Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 3.44 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 

 

 

 

Descriere produs:

   Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video  vopsea de par permanenta - 3.44 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda .

   Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 3.44 Warm Brown - Henna Color Plus (Olanda) nu contine PARABENI, iar extractele din semintele de Floarea-Soarelui confera protectie si ingrijire parului dvs. si sunt cerificate organic.

   Extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei cu: Ingredientele botanice hidratante (Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate. Protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii.

    Precautii vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3.44 Warm Brown - Henna Color Plus (Olanda): contine: diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!

   Pachetul de vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3.44 Warm Brown - Henna Color Pluscontine: Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml, Activatorul Long Lasting - 40 ml, Instructiuni de folosire, Manusi, Balsam de fixare a culorii - 20 ml. Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!

   Gama de vopsele permanente Long Lasting Colour este conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui, certificate organic protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.

   Prezentare Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 3.44 Warm Brown - Henna Color Plus (Olanda): 40 ml vopsea + 40 ml activator + 20 ml balsam fixator.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 10.00 High Light Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Color - 5.4 Indian summer -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  3.44 Warm Brown -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  - 8 Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 6.67 Purple Dream - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 4 Medium Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.5 Mahogany - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.38 Cinnamon vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 8.3 Light Golden Blond - Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3.37 Espresso - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3 Dark Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.56 Auburn-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.3 Medium Golden Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -10.01 High Light Silver Blond Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.45 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour- 6.43 Brilliant Bronze - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.64 Henna Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 1 Black - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.46 Copper Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7 Medium Blond - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -3.67 Burgundy-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.67 Red Violet Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -4.03 Mocha Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5.3 Light Golden Brown- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6.45 Copper Mahogany-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6 Dark Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

 

 

 

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 3.44 Warm Brown - Henna Paint Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - 3.44 Warm Brown - Henna paint color Moreover Netherlands. & nbSP, Long Lasting Colour - permanent hair dye - 3.44 Warm Brown - Henna Color Plus (Netherlands) do not contain parabens, and extracts of sunflower seeds provides protection and care of your hair and are organic cerificate. Extra Care and the famous glow the HeNe with: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat,Mallow, horsetail), B vitamins, vitamin A and Hena gives your hair shine and vitality. Structure protects the hair during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Provides long term results, maintaining the richness of color. Precautions paintof permanent hair color Long Lasting - 3.44 Warm Brown - Henna Color Plus (Netherlands): contains: diaminotoluen, resorcinol, α-naphthol and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hairthoroughly after application. If paint comes into contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Wear gloves from the package. Keep out of reach of children. Follow instructions carefully! Package permanent hair dye color Long Lasting - 3.44 Warm Brown - Henna Color Pluscontine: paint tube, 40 ml Long Lasting, Long L activatorasting - 40 ml, instructions, gloves, color fixing balm - 20 ml. For long hair and / or degraded, use two packets of paint! Range of paints Permanent Long Lasting Colour is conceived without the addition of: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophenol Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, perfumes allergenic, phthalate and musk compounds. Semi extractsInterethnic sunflower, certified organic protects hair structure and fight against the destruction of color. Presentation Long Lasting Colour - permanent hair dye - 3.44 Warm Brown - Henna Color Plus (Netherlands): 40 ml + 40 ml priming paint + 20 ml balm fixative. Instructions for use Henna hair dye addition ColorVa Long Lasting please read theing instructions before use! Thank you for choosing Hennaplus Long Lasting Paint color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour offers a beautiful intense color and long length, giving it a shade of natural hair. Staining is permanent andwill take up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVop white wire coverageLong Lasting Colour Hennaplus saddle covers 100% white hair, offering a beautiful tone from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie of 100% white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown), the recommendedmandate to mix the tuna with the corresponding natural shades for maximum coverage hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you waitat least two weeks after permanentare before using Long Lasting Colour paint. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE dye permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting ColourFolositi Co.nespalat.Purtati Louros on dry hair and suitable gloves. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III . Important) • NotSATI handy product copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / robe dark or beauty parlors used to protect clothes during nuantarii • A asprii toothed comb (non-metallic) • Watch • Package Contents A Long Lasting Colour and manusile3.Achewing permanent dye Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your towel or robe around your shoulders and put your gloves in the package .- Take cover tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .-Sticlutei break or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure the room you do not currently process-product materials Prevent dripping textile.4.Posibilitati implementing permanent dye Henna Plus Long Lasting ColourPachetul contains enough paint medium length hair pantrus (up to the shoulders). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second packet and colored on the sides, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour contentsobtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased to laughroots, then apply paint to the root first. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, massaging easily (do not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then let comoneze since 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour-Let act 30 min and 2.66-3.67 dyes have 40-50 minutes left to act paints .- 10.00 and 10.01 be left to act 30 min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shade you want after a obtineti.6.Clatirea and care during the interaction nuantareDupa moisten hair withslightly warm water and massage. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection.We wish to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you've used this product. Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of cream in tube B, The area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other areas of the body • Do not use in case of reactprevious allergic to a dye product, a hypersensitive scalp, sore or lesions • Avoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately or store the product desigwide. Bottle may explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid worsening these simptoMe colored your hair only after consulting a doctor. permanent hair dye color Long Lasting - 10.00 High-Henna Light Blonde Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Color - 5.4 Indian Summer - Color Henna Plus Long Lasting Netherlands hair dye color 3.44 Warm Brown - Henna Hair Color Plus Long Lasting Netherlands paint color - 8-Light BlondeHenna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 6.67 Purple Dream - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.5 Mahogany - Henna Plus Colour paint Holland permanent hair dye color Long Lasting - 7.38 Cinnamon paintHenna Color Plus the Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 3.37 Espresso - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 2.66 Black-Reddish Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Colour - Dark Brown 3-Paint Henna Color PlusNetherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.56-paint Auburn Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 6.35 Hazelnut-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Plus Colour paint NetherlandsLong Lasting Permanent Hair Colour Light Brown -5-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color -10.01 Long Lasting High Light Blonde Henna Color Plus Silver Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.45 Warm Brown - Henna paint Paint Color Plus Netherlands Permanent Hair Colour Long Lasting - 7.54 Cafe Latte - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dyeYour Long-Lasting Colour 6.43 Brilliant Bronze - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.64 Henna Red - Henna paint Holland Color Plus Long Lasting permanent hair dye color - a black - paint paint Netherlands Henna Hair Color Plus Permanent Colour Long Lasting - 7.46 Copper Red - Henna paint Holland Color Plus Long Lasting permanent hair dyeColour - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye -8.4 Long Lasting Colour Copper Blonde Color-Plus Paint Henna hair dye permanent Netherlands Long-Lasting Paint Colour Burgundy -3.67 Netherlands Henna Plus Colour Long Lasting permanent hair dye Colour - Brown-Purple 4.67 Red Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting Moc -4.03Brown-ha Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye -5.3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting Henna -6.45 Copper Mahogany, Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 6-Dark Blonde Henna Paint Color Plus Netherlands This product can be found on Green Pharmacy at meMore gifts and lowest price natural cosmetics and can be found here This product presents Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 3,44 caliente Brown - Pintura Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 3,44 caliente Brown - color de la pintura de henna Por otra parte los Países Bajos. & nbSP, color y dura más tiempo - tintes de cabello permanentes - 3,44 caliente Brown - Henna Color Plus (Países Bajos) no contienen parabenos, así como extractos de semillas de girasol proporciona protección y el cuidado de tu cabello y son orgánicos cerificate. Extra Care y el famoso brillo la HeNe con: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo,Mallow, cola de caballo), vitaminas del complejo B, vitamina A y Hena le da a su pelo brilla y vitalidad. Estructura protege el cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Proporciona resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color. Precauciones de pinturade color de pelo permanente Duradero - 3,44 caliente Brown - Henna Color Plus (Países Bajos): contiene: la cantidad diaminotoluen, resorcinol, α-naftol y muy pequeñas de amoníaco y agua oxigenada. Puede causar una reacción alérgica. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuague el cabellobien después de la aplicación. Si la pintura entra en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Use guantes del paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga las instrucciones con cuidado! Paquete permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 3,44 caliente Brown - Henna Color Pluscontine: tubo de pintura, 40 ml de larga duración, a largo activador Lasting - 40 ml, instrucciones, guantes, el color que se fijan bálsamo - 20 ml. Para el cabello largo y / o degradados, el uso de dos paquetes de pintura! La gama de pinturas permanente y dura más tiempo en color se concibe sin la adición de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminofenol Tetra-6 nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, perfumes alergénicos, ftalato y almizcle compuestos. Semi extractosInterétnica de girasol, certificación orgánica protege la estructura del cabello y la lucha contra la destrucción de color. Presentación y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 3,44 caliente Brown - Henna Color Plus (Países Bajos): 40 ml + 40 ml de imprimación de pintura + 20 ml de bálsamo fijador. Instrucciones para el uso de tinte para cabello Henna Además ColorVa y dura más tiempo por favor lea lainstrucciones de servicio antes de usar! Gracias por elegir Hennaplus y dura más tiempo el color de pintura, color de pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo ofrece un hermoso color intenso y de larga longitud, dándole un tono de cabello natural. Tinción es permanente ytendrá un máximo de 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVop cobertura de cable blancoColor y dura más tiempo silla Hennaplus cubre el 100% de pelo blanco, que ofrece un bello sonido de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicable del 100% pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% de su cabello es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón), la recomiendamandato para mezclar el atún con los matices correspondientes naturales para el cabello máxima cobertura de tinta de color de pelo largo albe.Aplicarea duradera ya pintadas con carácter permanente o dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos esperarpor lo menos dos semanas después de permanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente de tintes de henna Más dura más tiempo y dura más tiempo ColourFolositi Co.Louros nespalat.Purtati sobre el cabello seco y guantes adecuados. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (véase la sección III . Importante) No •copiilor2.PregatirePregatiti SATI útil de productos siguientes: • Una toalla vieja, oscura túnica o salones de belleza utiliza para proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • Reloj • Contenido del paquete Un color y dura más tiempo y manusile3.Amascar permanente de tintes de henna Más dura más tiempo Color, Abróchense toalla o albornoz alrededor de tus hombros y ponga sus guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .-Sticlutei romper o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de que la sala en la que actualmente no materiales del producto-proceso de goteo prevenir textile.4.Posibilitati aplicación permanente de tintes de henna Más dura más tiempo ColourPachetul contiene suficiente pintura pantru medio de longitud de pelos (hasta los hombros). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenidoobtenidos después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento de la risaraíces, a continuación, aplicar pintura a la primera raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo de la longitud del cabello hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, entonces que comoneze puesto que la interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo de colorDejar actuar 30 minutos y tintes han 2.66-3.67 40-50 minutos para actuar pinturas .- 10,00 y 10,01 que dejarla actuar 30 minutos. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de la sombra que desee después de un obtineti.6.Clatirea y el cuidado durante la interacción nuantareDupa humedecer el cabello conun poco de agua caliente y masaje. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra.Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! III.IMPORTANTRecomandari sensibilitateVa para recomendar a prueba una prueba de sensibilidad 48 horas antes de la aplicación, incluso si ha utilizado este producto. Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema en el tubo B, El área limpia. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reaccionaralérgicas anteriores a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, dolor o lesiones • Evite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla inmediatamente o almacenar el producto designaciónde ancho. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar el empeoramiento de estos simptoMe color su cabello sólo después de consultar a un médico. Permanentes de tinte para cabello de color y dura más tiempo - 10,00 de alto Henna Luz Rubia Color Plus Holanda permanente de tinte para cabello de color y dura más tiempo - 5,4 veranillo de San Martín - Color Henna Más dura más tiempo el pelo de color tinte Países Bajos 3,44 caliente Brown - Henna Color de pelo Además larga duración color de la pintura Holanda - 8-Luz RubiaPintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 6,67 sueños - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4 Medium Brown - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,5 caoba - Además Henna Color pintura Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,38 pintura CanelaHenna Color Plus los Países Bajos permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 8,3 Luz Dorada Rubia - Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 3.37 Espresso - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 2,66 Negro-rojizo Pintura Henna Color Plus Países Bajos para tintes de cabello permanente y dura más tiempo Color - Dark Brown 3-Pintura Henna Color PlusHolanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4.56-pintura Auburn Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 6,35 avellana-Paint Henna Color Plus Países Bajos permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,3 Medio rubio dorado, pintura de henna Más Color Países BajosPermanente y dura más tiempo del color del pelo marrón claro-5-Pintura Henna Color Plus Holanda color permanentes tintes de cabello -10,01 y dura más tiempo de luz de alta Rubia Henna Color Plus Plata Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,45 caliente Brown - pintura Pintura Henna Color Plus Países Bajos Color de cabello permanente y dura más tiempo - 7,54 Cafe Latte - Pintura Henna Color Plus tintes permanentes Países BajosSu larga duración en color bronce brillante 6,43 - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,64 Henna Roja - Holanda pintura Henna Color Plus y dura más tiempo el color permanente del pelo de color - un negro - pintura pintura Holanda pelo Henna Color Plus Color permanente y dura más tiempo - El cobre rojo 7,46 - Holanda pintura Henna Color Plus y dura más tiempo tintes de cabello permanentesColor - 7 Medio Rubia - Pintura Henna Color Plus tintes permanentes -8,4 Países Bajos y dura más tiempo en color cobre Rubia Color-Plus pintura tintes de cabello Henna Holanda permanentes de larga duración de pintura color Borgoña -3,67 Holanda Henna Color plus largo de tintes permanentes Duradera Color - Marrón-púrpura 4.67 pintura roja Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo Moc -4,03Brown-ha Pintura Henna Color Plus tintes permanentes -5,3 Países Bajos y dura más tiempo de luz de color Marrón Dorado Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo Henna -6,45 cobre caoba, Pintura Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 6-Rubio oscuro Pintura Henna Color Plus Holanda Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde de míMás regalos y el más bajo precio y cosméticos naturales se puede encontrar aquí Este producto presenta Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 3,44 Warm Brown - Henna Paint Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - 3,44 marrone caldo - colore della vernice hennè Inoltre nei Paesi Bassi. & nbSP, Long Lasting Colour - tinture per capelli permanenti - 3,44 Warm Brown - Henna Color Plus (Paesi Bassi) non contengono parabeni, ed estratti di semi di girasole assicura la protezione e la cura dei vostri capelli e sono biologici Cerificate. Extra Care e il bagliore famoso il HeNe con: ingredienti botanici idratanti (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento,Malva, coda di cavallo), vitamine del gruppo B, vitamina A e Hena dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. Struttura protegge i capelli durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Fornisce i risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Precauzioni di vernicepermanente del colore dei capelli, lunga vita - 3,44 Warm Brown - Henna Color Plus (Paesi Bassi): contiene: quantità diaminotoluen, resorcina, α-naftolo e piccolissime di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Lavare i capellicompletamente dopo l'applicazione. Se vernice viene a contatto con occhi, lavare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Indossare guanti dal pacchetto. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni! Pacchetto permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 3,44 Warm Brown - Henna Pluscontine Colore: Long-Lasting vernice tubo 40 ml di attivatore Long Ldigiuno - 40 ml, istruzioni, guanti, balsamo di fissaggio del colore - 20 ml. Per capelli lunghi e / o degradate, utilizzare due pacchetti di vernice! Gamma di vernici permanenti, lunga vita a colori è concepita senza l'aggiunta di: P-Phenilendiamina (PPD), A & P amminofenolo Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, profumi allergenici, ftalato e muschio composti. Estratti di Semigirasole interetniche, certificato biologico protegge la struttura del capello e della lotta contro la distruzione del colore. Presentazione, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 3,44 Warm Brown - Henna Color Plus (Paesi Bassi): 40 ml + 40 ml di adescamento di vernice + 20 ml di balsamo fissativo. Istruzioni per l'uso della tintura hennè capelli Inoltre ColorVa lunga durata si prega di leggere ilING istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto Hennaplus lunga durata del colore, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori offre un bel colore intenso e di lunga lunghezza, dandogli una tonalità di capelli naturali. Colorazione è permanente erichiedere fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVop copertura filo biancoLunga durata Colore sella Hennaplus copre il 100% dei capelli bianchi, che offre un bel suono dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile al 100% capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se più del 50% dei vostri capelli è bianca e si desidera il colore in un colore moderno (rosso, viola, marrone), la raccomandatamandato di mescolare il tonno con le tonalità corrispondente naturale colore di capelli per un massimo di copertura albe.Aplicarea tinture per capelli, lunga vita operativa già dipinto in via permanente o lunga durata coloratVopseaua colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Vi consigliamo di aspettarealmeno due settimane dopo permanentare prima di utilizzare Lunga durata della vernice di colore. Si noti che si può fare permanente dei capelli semi-permanente o temporanea, è possibile utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tintura tinture permanenti Henna Plus Long Lasting lunga durata ColourFolositi Co.Louros nespalat.Purtati sui capelli asciutti e guanti adatti. Si consiglia di lavare i capelli se usato prima di prodotti per lo styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dalla scatola • Si raccomanda di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III . Importante) Non •copiilor2.PregatirePregatiti prodotto SATI a portata di mano i seguenti: • un vecchio asciugamano / abito scuro o saloni di bellezza usati per proteggere i vestiti durante nuantarii pettine • Un asprii dentata (non metallico) • Orologio • Contenuto della confezione una lunga durata a colori e manusile3.Amasticazione tinture permanenti Henna Plus Long Lasting Colour, Allacciate le asciugamano o accappatoio sulle spalle e mettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .-Sticlutei rottura o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurarsi che la stanza al momento non materiali di processo-prodotto gocciolante Prevenire textile.4.Posibilitati attuazione tinture permanenti Henna Plus Long Lasting ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza pantrus (fino alle spalle). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenutoottenuti dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da utilizzare) e l'aumento di ridereradici, quindi applicare vernice per la prima radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli fini. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, allora comoneze dal 50-10 interazione attivatore minute.Timpul dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour-Lasciate agire 30 minuti e 2,66-3,67 coloranti hanno 40-50 minuti per agire vernici 10,00 .- e 10,01 essere lasciata agire 30 min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalità che si desidera, dopo un obtineti.6.Clatirea e assistenza durante l'interazione nuantareDupa bagnare i capelli conun po 'di acqua calda e massaggi. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione extra.Vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se avete usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema in tubo di B, L'area pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpo • Non utilizzare in caso di reagireallergiche precedente ad un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata o lesioni • Evitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente o conservare il prodotto desidi larghezza. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare un peggioramento di questi simptoMe colorato i capelli solo dopo aver consultato un medico. Permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 10.00 High-Henna Light Blonde Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli, lunga vita a colori - 5.4 Indian Summer - Colore Henna Plus Long Lasting tinture per capelli di colore Paesi Bassi 3,44 Warm Brown - Henna Colore dei capelli Plus Long Lasting colore della vernice Paesi Bassi - 8-Light BlondeHenna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 5.5 Mogano - Henna Plus Colore vernice Olanda permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,38 vernice CannellaHenna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 8.3 Golden Light Blonde - Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 3.37 Espresso - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 2,66 nero-rossastro Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli, lunga vita a colori - Dark Brown 3-Color Paint Henna PlusPermanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4,56-vernice Auburn Hennè Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 6,35 nocciola-Paint Henna Color Plus Paesi Bassi permanente, tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Plus vernice Colore Paesi BassiLunga durata permanente Capelli marrone chiaro-5-Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi il colore dei capelli tintura -10,01 Lunga durata High Light Blonde Henna Color Plus Silver permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 4.45 Warm Brown - Henna vernice Color Plus Paesi Bassi Permanente Capelli, lunga vita - 7,54 Caffè Latte - Paint Henna Color Plus Paesi Bassi tinture permanenti dei capelliLa tua lunga durata Colore Brillante 6,43 Bronzo - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 5,64 Henna Red - vernice Henna Olanda Color Plus Long Lasting tinture permanenti dei capelli colore - nero - vernice Paesi Bassi Henna Plus Colore dei capelli Permanente Colore lunga durata - 7,46 Copper Red - vernice Henna Olanda Color Plus Long Lasting permanente tinture per capelliColore - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Paesi Bassi tinture per capelli permanenti -8,4, lunga vita a colori Copper Blonde Color-Plus Paint tinture per capelli hennè permanente dei Paesi Bassi a lunga durata della vernice colore Borgogna -3,67 Paesi Bassi Henna Plus Colore Long Lasting tinture per capelli permanenti Colore - Brown-Purple 4,67 Henna Red Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata Moc -4,03Brown-ha Paint Henné Color Plus tinture per capelli permanenti Paesi Bassi -5,3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita Henna -6,45 Rame Mogano, Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 6-Dark Blonde Henna Paint Color Plus Paesi Bassi Questo prodotto può essere trovato sul Green Farmacia di mePiù regali e il prezzo più basso della cosmesi naturale e può essere trovato qui Questo prodotto presenta Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 3.44 brun chaud - Henna Paint Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - 3.44 brun chaud - couleur de la peinture au henné En outre Pays-Bas. & nbSP, de longue durée Couleur - teintures capillaires permanentes - 3.44 brun chaud - Henné Color Plus (Pays-Bas) ne contiennent pas de parabens, et des extraits de graines de tournesol offre une protection et les soins de vos cheveux et sont organiques cerificate. Extra-Attentive et la lueur célèbres l'HeNe avec: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé,Mallow, prêle), vitamines B, vitamine A et Hena donne à vos cheveux brillants et la vitalité. Structure protège les cheveux au cours de coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Fournit des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Précautions de peinturede la couleur des cheveux permanents durables - 3,44 brun chaud - Henné Color Plus (Pays-Bas): contient: quantité diaminotoluen, résorcinol, α-naphtol et très peu d'ammoniaque et de peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincer les cheveuxsoigneusement après application. Si la peinture est en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Porter des gants de l'emballage. Tenir hors de portée des enfants. Suivre attentivement les instructions! Paquet permanentes de couleur de cheveux colorant durables - 3,44 brun chaud - Henné Color Pluscontine: Long Lasting-peinture tube 40 ml d'activateur Long Lasting - 40 ml, des instructions, des gants, la couleur baume de fixation - 20 ml. Pour les cheveux longs et / ou dégradées, utilisez deux paquets de peinture! Gamme de peintures permanent longue tenue couleur est conçue sans l'ajout de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophénol Tetra-6-nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfums allergènes, des phtalates et musc composés. Semi extraitsde tournesol interethniques, certifié biologique protège la structure du cheveu et la lutte contre la destruction de la couleur. Présentation longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 3.44 brun chaud - Henné Color Plus (Pays-Bas): 40 ml + 40 ml d'amorçage de la peinture + 20 ml Baume fixateur. Instructions pour l'utilisation de teinture au henné les cheveux plus durables à long ColorVa s'il vous plaît lire leING instructions avant utilisation! Merci d'avoir choisi Hennaplus longue tenue de peinture de la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offre une belle couleur intense et de longue longueur, ce qui lui donne une teinte de cheveux naturels. La coloration est permanente etprendre jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. couverture ParVop fil blancCouleur de longue durée Hennaplus housses de selle 100% des cheveux blancs, offrant un beau ton de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf pour la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), le recommandémandat de mélanger le thon avec les nuances des cheveux naturels correspondants couverture maximale de colorant albe.Aplicarea Long Lasting la couleur des cheveux déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous conseillons d'attendreau moins deux semaines après permanentare avant d'utiliser longue tenue couleur de peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente teinture au henné Plus longue tenue longue tenue ColourFolositi Co.Louros nespalat.Purtati sur les cheveux secs et des gants appropriés. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III . Important) • Noncopiilor2.PregatirePregatiti SATI produit à portée de main ce qui suit: • une vieille serviette noire robe / ou Instituts de beauté utilisés pour protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • • Contenu de l'emballage Regarder une longue durée Couleur et manusile3.Amâcher permanente teinture au henné Plus longue tenue couleur, Attachez votre serviette ou un vêtement autour de vos épaules et de mettre vos gants dans le paquet .- Prendre couvrir tube (B). Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) .-Break ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement sticlutei (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce dans laquelle vous n'avez pas actuellement matériaux processus-produit gouttes de prévenir la mise en œuvre permanente textile.4.Posibilitati teinture au henné Plus longue tenue ColourPachetul contient suffisamment de peinture à moyen pantru longueur des cheveuxs (jusqu'à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Application de la demande bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), Verser le contenuobtenues après la préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et une augmentation de rireracines, puis appliquer de la peinture à la première racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) contient le reste éparpillé le long de la longueur des cheveux à la pointe. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, laissez-comoneze depuis 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue de couleurLaisser agir 30 min et 2,66 à 3,67 colorants ont laissé 40-50 minutes à agir peintures .- 10,00 et 10,01 laisser agir 30 min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre que vous voulez après une obtineti.6.Clatirea et des soins lors de l'interaction nuantareDupa mouiller les cheveux avecpeu d'eau chaude et le massage. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire.Nous tenons à profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! III.IMPORTANTRecomandari pour sensibilitateVa recommandons de tester un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous avez utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème dans le tube B, La zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réactionallergiques précédente à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, mal de gorge ou des lésions • Éviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement ou conservez le produit désignationde large. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée se produit produsuluipe tels que des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces simptoMe coloré vos cheveux seulement après avoir consulté un médecin. Permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 10,00 High-Light Henna Blonde Color Plus Bas de teintures capillaires permanentes Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Couleur Henna Plus Long Lasting Pays-Bas couleurs de teintures capillaires 3,44 brun chaud - Henna Hair Color Plus longue tenue de couleur de peinture Pays-Bas - 8-Light BlondeHenna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 6,67 Purple Dream - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 4 Moyen Brown - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 5,5 acajou - Henna Plus couleur de peinture Holland permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,38 peinture à la cannelleHenné Color Plus les Pays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 8,3 Lumière Dorée Blonde - Henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 3,37 Espresso - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 2,66 noir-rouge Henna Paint Color Plus Bas de teintures capillaires permanentes longue tenue couleur - brun foncé 3-peinture au henné Color PlusPays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 4,56-peinture Auburn Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 6,35 noisettes-Paint Color Plus Henna Pays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 7,3 Moyen blond doré, couleur de la peinture au henné Plus BasLongue durée permanente cheveux couleur Light Brown-5-peinture au henné Color Plus Bas cheveux couleur de la teinture permanente -10,01 Long Lasting High Light Blonde Henna Color Plus Silver Pays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 4,45 brun chaud - Henna de peinture Paint Color Plus Bas permanent de couleur de cheveux durables - 7,54 Cafe Latte - Peinture Henna Color Plus de teintures capillaires permanentes Pays-BasVotre Long-lasting Couleur 6,43 Brilliant Bronze - Pays-Bas de la peinture de la peinture au henné Color Plus longue tenue permanente de couleur de cheveux - Henné Rouge 5,64 - de la peinture au henné Holland Color Plus longue tenue de teintures capillaires permanentes de couleur - un noir - Paint-Bas Henna Hair Color Plus Coloration permanente durables - 7,46 Cuivre rouge - de la peinture au henné Holland Color Plus Long Lasting teinture permanente des cheveuxCouleur - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus de teintures capillaires permanentes Bas -8,4 longue tenue couleur cuivre Blonde Color Paint-Plus de teintures capillaires permanentes Henna Pays-Bas à longue durée de peinture couleur Bourgogne Pays-Bas -3,67 Henna Plus couleur longue tenue de teintures capillaires permanentes Couleur - brun-pourpre 4,67 Red Paint Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture Long Lasting Moc -4,03Brown-ha peinture au henné Color Plus de teintures capillaires permanentes Bas -5,3 longue tenue de couleur Light Golden Brown Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de la teinture au henné Long Lasting -6,45 cuivre acajou, Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 6-Dark Blonde Henna Paint Color Plus Bas Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte mePlus les cadeaux et prix de produits cosmétiques naturels et les plus bas peuvent être trouvés ici Ce produit présente Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 3,44 warme Braun - Henna Plus Color Paint Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - 3,44 warme Braun - Henna Lackfarbe Außerdem Niederlanden. & nbSP, langlebige Farbe - permanente Haarfärbemittel - 3,44 warme Braun - Henna Plus Color (Niederlande) enthalten keine Parabene, sowie Auszüge aus Sonnenblumenkernen bietet Schutz und Pflege Ihrer Haare und sind organische cerificate. Extra Care und dem berühmten glow HeNe mit: Botanischer feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen,Mallow, Schachtelhalm), B-Vitamine, Vitamin A und Hena verleiht Ihrem Haar Glanz und Vitalität. Struktur schützt das Haar während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass es Haarfarbe zu schützen und zu verhindern Ausbleichen. Bietet langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Vorsichtsmaßnahmen malender permanente Haarfarbe langlebig - 3,44 warme Braun - Henna Plus Color (Niederlande):: enthält diaminotoluen, Resorcin, α-Naphthol und sehr kleine Menge Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Haargründlich nach der Anwendung. Wenn Farbe kommt in Kontakt mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Handschuhe aus der Verpackung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig! Paket permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 3,44 warme Braun - Henna Color Pluscontine: Farbrohr, 40 ml Langlebige, Long L Aktivatorasting - 40 ml, Anweisungen, Handschuhe, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml. Bei langen Haaren und / oder abgebaut wird, verwenden zwei Päckchen malen! Range von Farben Permanent Long Lasting Colour gedacht wird ohne den Zusatz: P-Phenilendiamina (PPD), A & P Aminophenol Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlorresorcin, Parfüms allergene, Phthalat-und Moschus-Verbindungen. Semi-ExtrakteInterethnische Sonnenblumenöl, kbA schützt die Haarstruktur und Kampf gegen die Zerstörung der Farbe. Presentation Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 3,44 warme Braun - Henna Plus Color (Niederlande): 40 ml + 40 ml Grundierung + 20 ml Balsam Fixativ. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel Neben ColorVa Langlebige lesen Sie bitte dienungsanleitung vor Gebrauch! Danke für die Wahl Hennaplus Langlebige Lackfarbe, Safe Haarfarbe, dass natürliche Farbe und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour gewährleisten bietet eine schöne intensive Farbe und lang Länge, die ihm einen natürlichen Schatten der Haare. Färbung ist dauerhaft unddauert bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVop weiße Kabel AbdeckungLanglebige und Farbe Hennaplus Satteldecken aus 100% weißem Haar, die einen schönen Ton von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie von 100% weißem Haar, außer für die Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% Ihrer Haar ist weiß, und Sie möchten in einem modernen Farben (rot, violett, braun), die empfohleneMandat für die Thunfisch-Mix mit den entsprechenden natürlichen Farbtönen für eine maximale Abdeckung Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Langlebige und Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhaft eingesetzt werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen zu wartenmindestens zwei Wochen vor der Verwendung nach permanentare Long Lasting Colour malen. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour Farbe gemalt worden. II.INSTRUCTIUNI USE Farbstoff Henna Plus permanenten Farbstoff Langlebige Langlebige ColourFolositi Co.nespalat.Purtati Louros auf trockenem Haar und geeignete Schutzhandschuhe. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III verwendet . Wichtig) • nichtSATI handliches Produkt copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder Schönheitssalons verwendet, um Kleidung während nuantarii • Ein asprii Kamm (nicht aus Metall) • Uhr • Packungsinhalt eine lang anhaltende Farbe zu schützen und manusile3.AKauen permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your Handtuch oder Bademantel um deine Schultern und legen Sie Ihre Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B). Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .-Break-oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort gelten sticlutei (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum, in dem Sie zurzeit nicht Prozess-Produkt-Materialien zu verhindern tropfenden textile.4.Posibilitati Umsetzung permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting ColourPachetul enthält genug malen mittellanges Haar pantrus (bis zu den Schultern). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket und farbigen an den Seiten entlang der Gesichts-und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), pour Inhalterhalten nach der Vorbereitung auf das trockene Haar, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte zum LachenWurzeln, dann wenden Sie malen an der Wurzel zuerst. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare zu den Enden zerstreut. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilen, dann lassen comoneze seit 10.05 minute.Timpul Aktivator Interaktion hängt von dem Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit erhalten, können auf Haarlänge zu Tops angewandt werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour-Lassen Sie handeln 30 min und 2,66 bis 3,67 Farbstoffe haben 40-50 Minuten Zeit, um die Farben zu handeln .- 10.00 und 10,01 links nach 30 min zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach dem gewünschten Farbton nach einem obtineti.6.Clatirea und Betreuung während der Interaktion mit feuchten Haaren nuantareDupalauwarmen Wasser und Massage. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Weichspüler verwenden Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz.Wir möchten die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour! III.IMPORTANTRecomandari für sensibilitateVa gewonnen genießen empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Anwendung zu testen, auch wenn Sie dieses Produkt verwendet haben. Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme in der Tube B, Der Bereich gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers • Keine Nutzung im Falle reagierenprevious allergisch auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, wund oder Läsionen • Vermeiden Sie den Kontakt mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort oder lagern Sie das Produkt Desigbreit. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung dieser Verschlechterung simptoMe farbigen Haare nur nach Rücksprache mit einem Arzt. Permanenten Haarfärbemitteln Farbe Langlebige - 10.00 High-Light Blonde Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Farbe Henna Plus Long Lasting Niederlande Haarfärbemitteln Farbe 3,44 warmen Brauntönen - Henna Hair Color Plus Long Lasting Niederlande Lackfarbe - 8-Light BlondHenna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4 Medium Brown - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 5,5 Mahagoni - Henna Plus Colour malen Holland permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,38 Farbe CinnamonHenna Plus Color den Niederlanden permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 3.37 Espresso - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 2.66 Schwarz-rot- Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Long Lasting Colour - dunkelbraun 3-Paint Henna Plus ColorNiederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4,56-paint Auburn Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 6,35 Haselnuss-Paint Henna Plus Color Niederlande permanenten Haarfärbemitteln Farbe Langlebige - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Plus Colour malen NiederlandeLanglebige und Permanent Hair Colour Light Brown-5-Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe -10,01 langanhaltendes high Hellblond Henna Plus Color Silver Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 4.45 warmen Brauntönen - Henna malen Paint Color Plus Niederlande Permanent Hair Colour langlebig - 7,54 Cafe Latte - Paint Henna Plus Color Niederlande permanenten HaarfärbemittelnIhre Langanhaltende Farbe 6,43 Brilliant Bronze - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 5.64 Red Henna - Henna malen Holland Color Plus Long Lasting permanente Haarfärbemittel Farbe - ein schwarz - Farbe malen Niederlande Henna Hair Color Plus Permanent Colour langlebig - 7,46 Copper Red - Henna malen Holland Color Plus Long Lasting permanenten HaarfärbemittelnFarbe - 7 Medium Blonde - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel -8,4 Long Lasting Colour Copper Blond Color-Plus Paint Henna Haarfärbemittel permanente Niederlande Langanhaltende Paint Farbe Burgundy -3,67 Niederlande Henna Plus Long Lasting Colour permanenten Haarfärbemitteln Farbe - braun-roter Farbe Lila 4,67 Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige Moc -4,03Brown-ha Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel -5,3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Henna Farbe Langlebige -6,45 Kupfer Mahagoni, Paint Color Plus Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 6-Dark Blond Henna Plus Color Paint Niederlande Dieses Produkt kann mir gefunden werden auf Green PharmacyWeitere Geschenke und Preise Naturkosmetik und finden Sie hier Dieses Produkt stellt Supermarkt
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 3,44 Теплый Brown - хной цвет краски Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - 3,44 Теплый Brown - хной цвет краски Кроме того Нидерландов. и Б.С. П. Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 3,44 Теплый Brown - Хна Color Plus (Нидерланды), не содержат парабенов и экстракты семян подсолнечника, обеспечивает защиту и уход за волосами и органических cerificate. Дополнительный уход и знаменитый свечения HeNe с: ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница,Маллоу, хвощ), витамины группы В, витамин А и Ены дает вашим волосам блеск и жизненную силу. Структура защищает волосы во время окраски. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Предоставляет долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Меры предосторожности краскипостоянных цвет волос Долгое - 3,44 Теплый Brown - Хна Color Plus (Нидерланды): содержит: diaminotoluen, резорцин, α-нафтола и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосыТщательно после нанесения. Если краска соприкасается с глазами, немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Надевайте перчатки из пакета. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям внимательно! Пакет постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 3,44 Теплый Brown - хной Цвет Pluscontine: Краска трубка, 40 мл Долгое, Лонг-L активатораasting - 40 мл, инструкции, перчатки, цвет фиксации бальзамом - 20 мл. Для длинных волос и / или на деградированных, используя две пачки краски! Диапазон красок Постоянный Долгое Цвет мыслится без добавления: P-Phenilendiamina (PPD), и P аминофенола Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, духи аллергенные, фталатов и мускус соединений. Полу экстрактовМежэтнические подсолнечника, сертифицированных органических защищает структуру волос и борьбы против уничтожения цвета. Презентация Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 3,44 Теплый Brown - Хна Color Plus (Нидерланды): 40 мл + 40 мл краски грунтовка + 20 мл бальзама фиксатором. Инструкция по применению хны для окрашивания волос того ColorVa Долгое пожалуйста, прочитайтеинструкции по применению перед использованием! Благодарим Вас за выбор Hennaplus Долгое цвет краски, безопасные цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет предлагает красивый интенсивный цвет и длинные Длина, придавая ему оттенок из натуральных волос. Окрашивание является постоянным изанять до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVop белого покрытия проволокиДолгое Цвет Hennaplus седло покрывает 100% седых волос, предлагая красивые тона от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), рекомендуетсяМандат смешать тунец с соответствующими натуральных оттенков для максимального охвата для окрашивания волос albe.Aplicarea Длинные волосы цвета стабильном уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождатьпо крайней мере две недели после permanentare перед использованием Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Лонг краски стабильного цвета. II.INSTRUCTIUNI USE красителя постоянных красить хной Plus Долгое Долгое ColourFolositi Коnespalat.Purtati Louros на сухие волосы, и защитные перчатки. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III . Важные) • НеSATI удобный copiilor2.PregatirePregatiti продукта: • старое полотенце / халат темного или салоны красоты используются для защиты одежды во время nuantarii • asprii редкий гребень (не металлической) • Часы • Комплект поставки Долгое Цвет и manusile3.Aжевательные постоянных красить хной Plus Долгое Цвет, Пристегните полотенце или халат вокруг плеч и положить ваши перчатки в упаковке .- Укрыться трубки (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .-Sticlutei перерыв или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь, что номер у вас нет продукта процесса материалы предупреждении капает textile.4.Posibilitati осуществления постоянного красителя хны Plus Долгое ColourPachetul содержит достаточно краски средней длины волос pantruс (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второй пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимоеполучены после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился смеятьсякорней, а затем наносить краску в корень первого. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краска с гребнем, то пусть комoneze с 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цвет-Давайте действовать 30 мин 2.66-3.67 красителей 40-50 минут осталось действовать красок .- 10,00 и 10,01 оставить действовать 30 мин. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от тени вы хотите после obtineti.6.Clatirea и ухода при взаимодействии nuantareDupa смочить волосынемного теплой воды и массажа. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту.Мы хотели бы пользоваться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! III.IMPORTANTRecomandari для sensibilitateVa рекомендуем проверить чувствительность тест 48 часа до применения, даже если вы использовали этот продукт. Очищение идеальный участок кожи за ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема в трубке, Площадь очистки. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, бровей или других частей тела • Не используйте в случае реакциипредыдущий аллергия на краситель продукт, сверхчувствительные волосистой части головы, боль или повреждений • Избегайте контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу или хранить продукт назнв ширину. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Чтобы избежать ухудшения этих simptoMe цветные волосы только после консультации с врачом. Постоянных окрашивания волос цвет Долгое - 10,00 высокого хны Свет Blonde Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос Долгое Цвет - 5,4 Бабье лето - цвет хны Plus Долгое Нидерланды окрашивания волос цвет 3,44 Теплый Brown - Цвет волос хной Plus Долгое Нидерланды цвет краски - 8-Light BlondeХна краски Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 6,67 Purple Dream - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4 средний Brown - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,5 красного дерева - Хна Plus Цвет краски Голландии постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,38 Корица краскиХна Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 8,3 Светло-золотисто-Blonde - Хна Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 3,37 Эспрессо - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 2,66 черный-красный Хна краски Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос Долгое Цвет - темно-коричневый 3-Paint хны Color PlusНидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,56 краски Оберн хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,35 Chocolate Brown-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 6,35 Орех-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,3 Средний Золотой Blonde, хны Plus Цвет краски НидерландыДолгое Постоянный Цвет волос Светло-коричневый-5-краска хны Color Plus Нидерланды постоянный цвет краски для волос -10,01 Долгое света высокой Blonde хной Цвет Plus Silver Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,45 Теплый Brown - хны краска краски Color Plus Нидерланды Постоянный Цвет волос Долгое - 7,54 кафе Latte - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянных краски для волосВаш долговечность Цвет 6,43 Бриллиант бронзового - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,64 хны Красный - хна краски Голландии Color Plus Долгое постоянный цвет краски для волос - черный - краска краска Нидерланды Цвет волос хной Plus Постоянный Цвет Долгое - 7,46 Медь Красный - цвет краски хны для окрашивания волос постоянных Нидерланды Plus ДолгоеЦвет - 7 Средний Blonde - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянных красить волосы -8,4 Долгое Цвет меди Blonde Цвет-Плюс краски для окрашивания волос хной постоянных Нидерланды износостойкой краски цвета бургундского -3,67 Нидерланды хны Plus Цвет Долгое постоянных краски для волос Цвет - Браун-Purple 4,67 Красная краска хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое Moc -4,03Браун-ха краски Color Plus хны Нидерланды постоянных красить волосы -5,3 Долгое Цвет-Light Golden Brown хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое хны -6,45 Медь Красное дерево, цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 6-Русый хной цвет краски Plus Нидерланды Этот продукт можно найти на зеленый аптеки на меняДополнительные подарки и самые низкие цены натуральной косметики и может быть найден здесь Этот продукт представляет Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 3,44 Brown Warm - Henna Paint Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - 3,44 Brown Warm - Henna cor da pintura Além disso, Países Baixos. & nbSP, Long Lasting Colour - tintura de cabelo permanente - 3,44 Brown Warm - Henna Color Plus (Países Baixos) não contêm parabenos, e extratos de sementes de girassol proporciona proteção e cuidado de seu cabelo e são orgânicos cerificate. Extra Care eo brilho famosos o HeNe com: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, trigo,Malva, cavalinha), vitaminas do complexo B, vitamina A e Hena dá o seu cabelo brilhar e vitalidade. Estrutura protege os cabelos durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Fornece resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Precauções pinturapermanente de cabelo cor de Longa Duração - 3,44 Brown Warm - Henna Color Plus (Holanda): contém: quantidade diaminotoluen, resorcinol, α-naftol e muito pequenas de amônia e água oxigenada. Pode causar uma reação alérgica. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Lavar o cabelocompletamente após a aplicação. Se a tinta entrar em contacto com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Usar luvas do pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga as instruções com cuidado! Pacote permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 3,44 Brown Warm - Henna Cor Pluscontine: Long-Lasting tubo de tinta 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, luvas, bálsamo, que fixa a cor - 20 ml. Para ter cabelos longos e / ou degradadas, use dois pacotes de tinta! Faixa de tintas permanentes de Longa Duração A cor é concebida sem a adição de P-Phenilendiamina (PPD), A & aminofenol P Tetra-6-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, perfumes alérgicos, ftalatos e musk compostos. Semi extratosgirassol interétnicas, certificado orgânico protege a estrutura do cabelo e luta contra a destruição da cor. Apresentação de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 3,44 Brown Warm - Henna Color Plus (Holanda): 40 ml + 40 ml de tinta priming + 20 ml bálsamo fixador. Instruções para usar o cabelo Henna tintura ColorVa além de Longa Duração por favor leia oing instruções antes de usar! Obrigado por escolher Hennaplus Longa Duração cor da pintura, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour oferece uma bela cor intensa e longa comprimento, dando-lhe um tom de cabelo natural. A coloração é permanente evai demorar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVop cobertura fio brancoCor Duradoura sela Hennaplus cobre 100% os cabelos brancos, oferecendo um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% de cabelo branco, exceto para a cor: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo é branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), o recomendadomandato para misturar o atum com as sombras correspondentes natural para o máximo de cobertura de tintura de cabelo cor de cabelo albe.Aplicarea Longa Duração já pintados, de forma permanente ou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Nós recomendamos que você aguardepelo menos, duas semanas após permanentare antes de usar tinta cor de Longa Duração. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI usar tintura permanente tintura Henna Plus Longa Duração Longa Duração ColourFolositi Co.Louros nespalat.Purtati em cabelos secos e luvas adequadas. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III . Importante) Não •copiilor2.PregatirePregatiti produto SATI útil seguinte: • Uma toalha velha manto escuro / ou salões de beleza utilizado para proteger roupa durante nuantarii • Um pente asprii dentes (não metálicos) • Veja • Conteúdo da embalagem Longa Duração A Cor e manusile3.Amastigação Henna tintura permanente Plus Long Lasting Cor, Prenda seu roupão ou toalha ao redor de seus ombros e colocar as luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .-Ruptura ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente sticlutei (Fig. 3) .- Certifique-se da sala em que você faz materiais actualmente não processo-produto gotejamento Prevenir textile.4.Posibilitati execução permanente tintura Henna Plus Longa Duração ColourPachetul contém suficiente pantru pintar o cabelo de comprimento médios (até os ombros). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdoobtido após o preparo com os cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentou para rirraízes, em seguida, aplicar a tinta na raiz primeiro. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, então vamos comoneze desde interação ativador 10/05 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Cor-de Longa DuraçãoDeixe agir 30 minutos e 2,66-3,67 corantes têm 40-50 minutos para agir tintas .- 10,00 e 10,01 a da esquerda para agir 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do tom que você quer depois de um obtineti.6.Clatirea e cuidados durante a interação nuantareDupa molhar o cabelo comum pouco de água quente e massagem. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra.Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! III.IMPORTANTRecomandari sensibilitateVa para recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo que você já usou este produto. Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme no tubo B, A área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reacçãoalérgica prévia a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, dor ou lesões • Evite o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente ou armazenar o produto desigde largura. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte de tubos vazios. CopiilorAcest • Manter o produto acessível pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destas simptoMe cor do seu cabelo só depois de consultar um médico. Permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 10h00 Alta Henna Blonde Light Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.4 Indian Summer - Color Plus Henna Longa Duração Holanda cor da tintura de cabelo 3,44 Brown Warm - Henna Hair Color Plus cor da pintura de Longa Duração Países Baixos - 8 Blonde LightHenna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4 Medium Brown - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.5 Mahogany - Henna Plus tinta cor Holland permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,38 pintar CanelaHenna Color Plus Países Baixos permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 8.3 louro claro dourado - Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 3,37 Espresso - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 2,66 Black-avermelhado Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - Dark Brown 3-Paint Henna Color PlusHolanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,56 tinta Henna Auburn Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 6,35 Avelã-Paint Henna Color Plus Holanda permanente, tintura de cabelo cor de Longa Duração - 7.3 louro médio dourado, Henna Plus tinta cor HolandaDuradoura permanente do cabelo Cor Castanho-5-Paint Henna Color Plus Holanda corante cor permanente do cabelo -10,01 Longa Duração High Light Blonde Henna Color Plus Silver Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,45 Brown Warm - tinta Henna Paint Color Plus Holanda permanente do cabelo cor de Longa Duração - 7,54 Café Latte - Paint Henna Color Plus Holanda tintura de cabelo permanenteSeu Long-Lasting Cor 6,43 Brilliant Bronze - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5,64 Henna Vermelha - tinta Henna Holland Color Plus Long Lasting corante cor permanente do cabelo - um negro - pintura pintura Holanda Henna Hair Color Plus Cor Permanente de Longa Duração - 7,46 Copper Red - tinta Henna Holland Color Plus Long Lasting tintura de cabelo permanenteCor - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente -8,4 Longa Duração Cor Cobre Blonde Color Plus Paint Henna tintura de cabelo permanente Holanda Long-Lasting Paint Cor Burgundy -3,67 Holanda Henna Plus Cor Duradoura tintura de cabelo permanente Cor - Brown-Purple 4,67 Red Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração Moc -4,03Brown ha-Paint Color Plus Holanda Henna tintura de cabelo permanente -5,3 Longa Duração Cor-Luz Golden Brown Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração Henna -6,45 cobre Mahogany, Tintas Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 6-loiro escuro Henna Paint Color Plus Holanda Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde em mimmais presentes e preços mais baixos dos cosméticos naturais e pode ser encontrado aqui Este produto apresenta Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie