Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 8 Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 

 

 

 

 

 

Descriere produs:

   Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video vopsea de par permanenta - 8  Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda 

 Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 8  Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda confera nuanta blond deschis parului blond deschis pana la blond inchis . Intensitatea culorii dureaza pana la 3 luni .

  Fara decolorare culoare stralucita si reusita ! Garantat 100% !

Vopsea de par permanenta - 8  Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda Extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei : Ingredientele botanice hidratante ( Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului ) , complexul de vitamina B , vitamina A si Hena confera parului Dvs. stralucire si vitalitate .

Vopsea de par permanenta - 8  Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda protejeaza structura firului de par in timpul colorarii . Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia , prevenind decolorarea .

Vopsea de par permanenta - 8  Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda confera rezultate de lunga durata , mentinand bogatia culorii . Acopera 30% din firele de par albe .

Precautii :

Vopsea de par permanenta - 8  Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda contine : diamitoluen , resorcinol , a-naphtol , si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen . Poate cauza o reactie alergica . Nu folositi pentru decolorarea parului vopsit . Poate fi folosit pe parul decolorat si foarte decolorat . Nu se curata la spalat . Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor . Clatiti parul bine dupa aplicare . Daca vovseaua intra in contact cu  ochii , clatiti imediat . Nu pastrati amestecul ramas . Purtati manisile din pachet . Nu lasati la indemana copiilor . Urmati cu atentie instructiunile.

Pachetul de Vopsea de par permanenta - 8  Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda contine : tubul de vopsea Long Lasting - 40 ml ,  activatorul Long Lasting - 40 ml , instructiuni de folosire , manisi , balsam de fixare a culorii - 20 ml

  Producator : Frenchtop Henna Plus Olanda

Pentru par lung si / sau degradat , folositi 2 pachete de vopsea.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.
  Iata si celelalte vopsele de par permanente din gama Hennaplus OlandaȘ

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 10.00 High Light Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Color - 5.4 Indian summer -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  3.44 Warm Brown -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  - 8 Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 6.67 Purple Dream - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 4 Medium Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.5 Mahogany - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.38 Cinnamon vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 8.3 Light Golden Blond - Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3.37 Espresso - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3 Dark Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.56 Auburn-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.3 Medium Golden Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -10.01 High Light Silver Blond Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.45 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour- 6.43 Brilliant Bronze - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.64 Henna Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 1 Black - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.46 Copper Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7 Medium Blond - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -3.67 Burgundy-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.67 Red Violet Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -4.03 Mocha Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5.3 Light Golden Brown- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6.45 Copper Mahogany-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6 Dark Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda


 Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

 

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Long Lasting Colour Netherlands - permanent hair dye - 8Henna Light Blonde Color Plus Netherlands-paint color gives light blonde hair light blond to dark blond. Depth takes up to three months. No color fading brilliant and successful! 100% Guaranteed! Permanent hair dye - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Extra care and famous Dutch brightness HeNe: botanical moisturizing ingredients (Casstake angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous, Wheat, Nalbant, horsetail), vitamin B complex, vitamin A and Hena gives your hair shine and vitality. permanent hair dye - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus protects Netherlands structure during the hair coloring. Contains a UV Protector protects only the hair and its color, prevnind discoloration. permanent hair dye - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Netherlands gives long term results, maintaining the richness of color. Covers 30% of white hair. Precautions: permanent hair dye - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus contains Netherlands: diamitoluen, resorcinol, a-naphthol, and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. Maybecause an allergic reaction. Do not use for dyeing hair discoloration. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If vovseaua in contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture. Manis wearing the pack. Keep out indemana children. Follow the instructions carefully. Permanent dye pack - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus contains Netherlands: Long Lasting paint tube - 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, Manisa, fabric color fixation - 20 ml Manufacturer: Frenchtop Henna Plus Netherlands for long hair and / or degraded, use 2 packages vopsea. Instructions for use Henna hair dye Long Lasting ColorVa addition, please read the instructions carefully before use! Thank you for choosing Hennaplus Long Lasting Paint color, safe hair color that will ensure natural color and durabila.I . PRODUSULUIRezultatul FEATURES colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour will provide a wonderful culore intense and long, giving her hair a natural shade. Staining is permanent and will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair color for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a foreignalucire natural. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopseaua coverage of white hair color covers Hennaplus Long Lasting 100% white hair, offering a beautiful tone from the root to varfuri.Nota: - applicable prportie of 100% white hair, except colors: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you wantIt colored in a modern color (red, purple, brown), we recommend you mix the tuna with the corresponding natural shades for maximum coverage hair dye albe.Aplicarea Long Lasting hair color already painted on a permanent or coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is notmay be colored a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks after permanentare before using Long Lasting Colour paint. Note that you can do permanent hair semi-permanent or temporary can use a paint after it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye HennA + Long Lasting Long Lasting ColourFolositi paint color on dry hair nespalat.Purtati suitable gloves. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii Numata • Check the color name and the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III . Important)Do not allow product to reach copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / robe dark or beauty parlors used to protect clothes during nuantarii • A asprii toothed comb (non-metallic) • A clock • Package Contents Long Lasting Colour and permanent Henna hair dye manusile3.Amestecarea PLUs Long-Lasting Colour Put your towel or robe around your shoulders and put your gloves in the package .- Take cover tube (B). Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. Shake vigorously until a thorough mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- AsigWish you the room you do not currently process-product materials Prevent dripping textile.4.Posibilitati implementing permanent dye Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contains enough paint medium length hair (to shoulder) . Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Apply continutul first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second packet and colored on the sides, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour the contents obtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint uniformitym hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, then apply the paint first the root. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, untoldt, massaging easily (do not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to act 5-10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same color cu remaining hair, the rest of the fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour, 30 minutes left to engage and 2.66-3.67 dyes should be allowed to act paints 40-50 min .- 10.00 and 10.01 shall left to engageis 30 min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shade you want after a obtineti.6.Clatirea and care during the interaction nuantareDupa moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse the hair carefully using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Mix containingregion of the envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours ahead of theTea application, even if you've used this product. Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If there are no sensations of itching or redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction duringcolorarii.Alte Precautions • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other areas of the body • Do not use in case of previous allergic reactions to a dye product, a hypersensitive scalp, irritated • Avoid contact with lesions eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately sealed product or store. Bottle may explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy copiilorAcest product can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinseproduct immediately and avoid re's. To avoid aggravation of these symptoms your hair colored only after consulting a doctor. Here are the other permanent hair dyes in the range of permanent hair dye Hennaplus OlandaŞ Long Lasting Colour - 10.00 High-Henna Light Blonde Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Color - 5.4 Indian Summer - Henna Color Plus OlAnda hair dye color Long Lasting 3.44 Warm Brown - Henna Hair Color Plus Long Lasting Netherlands paint color - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 6.67 Purple Dream - Henna Color Plus Holland paint paint Long Lasting Permanent Hair Colour - Medium Brown 4 - Paint Color Henna Plus Long Netherlands permanent hair dyeLasting Colour - 5.5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.38 Cinnamon Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 3.37 Espresso - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 2.66 Color Henna Reddish Black-painted Dutch Plus Long Lasting permanent hair dye color - Dark Brown 3-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.56-paint Auburn Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 6.35 Hazelnut-paintHenna Plus Colour Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye Light Brown Long-Lasting Paint Colour -5 Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting High Light Silver -10.01 Blonde Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.45 Warm Brown - Henna paint color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.54 Cafe Latte - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye 6.43 Long-Lasting Brilliant Bronze Colour - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.64 Henna Red - Henna paint Holland Color Plus Long Lasting permanent hair dye color - a black - paint paint Henna Color Plus Netherlandsher permanent hair color Long Lasting - 7.46 Copper Red - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye -8.4 Long Lasting Colour Copper Blonde, Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye -3.67 Long Lasting Colour-Burgundy Colour Plus Paint Henna hair dye permanent NetherlandsLong Lasting Colour - Brown-Purple 4.67 Red Color Plus Paint Henna hair dye permanent Netherlands Long-Lasting color paint -4.03 Mocha Brown Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye -5.3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Plus Colour paint Netherlands Permanent Hair Colour Long Lasting Henna -6.45 Copper Mahogany, Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting color-paint -6 Dark Blonde Henna Color Plus Netherlands This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Más color y dura más tiempo Holanda - tintes de cabello permanentes - 8Henna Luz Rubia Color Plus color de pintura a Holanda da luz luz pelo rubio rubio rubio oscuro. Profundidad toma hasta tres meses. No hay color brillante, la decoloración y éxito! 100% garantizado! Tintes de cabello permanentes - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Extra Care Plus y famosos neerlandesa brillo HeNe: botánica ingredientes hidratantes (Casstomar angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscoso, de trigo, Nalbant, cola de caballo), vitamina del complejo B, vitamina A y Hena le da a su pelo brilla y vitalidad. tintes de cabello permanentes - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Plus protege los Países Bajos estructura durante la coloración del cabello. Contiene un protector UV sólo protege el cabello y su color, anteriordecoloración nind. tintes de cabello permanentes - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Plus Holanda da resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color. Cubre el 30% de pelo blanco. Precauciones: tintes de cabello permanentes - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Plus contiene los Países Bajos: diamitoluen, resorcinol, un naftol-, y pequeñas cantidades de amoníaco y muy peróxido de hidrógeno. Tal vezcausar una reacción alérgica. No utilizar para teñir decoloración del cabello. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si vovseaua en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante. Manis usando el paquete. Mantener fuera INDEMana los niños. Siga cuidadosamente las instrucciones. Paquete de tinte permanente - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Plus contiene los Países Bajos: Largo del tubo de pintura duradera - 40 ml de largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, Manisa, color fijación de tela - 20 ml Fabricante: Frenchtop Henna Además Países Bajos para el pelo largo y / o degradados, 2 paquetes de vo usoPSEA. Instrucciones de uso del pelo largo tintes de henna ColorVa Además Duradera, por favor, lea atentamente las instrucciones antes de usar! Gracias por elegir Hennaplus y dura más tiempo el color de pintura, color de pelo de seguridad que garantizará que los colores naturales y durabila.I . PRODUSULUIRezultatul CARACTERÍSTICAS colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo proporcionará un culo maravillosore intenso y largo, dando a su cabello un color natural. Tinción es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de cabello por más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da una extranjeraalucire naturales. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopseaua cobertura del color del pelo blanco cubre Hennaplus y dura más tiempo del 100% pelo blanco, que ofrece un bello sonido de la raíz a varfuri.Nota: - prportie aplicable del 100% pelo blanco, excepto en los colores: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% de su cabello es blanco y queremos queEs de color en un color moderno (rojo, morado, marrón), se recomienda mezclar el atún con los matices correspondientes naturales para el cabello máxima cobertura de tinta de color de pelo largo albe.Aplicarea duradera ya pintadas con carácter permanente o coloratVopseaua Color y dura más tiempo puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no espuede ser de color un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas después de permanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal puede utilizar una pintura después de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI tintes de uso permanente HennA + y dura más tiempo y dura más tiempo el color de la pintura ColourFolositi nespalat.Purtati cabello seco guantes adecuados. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Compruebe el nombre del color y el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (véase la sección III . Importante)No dejar que se infiltre salones copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Una toalla vieja / oscuro manto o de la belleza utiliza para proteger la ropa durante nuantarii • Un peine de dientes asprii (no metálicos) • Un reloj • Contenido del paquete El color y dura más tiempo manusile3.Amestecarea permanente del pelo del tinte de henna PLUs de larga duración en color Coloque una toalla o ropa holgada alrededor de tus hombros y ponga sus guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B). Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Agitar enérgicamente hasta obtener una mezcla completa. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- asigDeseo que la habitación que actualmente no materiales del producto-proceso de goteo textile.4.Posibilitati prevenir la aplicación de tinte permanente y dura más tiempo Henna Además pantru ColourPachetul contiene suficiente pintura cabellos de largo mediano (con codo) . El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. Aplicar continutul paquete por primera vez en la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenido obtenido después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura uniformidadm pelo con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación, aplique la pintura primero la raíz. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para el teñido del cabello de las raíces secas, incalculablest, masaje con facilidad (no cerrar la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo de la longitud del cabello hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda para actuar interacción 5-10 activador minute.Timpul depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color cpelo u restantes, el resto del líquido se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo en color, 30 minutos para contratar y 2.66-3.67 tintes se debe permitir actuar pinturas 40-50 min .- 10,00 y 10,01 se de izquierda a participares de 30 min. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de la sombra que desee después de un obtineti.6.Clatirea y cuidado en la interacción nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes su cabello. Luego enjuague el cabello cuidadosamente con abundante agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Mezcla que contieneregión de la dotación con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus color y dura más tiempo! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a probar una prueba de sensibilidad 48 horas antes de laaplicación de Té, incluso si ha utilizado este producto. Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si no hay sensaciones de comezón o enrojecimiento en 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la• Precauciones colorarii.Alte No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacciones alérgicas previas a un producto colorante, un cuero cabelludo hipersensible, irritada • Evite el contacto con lesiones los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene altaproducto droperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato sellado o tienda. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga el producto copiilorAcest mano puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picor o escozor, aclararproducto inmediatamente y evitar tener que volver a. Para evitar la agravación de estos síntomas, su pelo de color sólo después de consultar a un médico. Estos son los tintes de pelo permanentes, en la gama de tintes de cabello permanente y dura más tiempo Hennaplus OlandaŞ Color - 10,00 de alto Henna Luz Rubia Color Plus Holanda tintes permanentes y dura más tiempo Color - 5,4 veranillo de San Martín - Color Henna Además OlAnda de tinte para cabello de color y dura más tiempo caliente 3,44 Brown - Henna Color de pelo Además larga duración color de la pintura Holanda - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 6,67 sueños - Henna Color Plus pintura pintura Holanda Permanente y dura más tiempo del color del pelo - Medio Brown 4 - Color de pintura de henna Más Larga tintes permanentes Países BajosColor duradero - 5,5 caoba - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,38 Canela Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 8,3 Luz Dorada Rubia - Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 3.37 Espresso - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 2,66 Color Negro henna rojiza pintada neerlandesa Más dura más tiempo de color permanentes tintes de cabello - Dark Brown 3-Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4.56-pintura Auburn Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 6,35 Avellana de pinturaAdemás Henna Color Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,3 Medio Golden Rubia, Henna Color Plus Holanda permanente para tintes de cabello marrón claro de larga duración de pintura color -5 Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo de luz de alta Plata -10,01 Rubia Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,45 caliente Brown - Henna color de la pintura Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,54 Cafe Latte - Pintura Henna Color Plus tintes permanentes Países Bajos 6,43 de larga duración Bronce Brillante Color - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,64 Henna Roja - pintura de henna Holanda Color Plus y dura más tiempo el color permanente del pelo de color - un negro - pintura pintura Henna Color Plus Países Bajossu color de pelo permanente y dura más tiempo - 7,46 cobre rojo - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7 Medio Rubia - Pintura Henna Color Plus tintes permanentes -8,4 Países Bajos y dura más tiempo en color cobre Rubia, Pintura Henna Color Plus tintes permanentes Países Bajos -3,67 y dura más tiempo de color Borgoña en color de pintura Además tintes de cabello Henna permanente Países BajosColor y dura más tiempo - Brown-Púrpura Rojo 4,67 Color Plus pintura tintes de cabello Henna permanente Holanda duradera color de la pintura-Long -4,03 Mocha Brown Henna Color Plus tintes permanentes -5,3 Países Bajos y dura más tiempo de luz de color Marrón Dorado Henna Además de pintura color Países Bajos Color de cabello permanente y dura más tiempo Henna -6,45 cobre caoba, Pintura Color Plus Holanda permanente de tinte para cabello largo pasadoción de colores de pintura a base de henna -6 Rubio oscuro Color Plus Holanda Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - 8-Light Blonde Henna vernice di colore Più lunga durata Colore Paesi Bassi - tinture per capelli permanenti - 8Henna Light Blonde Color Plus Olanda-vernice di colore che illumina di luce biondi capelli biondo scuro al biondo. Profondità richiede fino a tre mesi. N. colore brillante dissolvenza e di successo! Garantita al 100%! Tinture per capelli permanenti - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus cura e famoso olandese luminosità HeNe: botanica ingredienti idratanti (Cassprendere angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso, frumento, Nalbant, coda di cavallo), vitamina del complesso B, vitamina A e Hena dà ai vostri capelli lucentezza e vitalità. tinture per capelli permanenti - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus protegge Paesi Bassi struttura durante la colorazione dei capelli. Contiene un UV Protector protegge solo i capelli e il suo colore, prevdecolorazione Nind. tinture per capelli permanenti - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Paesi Bassi dà risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Copre il 30% dei capelli bianchi. Precauzioni: tinture per capelli permanenti - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus contiene Paesi Bassi: diamitoluen, resorcina, a-naftolo, e piccole quantità molto di ammoniaca e acqua ossigenata. Forseprovocare una reazione allergica. Non utilizzare per la tintura dei capelli scolorimento. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vovseaua in contatto con gli occhi, risciacquare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente. Manis indossare la confezione. Tenere fuori indemana bambini. Seguire attentamente le istruzioni. Dye pack Permanente - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus contiene Paesi Bassi: Long Lasting tubo di vernice - 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, istruzioni, Manisa, fissazione del tessuto di colore - 20 ml Produttore: Frenchtop Henna Plus Paesi Bassi per i capelli lunghi e / o degradate, usare 2 confezioni VOpsea. Istruzioni per l'uso della tintura hennè capelli lunghi ColorVa Lasting Inoltre, vi preghiamo di leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto Hennaplus lunga durata del colore, colore dei capelli di sicurezza che garantiranno il colore naturale e durabila.I . PRODUSULUIRezultatul CARATTERISTICHE colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour fornirà un culo meravigliosoRe intenso e lungo, dando i suoi capelli un colore naturale. Colorazione è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capelli più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli di una stranieraalucire naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopseaua copertura di colore di capelli bianchi copre Hennaplus, lunga vita al 100% dei capelli bianchi, che offre un bel suono dalla radice al varfuri.Nota: - prportie applicabile al 100% dei capelli bianchi, ad eccezione di colori: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei vostri capelli è bianca e si desideraE 'di colore in un colore moderno (rosso, viola, marrone), si consiglia di mescolare il tonno con le tonalità corrispondente naturale colore di capelli per un massimo di copertura albe.Aplicarea tinture per capelli, lunga vita operativa già dipinto in via permanente o coloratVopseaua Lunga durata colore può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti, non èpossono essere colorati in una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane prima di utilizzare permanentare dopo lunga durata della vernice di colore. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente, permanente o temporanea può utilizzare una vernice dopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI colorante uso permanente HennA +, lunga vita, lunga vita colore della vernice ColourFolositi nespalat.Purtati su capelli asciutti guanti adatti. Si consiglia di lavare i capelli se usata prima che i prodotti styling (cera, ecc.) 1.Precautii Numata • Verificare il nome del colore e il tubo dal • Scatola Noi consigliamo di fare un test di sensibilità prima dell'uso (vedere III . Importante)Non immettere nelle sale copiilor2.PregatirePregatiti seguenti: • un vecchio asciugamano / abito scuro o bellezza usato per proteggere gli abiti durante nuantarii pettine • Un asprii dentata (non metallico) • Un orologio • Contenuto della confezione Lunga durata del colore e permanente manusile3.Amestecarea capelli hennè colorante PLUs di lunga durata a colori Metti il tuo asciugamano o un accappatoio in giro le spalle e mettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B). Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Agitare vigorosamente fino ad una omogeneizzazione della miscela. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- ASIGVorrei che tu la stanza al momento non materiali di processo-prodotto gocciolante Prevenire textile.4.Posibilitati attuazione tinture permanenti Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contiene abbastanza dipingere i capelli di media lunghezza (da spalla) . I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicare continutul primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenuto ottenuto dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformitàm capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindi applicare la prima vernice la radice. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non raccontatat, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli fini. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per agire 50-10 interazione minute.Timpul attivatore dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore cu capelli rimanenti, il resto del liquido può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour, a 30 minuti di sinistra di impegnarsi e di 2,66-3,67 coloranti dovrebbe essere permesso di agire vernici 40-50 min .- 10,00 e 10,01 sono sinistra di impegnarsiè di 30 min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalità che si desidera, dopo un obtineti.6.Clatirea e cura durante il nuantareDupa interazione bagnare con acqua calda e massaggi i capelli con facilità. Quindi sciacquare i capelli con cura con abbondante acqua fino a che l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mix contenentiregione della busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus, lunga vita a colori! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima dellaTea applicazione, anche se avete usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non ci sono sensazioni di prurito o arrossamento a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durantePrecauzioni colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpo • Non utilizzare in caso di precedenti reazioni allergiche a un prodotto colorante, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata • Evitare il contatto con lesioni gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hiprodotto droperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente sigillato o negozio. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest prodotto può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquareimmediatamente il trattamento e evitare RE. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi vostri capelli colorati solo dopo aver consultato un medico. Questi sono i capelli permanenti altri coloranti nella gamma di tinture per capelli permanenti Hennaplus OlandaŞ, lunga vita a colori - 10.00 High-Henna Light Blonde Color Plus Paesi Bassi permanente dye capelli lunga durata Colore - 5.4 Indian Summer - Colore Henna Plus OlAnda tinture per capelli di colore lunga durata 3,44 Warm Brown - Henna Colore dei capelli Plus Long Lasting colore della vernice Paesi Bassi - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 6,67 Purple Dream - Henna Color Plus vernice Olanda Lunga durata permanente Capelli - Medium Brown 4 - Paint Color Henna Plus Long Paesi Bassi tinture permanenti dei capelliLasting Colour - 5.5 Mogano - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,38 Cannella Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 8.3 Golden Light Blonde - Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 3.37 Espresso - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 2.66 Colore nero-rossastro Henna dipinto olandese Plus Long Lasting permanente color tinture per capelli - Dark Brown 3-Color Paint Henna Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4,56-vernice Auburn Hennè Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 5,35 Chocolate Brown-Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 6,35 nocciola-verniceHenna Plus Colore permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli marrone chiaro a lunga durata della vernice Colore -5 Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita High Light Silver -10,01 Blonde Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 4.45 Warm Brown - Henna vernice color PLU permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,54 Caffè Latte - Paint Henna Color Plus Paesi Bassi tinture permanenti dei capelli 6,43 duraturo del bronzo brillante Colore - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 5,64 Henna Red - vernice hennè Olanda Color Plus Long Lasting permanente il colore dei capelli tintura - un nero - vernice Henna Color Plus Paesi Bassiil suo permanente di colore dei capelli, lunga vita - 7,46 Copper Red - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Paesi Bassi tinture per capelli permanenti -8,4, lunga vita a colori Copper Blonde, Henna Paint Color Plus tinture per capelli permanenti Paesi Bassi -3,67 Long Lasting Colour-Borgogna Colore Plus Paint tinture per capelli hennè permanente dei Paesi BassiLunga durata Colore - Brown-Viola 4,67 Red Color Plus Paint tinture per capelli Henna permanente dei Paesi Bassi-Long Lasting colore della vernice -4,03 Mocha Brown Henna Color Plus tinture per capelli permanenti Paesi Bassi -5,3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Plus vernice Colore Paesi Bassi Permanente Capelli, lunga vita Henna -6,45 Rame Mogano, Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli finalmenteING-vernice di colore scuro -6 Biondi Henna Color Plus Paesi Bassi Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - 8-Light Blonde de couleurs de peinture au henné Plus longue tenue Couleur Pays-Bas - teintures capillaires permanentes - 8Henna Light Blonde Color Plus de couleurs de peinture aux Pays-Bas donne son feu lumière blonde blond blond foncé. Profondeur prend jusqu'à trois mois. Pas de couleur brillante décoloration et de succès! 100% garanti! Teintures capillaires permanentes - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Extra de soins et de la célèbre luminosité néerlandais HeNe: botanique ingrédients hydratants (Cassprendre angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux, de blé, Nalbant, prêle), en vitamines du complexe B, vitamine A et Hena donne à vos cheveux brillants et la vitalité. teintures capillaires permanentes - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus protège Pays-Bas structure au cours de la coloration des cheveux. Contient une protection UV ne protège que les cheveux et sa couleur, précédentedécoloration Nind. teintures capillaires permanentes - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Pays-Bas donne des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Couvre 30% de cheveux blancs. Précautions: teintures capillaires permanentes - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus contient Pays-Bas: diamitoluen, le résorcinol, l'a-naphtol, et petite quantité même de l'ammoniaque et le peroxyde d'hydrogène. Peut-êtreprovoquer une réaction allergique. Ne pas utiliser pour teindre les cheveux décoloration. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si vovseaua en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange. Manis portait le pack. Tenir hors INDEMAna enfants. Suivez attentivement les instructions. Permanent Pack colorant - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus contient Pays-Bas: durable à long tube de peinture - 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, instructions, Manisa, la fixation de couleur du tissu - 20 ml Fabricant: Frenchtop Henna Plus Pays-Bas pour les cheveux longs et / ou dégradées, utiliser 2 paquets voLEFP. Instructions pour l'utilisation de teinture des cheveux au henné Long Lasting plus ColorVa, s'il vous plaît lire attentivement les instructions avant utilisation! Merci d'avoir choisi Hennaplus longue tenue de peinture de la couleur, la couleur des cheveux sécurité qui assure que la couleur naturelle et durabila.I . PRODUSULUIRezultatul CARACTERISTIQUES colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offrira un merveilleux culore intense et long, en lui donnant une teinte naturelle des cheveux. La coloration est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveux plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux un étrangeralucire naturelles. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua la couverture de la couleur des cheveux blancs couvre Hennaplus Long durable de 100% des cheveux blancs, offrant un beau ton de la racine à varfuri.Nota: - prportie applicable de cheveux blancs à 100%, sauf les couleurs: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulezIl coloré dans une couleur moderne (rouge, violet, marron), nous vous recommandons de mélanger le thon avec les nuances correspondant naturel pour les cheveux couverture maximale de colorant albe.Aplicarea Long Lasting la couleur des cheveux déjà peint sur une base permanente ou coloratVopseaua Couleur de longue durée peuvent être utilisés sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints n'est paspeuvent être colorés dans une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines avant d'utiliser permanentare après longue tenue couleur de peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanent ou temporaire peuvent utiliser une peinture après qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente HennA + Long Lasting longue tenue de couleur de peinture sur ColourFolositi nespalat.Purtati cheveux secs des gants appropriés. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii Numata • Vérifiez le nom de la couleur et le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III . Important)Ne pas laisser pénétrer dans les salons suivants copiilor2.PregatirePregatiti: • une vieille serviette noire robe / ou de la beauté utilisés pour protéger les vêtements pendant nuantarii • Un peigne à dents asprii (non métalliques) • Une horloge • Contenu de l'emballage Couleur de longue durée et permanent manusile3.Amestecarea Henna teintures capillaires PLUs à longue durée Couleur Mettez votre serviette ou un vêtement autour de vos épaules et de mettre vos gants dans le paquet .- Prendre couvrir tube (B). Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Agiter vigoureusement jusqu'à ce que le mélange. (Fig. 2) .- sticlutei automne ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement (Fig. 3) .- ASIGJe vous souhaite la salle vous n'avez pas actuellement matériaux processus-produit gouttes de prévenir la mise en œuvre permanente textile.4.Posibilitati teinture au henné Plus Long Lasting ColourPachetul pantru contient suffisamment de peinture des cheveux mi-longs (à l'épaule) . Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. Appliquer continutul premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Application de la demande bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), verser le contenu obtenu après une préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre la peinture uniformitécheveux m avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puis d'appliquer la première peinture la racine. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, indiciblet, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) contient le reste éparpillé le long de la longueur des cheveux à la pointe. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour agir 5-10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines puisent de la même couleur cu les cheveux restants, le reste du liquide peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue couleur, 30 minutes d'engager et de 2,66 à 3,67 colorants devraient être autorisés à agir peintures 40-50 minutes .- 10.00 et 10.01 est livrés à euxest de 30 min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre que vous voulez après une obtineti.6.Clatirea et de soins au cours de la nuantareDupa interaction humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Ensuite, rincer les cheveux soigneusement en utilisant beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mix contenantrégion de l'enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long Couleur durable! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures en avant de lal'application de thé, même si vous avez utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. S'il n'ya pas de sensations de démangeaisons ou de rougeurs à 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas une réaction allergique au cours decolorarii.Alte • Précautions Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réactions allergiques antérieures à un produit colorant, un cuir chevelu hypersensible, irrité • Éviter tout contact avec des lésions yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient Salutproduit droperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement scellée ou le magasin. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Garder le produit copiilorAcest pratique peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée se produit produsuluipe tels que des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincerproduit immédiatement et d'éviter les RE. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes vos cheveux colorés seulement après avoir consulté un médecin. Voici les cheveux permanentes d'autres colorants de la gamme de teintures capillaires permanentes Hennaplus OlandaŞ Long Lasting couleur - 10,00 High-Light Henna Blonde Color Plus Bas teinture capillaire permanente longue tenue Couleur - 5,4 Indian Summer - Couleur Henna Plus OlAnda teintures capillaires de couleur longue tenue 3,44 brun chaud - Henna Hair Color Plus longue tenue de couleur de peinture Pays-Bas - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 6,67 Purple Dream - Henné Color Plus de peinture de la peinture en Hollande longue durée permanente de couleur de cheveux - brun moyen 4 - Plus de couleurs de peinture au henné Long Pays-Bas dans les teintures capillaires permanentesDurable Couleur - 5,5 acajou - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,38 cannelle Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 8,3 Lumière Dorée Blonde - Henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 3,37 Espresso - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 2,66 Couleur henné noir rougeâtre peint néerlandais Plus longue tenue de couleur de cheveux colorant permanent - Dark Brown 3-peinture au henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 4,56-peinture Auburn Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 5,35 Paint Chocolate Brown Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 6,35 noisette de peintureHenna Plus Couleur Pays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 7,3 Moyen Golden Blonde, Henné Color Plus Bas de teintures capillaires permanentes Light Brown à longue durée de peinture couleur -5 Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture Long Lasting High Light Silver -10,01 Blonde Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 4,45 brun chaud - couleur de la peinture au henné Plus Pays-Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,54 Cafe Latte - Peinture Henna Color Plus de teinture capillaire permanente Pays-Bas 6,43 à longue durée Brillant Couleur Bronze - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 5,64 henné rouge - de la peinture au henné Holland Color Plus longue tenue de couleur de cheveux de teinture permanente - un noir - peinture de la peinture au henné Color Plus Bassa couleur de cheveux permanente durables - 7,46 Cuivre Rouge - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus de teintures capillaires permanentes Bas -8,4 longue tenue couleur cuivre Blonde, Henna Paint Color Plus teintures capillaires permanentes Pays-Bas -3,67 longue tenue de couleur bourgogne couleur Paint Plus de teintures capillaires permanentes Henna Pays-BasCouleur de longue durée - brun-pourpre 4,67 Couleur rouge Plus de peinture dans les teintures capillaires permanentes Henna longue tenue de couleur de peinture-Pays-Bas -4,03 Marron Henné Color Plus de teintures capillaires permanentes Bas -5,3 longue tenue de couleur Light Golden Brown Henna Plus couleur de peinture Pays-Bas permanente cheveux couleur longue tenue Henna -6,45 cuivre acajou, Paint Color Plus Bas de teintures capillaires permanentes Long LastING couleur de peinture -6 Dark Blonde Henna Color Plus Bas Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 8-Light Blonde Henna Plus Color Paint Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - 8-Light Blonde Henna Color Paint Plus Long Lasting Colour Niederlande - permanente Haarfärbemittel - 8Henna Plus Color Hellblond Niederlande-Lackfarbe gibt hellblonde Haare hellblond bis dunkelblond. Tiefe dauert bis zu drei Monate. Kein Verblassen der Farben brillant und erfolgreich! 100% garantiert! Permanenten Haarfarben - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Extra Pflege und berühmter niederländischer Helligkeit HeNe: Botanischer feuchtigkeitsspendende Inhaltsstoffe (Cassnehmen angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen, Weizen, Nalbant, Schachtelhalm), Vitamin B-Komplex, Vitamin A und Hena verleiht Ihrem Haar Glanz und Vitalität. permanente Haarfärbemittel - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus schützt Niederlande Struktur während der Haarfärbung. Enthält einen UV-Protector schützt nur das Haar und seine Farbe, prevNind Verfärbung. permanente Haarfärbemittel - 8-Light Blonde Henna Plus Color Paint Niederlanden gibt langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Deckt 30% des weißen Haaren. Vorsichtsmaßnahmen: permanente Haarfärbemittel - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus enthält Niederlande: diamitoluen, Resorcin, a-Naphthol und sehr geringe Mengen von Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Vielleichteine allergische Reaktion hervorrufen. Verwenden Sie nicht zum Färben von Haaren Verfärbung. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn vovseaua in Berührung mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung. Manis trägt der Packung. Keep out elementsana Kinder. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig. Permanent Farbstoff Pack - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus enthält Niederlande: Langlebige Farbrohr - 40 ml Langlebige Aktivator - 40 ml, Anleitungen, Manisa, Stoff Farbfixierung - 20 ml Hersteller: Henna Plus Frenchtop Niederlande für langes Haar und / oder abgebaut, benutzt 2 Packungen voPSEA. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel Langlebige ColorVa Darüber hinaus nutzen Sie bitte der Anleitung vor! Danke für die Wahl Hennaplus Langlebige Lackfarbe, Safe Haarfarbe, dass durabila.I und wird dafür sorgen, natürliche Farbe . PRODUSULUIRezultatul FEATURES colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour wird eine wunderbare culore intensive und lange, indem er ihr Haar einen natürlichen Schatten. Färbung ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, sodass Sie Ihre Haarfarbe länger genießen. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen ausländischenalucire natürlich. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopseaua Abdeckung Weiß Haarfarbe deckt Hennaplus Langlebige 100% weißem Haar und bietet einen schönen Ton von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportie aus 100% weißem Haar, Ausnahme Farben: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% Ihrer Haar ist weiß, und Sie wollenEs ist in einem modernen Farben (rot, violett, braun) gefärbt, empfehlen wir Ihnen die Thunfisch-Mix mit den entsprechenden natürlichen Farbtönen für eine maximale Abdeckung Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Langlebige Haarfarbe bereits auf eine dauerhafte oder lackiert coloratVopseaua Langlebige und Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhaft eingesetzt werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nichtgefärbt werden dürfen und einen helleren Farbton. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nach, bevor Sie permanentare Long Lasting Colour malen. Beachten Sie, dass permanente Haar tun semi-permanenten oder temporären kann eine Farbe verwenden, nachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henn gemalt wordenA + Dauerhafte Langlebige ColourFolositi Lackfarbe auf trockenem Haar nespalat.Purtati geeignete Schutzhandschuhe. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii Numata • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und das Rohr aus der Box • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III verwendet . Wichtig)Das Produkt darf nicht zu copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder Schönheitssalons verwendet, um Kleidung während nuantarii • Ein asprii Kamm (nicht aus Metall) • Schützen Sie erreichen eine Uhr • Packungsinhalt Langlebige und dauerhafte Farbe Henna Haarfärbemittel manusile3.Amestecarea PLUs Langanhaltende Farbe Put your Handtuch oder Bademantel um deine Schultern und legen Sie Ihre Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B). Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Kräftig schütteln, bis eine gute Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- AsigWish you Raum du nicht gerade Prozess-Produkt-Materialien zu verhindern tropfenden textile.4.Posibilitati Umsetzung permanente Farbstoff Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru enthält genug malen mittellanges Haar (bis zur Schulter) . Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Bewerben Zusammenarbeitntinutul erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket und farbigen an den Seiten entlang der Gesichts-und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), gießen Sie den Inhalt nach der Vorbereitung auf das trockene Haar gewonnen, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread Einheitlichkeit der Farbem Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dann gilt der Anstrich der Wurzel. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf präparierten trocken, ungezähltet, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare zu den Enden zerstreut. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann links auf 5-10 minute.Timpul Aktivator Interaktion handeln, hängt vom Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln bekommen die gleiche Farbe cu restlichen Haare, der Rest der Flüssigkeit kann nach Haarlänge zu Tops angewandt werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, 30 Minuten stehen gelassen, sich zu engagieren und 2,66-3,67 Farbstoffe sollten die Möglichkeit zu handeln Farben 40-50 Minuten .- 10.00 und 10,01 werden soll links zu engagierenist 30 min. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach dem gewünschten Farbton nach einem obtineti.6.Clatirea und Betreuung während der Interaktion nuantareDupa mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Dann spülen Sie die Haare sorgfältig mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Weichspüler verwenden Farbeinstellung (das Paket). Mix enthaltenRegion der Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus Long Lasting Colour gewonnen! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor der Prüfung zu genießenTea-Anwendung, auch wenn Sie dieses Produkt verwendet haben. Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn es keine Empfindungen von Juckreiz oder Rötung an 48 Stunden, dann ist das Produkt verwendet werden kann. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion beicolorarii.Alte Vorsichtsmaßnahmen • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers • Nicht anwenden bei vorangegangenen allergischen Reaktionen auf einen Farbstoff Produkt, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, gereizte • Vermeiden Sie den Kontakt mit Läsionen Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hallodroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort verschlossen Produkt oder zu speichern. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen copiilorAcest Produkt kann eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen, spülenProdukt sofort und vermeiden Rück. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome Ihre Haare gefärbt Arzt nur nach Rücksprache mit einem. Hier sind die anderen permanente Haarfärbemittel im Bereich der permanenten Haarfärbemitteln Hennaplus OlandaŞ Long Lasting Colour - 10.00 High-Light Blonde Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Langlebige Color - 5,4 Indian Summer - Henna Plus Color OlAnda Haarfärbemitteln Farbe Langlebige 3,44 warmen Brauntönen - Henna Hair Color Plus Long Lasting Niederlande Lackfarbe - 8-Light Blonde Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 6,67 Purple Dream - Henna Plus Color Holland malen malen Langlebige und Permanent Hair Colour - Medium Brown 4 - Paint Color Henna Plus Long Niederlande permanente HaarfärbemittelLasting Colour - 5,5 Mahagoni - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,38 Cinnamon Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 3.37 Espresso - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 2.66 Farbe Henna rot-schwarz lackierte niederländischen Plus Long Lasting permanente Haarfärbemittel Farbe - dunkelbraun 3-Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4,56-paint Auburn Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 5,35-Paint Chocolate Brown Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 6,35 Haselnuss-paintHenna Plus Colour Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Light Brown Long-Lasting Paint Colour -5 Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langanhaltendes high Light Silver -10,01 Blonde Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Lackfarbe Plus Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,54 Cafe Latte - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel 6,43 Langanhaltende Brilliant Bronze Farbe - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 5.64 Red Henna - Henna malen Holland Color Plus Long Lasting permanente Haarfärbemittel Farbe - ein schwarz - Farbe Farbe Henna Plus Color Niederlandeihre permanente Haarfarbe langlebig - 7,46 Copper Red - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7 Medium Blonde - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel -8,4 Long Lasting Colour Copper Blond, Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel -3,67 Long Lasting Colour-Burgund Farbe Henna Plus Paint permanente Haarfärbemittel NiederlandeLanglebige und Farbe - braun-rote Farbe Lila 4,67 Plus Paint Henna Haarfärbemittel permanente Niederlande Langanhaltende Farbe malen -4,03 Mocha Brown Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel -5,3 Long Lasting Colour-Light Golden Brown Henna Plus Colour malen Niederlande Permanent Hair Colour Long Lasting Copper -6,45 Henna Mahagoni, Paint Color Plus Niederlande permanente Haarfärbemittel Long LastFarbe-Lack-Ing -6 Dark Blond Henna Plus Color Niederlande Dieses Produkt kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 8-Light Blonde хной цвет краски Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - 8-Light Blonde хной цвет краски Долгое Plus Цвет Нидерланды - постоянный краски для волос - 8Хна Свет Blonde Color Plus Нидерланды-цвет краски дает светлая блондинка светлые волосы светлые с темно-русые. Глубина занимает до 3 месяцев. Нет выцветание блестящим и успешным! 100% гарантированы! Постоянного для окрашивания волос - 8-Light Blonde хной цвет краски плюс дополнительный уход и знаменитый голландский яркости HeNe ботанические увлажняющие компоненты (Касспринять узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой, пшеница, Nalbant, хвощ), комплекса витаминов, витамин А и Ены дает вашим волосам блеск и жизненную силу. постоянных краски для волос - 8-Light Blonde хной цвет краски Plus защищает Нидерланды структуры в процессе окрашивания волос. Содержит УФ-протектор защищает только волосы и цвет, предНинд цвета. постоянных краски для волос - 8-Light Blonde хной цвет краски Plus Нидерланды дает долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Охватывает 30% седых волос. Меры предосторожности: постоянно краски для волос - 8-Light Blonde хной цвет краски Plus содержит Нидерланды: diamitoluen, резорцин-нафтол, и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может бытьвызывать аллергические реакции. Не используйте для окрашивания волос цвета. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если vovseaua в контакте с глазами немедленно промыть. Не держать остальных смеси. Манис носить блок. Хранить ИНДЕМana детей. Следуйте инструкциям. Постоянного красителя пакет - 8-Light Blonde хной цвет краски Plus содержит Нидерланды: Долгое Краска трубка - 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, Маниса, цвет фиксации ткани - 20 мл Производитель: Frenchtop хны Plus Нидерландов за длинные волосы и / или на деградированных, используя 2 пакеты В.О.psea. Инструкция по применению хны для окрашивания волос Длинные ColorVa того стабильном, пожалуйста, внимательно прочитать инструкции перед использованием! Благодарим Вас за выбор Hennaplus Долгое цвет краски, безопасные цвет волос, которая обеспечит естественный цвет и durabila.I . PRODUSULUIRezultatul ОСОБЕННОСТИ colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет обеспечит прекрасный CULOповторно интенсивное и длительное, давая ей волосы естественным оттенком. Окрашивание носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волос дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам иностранныхalucire естественно. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopseaua покрытие белого цвета волосы покрывают Hennaplus Долгое 100% седых волос, предлагая красивые тона от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie 100% седых волос, кроме цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотитеОна окрашена в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый), мы рекомендуем Вам смешать тунец с соответствующими натуральных оттенков для максимального охвата для окрашивания волос albe.Aplicarea Длинные волосы цвета стабильном уже написаны на постоянной или coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос неможет быть окрашена светлее. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели после permanentare перед использованием Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы почти-постоянным или временным можно использовать краски после того, как были окрашены хной Plus Долгое Цвет краски. II.INSTRUCTIUNI USE постоянного красителя Хенн+ Долгое Долгое ColourFolositi цвет краски на волосы сухие nespalat.Purtati подходящие перчатки. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii Нумата • Проверьте название цвета и трубки из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III . важно)Не допускать попадания в copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • старое полотенце / темную накидку или салоны красоты используются для защиты одежды во время nuantarii • asprii редкий гребень (не металлической) • часы • Комплект поставки: Долгое цвета и волосы хной постоянного красителя manusile3.Amestecarea PLUы долговечность Цвет Положите полотенце или халат вокруг плеч и положить перчатки в упаковке .- Укрыться трубки (B). Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Интенсивно встряхнуть до тщательного перемешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- AsigЖелаем Вам номер в настоящее время не процесс продукта материалов предупреждении капает textile.4.Posibilitati осуществления постоянного красителя хны Plus Долгое ColourPachetul pantru содержит достаточно краски средней длины волос (до плеча) . Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Лучшие сотрудничестваntinutul первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второй пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимое, полученные после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краски единообразиям волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затем применять краску первой корень. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, невыразимоет, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы действовать 5-10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такого же цвета, сУ остальных волос, остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое Цветной, 30 минут до конца, чтобы привлечь и 2.66-3.67 краски должно быть позволено действовать краски 40-50 мин .- 10,00 и 10,01 должны Слева заниматьсясоставляет 30 мин. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от тени вы хотите после obtineti.6.Clatirea и ухода при взаимодействии nuantareDupa смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промойте волосы тщательно используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Mix содержащиеобласти конверт с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus Долгое Цвет! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часов впередЧай приложения, даже если вы использовали этот продукт. Очищение идеальный участок кожи за ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если Есть нет ощущения, зуд и покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций приcolorarii.Alte • Меры предосторожности Не использовать для окраски ресниц, бровей или других частей тела • Не используйте в случае предыдущих аллергических реакций на красители продукт, сверхчувствительные волосистой части головы, раздраженную • Избегайте контакта с поражением глаза. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит приветdroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу же закрывайте изделие или магазин. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный продукт copiilorAcest может вызвать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, промойтепродукт сразу и во избежание повторного в. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов волос окрашена только после консультации с врачом. Вот другие постоянные красок для волос в диапазоне от постоянного окрашивания волос Hennaplus OlandaŞ Долгое Цвет - 10,00 высокого хны Свет Blonde Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос Долгое Цвет - 5,4 Бабье лето - цвет хны Plus OlАнда окрашивания волос цвет Долгое 3,44 Теплый Brown - Цвет волос хной Plus Долгое Нидерланды цвет краски - 8-Light Blonde хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 6,67 Purple Dream - Хна Color Plus Голландии краска краска Долгое Постоянный Цвет волос - коричневый 4 - цвет краски хны Plus Лонг Нидерланды постоянных краски для волосСтабильном Цвет - красное дерево 5,5 - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,38 Корица хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 8,3 Светло-золотисто-Blonde - Хна Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 3,37 Эспрессо - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 2,66 цветов хны Красноватый Black-окрашенные голландский Plus Долгое постоянный цвет краски для волос - Темно-коричневый 3-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,56 краски Оберн хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,35 Chocolate Brown-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 6,35 Орех краскиХна Plus Цвет Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,3 Средний Золотой Blonde, хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос Светло-коричневый износостойкой краски Цвет -5 хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое света высокой Серебряный -10,01 Blonde хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,45 Теплый Brown - хной цвет краски PЛус Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,54 кафе Latte - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянных красить волосы 6,43 долговечность Бриллиант бронзового цвета - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,64 хны Красный - хна краски Голландия Color Plus Долгое постоянный цвет краски для волос - черный - краска краска хны Color Plus Нидерландыее постоянный цвет волос Долгое - 7,46 Медь Красный - цвет краски хны Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7 Средний Blonde - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянных красить волосы -8,4 Долгое Цвет Медный Блондин, хной цвет краски Plus Нидерланды постоянных красить волосы -3,67 Долгое Цвет-Бургундия Цвет Plus краски для окрашивания волос хной постоянных НидерландыДолгое Цвет - Браун-Purple 4,67 Красная краска хны Color Plus Нидерланды постоянный цвет краски для волос -4,03 Моча Браун износостойкой краски Color Plus Нидерланды хны для окрашивания волос постоянных -5,3 Долгое Цвет-Light Golden Brown хны Plus Цвет краски Нидерланды Постоянный Цвет волос хной Долгое -6,45 Медь Красное дерево, цвет краски Plus Нидерланды постоянных красить волосы Длинные последнийING цвет краски -6 Русый Цвет хны Plus Нидерланды Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 8 Blonde Henna Light Paint Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - 8 Light Blonde Henna Cor Tintas Plus de Longa Duração Cor Países Baixos - tintura de cabelo permanente - 8Henna Blonde Light Color Plus cor Holanda tinta dá luz luz cabelo loiro loiro para loiro escuro. Profundidade leva até três meses. Nenhuma cor brilhante e desaparecendo com sucesso! 100% garantido! Permanente de tintura para cabelo - 8 Blonde Henna Light Paint Color Plus cuidado e holandês famoso brilho HeNe: botânica ingredientes hidratantes (Casstomar angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso, de trigo, Nalbant, cavalinha), vitaminas do complexo B, vitamina A e Hena dá o seu cabelo brilhar e vitalidade. tintura de cabelo permanente - 8 Light Blonde Henna Paint Color Plus protege Holanda estrutura durante a coloração do cabelo. Contém um protetor UV protege somente o cabelo e sua cor, prevdescoloração Nind. tintura de cabelo permanente - 8 Light Blonde Henna Paint Color Plus Holanda dá resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Abrange 30% dos cabelos brancos. Precauções: tintura de cabelo permanente - 8 Blonde Henna Light Paint Color Plus contém Holanda, resorcinol diamitoluen, um naftol, e pequena quantidade de amônia muito e peróxido de hidrogênio. Talvezcausar uma reação alérgica. Não use para tingir a descoloração do cabelo. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se vovseaua em contato com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante. Manis usando o pacote. Manter fora indemana crianças. Siga atentamente as instruções. Corante pack Permanente - 8 Light Blonde Henna Paint Color Plus contém Holanda: Long Lasting tubo de tinta - 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, Manisa, fixação de cor do tecido - 20 ml Fabricante: Frenchtop Henna Plus Holanda para o cabelo longo e / ou degradadas, use pacotes VO 2PSEA. Instruções para a utilização do corante Henna cabelo de Longa Duração ColorVa disso, por favor leia atentamente as instruções antes de usar! Obrigado por escolher Hennaplus Longa Duração cor da pintura, a cor do cabelo seguro que garanta a cor natural e durabila.I . PRODUSULUIRezultatul CARACTERÍSTICAS colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour proporcionará um maravilhoso culore intenso e longo, dando a ela uma tonalidade natural do cabelo. A coloração é permanente e irá durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelo por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um fio de cabelo estrangeirosalucire natural. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopseaua cobertura da cor do cabelo branco cobre Hennaplus Long Lasting 100% de cabelos brancos, oferecendo um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - prportie aplicável de 100% de cabelo branco, exceto cores: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo é branco e você querÉ colorida com uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom), recomendamos que você misture o atum com as sombras correspondentes natural para o máximo de cobertura de tintura de cabelo cor de cabelo albe.Aplicarea Longa Duração já pintados, de forma permanente ou coloratVopseaua duradouro de cor pode ser usado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido não épodem ser coloridos uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas antes de usar permanentare depois pintar de cor de Longa Duração. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporária pode usar uma tinta depois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI corante uso permanente Henn+ A Longa Duração Longa Duração cor da pintura ColourFolositi nespalat.Purtati em cabelos secos e luvas adequadas. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii Numata • Verifique se o nome da cor e do tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III . Importante)Não deixar chegar às salas copiilor2.PregatirePregatiti seguintes: • Uma toalha velha manto escuro / ou beleza utilizado para proteger roupa durante nuantarii • Um pente asprii dentes (não metálicos) • Um relógio • Conteúdo da embalagem duradoura e permanente Henna Cor manusile3.Amestecarea tintura de cabelo PLUs Long-Lasting Colour Coloque sua toalha ou roupão ao redor de seus ombros e colocar as luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B). Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Agite vigorosamente até obter uma mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- AsigDesejo-lhe o quarto que você não é actualmente o produto processo de materiais gotejamento Prevenir textile.4.Posibilitati execução permanente tintura Henna Plus Long Lasting pantru ColourPachetul contém suficiente pintar cabelo de comprimento médio (de ombro) . Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. co Aplicarprimeiro pacote ntinutul na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdo obtido após preparação em cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe a uniformidade da pinturam cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida, aplique a tinta primeiro a raiz. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, não contadast, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para agir interação ativador 50-10 minute.Timpul depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor cu cabelo restante, o restante do líquido pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor, 30 minutos para engajar e 2,66-3,67 corantes devem ser autorizados a agir tintas 40-50 min .- 10,00 e 10,01 são deixou a exerceré de 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do tom que você quer depois de um obtineti.6.Clatirea e cuidados durante a interação nuantareDupa umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lavar o cabelo cuidadosamente com muita água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Mix contendoregião do envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Longa Duração Cores! SensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes daChá de aplicação, mesmo que você tenha usado o produto. Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme de B tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não há sensação de coceira ou vermelhidão às 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a• colorarii.Alte Precauções: Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reações alérgicas precedentes a um produto corante, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, irritada • Evite o contato com as lesões olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém oiproduto droperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente fechado ou armazém. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte de tubos vazios. CopiilorAcest • Manter o produto acessível pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavarproduto imediatamente e evitar o re. Para evitar o agravamento destes sintomas, seu cabelo colorido apenas após consultar um médico. Aqui estão as outras tinturas de cabelo permanente na faixa de tintura de cabelo permanente Hennaplus OlandaŞ Long Lasting Colour - 10h00 Alta Henna Blonde Light Color Plus Holanda permanente tintura de cabelo de Longa Duração Color - 5,4 Indian Summer - Color Plus Henna OlAnda tintura de cabelo cor de Longa Duração 3,44 Brown Warm - Henna Hair Color Plus cor da pintura de Longa Duração Países Baixos - 8 Blonde Henna Light Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 6,67 Purple Dream - Henna Color Plus pintura pintura Holland duradoura permanente do cabelo Cor - Medium Brown 4 - Paint Color Plus Henna Long Holanda tintura de cabelo permanenteCor Duradoura - 5,5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,38 canela Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 8.3 louro claro dourado - Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 3,37 Espresso - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 2.66 Cor Black Henna avermelhado pintado holandês Plus Long Lasting corante cor permanente do cabelo - Dark Brown 3-Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,56 tinta Henna Auburn Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5,35-Paint Chocolate Brown Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 6,35 Avelã tintaHenna Cor Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7.3 louro médio dourado, Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo Light Brown Long-Lasting Colour Paint -5 Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração High Light Silver -10,01 Blonde Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,45 Brown Warm - tinta Henna de cor Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,54 Café Latte - Paint Color Plus Holanda Henna tintura de cabelo permanente 6,43 Long-Lasting Brilliant Bronze Cor - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5,64 Henna Vermelha - tinta Henna Holland Color Plus Long Lasting corante cor permanente do cabelo - um negro - Pinte com Henna Color Plus Holandasua permanente da cor do cabelo de Longa Duração - 7,46 Cobre Vermelho - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente -8,4 Longa Duração Cor Cobre Blonde, Henna Paint Color Plus permanente -3,67 tintura de cabelo cor-de Longa Duração Borgonha Colour Plus Paint Henna tintura de cabelo permanente Holanda HolandaLong Lasting Colour - Brown-Purple 4,67 Red Color Plus Paint Henna tintura de cabelo permanente Holanda Lasting tinta cor-Long -4,03 Mocha Brown Henna Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente -5,3 Longa Duração Cor-Light Brown Golden Plus tinta Henna Cor Holanda permanente do cabelo cor de Longa Duração Henna -6,45 cobre Mahogany, Tinta Color Plus Holanda permanentes para o cabelo Long Lasting tinta cor -6 Dark Blonde Henna Color Plus Holanda Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie