Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 5.5 Mahogany - vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 
 

 

Descriere produs:

   Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video vopsea de par permanenta - 5.5 Mahogany - vopsea Henna Color Plus Olanda .

Gama Long Lasting Colour este conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.

    Parul dvs. poate avea acum vitalitate, extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei cu: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena .

    Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus (Olanda) protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii.

   Precautii vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus : contine: diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!

    Pachetul Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus contine:

  • Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml,
  • Activatorul Long Lasting - 40 ml,
  • Instructiuni de folosire,
  • Balsam de fixare a culorii - 20 ml,
  • Manusi.
  • Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!

   Prezentare vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus: 40 ml vopsea + 40 ml activator + 20 ml balsam fixator.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 10.00 High Light Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Color - 5.4 Indian summer -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  3.44 Warm Brown -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  - 8 Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 6.67 Purple Dream - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 4 Medium Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.5 Mahogany - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.38 Cinnamon vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 8.3 Light Golden Blond - Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3.37 Espresso - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3 Dark Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.56 Auburn-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.3 Medium Golden Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -10.01 High Light Silver Blond Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.45 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour- 6.43 Brilliant Bronze - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.64 Henna Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 1 Black - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.46 Copper Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7 Medium Blond - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -3.67 Burgundy-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.67 Red Violet Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -4.03 Mocha Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5.3 Light Golden Brown- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6.45 Copper Mahogany-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6 Dark Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 5.5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - 5.5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Netherlands . Long Lasting Colour range is designed with no added: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophenol, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, allergenic fragrances, phthalates and musk compounds. Sunflower seeds extracts protect hair structure and fight against the destruction of color. Your hair can now have vitality, extra care and the HeNe with famous glow: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifoliatake, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, horsetail), B vitamins, vitamin A and Hena. Long Lasting Colour - permanent hair dye - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus (Netherlands) protects hair structure during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Gives resultslong term, maintaining the richness of color. Precautions permanent hair dye color Long Lasting - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus: contains: diaminotoluen, resorcinol, α-naphthol and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloringof eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If paint comes into contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Wear gloves from the package. Keep out of reach of children. Follow instructions carefully! Long Lasting Colour Pack - permanent hair dye - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus contains: Long Lasting-paint tube 40 ml Activatorul Long Lasting - 40 ml, instructions, color fixing balm - 20 ml, gloves. For long hair and / or degraded, use two packets of paint! Presentation permanent hair dye color Long Lasting - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml priming paint + 20 ml of binding fabric. Instructions for use Henna hair dye addition ColorVa Long Lasting rugam read instructions carefully before use! Thank you for choosing Hennaplus Long Lasting Paint color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour will provide a wonderful color intense and long lasting hair giving it a natural shade. Colouringis permanent and will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. Covering threadsLong Lasting Hennaplus parVopseaua white color covers 100% white hair, providing a beautiful shade from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie of 100% white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), we recommend you dizzyStec this tone with natural colors corresponding to the maximum coverage hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We do recommend that you waitu weeks after permanentare before using Long Lasting Colour paint. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting Colour paint ColourFolositi on dry hair tonespalat.Purtati gloves and appropriate. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III . Important) • Do not allow product to reach these copiilor2.PregatirePregatiti: • An old towel / robe dark or beauty parlors used to protect clothes during nuantarii • A asprii toothed comb (non-metallic) • Watch • Package Contents A Long and Lasting color dye permanent manusile3.Amestecarea Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your towel or robe around your shoulders andput your gloves in the package .- Take cover tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure the room you do not currently process-p Preventicurarea product application materials textile.4.Posibilitati permanent dye Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Immediately afterwardsprepared the second packet and colored on the sides, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, massaging easily (do not close the bottle). After 20 minutes (30-40 min vopsaddle 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length up to youarfuri. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 shall 30 minutes left to act. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the color pe want to obtineti.6.Clatirea and care after the period of interaction nuantareDupa moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair andmassage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you never used this product. Cleanse the perfect one pieceic skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, sprayncenelor or other areas of the body • Do not use in case of previous allergic reactions to a dye product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture Imediat unsealed product or store. Bottle may explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid worsening these wereimptome colored your hair only after consulting a doctor. permanent hair dye color Long Lasting - 10.00 High-Henna Light Blonde Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Color - 5.4 Indian Summer - Color Henna Plus Long Lasting Netherlands hair dye color 3.44 Warm Brown - Henna Hair Color Plus Long Lasting Netherlands paint color - 8 Light Blonde Henna C-paintNetherlands olor Plus Long Lasting permanent hair dye color - 6.67 Dream Purple - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.5 Mahogany - Henna paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.38 Cinnamon Henna Paint Color Plus Olangive permanent hair dye color Long Lasting - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 3.37 Espresso - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 2.66 Reddish-Black Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Colour - Dark Brown 3-Color Plus Paint Henna hair dye NetherlandsPermanent Colour Long Lasting - 4.56-paint Auburn Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 6.35 Hazelnut-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Colour - Medium Golden Blonde 7.3 Color-Henna Plus Long Netherlands in permanent hair dyeoff-color paint -5 Light Brown Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color -10.01 Long Lasting High Light Blonde Henna Color Plus Silver Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.45 Warm Brown - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long-Lasting6.43 Brilliant Bronze - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.64 Henna Red - Henna paint Holland Color Plus Long Lasting permanent hair dye color - a black - paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.46 Copper Red - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7 Medium Blonde- Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting Henna paint -8.4 Copper Blonde Color-Plus permanent hair dye Netherlands Long-Lasting color paint -3.67 Burgundy Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.67 Red Violet Brown-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting Henna paint -4.03 Mocha Brown-CPlus olor Netherlands permanent hair dye -5.3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting Copper -6.45 Mahogany-Color Plus Paint Henna hair dye permanent Netherlands Long-Lasting Paint Colour -6 Dark Blonde Henna Plus Colour Netherlands This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price More cosmetic giftsThis natural product that can be found here and the gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 5,5 caoba - Pintura Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 5,5 caoba - Pintura Henna Color Plus Países Bajos . Gama de colores y dura más tiempo se diseña sin agregó: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminofenol, 6-tetra-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, fragancias alergénicas, los ftalatos y los compuestos de almizcle. Las semillas de girasol extractos proteger la estructura del cabello y la lucha contra la destrucción de color. Tu cabello puede ahora tener la vitalidad, la atención extra y el famoso brillo con HeNe: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifoliatomar, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, cola de caballo), vitaminas del complejo B, vitamina A y Hena. color y dura más tiempo - tintes de cabello permanentes - 5,5 caoba - Henna Color Plus (Países Bajos) protege la estructura del cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Obtiene resultadosA largo plazo, el mantenimiento de la riqueza de color. Precauciones permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,5 caoba - Henna Color Plus: contiene:, resorcinol, α-naftol y muy pequeña cantidad de amoníaco diaminotoluen y peróxido de hidrógeno. Puede causar una reacción alérgica. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No use pintura para colorearde las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si la pintura entra en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Use guantes del paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga las instrucciones con cuidado! Y dura más tiempo Color Pack - tintes de cabello permanentes - 5,5 caoba - Henna Color Plus contiene: Que dura-pintura de tubo largo de 40 ml Activatorul Duradero - 40 ml, instrucciones, fijación del color bálsamo - 20 ml, guantes. Para el cabello largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura! Presentación permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - Caoba 5,5 - Henna Color Además: 40 ml + 40 ml de cebado de pintura + 20 ml de tejido vinculante. Instrucciones de uso del cabello Henna colorante además dura más tiempo ColorVa rUGAM lea cuidadosamente las instrucciones antes de usar! Gracias por elegir Hennaplus y dura más tiempo el color de pintura, color de pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo proporcionará un color maravilloso pelo duradera intensa y prolongada dándole una sombra natural. Coloraciónes permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. Cubriendo temasLarga duración de color blanco parVopseaua Hennaplus cubre el 100% de pelo blanco, proporcionando un hermoso color de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicable del 100% pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% de su cabello es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), le recomendamos mareosStec este tono con los colores naturales que corresponde a la máxima cobertura de pelo tinte del color del pelo largo albe.Aplicarea duradera ya han sido pintados de forma permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Nosotros le recomendamos que esperesemanas después de u permanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo de pintura color ColourFolositi sobre el cabello seco paraguantes nespalat.Purtati y apropiada. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (véase la sección III . Importante) • No dejar que se infiltre estos copiilor2.PregatirePregatiti: Salones • Una toalla vieja / oscuro manto o de la belleza utiliza para proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • Reloj • Contenido del paquete Un largo y duradero tinte de color manusile3.Amestecarea permanente Además Henna Color y dura más tiempo, Abróchense toalla o albornoz alrededor de tus hombros yPonte los guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de que la sala en la que actualmente no-p proceso de preveniricurarea materiales de aplicación de productos textile.4.Posibilitati tinte permanente y dura más tiempo Henna Además pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura pelo largo medio (a hombro). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Inmediatamente despuéspreparó el segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (Fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 min vopsilla 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo de la longitud del cabello hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello depende de tiarfuri. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 se 30 minutos dejó de actuar. Este período podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo del color de pueremos obtineti.6.Clatirea y el cuidado después del período de interacción nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes en el pelo fácilmente. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el pelo ymasaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a probar una prueba de sensibilidad antes de la aplicación 48 horas, incluso si nunca has usado este producto. Limpiar el ideal de una sola piezaic la piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilizar para teñir las pestañas, sprayncenelor u otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacciones alérgicas previas a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla Imedien el producto sin precintar o tienda. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar el empeoramiento de estos fueronimptome de color su cabello sólo después de consultar a un médico. permanentes de tinte para cabello de color Duradero - 10,00 de alto Henna Luz Rubia Color Plus Holanda permanente de tinte para cabello de color y dura más tiempo - 5,4 veranillo de San Martín - Color Henna Más dura más tiempo el pelo de color tinte Países Bajos 3,44 caliente Brown - Henna Color de pelo Además larga duración color de la pintura Holanda - 8 Luz Rubia Henna C-pinturaAdemás Holanda olor y dura más tiempo el color permanente del pelo de color - 6,67 Sueño Purple - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4 Medium Brown - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,5 caoba - pintura de henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,38 Canela Pintura Henna Color Plus Olandar color de tinte para cabello permanente y dura más tiempo - 8,3 Luz Dorada Rubia - Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 3.37 Espresso - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 2,66 rojizo Negro Pintura Henna Color Plus Países Bajos para tintes de cabello permanentes y dura más tiempo Color - Dark Brown 3-Color Plus pintura tintes de cabello Henna Países BajosColor permanente y dura más tiempo - 4.56-pintura Auburn Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 6,35 avellana-Paint Henna Color Plus tintes permanentes Países Bajos Color y dura más tiempo - Medio Rubia de Oro 7,3 Color-henna Más Larga Países Bajos en tintes de cabello permanentes-Color de la pintura de henna -5 Marrón claro Color Plus Holanda color permanentes tintes de cabello -10,01 y dura más tiempo de luz de alta Rubia Henna Color Plus Plata Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,45 caliente Brown - Pintura Henna Color Plus tintes permanentes Países Bajos Larga duración de color - 7,54 Cafe Latte - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color de larga duración6,43 Brillante Bronce - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,64 Henna Roja - Holanda pintura Henna Color Plus y dura más tiempo el color permanente del pelo de color - un negro - pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,46 de cobre rojo - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7 Medio Rubia- Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo la pintura de henna -8,4 cobre Rubia Color-Plus para tintes de cabello permanentes Países Bajos de larga duración de pintura de color -3,67 Borgoña Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,67 Rojo Violeta Brown-Paint Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo la pintura de henna -4,03 Mocha Brown-CAdemás olor de tintes permanentes -5,3 Países Bajos y dura más tiempo de luz de color Marrón Dorado Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo de cobre -6,45 Caoba-Color Plus pintura tintes de cabello Henna Holanda permanentes de larga duración de pintura color Dark -6 Rubia Además Henna Color Holanda Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más regalos cosméticosEste producto natural que se pueden encontrar aquí y los dones Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 5.5 Mogano - Henna Paint Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - 5.5 Mogano - Henna Paint Color Plus Paesi Bassi . Lunga durata gamma colori è stata progettata senza aggiunto: P-Phenilendiamina (PPD), A & P amminofenolo, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, fragranze allergizzanti, ftalati e composti di muschio. Semi di girasole estratti di proteggere la struttura del capello e della lotta contro la distruzione del colore. tuoi capelli possono ora avere la vitalità, la cura e la HeNe con bagliore famosi: botanica ingredienti idratanti (Cassia angustifoliaprendere, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coda di cavallo), vitamine del gruppo B, vitamina A e Hena. Lunga durata Colore - tinture per capelli permanenti - 5.5 Mogano - Henna Color Plus (Paesi Bassi) protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Dà risultatiA lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Precauzioni permanente tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 5.5 Mogano - Henna Color Plus: contiene:, resorcina, α-naftolo e piccolissime quantità diaminotoluen di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non utilizzare per la colorazione di vernicidi ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vernice viene a contatto con occhi, lavare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Indossare guanti dal pacchetto. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni! Long Lasting Colour Pack - tinture per capelli permanenti - 5.5 Mogano - Henna Color Plus contiene: Long-Lasting vernice tubo 40 ml Activatorul lunga durata - 40 ml, istruzioni, colore fissaggio balsamo - 20 ml, guanti. Per i capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due pacchetti di vernice! Presentazione permanente tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 5.5 Mogano - Henna a colori Plus: 40 ml + 40 ml di adescamento di vernice + 20 ml di tessuto vincolanti. Istruzioni per l'uso Oltre Henna tinture per capelli ColorVa lunga durata rUgam leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto Hennaplus lunga durata del colore, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour fornirà un colore meraviglioso intenso e di lunga durata i capelli dando una tonalità naturale. Colorazioneè permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. Coprendo le discussioniLunga durata parVopseaua Hennaplus colore bianco copre il 100% dei capelli bianchi, che fornisce una bella ombra dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile al 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10,01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei tuoi capelli sono bianchi e di colore che si desidera in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia di vertiginiStec questo tono con i colori naturali corrispondente al massimo di copertura del colore dei capelli tinture capelli, lunga vita albe.Aplicarea già dipinto in via permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Noi consigliamo di attenderesettimana dopo u permanentare prima di utilizzare Lunga durata della vernice di colore. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus, lunga vita a colori. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus Long Lasting Colour Lunga durata della vernice ColourFolositi sui capelli asciutti aguanti nespalat.Purtati e appropriato. Si consiglia di lavare i capelli se usato prima di prodotti per lo styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dalla scatola • Si raccomanda di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III . Importante) • Non permettere prodotto per raggiungere questi copiilor2.PregatirePregatiti: Salotti • Un vecchio asciugamano / abito scuro o bellezza usato per proteggere gli abiti durante nuantarii pettine • Un asprii dentata (non metallico) • Watch • Contenuto della confezione una lunga e tintura di colore duraturo manusile3.Amestecarea permanente Henna Plus Long Lasting Colour, Allacciate le asciugamano o un accappatoio in giro le spalle emettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurarsi che la stanza al momento non processo p-Preventicurarea materiali di applicazione del prodotto textile.4.Posibilitati tinture permanenti Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza (da spalla). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Subito dopopreparato il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 min vopsella 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli fini. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli dipende da voiarfuri. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min .- 10,00 e 10,01 sono 30 minuti per agire. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda del colore pe vogliono obtineti.6.Clatirea e la cura dopo il periodo di interazione nuantareDupa inumidire con acqua tiepida e massaggiare i capelli facilmente. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applicare su capelli emassaggio. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se non avete mai usato questo prodotto. Pulire il perfetto un pezzoic pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sprayncenelor o di altre zone del corpo • Non utilizzare in caso di precedenti reazioni allergiche a un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela Imedial prodotto non sigillate o negozio. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare un peggioramento questi sono statiimptome colorato i capelli solo dopo aver consultato un medico. permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 10.00 High-Henna Light Blonde Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli, lunga vita a colori - 5.4 Indian Summer - Colore Henna Plus Long Lasting tinture per capelli di colore Paesi Bassi 3,44 Warm Brown - Henna Colore dei capelli Plus Long Lasting Paesi Bassi vernice di colore - 8 Light Blonde Henna C-verniceolor Paesi Bassi Plus Long Lasting tinture permanenti colore dei capelli - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 5.5 Mahogany - vernice hennè Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,38 Cannella Henna Paint Color Plus Olandanno permanente tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 8.3 Golden Light Blonde - Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 3.37 Espresso - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 2,66 di colore rosso-nero hennè Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli, lunga vita a colori - Dark Brown 3-Color Plus Paint tinture per capelli hennè Paesi BassiPermanente Colore lunga durata - 4,56-vernice Auburn Hennè Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 6,35 nocciola-Paint Henna Color Plus Paesi Bassi tinture permanenti dei capelli Lunga durata Colore - Medium Golden Blonde 7,3 Color-Henna Plus Long tinture per capelli permanenti dei Paesi Bassi a-Colore vernice -5 Light Brown Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi a colori tinture per capelli -10,01 Lunga durata High Light Blonde Henna Color Plus Silver permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 4.45 Warm Brown - Henna Paint Color Plus tinture per capelli permanenti dei Paesi Bassi Lunga durata Colore - 7,54 Caffè Latte - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore a lunga durataBrillante 6,43 Bronzo - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 5,64 Henna Red - vernice Henna Olanda Color Plus Long Lasting tinture permanenti colore dei capelli - un nero - colore della vernice Henna Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 7,46 di rame rosso - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7 Medium Blonde- Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita Henna vernice -8,4 rame Blonde Color-Plus tinture permanenti dei capelli Paesi Bassi lunga durata della vernice color Borgogna -3,67 Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4,67 Red Violet Brown-Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita Henna vernice -4,03 Mocha Brown-CPlus olor tinture per capelli permanenti Paesi Bassi -5,3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli color rame, lunga vita -6,45 mogano-Color Plus Paint tinture per capelli hennè permanente dei Paesi Bassi a lunga durata della vernice Colore -6 Dark Blonde Henna Plus Colour Paesi Bassi Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso più di facciata doniQuesto prodotto naturale che può essere trovato qui ei doni Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 5,5 acajou - Henna Paint Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - 5,5 acajou - Henna Paint Color Plus Bas . Long Lasting Couleur gamme est conçue sans sucres ajoutés: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophénol, 6-tétra-nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, fragrances allergisantes, les phtalates et les muscs. Les graines de tournesol extraits de protéger la structure du cheveu et la lutte contre la destruction de la couleur. Tes cheveux peuvent maintenant avoir la vitalité, de soins supplémentaires et l'HeNe avec la lueur célèbre: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifoliaprendre, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle), vitamines B, vitamine A et Hena. Long Lasting couleur - teintures capillaires permanentes - 5,5 acajou - Henné Color Plus (Pays-Bas) protège la structure du cheveu au cours de coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. donne des résultatsÀ long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Précautions permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 5,5 acajou - Henné Color Plus: contient:, le résorcinol, α-naphtol et de très petites quantités d'ammoniaque et diaminotoluen peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la colorationdes cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si la peinture est en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Porter des gants de l'emballage. Tenir hors de portée des enfants. Suivre attentivement les instructions! Long Lasting Couleur Pack - teintures capillaires permanentes - 5,5 acajou - Henné Color Plus contient: Long-peinture durable tube 40 ml Activatorul durables - 40 ml, instructions, la couleur de fixation baume - 20 ml, gants. Pour les cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture! présentation permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 5,5 acajou - Henné Color Plus: 40 ml + 40 ml d'amorçage de la peinture + 20 ml de tissu contraignant. Instructions pour l'utilisation de teinture des cheveux au henné plus durable à long ColorVa rUgam lire attentivement les instructions avant utilisation! Merci d'avoir choisi Hennaplus longue tenue de peinture de la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur donnera une couleur merveilleuse intense et durable de longs cheveux qui lui donne une teinte naturelle. Colorationest permanent et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. Couvrant les discussionsLongue durée de couleur blanche Hennaplus parVopseaua couvre 100% des cheveux blancs, offrant une belle nuance de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf pour la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous vous recommandons de vertigeStec ce ton avec des couleurs naturelles correspondant à la couverture des cheveux colorant maximum albe.Aplicarea Long Lasting la couleur des cheveux déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous ne vous recommandons d'attendreu semaines après permanentare avant d'utiliser longue tenue couleur de peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue couleur de peinture ColourFolositi sur cheveux secs pourgants nespalat.Purtati et appropriée. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III . Important) • Ne pas laisser le produit atteindre ces copiilor2.PregatirePregatiti: Salons • une vieille serviette noire robe / ou de la beauté utilisés pour protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • • Contenu de l'emballage Watch A Long and dye couleur durable manusile3.Amestecarea permanent Henna Plus longue tenue couleur, Attachez votre serviette ou un vêtement autour de vos épaules etMettez vos gants dans l'emballage .- Prendre couvrir tube (B). Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) l'automne .- ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement sticlutei (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce dans laquelle vous n'avez pas actuellement de prévenir les processus pmatériaux icurarea produit textile.4.Posibilitati application de teinture permanente Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Immédiatement aprèsa préparé le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Application de l'application bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 min vopselle 10.00 et 10.01) contient le reste éparpillé le long de la longueur des cheveux à la pointe. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des cheveux à vousarfuri. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10.00 et 10.01 est 30 minutes pour agir. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de la couleur pe veux obtineti.6.Clatirea et des soins après la période d'interaction nuantareDupa humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux etmassage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous n'avez jamais utilisé ce produit. Nettoyer la parfaite d'une seule pièceIC peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, de pulvérisationncenelor ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réactions allergiques antérieures à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, mal de gorge ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange Imediau produit non scellées ou magasin. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée se produit produsuluipe tels que des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces ont étéimptome coloré vos cheveux seulement après avoir consulté un médecin. permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 10,00 High-Light Henna Blonde Color Plus Bas de teintures capillaires permanentes Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Couleur Henna Plus Long Lasting Pays-Bas couleurs de teintures capillaires 3,44 brun chaud - Henna Hair Color Plus longue tenue de couleur de peinture Pays-Bas - 8 Light Blonde Henna C-peintureolor Pays-Bas Plus longue tenue de teintures capillaires permanentes de couleur - 6,67 Dream Purple - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 4 Moyen Brown - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 5,5 acajou - peinture au henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,38 cannelle Henna Paint Color Plus Olandonner la couleur des cheveux de teinture permanente longue tenue - 8,3 Lumière Dorée Blonde - Henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 3,37 Espresso - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 2,66 rougeâtre henné noir Paint Color Plus Pays-Bas de teintures capillaires permanentes longue tenue couleur - brun foncé 3-Color Plus de peinture dans les teintures capillaires au henné Pays-BasColoration permanente longue tenue - 4,56-peinture Auburn Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 6,35 noisette de peinture au henné Color Plus de teinture capillaire permanente Pays-Bas Couleur de longue durée - Moyen Golden Blonde 7,3 Color-Henna Plus Long Pays-Bas dans les colorants capillaires permanents-Couleur de la peinture hors -5 Light Brown Henna Color Plus Bas cheveux couleur de la teinture permanente -10,01 Long Lasting High Light Blonde Henna Color Plus Silver Pays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 4,45 brun chaud - Henna Paint Color Plus de teinture capillaire permanente Pays-Bas Couleur de longue durée - 7,54 Cafe Latte - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de la teinture à longue durée6,43 Brilliant Bronze - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 5,64 henné rouge - peinture au henné Holland Color Plus longue tenue de teintures capillaires permanentes de couleur - un noir - peinture au henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,46 Cuivre - Red Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7 Medium Blonde- Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de la teinture au henné longue tenue de la peinture -8,4 cuivre Blonde Color-Plus de teintures capillaires permanentes Bas durable couleur de la peinture à long -3,67 Bourgogne Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 4,67 Rouge Violet Brown-Paint Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de la teinture au henné longue tenue de la peinture -4,03 Mocha Brown-CPlus olor Pays-Bas dans les teintures capillaires permanentes -5,3 longue tenue de couleur Light Golden Brown Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture Long Lasting cuivre -6,45 Mahogany-Color Plus de peinture dans les teintures capillaires permanentes Henna Pays-Bas à longue durée de peinture couleur blond foncé -6 Henna Plus Couleur Pays-Bas Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques cadeauxCe produit naturel qui peut être trouvée ici et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 5,5 Mahagoni - Henna Plus Color Paint Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - 5,5 Mahagoni - Henna Plus Color Paint Niederlande . Langlebige Farbpalette hinzugefügt wird konstruiert mit der Nummer: P-Phenilendiamina (PPD), A & P Aminophenol, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlorresorcin, allergenen Duftstoffe, Phthalate und Moschus-Verbindungen. Sonnenblumenkerne Extrakte schützen die Haarstruktur und Kampf gegen die Zerstörung der Farbe. Ihre Haare können nun Vitalität, mit besonderer Vorsicht und dem HeNe mit berühmten Glanz: botanische feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolianehmen, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, Nalbant, Schachtelhalm), B-Vitamine, Vitamin A und Hena. Langlebige und Farbe - permanente Haarfärbemittel - 5,5 Mahagoni - Henna Plus Color (Niederlande) schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass es Haarfarbe zu schützen und zu verhindern Ausbleichen. Gibt die ResultateLangfristig Beibehaltung der Farbenreichtum. Vorsichtsmaßnahmen permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 5,5 Mahagoni - Henna Plus Color: enthält: diaminotoluen, Resorcin, α-Naphthol und sehr kleine Menge Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färbenvon Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn Farbe kommt in Kontakt mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Handschuhe aus der Verpackung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig! Long Lasting Colour Pack - permanente Haarfärbemittel - 5,5 Mahagoni - Henna Color Plus enthält: Langlebige-Lack 40 ml Tube Activatorul langlebig - 40 ml, Anweisungen, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml, Handschuhe. Bei langen Haaren und / oder abgebaut wird, verwenden zwei Päckchen malen! Presentation permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 5,5 Mahagoni - Henna Color Plus: 40 ml + 40 ml Grundierung + 20 ml verbindlichen Stoff. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel Neben ColorVa Langlebige rUgam lesen Sie die Anleitung sorgfältig vor der Benutzung! Danke für die Wahl Hennaplus Langlebige Lackfarbe, Safe Haarfarbe, die natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour gewährleisten wird eine wunderbare Farbe geben intensive und lang anhaltende Haar ihm einen natürlichen Schatten. Kolorierenist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. Abdeckung ThreadsLanglebige Hennaplus parVopseaua weiße Farbe deckt 100% weißem Haar, die einen schönen Schatten von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie aus 100% weißem Haar, mit Ausnahme der Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% Ihrer Haar ist weiß, und Sie möchten in einem modernen Farben (rot, violett, braun), empfehlen wir Ihnen schwindligStec diesem Ton mit natürlichen Farben, die der maximalen Reichweite von Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Langlebige und Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhaft eingesetzt werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen, dass Sie wartenu Wochen nach permanentare vor der Verwendung Long Lasting Colour malen. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour Long Lasting Farbe gemalt worden ColourFolositi auf trockenem Haar zunespalat.Purtati Handschuhe und angemessen. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III verwendet . Wichtig) • Das Produkt darf nicht zur Erzielung dieser copiilor2.PregatirePregatiti: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder Schönheitssalons verwendet, um Kleidung während nuantarii • Ein asprii Kamm (nicht aus Metall) • Uhr • Packungsinhalt eine lange und dauerhafte farbstoff permanente manusile3.Amestecarea schützen Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your Handtuch oder Bademantel um deine Schultern undLegen Sie Ihre Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B). Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- Nach einem Sturz oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort gelten sticlutei (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum, in dem Sie derzeit nicht über Prozess-p Preventicurarea Produkt Bewerbungsunterlagen textile.4.Posibilitati permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Unmittelbar danachbereit das zweite Paket und farbigen an den Seiten entlang der Gesichts-und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 min vopSattel 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare zu den Enden zerstreut. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit bekommen kann nach Haarlänge bis zu Ihnen angewendet werdenarfuri. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten .- 10.00 und 10,01 werden soll 30 Minuten Zeit, um zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach Farbe pe wollen obtineti.6.Clatirea und Pflege nach der Periode der Interaktion nuantareDupa mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Weichspüler verwenden Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar undMassage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen genießen, auch wenn Sie noch nie benutzt dieses Produkt. Reinigen Sie die perfekte Einteileric Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zur Färbung von Wimpern, Sprayncenelor oder andere Bereiche des Körpers • Nicht anwenden bei vorangegangenen allergischen Reaktionen auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung Imediauf unversiegelten Produkt oder zu speichern. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Um zu vermeiden, wurden diese Verschlechterungimptome farbigen Haare nur nach Rücksprache mit einem Arzt. permanenten Haarfärbemitteln Farbe Langlebige - 10.00 High-Light Blonde Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Farbe Henna Plus Long Lasting Niederlande Haarfärbemitteln Farbe 3,44 warmen Brauntönen - Henna Hair Color Plus Long Lasting Niederlande Lackfarbe - 8 Hellblond Henna C-LackNiederlande olor Plus Long Lasting permanente Haarfärbemittel Farbe - 6,67 Dream Purple - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4 Medium Brown - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 5,5 Mahagoni - Henna malen Color Plus Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,38 Cinnamon Henna Plus Color Paint Olangeben permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 3.37 Espresso - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 2.66 rötlich-schwarzen Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Long Lasting Colour - dunkelbraun 3-Color Plus Paint Henna Haarfärbemittel NiederlandePermanent Colour langlebig - 4,56-paint Auburn Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 6,35 Haselnuss-Paint Henna Plus Color Niederlande permanenten Haarfärbemitteln Langlebige und Farbe - Medium Golden Blond 7,3 Color-Henna Plus Long Niederlande permanente Haarfärbemittel aufOff-Farbe malen -5 Light Brown Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe -10,01 langanhaltendes high Hellblond Henna Plus Color Silver Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Plus Color Paint Niederlande permanenten Haarfärbemitteln Langlebige und Farbe - 7,54 Cafe Latte - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langanhaltende6,43 Brilliant Bronze - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 5.64 Red Henna - Henna malen Holland Color Plus Long Lasting permanente Haarfärbemittel Farbe - ein schwarz - Farbe Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,46 Copper Red - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7 Medium Blond- Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige Henna malen -8,4 Copper Blond Color-Plus permanente Haarfärbemittel Niederlande Langanhaltende Farbe malen -3,67 Burgund Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4,67 Red Violet Brown-Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige Henna malen -4,03 Mocha Brown-CPlus olor Niederlande permanente Haarfärbemittel -5,3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting Copper -6,45 Mahagoni-Color Plus Paint Henna Haarfärbemittel permanente Niederlande Langanhaltende Paint Colour -6 Dark Blond Henna Plus Colour Niederlande Dieses Produkt kann niedrigsten Preis gefunden werden auf Green Pharmacy an der mehrere kosmetische GeschenkeDieses Naturprodukt, dass der Supermarkt Geschenke können hier gefunden und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 5,5 красного дерева - хной цвет краски Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - 5,5 красного дерева - хной цвет краски Plus Нидерланды . Долгое Цветовая гамма разработана без добавления: P-Phenilendiamina (PPD), и P аминофенола, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, аллергенные ароматов, фталаты и мускуса соединений. Экстракты семян подсолнечника защитить структуру волос и борьбы против уничтожения цвета. Ваши волосы могут теперь иметь жизненную силу, особую осторожность и HeNe с известными свечения: ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистныйпринять, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвощ), витамины группы В, витамин А и Хена. Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 5,5 красного дерева - Хна Color Plus (Нидерланды) защищает структуру волос при окраске. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Дает результатыдолгосрочной перспективе, сохранение богатства цвета. Меры предосторожности постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,5 красного дерева - Хна Color Plus: содержит: diaminotoluen, резорцин, α-нафтола и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраскиресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если краска соприкасается с глазами, немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Надевайте перчатки из пакета. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям внимательно! Долгое Цвет Pack - постоянный краски для волос - 5,5 красного дерева - Хна Color Plus содержит: Долгосрочный Краска трубка стабильном 40 мл Activatorul Долгое - 40 мл, инструкции, цвет фиксации бальзамом - 20 мл, перчатки. Для длинных волос и / или на деградированных, используя две пачки краски! Презентация постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,5 Красное дерево - Цвет хны Плюс: 40 мл + 40 мл краски грунтовка + 20 мл обязательного ткани. Инструкция по применению хны для окрашивания волос того Долгое ColorVa гУгам читать инструкцию перед применением! Благодарим Вас за выбор Hennaplus Долгое цвет краски, безопасные цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет обеспечит прекрасный цвет интенсивный и продолжительный волосы придавая ему естественный оттенок. Окрасканосит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. Покрытие темыДолгое Hennaplus parVopseaua белый цвет охватывает 100% седых волос, обеспечивая красивые тени от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем Вам головокружениеСтек этого тона натуральных цветов соответствует максимальное покрытие для окрашивания волос albe.Aplicarea Долгое цвет волос уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождатьу недель после permanentare перед использованием Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое Цвет краски ColourFolositi на сухие волосыnespalat.Purtati перчатки и уместно. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III . Важные) • Не допускать попадания в эти copiilor2.PregatirePregatiti: • старое полотенце / темный халат или салоны красоты используются для защиты одежды во время nuantarii • asprii редкий гребень (не металлической) • Часы • Комплект поставки долговременного и прочного постоянного красителя manusile3.Amestecarea Хна Plus Долгое Цвет, Пристегните полотенце или халат вокруг плеч иположить перчатки в упаковке .- Укрыться трубки (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь, что номер у вас нет процесса-р предупрежденииicurarea материалов применения продукта textile.4.Posibilitati постоянных красить хной Plus Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточно краски средней длины волос (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Сразу же после этогоподготовило второй пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 мин VOPседло 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до васarfuri. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 должны 30 минут осталось действовать. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от цвета рэлектронной хотите obtineti.6.Clatirea и уход за период взаимодействия nuantareDupa смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы имассаж. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы никогда не использовали этого продукта. Очистить один кусок идеальнойIC кожу за ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, спрейncenelor или других областей тела • Не используйте в случае предыдущих аллергических реакций на красители продукт, сверхчувствительность кожи головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь "Имеди"распечатанный на продукт или магазин. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Чтобы избежать ухудшения этиimptome цветные волосы только после консультации с врачом. постоянных окрашивания волос цвет Долгое - 10,00 высокого хны Свет Blonde Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос Долгое Цвет - 5,4 Бабье лето - цвет хны Plus Долгое Нидерланды окрашивания волос цвет 3,44 Теплый Brown - Цвет волос хной Plus Долгое Нидерланды цвет краски - 8 Light Blonde хны C-краскиНидерланды olor Plus Долгое постоянный цвет краски для волос - 6,67 Dream Purple - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4 средний Brown - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,5 красного дерева - хна краски Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,38 Корица хной цвет краски Plus Олануделять постоянное окрашивания волос цвет Долгое - 8,3 Светло-золотисто-Blonde - Хна Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 3,37 Эспрессо - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 2,66 красновато-черную хну краска Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос Долгое Цвет - темно-коричневый цвет 3-Plus краски для окрашивания волос хной НидерландыПостоянный Цвет Долгое - 4,56 краски Оберн хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,35 Chocolate Brown-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 6,35 Орех-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянных краски для волос Долгое Цвет - средний Золотой Blonde 7,3 Цвет-хны Plus Лонг Нидерланды постоянных красить волосынеобычного цвета краски -5 Светло-коричневый цвет хны Plus Нидерланды постоянный цвет краски для волос -10,01 Долгое света высокой Blonde хной Цвет Plus Silver Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,45 Теплый Brown - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянных краски для волос Долгое Цвет - 7,54 кафе Latte - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет долговечностьБриллиант 6,43 Бронза - Краска хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,64 хны Красный - хна краски Голландии Color Plus Долгое постоянный цвет краски для волос - черный - краска цвета хны Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,46 Медь Красный - цвет краски хны Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7 Средний Blonde- Хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое хны краска -8,4 меди Blonde Цвет-Плюс постоянные окрашивания волос Нидерланды долговечность цвета краски -3,67 Бургундии хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,67 Красный Фиолетовый Браун-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое хны краска -4,03 Моча Браун-CПлюс olor Нидерланды постоянных краски для волос -5,3 Долгое Цвет-Light Golden Brown хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое меди -6,45 Махогани-Color Plus краски для окрашивания волос хной постоянных Нидерланды износостойкой краски Цвет -6 Русый Хна Plus Цвет Нидерланды Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене Подробнее косметические подаркиЭто натуральный продукт, который можно найти здесь и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 5,5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - 5,5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Holanda . Duradoura gama de cores é projetado sem adição de P-fenilendiamina (PPD), A & P-aminofenol, 6-Tetra-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, perfumes alérgicos, ftalatos e compostos musk. Sementes de girassol extratos proteger a estrutura do cabelo e luta contra a destruição da cor. Seu cabelo pode agora ter a vitalidade, o cuidado extra e HeNe com brilho famosos: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifoliatomar, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, Nalbant, cavalinha), vitaminas B trigo, vitamina A e Hena. Duradoura Colour - tintura de cabelo permanente - 5,5 Mahogany - Henna Color Plus (Países Baixos), protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Dá resultadoslongo prazo, mantendo a riqueza de cores. Precauções permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.5 Mahogany - Henna Color Plus: contém:, resorcinol, α-naftol e muito pequena quantidade diaminotoluen de amônia e água oxigenada. Pode causar uma reação alérgica. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorirdos cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se a tinta entrar em contacto com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Usar luvas do pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga as instruções com cuidado! Longa Duração Cor Pack - tintura de cabelo permanente - 5,5 Mahogany - Henna Color Plus contém: tubos de tinta Duradoura 40 ml Activatorul de Longa Duração - 40 ml, instruções, cor fixação bálsamo - 20 ml, luvas. Para ter cabelos longos e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta! Apresentação permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.5 Mahogany - Henna Cor Plus: 40 ml + 40 ml de tinta priming + 20 ml de tecido de ligação. Instruções para a utilização do corante Henna cabelo ColorVa Longa Duração além rugam ler cuidadosamente as instruções antes de usar! Obrigado por escolher Hennaplus Longa Duração cor da pintura, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour proporcionará uma cor maravilhosa intensa e de longa duração cabelo dando-lhe um tom natural. Coloraçãoé permanente e irá durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. Cobrindo tópicosDuradoura cor parVopseaua Hennaplus branco cobre 100% do cabelo branco, proporcionando um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% de cabelo branco, exceto para a cor: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo é branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos que você tontoStec esse tom com cores naturais correspondentes à cobertura máxima da tintura de cabelo cor de cabelo albe.Aplicarea Longa Duração já pintados, de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Nós recomendamos que você aguardeu semanas após permanentare antes de usar tinta cor de Longa Duração. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração tinta cor ColourFolositi em cabelos secos paranespalat.Purtati luvas e adequado. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III . Importante) • Não permita que chegue à estes copiilor2.PregatirePregatiti: Salas de estar • Uma toalha velha manto escuro / ou beleza utilizado para proteger roupa durante nuantarii • Um pente asprii dentes (não metálicos) • Veja • Conteúdo da embalagem Um longo e durável corante cor manusile3.Amestecarea permanente Henna Plus Long Lasting Cor, Prenda seu roupão ou toalha em torno de seus ombros ecolocar as luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se da sala no momento você não p processo Prevenirmateriais icurarea aplicação do produto textile.4.Posibilitati permanente tintura Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (de ombro). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Imediatamente depoispreparou o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 min vopsela 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo até vocêarfuri. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 são 30 minutos deixou de agir. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo da cor pe quero obtineti.6.Clatirea e cuidados após o período de interação nuantareDupa umedecer com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo emassagem. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo se você nunca usou este produto. Limpar a peça perfeitaic pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme de B tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, sprayncenelor ou de outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reações alérgicas precedentes a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura Imedino produto ou vedados loja. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte de tubos vazios. CopiilorAcest • Manter o produto acessível pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destas foramimptome seus cabelos coloridos somente após consultar um médico. permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 10h00 Alta Henna Blonde Light Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.4 Indian Summer - Color Plus Henna Longa Duração Holanda cor da tintura de cabelo 3,44 Brown Warm - Henna Hair Color Plus cor da pintura de Longa Duração Países Baixos - 8 Light Blonde Henna C-pinturaolor Holanda Plus Long Lasting corante cor permanente do cabelo - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.5 Mahogany - tinta Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,38 canela Henna Paint Color Plus Olandar permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 8.3 louro claro dourado - Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 3,37 Espresso - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 2,66 avermelhado-Black Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - Dark Brown 3-Color Plus Paint tintura Henna HolandaCor Permanente de Longa Duração - 4,56 tinta Henna Auburn Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 6,35 Avelã-Paint Henna Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente Long Lasting Colour - Golden Medium Blonde 7,3 Color-Henna Plus Long Holanda em tintura de cabelo permanenteCores de tintas off -5 Light Brown Henna Color Plus Holanda corante cor permanente do cabelo -10,01 Longa Duração High Light Blonde Henna Color Plus Silver Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,45 Brown Warm - Henna Paint Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente Long Lasting Colour - 7,54 Café Latte - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor Long-Lasting6,43 Brilliant Bronze - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5,64 Henna Vermelha - tinta Henna Holland Color Plus Long Lasting corante cor permanente do cabelo - preto - tinta Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,46 Copper Red - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7 Medium Blonde- Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração Henna pintura -8,4 cobre Blonde Color Plus permanentes para o cabelo Holanda Lasting tinta cor-Long -3,67 Borgonha Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,67 Red Violet Brown-Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração Henna pintura -4,03 Mocha Brown-CPlus olor Holanda tintura de cabelo permanente -5,3 Longa Duração Cor-Luz Golden Brown Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de cobre de Longa Duração -6,45 Mahogany-Color Plus Paint Henna tintura de cabelo permanente Holanda Long-Lasting Colour Paint -6 louro escuro Henna Cor Plus Holanda Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo Mais cosméticos presentesEste produto natural que pode ser encontrado aqui e os dons Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie