Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 8.3 Light Golden Blond - Henna Color Plus Olanda

 

 

 

 

 

Descriere produs:

   Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video  vopsea de par permanenta - 8.3 Light Golden Blond - vopsea Henna Color Plus Olanda .

Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena confera parului Dvs. extra ingrijire, vitalitate si faimoasa stralucire a Henei.

    Aceasta vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 8.3 Light Golden Blond protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii.

   Precautii Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 8.3 Light Golden Blond : Contine - diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!

   Pachetul Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 8.3 Light Golden Blond contine: Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml, Activatorul Long Lasting - 40 ml, Instructiuni de folosire, Manusi, Balsam de fixare a culorii - 20 ml. Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!

   Gama Long Lasting Colour a fost conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.

   Prezentare vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 8.3 Light Golden Blond: 40 ml vopsea + 40 ml activator + 20 ml balsam fixator.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - 8.3 Light Golden Blonde - Henna paint Color Plus Netherlands. moisturizing botanical ingredients (Cassia Angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, horsetail), B vitamins, vitamin A and Hena gives your hair the extra care, vitality and radiance of HeNe famous. This permanent hair dye color Long Lasting - 8.3 Light Golden Blonde protects hair structure during coloring. Contains a UV protector that protects onlyshade of his hair and preventing discoloration. Provides long term results, maintaining the richness of color. Precautions Long Lasting Colour - permanent hair dye - 8.3 Light Golden Blonde: Contains - diaminotoluen, resorcinol, α-naphthol and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Can be used on bleached hair and very decoat. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If paint comes into contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Wear gloves from the package. Keep out of reach of children. Follow instructions carefully! Long Lasting Colour Pack - permanent hair dye - 8.3 Light Golden Blonde Contine: paint tube 40 ml Long-Lasting, Long Lasting activator - 40 ml, instructions, gloves, color fixing balm - 20 ml. For long hair and / or degraded, use two packets of paint! Range Long Lasting Colour was conceived without the addition of: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophenol Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, fragrance allergens, phthalates and compoundsand musk. extracts from sunflower seeds protects hair structure and fight against the destruction of color. Presentation permanent hair dye color Long Lasting - 8.3 Light Golden Blonde: 40 ml + 40 ml priming paint + 20 ml of binding fabric. Instructions Henna hair dye use Long Lasting ColorVa addition, please read the instructions carefully machineintegrated use! Thank you for choosing paint color Hennaplus Long Lasting, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour offers a wonderful and lasting intense color, giving her hair a natural shade. Staining is permanent and will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopseaua white wires coverage Hennaplus Long LastingColor covers 100% white hair, providing a beautiful shade from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie 100% on white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommend the tuna mix of shades correspondentnatural television coverage for maximum hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks after permanentare before UTLong Lasting ilizarea paint color. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting Colour paint ColourFolositi on dry hair nespalat.Purtati suitable gloves. IsRecommended if you used to wash hair before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III. Important) • Do not allow product to reach copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / darks or a wrap used to protect the beauty parlors clothes during nuantarii • A asprii toothed comb (non-metallic) • Watch • Package Contents A Long and Lasting Colour manusile3.Amestecarea permanent dye Henna Plus Long Lasting Colour-Put towel or robe around your shoulders and put your gloves in the package .- Takecap tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- Fall or unscrew the cap and apply the product immediately sticlutei (Fig. 3) .- Make sure the room in which you do not currently process-product materials Prevent dripping textile.4. Possibility of permanent hair dye from Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second package and coloron your part, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDacaYour hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, massaging easily (do not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) contains the remaining scatteredheld on long hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Leave him someclati.5 minutes before. The period of permanent hair dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes have 40-50 minutes left to act .- 10.00 and 10.01 paint is allowed to act 30 Min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the color you want in a obtineti.6.Clatireagrijirea after nuantareDupa period interaction moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water from hair. Nu rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you never used this product. Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Using un cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other areas of the body •Do not use in case of previous allergic reactions to a dye product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately sealed product or store. BottlesLuta may explode. • Rinse the bottle after use and throw away the empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid aggravation of these symptoms your hair colored just after consulta bad doctor. This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 8,3 Luz Dorada Rubia - Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 8,3 Luz Dorada Blonde - la pintura de henna Color Plus Países Bajos. hidratante ingredientes botánicos (Cassia Angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, cola de caballo), vitaminas del complejo B, vitamina A y Hena da a tu pelo el cuidado, la vitalidad y el resplandor de HeNe famosos. Este permanente de tinte para cabello de color y dura más tiempo - 8,3 Luz Dorada Rubia protege la estructura del cabello durante el teñido. Contiene un protector UV que protege sólosombra de su cabello y evitar la decoloración. Proporciona resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color. Precauciones y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 8,3 Luz Dorada Rubia: Contiene - diaminotoluen, resorcinol, α-naftol y pequeñas cantidades de amoníaco y muy peróxido de hidrógeno. Puede causar una reacción alérgica. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y decoración muyen. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si la pintura entra en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Use guantes del paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga las instrucciones con cuidado! Y dura más tiempo Color Pack - tintes de cabello permanentes - 8,3 Luz Dorada Rubia Contine: tubo de 40 ml de pintura de larga duración, Long activador de montar - 40 ml, instrucciones, guantes, el color que se fijan bálsamo - 20 ml. Para el cabello largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura! Gama Color y dura más tiempo fue concebida sin la adición de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminofenol Tetra-6-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, los perfumes alergénicos, los ftalatos y compuestosy almizcle. extractos de semillas de girasol protege la estructura del cabello y la lucha contra la destrucción de color. Presentación permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 8,3 Luz Dorada Rubia: 40 ml + 40 ml de imprimación de pintura + 20 ml de tejido de unión. Instrucciones tintes de cabello Henna uso y dura más tiempo ColorVa Además, lea atentamente las instrucciones máquinauso integrado y gracias por elegir la pintura de color Hennaplus y dura más tiempo, el color del pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo ofrece un intenso color maravilloso y duradero, dando su cabello un color natural. Tinción es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopseaua cables blancos de cobertura Hennaplus y dura más tiempoColor cubre el 100% de pelo blanco, proporcionando un hermoso color de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicables al 100% en el pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si hay más de 50% de su cabello es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), se recomienda la mezcla de atún del corresponsal de tonoscobertura televisiva natural para teñir el pelo de color máxima albe.Aplicarea pelo largo duradera ya pintadas con carácter permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas antes de permanentare después de UTLarga ilizarea duradera de pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo de pintura color ColourFolositi sobre el cabello seco nespalat.Purtati guantes adecuados. ¿EsRecomendado si usted usa para lavar el cabello antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (ver III. Importante) • No dejar que se infiltre copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Una toalla vieja / oscuridads o un abrigo utilizado para proteger la ropa durante los salones de belleza nuantarii peine • Un asprii dentada (no metálicos) • • Añada el contenido del paquete Un largo y duradero manusile3.Amestecarea color permanente de tintes de henna Más dura más tiempo-Poner color toalla o albornoz alrededor de tus hombros y ponga sus guantes en el paquete .- Tometapa del tubo (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de que la sala en la que actualmente no materiales del producto-proceso de evitar el goteo textile.4. Posibilidad de tintes de cabello permanentes de henna Más pantru y dura más tiempo ColourPachetul contiene suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete y el colorpor su parte, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDacaSu pelo ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que serán utilizadas) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) contiene los restantes dispersoscelebrada el pelo largo hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Déjalo en algunosclati.5 minutos antes. El plazo de la interacción permanente de tinte para cabello Henna Color plus y dura más tiempo, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes tienen 40-50 minutos para actuar .- 10,00 y 10,01 pintura se le permite actuar con 30 Min. Este período podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo del color que desee en un obtineti.6.Clatireagrijirea después de la interacción período nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes en el pelo fácilmente. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. Nu enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a probar una prueba de sensibilidad antes de la aplicación 48 horas, incluso si nunca has usado este producto. Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Uso de uhisopo de algodón n, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpo •No utilizar en caso de reacciones alérgicas previas a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato sellado de producto o de tienda. BotellasLuta pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y tirar del tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar la agravación de estos síntomas, su pelo de color justo después de consultarun mal médico. Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 8.3 Golden Light Blonde - Henna Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - 8.3 Golden Light Blonde - vernice hennè Color Plus Paesi Bassi. idratante ingredienti botanici (Cassia Angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coda di cavallo), vitamine del gruppo B, vitamina A e Hena dà ai vostri capelli la cura supplementare, la vitalità e splendore della HeNe famosi. Questo permanente tinture per capelli di colore lunga durata - 8.3 Golden Light Blonde protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene una protezione UV che protegge solotonalità dei suoi capelli e prevenire lo scolorimento. Fornisce i risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Precauzioni, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 8.3 Golden Light Blonde: Contiene - diaminotoluen, resorcina, α-naftolo e piccole quantità molto di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto decoa. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vernice viene a contatto con occhi, lavare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Indossare guanti dal pacchetto. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni! Long Lasting Colour Pack - tinture per capelli permanenti - 8.3 Golden Light Blonde Contine: tubo 40 ml di vernice a lunga durata, Long Lasting attivatore - 40 ml, istruzioni, guanti, balsamo di fissaggio del colore - 20 ml. Per capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due pacchetti di vernice! Range, lunga vita a colori è stato concepito senza l'aggiunta di: P-Phenilendiamina (PPD), A & P amminofenolo Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, le fragranze allergizzanti, ftalati e compostie muschio. estratti di semi di girasole protegge la struttura del capello e della lotta contro la distruzione del colore. Presentazione permanente tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 8.3 Golden Light Blonde: 40 ml + 40 ml di adescamento di vernice + 20 ml di tessuto vincolanti. istruzioni Henna usare tinture per capelli, lunga vita ColorVa Inoltre, vi preghiamo di leggere attentamente le istruzioni macchinautilizzo integrato! Grazie per aver scelto il colore della vernice Hennaplus di lunga durata, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori offre un meraviglioso colore intenso e duraturo, dando i suoi capelli un colore naturale. Colorazione è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopseaua bianco fili copertura Hennaplus lunga durataColor copre il 100% dei capelli bianchi, che fornisce una bella ombra dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- in caso di più il 50% dei tuoi capelli sono bianchi e si desidera il colore in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia di tonno mix di tonalità corrispondentecopertura televisiva di colore naturale per un massimo di tinture per capelli albe.Aplicarea capelli, lunga vita operativa già dipinto in via permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane dopo la prima permanentare UTLunga durata ilizarea colore della vernice. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus Long Lasting, lunga vita a colori vernice ColourFolositi nespalat.Purtati su capelli asciutti guanti adatti. ÈConsigliato se si è usato per lavare i capelli prima di prodotti per lo styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dalla scatola • Si raccomanda di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III. Importante) • Non immettere nelle seguenti copiilor2.PregatirePregatiti: • Un asciugamano vecchio o scuros o un involucro usato per proteggere i vestiti saloni di bellezza durante nuantarii pettine • Un asprii dentata (non metallico) • Orologio • Contenuto della confezione un lungo e duraturo manusile3.Amestecarea Colore tinture permanenti Henna Plus Long Lasting Colour-Put asciugamano o accappatoio sulle spalle e mettere i guanti nel pacchetto Take .-tappo della provetta (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurarsi che la stanza al momento non materiali di processo-prodotto evitare gocciolamenti textile.4. Possibilità di tinture per capelli permanenti da Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza (da spalla). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto e il coloreda parte vostra, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDacaI tuoi capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) contiene i rimanenti sparsitenuto il capelli lunghi e fini. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. Lascialo qualcheclati.5 minuti prima. Il periodo di tinture per capelli permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti hanno 40-50 minuti per agire .- 10.00 e 10,01 vernice è autorizzato ad agire 30 Min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda del colore che si desidera in un obtineti.6.Clatireagrijirea dopo l'interazione periodo nuantareDupa bagnare con acqua calda e massaggi i capelli con facilità. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Nu risciacquo. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se non avete mai usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Utilizzo di utampone di cotone n, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpo •Non utilizzare in caso di precedenti reazioni allergiche a un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente sigillato prodotto o di negozio. BottiglieLuta potrebbero esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e gettare via il tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi, i capelli colorati solo dopo aver consultatoun cattivo medico. Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 8,3 Lumière Dorée Blonde - Henné Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - 8,3 Lumière Dorée Blonde - peinture au henné Color Plus Pays-Bas. hydratante ingrédients botaniques (Cassia Angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle), vitamines B, vitamine A et Hena donne à vos cheveux les soins supplémentaires, la vitalité et l'éclat de HeNe célèbre. Ce permanent de couleur de cheveux colorant longue tenue - 8,3 Lumière Dorée Blonde protège la structure du cheveu pendant coloration. Contient une protection UV qui protège seulementl'ombre de ses cheveux et de prévenir la décoloration. Fournit des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Précautions longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 8,3 Lumière Dorée Blonde: Contient - diaminotoluen, résorcinol, α-naphtol et de petites quantités d'ammoniaque et de très peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décoà. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si la peinture est en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Porter des gants de l'emballage. Tenir hors de portée des enfants. Suivre attentivement les instructions! Long Lasting Couleur Pack - teintures capillaires permanentes - 8,3 Lumière Dorée Blonde Contine: tube de peinture de 40 ml à longue durée, de longue durée activateur - 40 ml, des instructions, des gants, la couleur de fixation baume - 20 ml. Pour les cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture! Long Range durable couleur a été conçu sans l'ajout de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophénol Tetra-6-nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, les fragrances allergènes, les phtalates et les composéset de musc. extraits de graines de tournesol protège la structure du cheveu et la lutte contre la destruction de la couleur. Présentation permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 8,3 Lumière Dorée Blonde: 40 ml + 40 ml d'amorçage de la peinture + 20 ml de tissu contraignant. Instructions Henna colorant les cheveux longs utilisation durable ColorVa outre, s'il vous plaît lire attentivement les instructions machineutilisation intégrée! Merci d'avoir choisi la couleur de la peinture Hennaplus de longue durée, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offre une belle couleur intense et durable, en lui donnant une teinte naturelle des cheveux. La coloration est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua blanc fils de couverture Hennaplus longue tenueCouleur couvre 100% des cheveux blancs, offrant une belle nuance de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable à 100% sur les cheveux blancs, à l'exception de la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous recommandons la combinaison de teintes correspondant au thoncouverture télévisuelle naturel pour teintures capillaires de couleur maximale albe.Aplicarea cheveux longs depuis déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisée sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines avant permanentare après UTLongue durée de couleurs de peinture ilizarea. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue couleur de peinture ColourFolositi nespalat.Purtati sur cheveux secs des gants appropriés. EstRecommandé si vous avez utilisé pour laver les cheveux avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III. importants) • Ne pas laisser pénétrer dans la suite copiilor2.PregatirePregatiti: • une vieille serviette / sombres ou un enveloppement utilisées pour protéger les salons de beauté vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • • Regardez Contenu de l'emballage Une longue et durable Couleur manusile3.Amestecarea permanente teinture au henné Plus longue tenue de couleur Mettez serviette ou un vêtement autour de vos épaules et de mettre vos gants dans le paquet .- Preneztube de capuchon (B). Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) .- sticlutei automne ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce que vous n'avez pas actuellement matériaux processus-produit éviter les coulures textile.4. Possibilité de teintures capillaires permanentes de Henna Plus Long pantru durable ColourPachetul contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet et la couleurde votre part, le long de la face et varfurile.A. Application de la demande bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDacaVos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) contient les autres disperséstenue le cheveux longs aux extrémités. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez lui quelquesclati.5 minutes avant. La durée de l'interaction permanente des cheveux de teinture au henné Plus Long Lasting couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants ont laissé 40-50 minutes pour agir .- 10,00 et 10,01 peinture est autorisé à la loi 30 Min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de la couleur que vous voulez dans un obtineti.6.Clatireagrijirea interaction après la période nuantareDupa humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Nu rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous n'avez jamais utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. En utilisant ucoton-tige n, appliquer une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps •Ne pas utiliser en cas de réactions allergiques antérieures à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, mal de gorge ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement scellée produit ou magasin. BouteillesLuta peuvent exploser. • Rincer le flacon après utilisation et jetez le tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée se produit produsuluipe tels que des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes vos cheveux colorés, juste après consultationun mauvais médecin. Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Plus Color Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - 8.3 Light Golden Blonde - Henna malen Color Plus Niederlanden. feuchtigkeitsspendenden pflanzlichen Inhaltsstoffen (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, Nalbant, Schachtelhalm), B-Vitamine, Vitamin A und Hena verleiht Ihrem Haar die zusätzliche Aufmerksamkeit, Vitalität und Ausstrahlung des HeNe berühmt. Diese permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 8.3 Light Golden Blonde schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält einen UV-Schutzfolie schützt nur, dassSchatten seiner Haare und verhindert Verfärbungen. Bietet langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Vorsichtsmaßnahmen Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 8.3 Light Golden Blonde: Enthält - diaminotoluen, Resorcin, α-Naphthol und sehr geringe Mengen von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Kann auf gebleichten Haaren und sehr Deco verwendet werdenbei. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn Farbe kommt in Kontakt mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Handschuhe aus der Verpackung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig! Long Lasting Colour Pack - permanente Haarfärbemittel - 8.3 Light Golden Blonde Contine: Farbrohr 40 ml Langanhaltende, langlebige Aktivator - 40 ml, Anweisungen, Handschuhe, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml. Bei langen Haaren und / oder abgebaut wird, verwenden zwei Päckchen malen! Range Long Lasting Colour Konzipiert wurde ohne den Zusatz: P-Phenilendiamina (PPD), A & P Aminophenol-6-Tetra Nitroquinoxaline, Chlorresorcin, allergene Duftstoffe, Phthalate und Verbindungenund Moschus. Auszüge aus Sonnenblumenkernen schützt die Haarstruktur und Kampf gegen die Zerstörung der Farbe. Presentation permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 8.3 Light Golden Blonde: 40 ml + 40 ml Grundierung + 20 ml verbindlichen Stoff. Spielanleitung Henna Haarfärbemittel verwenden Langlebige ColorVa Außerdem bitte die Gebrauchsanweisung sorgfältig zu lesen Maschineintegrierte Nutzung! Danke für die Wahl Lackfarbe Hennaplus Langlebige, sichere Haarfarbe, dass natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Langlebige Farbe gewährleisten bietet eine wunderbare und dauerhafte intensive Farbe, gab ihr Haar einen natürlichen Schatten. Färbung ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monate. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopseaua weißen Drähte Abdeckung Hennaplus LanglebigeFarbe deckt 100% weißem Haar, die einen schönen Schatten von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie 100% auf weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% von Ihrem Haar ist weiß, und Sie möchten in einem modernen Farben (rot, violett, braun), empfehlen wir die Kombination von Farbtönen Thunfisch-Korrespondentnatürlichen Fernsehberichterstattung für maximale Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Long Lasting Colour kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhafte verwendet werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nach permanentare vor UTLanglebige ilizarea Lackfarbe. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour Long Lasting Farbe gemalt worden ColourFolositi auf trockenem Haar nespalat.Purtati geeignete Schutzhandschuhe. IstEmpfohlen, wenn Sie das Haar vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III Waschen verwendet. Wichtig) • Das Produkt darf nicht zu erreichen copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / dunkels oder einem Wrap verwendet, um die Kleidung während Schönheitssalons nuantarii • Ein asprii Kamm (nicht aus Metall) • Uhr • Packungsinhalt eine lange und dauerhafte Farbe manusile3.Amestecarea permanente Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour-Put schützen Handtuch oder Bademantel um deine Schultern und legte die Handschuhe in der Verpackung nehmen .-Kappe Rohr (B). Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum Sie derzeit nicht über Prozess-Produkt-Materialien zu verhindern tropfenden textile.4. Möglichkeit einer dauerhaften Haarfärbemitteln von Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket und Farbevon Ihrer Seite, entlang der Gesichts-und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDacaDein Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) enthält die übrigen zerstreutenstatt auf lange Haare zu Ende. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit erhalten, können auf Haarlänge zu Tops angewandt werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie ihn einigeclati.5 Minuten vor. Die Zeit des permanenten Haarfärbemitteln Interaktion Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe haben 40-50 Minuten Zeit, um 10.00 und 10,01 .- Akt malen darf bis 30 handeln Min. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, abhängig von der gewünschten Farbe in einem obtineti.6.Clatireagrijirea nach nuantareDupa Zeitraum Interaktion mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Weichspüler verwenden Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nu spülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen genießen, auch wenn Sie noch nie benutzt dieses Produkt. Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Mit un Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers •Nicht anwenden bei der vorangegangenen allergischen Reaktionen auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort verschlossen Produkt oder zu speichern. FlaschenLuta explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch wegwerfen und die leere Röhre. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome Ihre Haare gefärbt kurz nach konsultierenein schlechter Arzt. Dieses Produkt kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 8,3 Светло-золотисто-Blonde - Хна Color Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - 8,3 Светло-золотисто-Blonde - хна краски Color Plus Нидерландов. увлажняющий ботанических ингредиентов (Кассиа Ангусtifolia, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвощ), витамины группы В, витамин А и Ены дает вашим волосам дополнительный уход, жизненность и сияние HeNe знаменитым. Эта постоянная окрашивания волос цвет Долгое - 8,3 Светло-золотисто-Blonde защищает структуру волос при окраске. Содержит УФ защитник защищает толькоТень его волос и предотвращения обесцвечивания. Предоставляет долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Меры предосторожности Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 8,3 Светло-золотисто-Blonde: Содержит - diaminotoluen, резорцин, α-нафтола и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень деков. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если краска соприкасается с глазами, немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Надевайте перчатки из пакета. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям внимательно! Долгое Цвет Pack - постоянный краски для волос - 8,3 Светло-золотисто-Blonde сотрудничестваntine: Краска трубка 40 мл долговечные Долгое активатор - 40 мл, инструкции, перчатки, цвет фиксации бальзамом - 20 мл. Для длинных волос и / или на деградированных, используя две пачки краски! Диапазон Долгое Цвет был зачат без добавления: P-Phenilendiamina (PPD), и P аминофенола Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, аромат аллергены, фталаты и соединенийи мускуса. экстрактов из семян подсолнечника защищает структуру волос и борьбы против уничтожения цвета. Презентация постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 8,3 Светло-золотисто-Blonde: 40 мл + 40 мл краски грунтовка + 20 мл обязательного ткани. инструкции хны для окрашивания волос использовать Долгое ColorVa Кроме того, пожалуйста, прочтите внимательно инструкцию машиныкомплексное использование! Спасибо, что выбрали цвет краски Hennaplus длительную, безопасную цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет открывается прекрасный и прочного интенсивные цвета, давая ей волосы естественным оттенком. Окрашивание носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopseaua белого покрытия проводов Hennaplus ДолгоеЦвет охватывает 100% седых волос, обеспечивая красивые тени от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% от седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем тунца сочетание оттенков Корреспондентприродных охват телевидения для максимального окрашивания волос albe.Aplicarea Длинные волосы цвета стабильном уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели после permanentare до UTДолгое ilizarea цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое Цвет краски ColourFolositi на сухие волосы nespalat.Purtati подходящие перчатки. ЕстьРекомендуется, если вы использовали для мытья волос до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III. Важные) • Не допускать попадания в copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • старое полотенце / темно-с или упаковка используется для защиты косметических салонов одежды в nuantarii • asprii редкий гребень (не металлической) • Часы • Комплект поставки долговременного и прочного Цвет manusile3.Amestecarea постоянного красителя хны Plus Долгое Цвет-Положите полотенце или халат вокруг плеч и положить перчатки в упаковке .- Возьмитеколпачком (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь, что номер у вас нет продукта процесса материалы предупреждении капает textile.4. Возможность постоянного краски для волос с хной Plus Лонг pantru стабильном ColourPachetul содержит достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второго пакета и цветс вашей стороны, а лицо и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDacaВаши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корневую первой. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеянысостоится в длинных волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. Оставьте его в некоторыхclati.5 минут назад. период постоянного окрашивания волос хной взаимодействия Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 красителей 40-50 минут осталось действовать .- 10,00 и 10,01 краски позволяют действовать 30 минута Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от цвета вы хотите в obtineti.6.Clatireagrijirea после взаимодействия nuantareDupa период смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Nу полоскания. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы никогда не использовали этого продукта. Очищение идеальный участок кожи за ухом. Использование уп ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, бровей или других частей тела •Не использовать в случае предыдущих аллергических реакций на красители продукт, сверхчувствительные волосистой части головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу же закрывайте изделие или магазин. БутылкиLuta могут взорваться. • Промойте бутылки после использования, а выбросить пустую трубку. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов волосы цветные только после консультацииплохой врач. Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - 8.3 Light Golden Blonde - tinta Henna Color Plus Holanda. hidratante ingredientes botânicos (Cassia Angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, Nalbant, cavalinha), vitaminas B trigo, vitamina A e Hena dá a seu cabelo o cuidado extra, vitalidade e brilho de HeNe famosos. Esta permanente tintura de cabelo cor de Longa Duração - 8.3 Luz Dourada Blonde protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um protetor UV que protege somentesombra de seu cabelo e evitar a descoloração. Fornece resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Precauções de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 8.3 louro claro dourado: Contém - diaminotoluen, resorcinol, α-naftol e muito pequena quantidade de amônia e água oxigenada. Pode causar uma reação alérgica. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito decoem. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se a tinta entrar em contacto com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Usar luvas do pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga as instruções com cuidado! Longa Duração Cor Pack - tintura de cabelo permanente - 8.3 louro claro dourado Contine: tubo de tinta 40 ml de longa duração, Long Lasting ativador - 40 ml, instruções, luvas, cor fixação bálsamo - 20 ml. Para ter cabelos longos e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta! Faixa de Longa Duração Colour foi concebida sem a adição de P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminofenol Tetra-6-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, ingredientes alérgenos, ftalatos e compostose musk. extratos de sementes de girassol protege a estrutura do cabelo e luta contra a destruição da cor. Apresentação permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 8.3 louro claro dourado: 40 ml + 40 ml de tinta priming + 20 ml de tecido de ligação. Instruções Henna tintura de cabelo uso de Longa Duração ColorVa disso, por favor leia atentamente as instruções de máquinauso integrado! Obrigado por escolher a cor da pintura Hennaplus de longa duração, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour oferece uma cor maravilhosa e duradoura, intensa, dando-lhe o cabelo um tom natural. A coloração é permanente e irá durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopseaua fios brancos cobertura Hennaplus de Longa DuraçãoCor cobre 100% os cabelos brancos, dando um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% sobre os cabelos brancos, com exceção da cor: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se houver mais de 50% de seu cabelo é branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos a mistura de atum de tons correspondentecobertura da televisão para o máximo de corante natural albe.Aplicarea cor do cabelo cabelo já pintado de Longa Duração, de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas após permanentare antes UTDuradoura a cor da pintura ilizarea. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração tinta cor ColourFolositi em nespalat.Purtati cabelos secos e luvas adequadas. ÉRecomendado se você utilizou para lavar os cabelos antes de styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III. Importante) • Não deixar chegar às seguintes copiilor2.PregatirePregatiti: • Uma toalha velha / escuros ou um envoltório usados para proteger as roupas salões de beleza durante nuantarii • Um pente asprii dentes (não metálicos) • Veja • Conteúdo da embalagem Um longo e durável manusile3.Amestecarea Cor permanente tintura Henna Plus Long Lasting Cor-Ponha toalha ou roupão ao redor de seus ombros e colocar as luvas no pacote .- Tomartubo de tampa (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se o quarto não é actualmente o produto processo de materiais impedir gotejar textile.4. Possibilidade de tintura de cabelo permanente de Henna Long Lasting Plus pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (de ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote e corde sua parte, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDacaSeu cabelo já tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) contém os restantes espalhadosrealizada em cabelos compridos para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixe-o em algunsclati.5 minutos antes. O período de tintura de cabelo permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes têm 40-50 minutos para agir .- 10,00 e 10,01 da pintura é permitido agir 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo da cor que você quer em um obtineti.6.Clatireagrijirea interação período após nuantareDupa umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Nu lavar. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo se você nunca usou este produto. Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Usando un swab de algodão, aplique uma pequena quantidade de creme de leite B do tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpo •Não utilizar em caso de reações alérgicas precedentes a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente selado produto ou loja. GarrafasLuta podem explodir. • Lavar o frasco depois de usar e deitar fora o tubo vazio. • Manter o produto copiilorAcest calhar pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destes sintomas, seus cabelos coloridos logo após consultarum médico ruim. Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie