Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 7.38 Cinnamon vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 

 

Descriere produs:

   Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video Vopsea de par permanenta - 7.38 Cinnamon  vopsea Henna Color Plus Olanda .

Acum aveti parte de extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei cu: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena ce confera parului dvs. stralucire si vitalitate.

   Cu aceasta vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.38 Cinnamon - Henna Color Plus (Olanda) va protejati structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii.

    Precautii Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 7.38 Cinnamon : Contine: diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!

   Pachetul Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 7.38 Cinnamon contine:

  • Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml,
  • Activatorul Long Lasting - 40 ml,
  • Instructiuni de folosire,
  • Manusi,
  • Balsam de fixare a culorii - 20 ml.

   Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!

   Gama Long Lasting Colour este conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.

   Prezentare vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.38 Cinnamon - Henna Color Plus (Olanda): 40 ml vopsea + 40 ml activator + 20 ml balsam fixator.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - Henna Paint Color Plus 7.38 Cinnamon Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - Henna Paint Color Plus 7.38 Cinnamon Netherlands. Now have some extra care and the famous glow of HeNe: Botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, horsetail), B vitamins, vitamin A and Hena that gives your hair shine and vitality. With this permanent hair dye color Long Lasting - 7.38 Cinnamon - Henna Color Plus (Netherlands) will protect the hair structure during coloring. Contains a protective taxationtrivia unique to UV radiation and protects your hair its color and prevent fading. Provides long term results, maintaining the richness of color. Precautions Long Lasting Colour - permanent hair dye - 7.38 Cinnamon: Contains: diaminotoluen, resorcinol, α-naphthol and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Can be used on pArul very faded and discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If paint comes into contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Wear gloves from the package. Keep out of reach of children. Follow instructions carefully! Long Lasting Colour Pack - Always dyeed - 7.38 Cinnamon contains: Long Lasting-paint tube 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, gloves, color fixing balm - 20 ml. For long hair and / or degraded, use two packets of paint ! Range Long Lasting Colour is conceived without the addition of: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophenol, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol appearfumes allergenic, phthalate and musk compounds. Sunflower seeds extracts protect hair structure and fight against the destruction of color. Presentation permanent hair dye color Long Lasting - 7.38 Cinnamon - Henna Color Plus (Netherlands): 40 ml + 40 ml priming paint + 20 ml of binding fabric. Instructions Henna hair dye use plus Long Lasting Co.lorVa Please read instructions carefully before use! Thank you for choosing Hennaplus Long Lasting Paint color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour will provide a wonderful intense color and long, giving it a shade of natural hair. Co.lorarea is permanent and will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. CoverageWhite thread color covers parVopseaua Hennaplus Long Lasting 100% white hair, providing a beautiful shade from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie 100% on white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommendMix the tuna with his counterpart in natural shades for maximum coverage hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait at pTwo weeks after permanentare utin before using Long Lasting Colour paint. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting Colour paint ColourFolositi the hairnespalat.Purtati dry and suitable gloves. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III . Important) • Do not allow product to reach a result copiilor2.PregatirePregatitifollowing: • An old towel / robe dark or beauty parlors used to protect clothes during nuantarii • A asprii toothed comb (non-metallic) • Watch • Package Contents A Long and Lasting Colour dye manusile3.Amestecarea Permanent Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your towel or robe around her shouldersand put their gloves in the package will cover .- Take the tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure the room you do not currently process-Preveniti dripping product application materials textile.4.Posibilitati permanent dye Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Immediately afterhas therefore prepared the second packet and colored on the sides, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover your hair(Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, slightly massaging (not close the bottle). After 20 minutes (30-40 min penTru paint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length ARnever ends. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 shall 30 minutes left to act. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on nuanta obtineti.6.Clatirea you want and care after a period of interaction nuantareDupa moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply the mixture onhair and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you never used this product. Fully purifieda piece of skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring genelor, eyebrows or other areas of the body • Do not use in case of previous allergic reactions to a dye product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixturethe product immediately and not stored unsealed. Bottle may explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid worsening needleeStore colored your hair symptoms only after consulting a doctor. This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - Pintura Henna Color Plus 7,38 Canela Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - Pintura Henna Color Plus 7,38 Países Bajos Canela. Ahora tener algún cuidado especial y el famoso brillo de HeNe: Botánico ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, cola de caballo), vitaminas del complejo B, vitamina A y Hena que le da a su pelo brilla y vitalidad. Con este permanente para tintes de cabello color Duradero - 7,38 Canela - Henna Color Plus (Países Bajos) protegerá la estructura del cabello durante el teñido. Contiene un impuesto de proteccióntrivia única a la radiación ultravioleta y protege el cabello su color y evitar la decoloración. Proporciona resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color. Precauciones y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 7,38 Canela: Contiene:, resorcinol, α-naftol y muy pequeña cantidad de amoníaco diaminotoluen y peróxido de hidrógeno. Puede causar una reacción alérgica. Se puede usar en pArul muy apagado y descolorido. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si la pintura entra en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Use guantes del paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga las instrucciones con cuidado! Y dura más tiempo Color Pack - tinte siempreed - 7,38 canela contiene: Que dura-pintura de tubo de 40 ml de largo a largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, guantes, el color que se fijan bálsamo - 20 ml. Para el cabello largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura ! Gama Color y dura más tiempo se concibe sin la adición de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminofenol, 6-tetra-nitroquinoxalina, aparecen Chlororesorcinolhumos alergénicos, y los compuestos de ftalato de almizcle. Las semillas de girasol extractos proteger la estructura del cabello y la lucha contra la destrucción de color. Presentación permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,38 Canela - Henna Color Plus (Países Bajos): 40 ml + 40 ml imprimación de pintura + 20 ml de tejido de unión. Instrucciones cabello Henna colorante utilizar más y dura más tiempo Co.lorVa Por favor, lea atentamente las instrucciones antes de usar! Gracias por elegir Hennaplus y dura más tiempo el color de pintura, color de pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo proporcionará una maravillosa color intenso y largo plazo, dándole un tono de cabello natural. Co.lorarea es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas frescas sabor de los vegetales. CoberturaColor blanco hilo cubre parVopseaua Hennaplus y dura más tiempo del 100% pelo blanco, ofreciendo un hermoso color de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicables al 100% en el pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5.64 .- Si más del 50% de su cabello es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), se recomiendaMezcle el atún con su homólogo en tonos naturales para el cabello máxima cobertura tinte del color del pelo largo albe.Aplicarea duradera ya han sido pintados de forma permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere en pDos semanas después de Utin permanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo de pintura color ColourFolositi el cabellonespalat.Purtati guantes secos y adecuada. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (véase la sección III . Importante) • No permita que el producto para alcanzar un resultado copiilor2.PregatirePregatitisalones siguientes: • Una toalla vieja túnica oscura / o de la belleza utiliza para proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • • Añada el contenido del paquete Una larga y duradera manusile3.Amestecarea tinte color Además Permanente Henna Color y dura más tiempo, Abróchense toalla o albornoz sobre los hombrosy puso sus guantes en el paquete cubrirá .- Tome el tubo (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de que la sala en la que actualmente no los procesos Anterioreniti goteo materiales de aplicación de productos textile.4.Posibilitati tinte permanente y dura más tiempo Henna Además pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Inmediatamente despuésha preparado, pues el segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello(Fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 min plumapintura Tru 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo de la longitud del cabello hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en AR de longitud de pelonunca termina. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 se 30 minutos dejó de actuar. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo del nobtineti.6.Clatirea uanta que desea y el cuidado después de un período de interacción nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes en el pelo fácilmente. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla encabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a probar una prueba de sensibilidad antes de la aplicación 48 horas, incluso si nunca has usado este producto. Totalmente purificadaun pedazo de piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilice para la coloración de genelor, las cejas o las otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacciones alérgicas previas a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y • Aplique la mezcla de amoniacoel producto inmediatamente y sin sellar almacenados. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar el empeoramiento de la agujaeStore color del pelo de sus síntomas sólo después de consultar a un médico. Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - Henna Paint Color Plus 7,38 Cannella Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - Henna Paint Color Plus 7,38 Paesi Bassi Cannella. Now qualche attenzione in più e il bagliore del famoso HeNe: Botanical idratanti (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coda di cavallo), vitamine del gruppo B, vitamina A e Hena che dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. Con questa permanente tinture per capelli di colore lunga durata - 7,38 Cannella - Henna Color Plus (Paesi Bassi) protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene una tassazione di protezionecuriosità unica per le radiazioni UV e protegge il capello il suo colore e ad impedire lo sbiadimento. Fornisce i risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Precauzioni, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 7,38 Cannella: Contiene:, resorcina, α-naftolo e piccolissime quantità diaminotoluen di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Può essere utilizzato su pArul molto sbiaditi e scoloriti. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vernice viene a contatto con occhi, lavare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Indossare guanti dal pacchetto. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni! Long Lasting Colour Pack - colorante sempreED - 7,38 Cannella contiene: Long-Lasting vernice tubo 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, istruzioni, guanti, balsamo di fissaggio del colore - 20 ml. Per i capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due confezioni di vernice ! Long Range Lasting Colour è concepita senza l'aggiunta di: P-Phenilendiamina (PPD), A & P amminofenolo, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol appaionofumi allergeniche, ftalati e composti di muschio. Semi di girasole estratti di proteggere la struttura del capello e della lotta contro la distruzione del colore. Presentazione permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,38 Cannella - Henna Color Plus (Paesi Bassi): 40 ml + 40 ml di adescamento di vernice + 20 ml di tessuto vincolanti. istruzioni uso della tintura di henné capelli più lunga durata Co.lorVa Si prega di leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto Hennaplus lunga durata del colore, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori fornisce una splendida colore intenso e lungo, dando una tonalità di capelli naturali. Co.lorarea è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. CoverageColore bianco thread copre parVopseaua Hennaplus, lunga vita al 100% dei capelli bianchi, che fornisce una bella ombra dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei tuoi capelli sono bianchi e di colore che si desidera in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia diMescolare il tonno con il suo omologo in tonalità naturali per un massimo di tinture per capelli colorati di copertura albe.Aplicarea capelli, lunga vita operativa già dipinto in via permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Vi consigliamo di attendere pDue settimane dopo Utin permanentare prima di usare la lunga durata della vernice di colore. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus Long Lasting, lunga vita a colori vernice ColourFolositi i capellinespalat.Purtati guanti asciutti e adeguata. Si consiglia di lavare i capelli se usato prima di prodotti per lo styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dal box • Si raccomanda di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III . Importante) • Non permettere prodotto di raggiungere un risultato copiilor2.PregatirePregatitisale quanto segue: • un vecchio asciugamano / abito scuro o bellezza usato per proteggere gli abiti durante nuantarii pettine • Un asprii dentata (non metallico) • Watch • Contenuto della confezione un lungo e duraturo manusile3.Amestecarea colori dye Permanente Henna Plus Long Lasting Colour, Allacciate le asciugamano o accappatoio sulle spallee mettere i guanti nel pacchetto riguarderà .- Prendere il tubo (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) Assicurarsi che il .- stanza al momento non processo Indietroeniti stillicidio dei materiali di applicazione del prodotto textile.4.Posibilitati tinture permanenti Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza (da spalla). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Subito dopoha dunque preparato il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli(Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 min pennaTru vernice ore 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli alle punte. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su AR Lunghezza dei capellinon finisce mai. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min .- 10,00 e 10,01 sono 30 minuti per agire. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda del nobtineti.6.Clatirea uanta si desidera e la cura dopo un periodo di nuantareDupa interazione inumidire con acqua tiepida e massaggiare i capelli facilmente. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. Applicare il composto sulcapelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se non avete mai usato questo prodotto. Completamente purificatoun pezzo di pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione genelor, sopracciglia e altre aree del • corpo Non utilizzare in caso di precedenti reazioni allergiche a un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscelail prodotto immediatamente, e non conservati sigillati. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare un peggioramento agoeStore capelli colorati suoi sintomi solo dopo aver consultato un medico. Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - Henna Paint Color Plus 7,38 Pays-Bas à la cannelle Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - Henna Paint Color Plus 7,38 Pays-Bas à la cannelle. Immédiat quelques précautions supplémentairesHeNe, à la luminosité et célèbres: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle), vitamines B, vitamine A et Hena qui donne à vos cheveux brillants et la vitalité. Avec cette peinture permanent de couleur de cheveux durables - 7,38 Cannelle - Henné Color Plus (Pays-Bas) pour protéger l'étrangercheveux uctura cours coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Fournit des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Précautions longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 7,38 Cannelle: Contient: diaminotoluen, résorcinol, α-naphtol et de la quantité très mIC d'ammoniac et de peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si la peinture est en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Porter des gants de l'emballage. Tenir hors de portée des enfants.Suivre attentivement les instructions! Long Lasting Couleur Pack - teintures capillaires permanentes - 7,38 cannelle contient: Long-peinture durable tube 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, des instructions, des gants, la couleur de fixation baume - 20 ml. Pour les cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture! Dernière Long RangeING est conçu sans couleur ajoutée: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophénol, 6-tétra-nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, fragrances allergisantes, les phtalates et les muscs. Les graines de tournesol extraits de protéger la structure du cheveu et la lutte contre la destruction de la couleur. Présentation permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,38 Cannelle -Henné Color Plus (Pays-Bas): 40 ml + 40 ml d'amorçage de la peinture + 20 ml de tissu contraignant. Instructions pour l'utilisation de teinture des cheveux au henné Long Lasting plus ColorVa, s'il vous plaît lire attentivement les instructions avant utilisation! Merci d'avoir choisi la peinture Hennaplus longue tenue la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatLongue durée Couleur site colorariiVopseaua Hennaplus offre une belle couleur intense et long, lui donnant une teinte naturelle des cheveux. La coloration est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Les extraits de plantes botaniques de soinsESC et protège la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua la couverture de la couleur des cheveux blancs couvre Hennaplus Long durable de 100% des cheveux blancs, offrant un beau ton de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf culorilor: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous vous recommandons de mélanger le thon avec les couleurs correspondantes naturelles, pour un maximum de teintures capillaires couverture albe.Aplicarea longs cheveux couleur durable déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua durable à longLa couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines avant d'utiliser permanentare après longue tenue couleur de peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'il a été peintle peindre avec du henné Plus Long Couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue de couleur de peinture sur ColourFolositi nespalat.Purtati cheveux secs des gants appropriés. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii • Vérifiez le nom de la couleur et Numatasur le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III. importants) • Ne pas laisser pénétrer dans la suite copiilor2.PregatirePregatiti: • une vieille serviette noire robe / ou utilisés dans les salons Salon de protéger les vêtements pendant nuantarii & bull; Un peigne à dents asprii (non métalliques) • • Regardez Contenu de l'emballage Une longue et durable Couleur manusile3.Amestecarea permanente teinture au henné Plus longue tenue couleur, Attachez votre serviette ou un vêtement autour de vos épaules et de mettre vos gants dans l'emballage. - Prendre le tube de revêtement (B). Videtotalité du contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) .- sticlutei automne ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement (Fig. 3) .- Assurez-vous de faire de la place dans le processus actuel n'est pas un produit éviter les couluresles documents de demande textile.4.Posibilitati teinture permanente Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Immédiatement après, les prêtsLe deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Application de l'application bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B.Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (p 30-40 min10,00 et 10,01 peinture o) dispersés du contenu sur la longueur des cheveux, aux extrémités. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des cheveuxvers les sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10.00 et 10.01 est 30 minutes pour agir. Ce périodiqueADA peut être étendu à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre que vous voulez après une obtineti.6.Clatirea et de soins au cours de la nuantareDupa interaction humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppeenv. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, Chiar Si vous avez utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant colorarii.AltePrécautions • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réactions allergiques antérieures à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, mal de gorge ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux •mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement scellée produit ou magasin. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si, après utileréaction cutanée tion produsuluipe se produit comme une rougeur, démangeaison ou de brûlure, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Évitez les symptômes graves de colorer vos cheveux juste après une consultation médecin.
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - Henna Paint Color Plus 7,38 Cinnamon Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - Henna Paint Color Plus 7,38 Cinnamon Niederlanden. Now haben einige zusätzliche Pflege und dem berühmten Schein HeNe: Botanischer feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, Nalbant, Schachtelhalm), B-Vitamine, Vitamin A und Hena, die Vitalität verleiht Ihrem Haar Glanz und. Mit dieser permanenten Haarfärbemitteln Farbe Langlebige - 7,38 Cinnamon - Henna Plus Color (Niederlande) wird die Haarstruktur während der Färbung schützen. Enthält eine schützende Besteuerungtrivia einzigartige UV-Strahlung und schützt das Haar seine Farbe und verhindert Ausbleichen. Bietet langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Vorsichtsmaßnahmen Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 7,38 Cinnamon: Enthält: diaminotoluen, Resorcin, α-Naphthol und sehr geringe Mengen von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Kann auf p verwendet werdenArul sehr verblasst und verfärbt. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn Farbe kommt in Kontakt mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Handschuhe aus der Verpackung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig! Long Lasting Colour Pack - Immer FarbstoffED - 7,38 Zimt enthält: Langlebige-PAINT 40 ml Tube Langlebige Aktivator - 40 ml, Anweisungen, Handschuhe, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml. Bei langen Haaren und / oder abgebaut wird, werden zwei Pakete von Farbe ! Range Long Lasting Colour gedacht wird ohne den Zusatz: P-Phenilendiamina (PPD), A & P Aminophenol, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, erscheint ChlorresorcinRauch-allergene, Phthalat und Moschus-Verbindungen. Sonnenblumenkerne Extrakte schützen die Haarstruktur und Kampf gegen die Zerstörung der Farbe. Presentation permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,38 Cinnamon - Henna Plus Color (Niederlande): 40 ml + 40 ml Grundierung + 20 ml verbindlichen Stoff. Spielanleitung Henna Haarfärbemittel benutzen plus Langlebige und Co.lorVa Lesen Sie die Anweisungen vor Gebrauch sorgfältig lesen! Danke für die Wahl Hennaplus Langlebige Lackfarbe, Safe Haarfarbe, die natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour sicherzustellen, bieten wird eine wunderbare intensive Farbe und lang, die ihm einen natürlichen Schatten der Haare. Co.lorarea ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. CoverageWhite Thread Farbe deckt parVopseaua Hennaplus Langlebige 100% weißem Haar, die einen schönen Schatten von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie 100% auf weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% Ihrer Haar ist weiß, und Sie möchten in einem modernen Farben (rot, violett, braun), empfehlen wirMix der Thunfisch mit seinem Amtskollegen in natürlichen Farbtönen für eine maximale Abdeckung Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Langlebige und Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhaft eingesetzt werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen bei p wartenZwei Wochen nach permanentare Utin vor der Verwendung Long Lasting Colour malen. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour Long Lasting Farbe gemalt worden ColourFolositi das Haarnespalat.Purtati trocken und geeignete Schutzhandschuhe. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III verwendet . Wichtig) • Das Produkt darf nicht zu einem Ergebnis zu erreichen copiilor2.PregatirePregatitiFolgendes: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder Schönheitssalons verwendet, um Kleidung während nuantarii • Ein asprii Kamm (nicht aus Metall) • Uhr • Packungsinhalt eine lange und dauerhafte Farbe färben manusile3.Amestecarea schützen Permanent Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your Handtuch oder Bademantel um ihre Schulternund legten ihre Handschuhe in dem Paket wird .- Nehmen Sie den Schlauch (B) zu decken. Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum Sie derzeit nicht über Prozess-Zurückeniti tropfenden Produkt Bewerbungsunterlagen textile.4.Posibilitati permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Unmittelbar nachDaher hat das zweite Paket vorbereitet und an den Seiten gefärbt, das Gesicht und entlang varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Nicht abdecken Ihr Haar(Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 min StiftTru Lack 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare zu den Enden zerstreut. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit erhalten, können auf Haarlänge AR angewandt werdennie endet. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten .- 10.00 und 10,01 werden soll 30 Minuten Zeit, um zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, abhängig von nuanta obtineti.6.Clatirea Sie wollen und Betreuung nach einer Periode der Interaktion nuantareDupa mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Verwenden Sie Stoff Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Übernehmen Sie die Mischung aufHaare und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen genießen, auch wenn Sie noch nie benutzt dieses Produkt. Komplett gereinigtein Stück Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht für die Einfärbung genelor, Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers • Nicht anwenden bei vorangegangenen allergischen Reaktionen auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischungdas Produkt sofort und nicht gespeichert entsiegelt worden sind. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Um zu vermeiden, Verschlechterung NadelIhre Haare gefärbt eStore Symptome nur nach Rücksprache mit einem Arzt. Dieses Produkt kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - хна цвет краски плюс 7,38 Корица Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - хна цвет краски плюс 7,38 Корица Нидерландах. Теперь есть дополнительный уход и знаменитый свечения HeNe: Ботанический увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвощ), витамины группы В, витамин А и Хена, что дает вашим волосам блеск и жизненную силу. При этом постоянные окрашивания волос цвет Долгое - 7,38 Корица - Хна Color Plus (Нидерланды) будет защищать структуру волос при окраске. Содержит защитный налогообложенияОбщая уникальный к УФ-излучению и защищает волосы его цвет и предотвратить угасание. Предоставляет долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Меры предосторожности Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 7,38 Корица: Содержит: diaminotoluen, резорцин, α-нафтола и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Может использоваться на рArul сильно контрастирующий и бесцветным. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если краска соприкасается с глазами, немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Надевайте перчатки из пакета. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям внимательно! Долгое Цвет Pack - Всегда красителяED - 7,38 Корица содержит: Долгосрочный Краска трубка стабильном 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, перчатки, цвет фиксации бальзамом - 20 мл. Для длинных волос и / или на деградированных, используя два пакета с краской ! Диапазон Долгое Цвет мыслится без добавления: P-Phenilendiamina (PPD), и P аминофенола, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol появляютсяпаров аллергенные, фталатов и мускуса соединений. Экстракты семян подсолнечника защитить структуру волос и борьбы против уничтожения цвета. Презентация постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,38 Корица - Хна Color Plus (Нидерланды): 40 мл + 40 мл краски грунтовка + 20 мл обязательного ткани. Инструкции хны волосы использование красителя плюс Долгое КоlorVa Пожалуйста, прочтите внимательно инструкцию перед применением! Благодарим Вас за выбор Hennaplus Долгое цвет краски, безопасные цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет обеспечит прекрасный насыщенным цветом и длиной, придав ему оттенок из натуральных волос. Коlorarea носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ПокрытиеБелый поток цветных панелей parVopseaua Hennaplus Долгое 100% седых волос, обеспечивая красивые тени от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% от седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуемMix из тунца со своим коллегой в натуральных оттенков для максимального охвата для окрашивания волос albe.Aplicarea Длинные волосы цвета стабильном уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать на рЧерез две недели после permanentare Утин, прежде чем использовать Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое Цвет краски ColourFolositi волосыnespalat.Purtati сухой и защитные перчатки. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III . Важные) • Не допускать попадания продукта в результате copiilor2.PregatirePregatitiследующие: • старое полотенце / темную накидку или салоны красоты используются для защиты одежды во время nuantarii • asprii редкий гребень (не металлической) • Часы • Комплект поставки долговременного и прочного Цвет красителя manusile3.Amestecarea Постоянный хны Plus Долгое Цвет, Пристегните полотенце или халат на плечии положить перчатки в пакет будет охватывать .- Возьми трубку (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь, что номер у вас нет процесс Предыдущаяeniti капель материалов применения продукта textile.4.Posibilitati постоянных красить хной Plus Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Сразу же послеПоэтому подготовил второй пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы(Рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 мин пероTru краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной ARникогда не заканчивается. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 должны 30 минут осталось действовать. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от пuanta obtineti.6.Clatirea вы хотите, и уход за период взаимодействия nuantareDupa смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Нанесите смесь наволосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы никогда не использовали этого продукта. Полностью очищеннаяучасток кожи за ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски geneloг, бровей или других частей тела • Не используйте в случае предыдущих аллергических реакций на красители продукт, сверхчувствительность кожи головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесьпродукт сразу, а не хранить распечатан. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Чтобы избежать ухудшения иглыИнтернет-магазин цветных симптомы волосы только после консультации с врачом. Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - Henna Paint Color Plus 7,38 Canela Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - Henna Paint Color Plus 7,38 Canela Holanda. Agora ter alguns cuidados extras e do brilho do famoso HeNe: Botânicos ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, Nalbant, cavalinha), vitaminas B trigo, vitamina A e Hena que dá brilho ao cabelo e sua vitalidade. Com esta permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,38 Canela - Henna Color Plus (Países Baixos), irá proteger a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém uma tributação de protecçãotrivia única de radiação UV e protege o cabelo a sua cor e impedir desvanecer-se. Fornece resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Precauções de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 7,38 canela: Contém:, resorcinol, α-naftol e muito pequena quantidade diaminotoluen de amônia e água oxigenada. Pode causar uma reação alérgica. Pode ser usado em pArul muito apagado e sem cor. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se a tinta entrar em contacto com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Usar luvas do pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga as instruções com cuidado! Longa Duração Cor Pack - corante sempreed - 7,38 canela contém: tubo de tinta Duradoura 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, luvas, cor fixação bálsamo - 20 ml. Para ter cabelos longos e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta ! Faixa de Longa Duração A cor é concebida sem a adição de P-Phenilendiamina (PPD), A & P-aminofenol, 6-Tetra-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol aparecervapores alérgicos, ftalatos e compostos musk. Sementes de girassol extratos proteger a estrutura do cabelo e luta contra a destruição da cor. Apresentação permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,38 Canela - Henna Color Plus (Holanda): 40 ml + 40 ml de tinta priming + 20 ml de tecido de ligação. Instruções Henna usar tintura para cabelo, mais duradouro Co.lorVa Por favor leia cuidadosamente as instruções antes de usar! Obrigado Duradoura Hennaplus escolher a cor da pintura, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour proporcionará uma maravilhosa cor intensa e longa, dando-lhe um tom de cabelo natural. Co.lorarea é permanente e irá durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor botânico fresco. CoverageCor branca discussão abrange parVopseaua Hennaplus Long Lasting 100% de cabelos brancos, dando um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% sobre os cabelos brancos, com exceção da cor: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo é branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamosMisture o atum com o seu homólogo em tons naturais para o máximo de cobertura de tintura de cabelo cor de cabelo albe.Aplicarea Longa Duração já pintados, de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Nós recomendamos que você aguarde em pDuas semanas depois de Utin permanentare antes de usar tinta cor de Longa Duração. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração tinta cor ColourFolositi o cabelonespalat.Purtati secos e luvas apropriadas. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III . Importante) • Não permita que o produto chegar a um resultado copiilor2.PregatirePregatitisalas seguintes: • manto escuro uma toalha velha ou beleza usados para proteger as roupas durante nuantarii • Um pente asprii dentes (não metálicos) • Veja • Conteúdo da embalagem Um longo e durável manusile3.Amestecarea cor da tintura Henna Permanente Plus Long Lasting Cor, Prenda seu roupão ou toalha em volta dos ombrose colocar as luvas no pacote cobrirá .- Pegue o tubo (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se da sala no momento você não processo-Preveniti materiais de aplicação do produto textile.4.Posibilitati gotejamento permanente tintura Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (de ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Imediatamente após opreparou, pois, o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra seu cabelo(Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 min canetaTru tinta 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado a AR comprimento do cabelonunca termina. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 são 30 minutos deixou de agir. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do nobtineti.6.Clatirea uanta que você quer e cuidados após um período de interação nuantareDupa umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura emcabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo se você nunca usou este produto. Plenamente purificadosum pedaço de pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme de B tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração genelor, sobrancelhas ou de outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reações alérgicas precedentes a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a misturao produto imediatamente e não armazenado vedados. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte de tubos vazios. CopiilorAcest • Manter o produto acessível pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento da agulhaeStore cabelos coloridos os seus sintomas só depois de consultar um médico. Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie