineti.6.Clatireen charge et après la période d'interaction nuantareDupa humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Squeeze l'excès d'eauapparaissent. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous n'avez jamais utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. Folcondamner un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou des autres régions du corpsNe pas utiliser dans les cas de réactions allergiques antérieures à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, douloureux ou lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement et ne sont pas stockées descellé produitT. bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée produsuluipe se produire, comme des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes vos cheveux colorés, juste après Consultarea un médecin. Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 2.66 rötlich schwarz lackierte niederländischen Henna Color Plus Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - 2.66 rötlich-schwarz Farbe Henna Paint Außerdem Niederlanden. permanente Haarfärbemittel - Henna malen 2,66 rötlich schwarz-ColPlus oder rötlich-braunen Farbton Niederlanden gibt dunkelblonde Haare schwarz ala Pfanne. Cureaza Tiefe bis zu 3 Monaten. Permanenten Haarfarben - 2.66 rötlich-schwarzen Anstrich OlandaExtra Henna Plus Color Care und dem HeNe berühmten Glanz: botanische feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, Nalbant, Schachtelhalm) , Vitamin B-Komplex, Vitamin AHena und verleiht Ihrem Haar Glanz und Vitalität. Permanente Haarfärbemittel - 2.66 rötlich schwarz lackierte niederländischen Henna Color Plus schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass sie die Farbe zu schützen und zu verhindern, Haare schwinden. Permanenten Haarfarben - Henna malen schwarz-rot-Color Plus 2,66 Niederlanden gibt reZulte langfristigen Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Deckt 30% des weißen Haaren. Permanenten Haarfarben - Henna malen schwarz-rot-Color Plus 2,66 Niederlande Vorsichtsmaßnahmen: Enthält: diamitoluen, Resorcin, a-Naphthol und sehr geringe Mengen von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Verwenden Sie nicht zum Färben von Haaren Verfärbung. Kann auf das Haar verwendet werdenBunt und sehr verfärbt. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn vovseaua in Berührung mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Manis trägt der Packung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig. Permanenten Haarfarben - 2.66 rötlich-schwarzem Lack HEnna Niederlande Color Plus-Paket enthält: Langlebige Farbrohr - 40 ml Langlebige Aktivator - 40 ml, Anleitungen, Manisa, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml Hersteller: Frenchtop Niederlande für langes Haar und / oder abgebaut wird, verwenden 2 Päckchen zu malen. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel Neben ColorVa Langlebige sorgfältig Bitte lesen Sie die Anleitungs vor Gebrauch! Danke für die Wahl Lackfarbe Hennaplus Langlebige, sichere Haarfarbe, dass natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour gewährleisten bietet eine wunderbare und dauerhafte intensive Farbe gab ihr Haar einen natürlichen Schatten. Färbung ist dauerhaft und wird bis zu zwei-3 Monate. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopseaua weißen Drähte Abdeckung Hennaplus Lange Lasting Farbe deckt 100% weißem Haar, die einen schönen Ton von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie aus 100% weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% von Ihrem Haar ist weiß, und Sie möchten in einem modernen Farben (rot, violett, braun), empfehlen wir Ihnen die Thunfisch-Mix mit entsprechenden din natürlichen Farbtönen für eine maximale Abdeckung Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Long Lasting Colour kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhafte verwendet werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nach permanentare vorLanglebige ist der Einsatz von Farbe Farbe. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour Long Lasting Farbe gemalt worden ColourFolositi auf trockenem Haar und Handschuhe geeignet nespalat.Purtati. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III verwendet . Wichtig) • Das Produkt darf nicht zu erreichen copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / dunkelFellfarbe oder Schönheitssalons verwendet, um Kleidung während nuantarii • Ein asprii Kamm (nicht aus Metall) • Uhr • Packungsinhalt eine lange und dauerhafte Farbe manusile3.Amestecarea permanente Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour-Put schützen Handtuch oder Bademantel um deine Schultern und legen Sie Ihre Handschuhe im Paket .-Nehmen Sie den Deckel Rohr (B). Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, um Platz in den aktuellen Prozess nicht verhindern, tropfende-Produkt Material, das Siextile.4.Posibilitati Umsetzung permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket undfarbig an den Seiten entlang der Gesichts-und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) verstreut restion Inhalt Haare zu Enden. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit Haare bekommen kann Gipfeln angewendet werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie ihnKurz vor dem clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten .- 10.00 und 10,01 erlaubt, zu handeln sein 30 min. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach Farbton Sie wollen eine obtineti.6.ClatirePflege und nach der Periode der Interaktion nuantareDupa mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Verwenden Sie Stoff Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser auserscheinen. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen genießen, auch wenn Sie noch nie benutzt dieses Produkt. Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Folverurteilen einem Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder andere KörperstellenNicht anwenden bei der vorangegangenen allergischen Reaktionen auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort und nicht gespeichert entsiegelt ProduktT. Flasche kann explodieren. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome Ihre Haare gefärbt kurz nach Consultarea einen Arzt. Dieses Produkt kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 2,66 Красноватый Black-окрашенные хной голландский Color Plus Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - 2,66 буровато-черные цвета хны краска Кроме того Нидерландов. постоянных краски для волос - хна краски 2,66 Красноватый Black-ColПлюс или красновато-коричневый оттенок Нидерланды дает темно-русые волосы, черные ала сковороде. Cureaza глубиной до 3 месяцев. Постоянный для окрашивания волос - 2,66 буровато-черные краски OlandaExtra хны Color Plus помощи и HeNe известного накала: ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвоща) , комплекса витаминов, витамин АХена и дают вашим волосам блеск и жизненную силу. Постоянных краски для волос - 2,66 Красноватый Black-окрашенные хной голландский Color Plus защищает структуру волос при окраске. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Постоянный для окрашивания волос - 2,66 Красноватый Black-голландской краской хны Color Plus дает сетиZulte долгосрочной перспективе, сохранение богатства цвета. Охватывает 30% седых волос. Постоянный для окрашивания волос - хна краски черный-красный цвет 2,66 Plus Нидерланды меры предосторожности: Содержит: diamitoluen, резорцин-нафтол, и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Не используйте для окрашивания волос цвета. Может быть использован на волосахКрасочный и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если vovseaua в контакте с глазами немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Манис носить блок. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям. Постоянный для окрашивания волос - 2,66 буровато-черные краски HЭнна Нидерланды Color Plus пакет содержит: Длинные трубки краски стабильном - 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, Маниса, цвет фиксации бальзамом - 20 мл Производитель: Frenchtop Нидерландов за длинные волосы и / или на деградированных, используйте 2 пакеты с краской. Инструкция по применению хны для окрашивания волос того ColorVa Долгое Пожалуйста, прочтите внимательно инструкциюы перед использованием! Спасибо, что выбрали цвет краски Hennaplus длительную, безопасную цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет открывается прекрасный и прочного насыщенным цветом давая ей волосы естественным оттенком. Окрашивание носит постоянный характер и продлится до 2-3 Месяца. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopseaua белого покрытия проводов Hennaplus Лонг Lasting цвет охватывает 100% седых волос, предлагая красивые тона от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем Вам смешать тунец с соответствующей гв натуральных оттенков для максимального охвата для окрашивания волос albe.Aplicarea Длинные волосы цвета стабильном уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели после permanentare доДолгое является использование краски цвета. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое Цвет краски ColourFolositi на сухие волосы и перчатки, подходящие nespalat.Purtati. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III . Важные) • Не допускать попадания в copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • старое полотенце / темно-цвет пальто или салоны красоты используются для защиты одежды во время nuantarii • asprii редкий гребень (не металлической) • Часы • Комплект поставки долговременного и прочного Цвет manusile3.Amestecarea постоянного красителя хны Plus Долгое Цвет-Положите полотенце или халат вокруг плеч и положить перчатки в упаковке .-Возьмите крышку трубки (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь в том, чтобы освободить место в текущий процесс не мешает капель продукта материалы, которые выxtile.4.Posibilitati осуществления постоянного красителя хны Plus Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второго пакета ицветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже VOPsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01), разбросанных разрешенииТион содержание длина волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. ПустьПеред clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 разрешено действовать 30 мин. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от тени вы хотите obtineti.6.Clatireуход и после периода взаимодействия nuantareDupa смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды изпоявляются. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы никогда не использовали этого продукта. Очищение идеальный участок кожи за ухом. Folосудить ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что вы не будете иметь никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, бровей или других частей телаНе использовать в случае предыдущих аллергических реакций на красители продукт, сверхчувствительные волосистой части головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу и не хранить распечатанный продуктТ. бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов волосы цветные сразу после Consultarea врача. Этот продукт можно найти на зеленой аптеки по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 2,66 Henna avermelhado Black-pintada holandês Color Plus Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - 2,66 avermelhado-Black Henna Color Paint Além disso, Países Baixos. tintura de cabelo permanente - Henna tinta avermelhada 2,66 Black-ColPlus ou tonalidade marrom-avermelhada Holanda dá cabelo loiro escuro ala pan preta. Cureaza profundidade de até 3 meses. tintura de cabelo permanente - 2,66 avermelhado-negro pintura OlandaExtra Henna Color Care Plus eo famoso brilho HeNe: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, de trigo, Nalbant, Cavalinha) , complexo de vitamina B, vitamina AHena e dá o seu cabelo brilhar e vitalidade. Tintura de cabelo permanente - 2,66 avermelhado Black-pintada holandês Henna Color Plus protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Tintura de cabelo permanente - tinta Henna Black-avermelhado 2,66 Color Plus dá re HolandaZulte a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Abrange 30% dos cabelos brancos. Tintura de cabelo permanente - tinta Henna Black-avermelhado 2,66 Color Plus Holanda Precauções: Contém: diamitoluen, resorcinol, um naftol, e pequena quantidade de amônia muito e peróxido de hidrogênio. Pode causar uma reação alérgica. Não use para tingir a descoloração do cabelo. Pode ser usado em cabelosColorido e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se vovseaua em contato com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Manis usando o pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga atentamente as instruções. Tintura de cabelo permanente - 2,66 negra tinta avermelhada HEnna Holanda Color Plus pacote contém: Duradoura tubo de tinta - 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, Manisa, cor fixação bálsamo - 20 ml Fabricante: Frenchtop Holanda para o cabelo longo e / ou degradadas, uso 2 pacotes de tinta. Instruções para usar o cabelo Henna tintura além ColorVa Long Lasting Por favor leia cuidadosamente as instruçõess antes de usar! Obrigado por escolher a cor da pintura Hennaplus de longa duração, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour oferece uma intensa cor maravilhosa e duradoura dando-lhe o cabelo um tom natural. A coloração é permanente e irá durar até dois-3 Meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopseaua fios brancos cobertura Hennaplus Long Lasting cor cobre 100% de cabelos brancos, oferecendo um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% de cabelo branco, exceto para a cor: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se houver mais de 50% de seu cabelo é branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos que você misture o atum com o correspondente dem tons naturais para o máximo de cobertura de tintura de cabelo cor de cabelo albe.Aplicarea Longa Duração já pintados, de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas após permanentare antesDuradoura é o uso da cor da pintura. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração tinta cor ColourFolositi em cabelos secos e luvas adequadas nespalat.Purtati. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III . Importante) • Não deixar chegar às seguintes copiilor2.PregatirePregatiti: • Uma toalha velha / escurosalões de beleza ou a cor do revestimento usado para proteger as roupas durante nuantarii • Um pente asprii dentes (não metálicos) • Veja • Conteúdo da embalagem Um longo e durável manusile3.Amestecarea Cor permanente tintura Henna Plus Long Lasting Cor-Ponha .- toalha ou roupão ao redor de seus ombros e colocar as luvas no pacotePegue o tubo de cobre (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se de fazer o quarto no processo atual não é impedir o gotejamento produtos materiaisxtile.4.Posibilitati execução permanente tintura Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (de ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote ecoloridas nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) res espalhadosção cabelo comprimento de conteúdo para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixe-oPouco antes do clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 a possibilidade de agir 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do tom que você quer um obtineti.6.Clatirecuidado e após o período de interação nuantareDupa umedecer o cabelo com água morna e esfregue ligeiramente. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de águaaparecer. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo se você nunca usou este produto. Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Folcondenar um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme de B tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpoNão utilizar em caso de reações alérgicas precedentes a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente e não armazenado unsealed produtoT. frasco pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte do tubo vazio. • Manter o produto copiilorAcest calhar pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destes sintomas, seus cabelos coloridos logo após Consultarea um médico. Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo presentes produtos cosméticos naturais mais aqui Este produto pode ser encontrado e presentes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie