Judet
Pagini
Categorii
Case de bani

Cadouri Long Lasting Colour - Vopsea de par permanenta - 5.4 Indian summer - vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 

 

 

Descriere produs:

   Toate tipurile de vopsea de par permanenta Henna Plus le puteti vedea aici .

Prezentare video  vopsea de par permanenta - 5.4 Indian summer - vopsea Henna Color Plus Olanda .

   Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 5.4 Indian summer nu contine PARABENI, iar extractele din semintele de Floarea-Soarelui confera protectie si ingrijire parului dvs. si sunt cerificate organic.

   Extra ingrijire si faimoasa stralucire a Henei le puteti obtine utilizand: Ingredientele botanice hidratante(Cassia Angustifolia, Hamamelis, Podbal, Vasc, Grau, Nalba, coada-calului), complexul de vitamine B, vitamina A si Hena ce confera parului Dvs. stralucire si vitalitate.

   Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 5.4 Indian summer - vopsea Henna Color Plus (Olanda)protejeaza structura firului de par in timpul colorarii. Contine un protector impotriva radiatiilor UV unic ce va protejeaza parul si nuanta acestuia, prevenind decolorarea. Confera rezultate de lunga durata, mentinand bogatia culorii. Precautii: Contine:diaminotoluen, resorcinol, α-naphtol si cantitate foarte mica de amoniac si peroxid de hidrogen. Poate cauza o reactie alergica. Poate fi folosita pe parul decolorat si foarte decolorat. Nu se curata la spalat. Nu folositi vopseaua pentru colorarea genelor si a sprancenelor. Clatiti parul bine dupa aplicare. Daca vopseaua intra in contact cu ochii, clatiti imediat. Nu pastrati amestecul ramas. Purtati manusile din pachet. Nu lasati la indemana copiilor. Urmati cu atentie instructiunile!

   Pachetul de vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.4 Indian summer - Henna Color Pluscontine:

  • Tubul de vopsea Long Lasting- 40 ml,
  • Activatorul Long Lasting - 40 ml,
  • Instructiuni de folosire,
  • Manusi,
  • Balsam de fixare a culorii - 20 ml. 
  • Pentru par lung si/ sau degradat, folositi 2 pachete de vopsea!

   Gama Long Lasting Colour a fost conceputa fara adaos de: P-Phenilendiamina (PPD), O&P Aminofenol, Tetra-6-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, parfumuri alergenice, ftalati si compusi din mosc. Extractele din semintele de Floarea Soarelui, certificate organic, protejeaza structura firului de par si lupta impotriva distrugerii culorii.

   Prezentare Long Lasting Colour - vopsea de par permanenta - 5.4 Indian summer - vopsea Henna Color Plus (Olanda): 40 ml vopsea + 40 ml activator + 20 ml balsam fixator.

Instructiuni de utilizare vopsea de par Henna plus Long Lasting Color
Va rugam sa cititi cu atentie instructiunile inainte de utilizare!
Va multumim ca ati ales Vopseaua Hennaplus Long Lasting colour, colorarea in siguranta a parului ca va va asigura o culoare naturala si durabila.
I.CARACTERISTICILE PRODUSULUI
Rezultatul colorarii
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour va ofera o minunata culoare intensa si de lunga durata, conferindu-i parului o nuanta naturala. Colorarea este permanenta si va dura pana la 2-3 luni. Extractele din seminte de Floarea-Soarelui asigura proectia optima UV structurii parului, permitandu-va sa va bucurati de culoare parului pentru mai mult timp. Extractele din ierburi botanice ingrijesc si protejeaza culoarea parului. Hena fara pigmenti confera parului o stralucire naturala. Vopselele au o o aroma proaspata botanica. 
Acoperirea firelor albe de par
Vopseaua Hennaplus Long Lasting Colour acopera 100% firele de par albe, asigurand o nuanta frumoasa de la radacina pana la varfuri.
Nota: 
-    Aplicabil in prportie de 100% pe firele de par albe, cu exceptia culorilor: 10.00, 10.01 si 5.64.
-    Daca mai mult de 50% din parul Dvs. este alb si doriti sa-l colorati intr-o nuanta moderna (rosu, violet, castaniu), va recomandam sa amestecati acest ton cu corespondentul din nuantele naturale, pentru acoperirea maxima a firelor de par albe.
Aplicarea vopselei Long Lasting Colour pe parul deja vopsit, permanentat sau colorat
Vopseaua Long Lasting Colour poate fi folosita fara probleme pe parul deja vopsit sau permanentat. Totusi parul deja vopsit nu se poate colora intr-o nuanta mai deschisa. Va recomandam sa asteptati cel putin doua saptamani dupa permanentare inainte de utilizarea vopselei Long Lasting Colour. Observati ca va puteti face parul permanent, semi-permanent sau puteti utiliza o vopsea temporara dupa ce acesta a fost deja vopsit cu vopseaua Henna Plus Long Lasting Colour.  
II.INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Folositi vopseaua Long Lasting Colour pe parul uscat si nespalat.Purtati manusile potrivite. Este recomandat sa spalati parul daca ati folosit inainte produse de styling (ceara, etc.)
1.Precautii
•    Verificati numele culorii si numatul de pe tub cu cele de pe cutie
•    Va recomandam sa faceti un test al sensibilitatii inainte de folosire (vedeti III. Important)
•    Nu lasati produsul la indemana copiilor
2.Pregatire
Pregatiti urmatoarele:
•    Un prosop vechi/ inchis la culoare sau o mantie folosita in saloanele de infrumusetare pentru a proteja hainele in timpul nuantarii
•    Un pieptene cu dinti asprii (nemetalic)
•    Un ceas
•    Continutul pachetului Long Lasting Colour si manusile
3.Amestecarea Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Puneti-va prosopul sau mantia in jurul umerilor si puneti-va manusile din pachet.
-    Luati capacul tubului (B). Goliti intregul continut al tubului in sticluta de aplicare (A) (fig.1).
-    Inchideti sticluta. Agitati-o energic pana la amestecarea completa. (fig.2).
-    Rupeti sau  desurubati capacul sticlutei si aplicati produsul imediat (fig.3).
-    Asigurati-va ca in camera in care faceti procedeul nu este curent
-    Preveniti picurarea produsului pe materialele textile.
4.Posibilitati de aplicare Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
Pachetul contine suficienta vopsea pantru un par de lungime medie (pana la nivelul umerilor). Parul lung si des necesita 2 sau mai multe tuburi de vopsea. Preparati pe rand tuburile. Aplicati continutul primului pachet in crestetul capului si pe dedesubt. Imediat dupa aceea preparati cel de-al doilea pachet si colorati pe parti, de-a lungul fetei si varfurile.
A.    Aplicarea pe parul nevopsit
Utilizand sticluta de aplicare (A), turnati continutul obtinut in urma prepararii pe parul uscat, nespalat. Aplicati continutul din loc in loc, de la radacina la varfuri. Intindeti vopseaua uniform pe par cu ajutorul unui pieptene, apoi masati usor. Nu acoperiti parul (fig.4).
B.    Aplicarea pe parul deja vopsit
Daca parul Dvs. este deja vopsit (nu vopsit intr-o nuanta mai inchisa decat cea ce urmeaza a fi folosita) si a crescut la radacini, atunci aplicati vopseaua mai intai la radacina. Folositi aproximativ 2/3 din cantitatea pregatita pentru vopsirea radacinilor pe parul uscat, nespalat, masand usor (nu inchideti sticluta). Dupa 20 de minute (30-40 min pentru vopseaua 10.00 si 10.01) imprastiati restul continutului pe lungimea parului, pana la varfuri. Masati din nou, apoi intindeti vopseaua cu un piepten, apoi lasati sa actioneze inca 5- 10 minute.Timpul de interactiune al activatorului depinde de gradul colorarii (decolorarii). De indata ce radacinile capata aceiasi nuanta cu restul parului, restul fluidului se poate aplica pe lungimea parului pana la varfuri. Nu acoperiti parul. Lasati-l cateva minute inainte de a-l clati.
5. Perioada de interactiune Vopsea de par permanenta Henna Plus Long Lasting Colour
-    Lasati sa actioneze 30 min
-    Vopselele 3.67 si 2.66 trebuie lasate sa actioneze 40-50 min.
-    Vopselele 10.00 si 10.01 trebuie lasate sa actioneze 30 min. Aceasta perioada se poate prelungi la 45-50 min, depinzand de nuanta pe care doriti sa o obtineti.

6.Clatirea si ingrijirea de dupa nuantare
Dupa perioada de interactionare umeziti parul cu apa calduta si masati usor. Dupa aceea, clatiti cu grija parul folosind apa din abundenta, pana cand apa rezultata este curata (fig.5). Folositi balsamul de fixare a culorii (din pachet). Amestecati continutul acestui plic cu aprox. 200 ml de apa calduta. Aplicati mixtura pe par si masati. Stoarceti excesul de apa din par. Nu clatiti. Acesta prelungeste durata colorarii si asigura extra-protectie. 
Va dorim sa va bucurati de culoarea obtinuta cu Hennaplus Long Lasting Colour!
III.IMPORTANT
Recomandari pentru testul de sensibilitate
Va recomandam sa faceti un test de sensibilitate cu 48 de ore inaintea aplicarii, chiar daca ati mai folosit acest produs. Curatiti perfect o bucatica de piele din spatele urechii. Folosind un tampon de bumbac aplicati o cantitate mica de crema din tubul B  pe zona curatata. Nu clatiti. Daca nu apar senzatii de mancarime sau inrosirea pielii in 48 de ore, atunci produsul poate fi folosit. Acest test nu garanteaza ca nu veti avea nici o reactie alergica in timpul colorarii.
Alte precautii
•    A nu se folosi pentru colorarea genelor, sprancenelor sau a altor zone de pe corp
•    A nu se folosi in cazul unor reactii alergice anterioare la un produs de colorare, pe un scalp hipersensibil, iritat sau cu leziuni
•    Evitati contactul cu ochii. Clatiti din abundenta in cazul unui contact accidental cu ochii
•    Amestecul de colorare contine hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol si amoniac
•    Aplicati mixtura imediat si nu depozitati produsul desigilat. Sticluta poate exploda.
•    Clatiti sticluta dupa utilizare si aruncati tubul gol.
•    A nu se lasa la indemana copiilor
Acest produs poate cauza o reactie alergica. Daca dupa utilizarea produsului
pe piele apare o reactie precum: inrosire, mancarime sau usturime, clatiti imediat produsul si evitati refolosirea lui. Pentru a evita agravarea acestor simptome colorati-va parul doar dupa consultarea unui medic.

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 10.00 High Light Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Color - 5.4 Indian summer -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  3.44 Warm Brown -  Henna Color Plus Olanda

vopsea de par Long Lasting Colour  - 8 Light Blond- Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 6.67 Purple Dream - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour  - 4 Medium Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.5 Mahogany - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.38 Cinnamon vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 8.3 Light Golden Blond - Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3.37 Espresso - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 2.66 Reddish Black-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 3 Dark Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.56 Auburn-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.35 Chocolate Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 6.35 Hazelnut -Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.3 Medium Golden Blond- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5 Light Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -10.01 High Light Silver Blond Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.45 Warm Brown - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.54 Cafe Latte - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour- 6.43 Brilliant Bronze - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 5.64 Henna Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 1 Black - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7.46 Copper Red - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 7 Medium Blond - vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -8.4 Copper Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -3.67 Burgundy-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour - 4.67 Red Violet Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -4.03 Mocha Brown-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -5.3 Light Golden Brown- Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6.45 Copper Mahogany-Vopsea Henna Color Plus Olanda

vopsea de par permanenta Long Lasting Colour -6 Dark Blond-Vopsea Henna Color Plus Olanda

 

 Acest produs il gasiti pe Farmacia Verde la cel mai mic pret

Mai multe cadouri cosmetice naturale aici

Acest produs il gasiti si la cadouri Supermarket

 

Iata si cateva dintre cautarile de cosmetice si cadouri mai frecvente:, cadouri dermaselcadouri erbasol,cadouri organiquecadouri greenlandcadouri hennapluscadouri herbacincadouri naturissimacadouri eternal goldcadouri phuracadouri villagecadouri seadermcadouri ineditevezi toate tipurile de cadouri,cadouri cosmetice naturalecadouri cosmeticecosmetice femeicosmetice barbatimasca de fata

 


Informatii firma
Adresa

Engleza
Gifts Long Lasting Colour - permanent hair dye - 5.4 Indian Summer - Henna Paint Color Plus Netherlands Product Description: All types of permanent hair dye from Henna Plus you can see here. Video Presentation permanent hair dye - 5.4 Indian Summer - Henna paint color Moreover Netherlands. Long Lasting Colour - permanent hair dye - 5.4Dian summer does not contain parabens, and extracts of sunflower seeds provides protection and care of your hair and are organic cerificate. Extra Care and famous brightness can be obtained using HeNe: botanical moisturizing ingredients (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscous , Wheat, Nalbant, horsetail), B vitamins, vitamin A and that gives Henayour hair shine and vitality. Long Lasting Colour - permanent hair dye - 5.4 Indian Summer - Henna Paint Color Plus (Netherlands) protects the hair structure during coloring. Contains a unique UV protective that it will protect hair color and prevent fading. Provides long term results, maintaining the richness of color. Precautions: Contius: diaminotoluen, resorcinol, α-naphthol and very small quantity of ammonia and hydrogen peroxide. May cause an allergic reaction. Can be used on bleached hair and very discolored. Do not clean the laundry. Do not use paint for coloring eyelashes and eyebrows. Rinse hair well after application. If paint comes into contact with eyes, rinse immediately. Do not keep the remaining mixture.Wear gloves from the package. Keep out of reach of children. Follow instructions carefully! Package permanent hair dye color Long Lasting - 5.4 Indian Summer - Henna Color Pluscontine: Long Lasting-paint tube 40 ml Long Lasting activator - 40 ml, instructions, gloves, color fixing balm - 20 ml. For long hair and / or degraded, useare two packages of paint! Long Lasting Colour range has been conceived without the addition of: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophenol, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, allergenic fragrances, phthalates and musk compounds. Extracts of sunflower seeds, certified organic, protect the hair structure and fight against the destruction of color. Lastin Long Presentationg color - permanent hair dye - 5.4 Indian Summer - Paint Henna Color Plus (Netherlands): 40 ml + 40 ml priming paint + 20 ml balm fixative. Instructions for use Henna hair dye Long Lasting ColorVa addition, please read the instructions carefully before use! Thank you for choosing paint color Hennaplus Long Lasting, safe hair color that will provide shockuloare natural and durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour offers a wonderful and lasting intense color, hair giving it a natural shade. Staining is permanent and will last up to 2-3 months. Extracts of sunflower seeds provide optimum UV Project Duration hair structure, allowing you to enjoy your hair colorsite for longer. Botanical and herbal extracts protect hair color care. Hena without pigment gives hair a natural shine. Oo paints botanical fresh flavor. ParVopseaua coverage of white hair color covers Hennaplus Long Lasting 100% white hair, offering a beautiful tone from the root to varfuri.Nota: - applicable prportieof 100% white hair, except for color: 10.00, 10.01 and 5.64 .- If more than 50% of your hair is white and you want to color in a modern color (red, purple, brown) we recommend the tuna mix natural colors corresponding to the maximum coverage hair dye albe.Aplicarea Long Lasting Colour on already dyed hair, permanentor coloratVopseaua Long Lasting Colour can be used without problems on already dyed hair or permanent. Yet already dyed hair is not colored a lighter shade. We recommend you wait at least two weeks after permanentare before using Long Lasting Colour paint. Note that you can do permanent hair semi-permanently or temporarily you can use a paintafter it has been painted with Henna Plus Long Lasting Colour paint. II.INSTRUCTIUNI USE permanent dye Henna Plus Long Lasting Long Lasting ColourFolositi paint color on dry hair nespalat.Purtati suitable gloves. It is recommended that you wash your hair if used before styling products (wax, etc.). 1.Precautii • Check the color name andNumata on the tube from the box • We recommend you do a sensitivity test before use (see III. Important) • Do not allow product to reach copiilor2.PregatirePregatiti following: • An old towel / robe dark or used in beauty parlors to protect clothes during nuantarii • A tooth comb asprii(Non-metallic) • Watch • Package Contents A Long and Lasting Colour manusile3.Amestecarea permanent dye Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your towel or robe around your shoulders and put your gloves in the package .- Take cover tube (B) . Empty entire contents of the glass tube application (A) (Fig. 1) .- Close the bottle. An energy shakeGIC to complete mixing. (Fig. 2) .- sticlutei Fall or unscrew the cap and apply the product immediately (Fig. 3) .- Make sure the room you do not currently process-product materials textile.4.Posibilitati Prevent dripping paint application Permanent Hair Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru paint contains enough hair for itungime average (up to the shoulders). Long hair and often require two or more tubes of paint. Cook on all tubes. Applying the first packet in the crown of the head and underneath. Prepared immediately after the second packet and colored on the sides, along the face and varfurile.A. Applying the hair nevopsitUtilizand bottle application (A), pour contentsobtained after preparation on dry hair, unwashed. Apply content from place to place, from roots to ends. Spread the paint evenly on hair with a comb, then rub slightly. Do not cover the hair (Fig. 4). B. Application of the hair already vopsitDaca your hair is already dyed (not painted in a darker shade than to be used) and increased in roots, thenfirst at the base paint. Use about two thirds of the amount prepared for dyeing hair roots on dry, unwashed, massaging easily (do not close the bottle). After 20 minutes (30-40 minutes to paint 10.00 and 10.01) contains the rest scattered along the length of hair to ends. Massage again, then spread the paint with a comb, then left to engage another 5 -10 minute.Timpul activator interaction depends on the degree of coloring (fading). Once the roots get the same hair color with the rest of the remaining fluid can be applied on hair length to tops. Do not cover your hair. Leave it a few minutes before clati.5. Period permanent dye interaction Henna Plus Long Lasting Colour-Leave to actact 30 min and 2.66-3.67 dyes have 40-50 minutes left to act paints .- 10.00 and 10.01 be left to act 30 min. This period may be extended to 45-50 minutes, depending on the shade you want after a obtineti.6.Clatirea and care during the interaction nuantareDupa moisten with warm water and massage your hair easily. Then rinse with hair careit using plenty of water until the resulting water is clean (Fig. 5). Use fabric color setting (the package). Stir the contents of this envelope with approx. 200 ml of warm water. Apply mixture on hair and massage. Squeeze excess water from hair. Do not rinse. It prolongs coloring and provide extra protection. We want to enjoy the color obtained with Hennaplus Long Lasting Colour! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari to recommend to test a sensitivity test 48 hours before application, even if you've used this product. Cleanse perfect a piece of skin behind the ear. Using a cotton swab, apply a small amount of cream from tube B to the area cleaned. Do not rinse. If you do not appear to itch sensationu redness at 48 hours, then the product can be used. This test does not guarantee that you will not have any allergic reaction during colorarii.Alte caution • Do not use for coloring eyelashes, eyebrows or other areas of the body • Do not use in case of previous allergic reaction to a product staining, a hypersensitive scalp, irritated lesionsAvoid contact with eyes. Rinse thoroughly in case of accidental contact with eyes • dye mixture contains hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol and ammonia • Apply the mixture immediately sealed product or store. Bottle may explode. • Rinse the bottle after use and dispose of empty tube. • Keep handy pro copiilorAcestlead can cause an allergic reaction. If after using produsuluipe skin reaction occurs such as redness, itching or burning, rinse immediately and avoid re-use of product. To avoid aggravation of these symptoms your hair colored only after consulting a doctor. Permanent hair dye color Long Lasting - 10.00 High-Henna Light Blonde Hair Color Plus Always paint Netherlandsed Long Lasting Color - 5.4 Indian Summer - Color Henna Plus Long Lasting Netherlands color hair dye 3.44 Warm Brown - Henna Hair Color Plus Long Lasting Netherlands paint color - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 6.67 Purple Dream - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4 Medium Brown - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.38 Cinnamon Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 3.37 Espresso - Henna Paint Co.Netherlands plus their permanent hair dye color Long Lasting - 2.66 Reddish Black-painted Dutch Henna Plus Colour Long Lasting permanent hair dye color - Dark Brown 3-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.56 Henna Auburn-paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 5.35 Chocolate Brown Henna Paint Color Plus-vo Netherlandspsea Permanent Hair Colour Long Lasting - 6.35 Hazelnut-Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye -5 Long Lasting Colour-Light Brown Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color -10.01 Long Lasting High Light Blonde Henna Color Plus Silver Netherlands perm hair dyeanenta Long Lasting Colour - 4.45 Warm Brown - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.54 Cafe Latte - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye 6.43 Long-Lasting Brilliant Bronze Colour - Henna Color Plus Holland paint paint Long Lasting Permanent Hair Colour - Henna Red 5.64 - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye Long Lasting Colour - Black 1 - Paint Henna Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7.46 Copper Red - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye Long-Lasting Paint Colour -8.4 Henna Copper Blonde Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting -3.67-Burgundy Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting - 4.67 Red-Violet Brown Henna Paint Color Plus Netherlands permanent hair dye color Long Lasting Henna paint -4.03 Mocha Brown-Holland Color Plus Long Lasting permanent hair dye color -5.3 Light Golden Brown Henna Color Plus-Holland permanent hair dye color Long Lasting Copper Mahogany -6.45Netherlands-Paint Henna Plus Colour Long Lasting permanent hair dye color-paint -6 Dark Blonde Henna Color Plus Netherlands This product can be found on Green Pharmacy at the lowest price natural cosmetics More gifts can be found here This product and gifts Supermarket
Spaniola
Regalos y dura más tiempo Color - tintes de cabello permanentes - 5,4 veranillo de San Martín - Pintura Henna Color Plus Holanda Descripción del producto: Todos los tipos de tintes de cabello permanentes de henna Más usted puede ver aquí. Vídeo de tintes permanentes Presentación - 5,4 veranillo de San Martín - color de la pintura de henna Por otra parte los Países Bajos. color y dura más tiempo - tintes de cabello permanentes - 5,4Dian verano no contiene parabenos, así como extractos de semillas de girasol proporciona protección y el cuidado de tu cabello y son orgánicos cerificate. Extra Care y brillo famosos se pueden obtener con HeNe: botánica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, uña de caballo, viscosa , trigo, Nalbant, cola de caballo), vitaminas del complejo B, vitamina A, y que da Henasu brillo y vitalidad del cabello. color y dura más tiempo - tintes de cabello permanentes - 5,4 veranillo de San Martín - Pintura Henna Color Plus (Países Bajos) protege la estructura del cabello durante el teñido. Contiene una única protección UV que protege el color del cabello y evitar la decoloración. Proporciona resultados a largo plazo, manteniendo la riqueza de color. Precauciones: Continosotros: la cantidad diaminotoluen, resorcinol, α-naftol y muy pequeñas de amoníaco y agua oxigenada. Puede causar una reacción alérgica. Puede ser utilizado en cabellos decolorados y descoloridas muy. No limpiar la ropa. No utilizar la pintura para pintar las pestañas y las cejas. Enjuagar bien los cabellos después de la aplicación. Si la pintura entra en contacto con los ojos, lávelos inmediatamente. No guarde la mezcla restante.Use guantes del paquete. Mantener fuera del alcance de los niños. Siga las instrucciones con cuidado! Paquete permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,4 veranillo de San Martín - Henna Color Pluscontine: Long-pintura de tubo una duración de 40 ml a largo activador de montar - 40 ml, instrucciones, guantes, protector de color que se fijan - 20 ml. Para el cabello largo y / o degradados, el usodos paquetes de pintura! y dura más tiempo Gama de colores ha sido concebida sin la adición de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminofenol, 6-tetra-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, fragancias alergénicas, los ftalatos y los compuestos de almizcle. Los extractos de semillas de girasol, certificación orgánica, proteger la estructura del cabello y la lucha contra la destrucción de color. Lastin Largo Presentacióng color - tintes de cabello permanentes - 5,4 veranillo de San Martín - Pintura Henna Color Plus (Países Bajos): 40 ml + 40 ml de imprimación de pintura + 20 ml fijador bálsamo. Instrucciones de uso del cabello Henna colorante y dura más tiempo ColorVa Además, por favor, lea las instrucciones cuidadosamente antes de usar! Gracias por elegir el color de pintura Hennaplus y dura más tiempo, el color del pelo de seguridad que proporcionarán una descargauloare naturales y durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus color y dura más tiempo ofrece un intenso color maravilloso y duradero, el cabello y darle una sombra natural. Tinción es permanente y tendrá una duración de hasta 2-3 meses. Los extractos de semillas de girasol proporcionan una óptima estructura del cabello UV Proyecto Duración, lo que le permite disfrutar de su color de pelositio durante más tiempo. Botánicos y extractos de hierbas proteger el cuidado del cabello color. Hena sin pigmento del pelo le da un brillo natural. Oo pinturas botánicas sabor fresco. ParVopseaua cobertura del color del pelo blanco cubre Hennaplus y dura más tiempo del 100% pelo blanco, que ofrece un bello sonido de la raíz a varfuri.Nota: - aplicables prportiedel 100% pelo blanco, excepto por el color: 10,00, 10,01 y 5,64 .- Si más del 50% de su cabello es blanco y el color que desee en un color moderno (rojo, morado, marrón) se recomienda la mezcla de atún colores naturales correspondiente a la máxima cobertura de tinte para cabello y dura más tiempo albe.Aplicarea color en el pelo ya teñido, permanenteso dura más tiempo coloratVopseaua color puede ser utilizado sin problemas en el pelo ya teñido o permanente. Sin embargo, el pelo teñido ya no es de color un tono más claro. Le recomendamos que espere al menos dos semanas después de permanentare antes de usar y dura más tiempo la pintura de color. Tenga en cuenta que usted puede hacer permanente del pelo semi-permanente o temporal, puede utilizar una pinturadespués de haber sido pintadas con henna Además de pintura color y dura más tiempo. II.INSTRUCTIUNI USO tinte permanente henna Más dura más tiempo y dura más tiempo el color de la pintura ColourFolositi nespalat.Purtati cabello seco guantes adecuados. Se recomienda que se lave la cabeza si se usa antes de productos de peluquería (cera, etc.) 1.Precautii • Compruebe el nombre del color yNumata en el tubo de la caja • Le recomendamos hacer una prueba de sensibilidad antes de su uso (ver III.) Importante • No dejar que se infiltre copiilor2.PregatirePregatiti siguientes: • Una toalla vieja / oscuro manto o usado en salones de belleza para proteger la ropa durante nuantarii • Un diente peine asprii(No metálicos) • Reloj • Contenido del paquete Un largo y duradero manusile3.Amestecarea color permanente de tintes de henna Más dura más tiempo Color, Abróchense toalla o albornoz alrededor de tus hombros y ponga sus guantes en el paquete .- A cubierto tubo (B) . Vacíe todo el contenido de la solicitud de tubo de vidrio (A) (Fig. 1) .- Cerrar la botella. Un movimiento de la energíaGIC para completar la mezcla. (Fig. 2) .- Caída sticlutei o desenroscar el tapón y aplicar el producto inmediatamente (Fig. 3) .- Asegúrese de que la sala en la que actualmente no materiales del producto-proceso prevenir goteos textile.4.Posibilitati aplicación de la pintura permanente del pelo Henna Más dura más tiempo la pintura pantru ColourPachetul contiene el pelo suficiente para queungime promedio (hasta los hombros). El pelo largo y con frecuencia requieren de dos o más tubos de pintura. Cocine a todos los tubos. La aplicación del primer paquete de la corona de la cabeza y por debajo. Preparado inmediatamente después del segundo paquete y de color en los laterales, a lo largo de la cara y varfurile.A. Aplicando el pelo nevopsitUtilizand aplicación botella (A), verter el contenidoobtenidos después de la preparación en el cabello seco, sin lavar. Aplicar el contenido de un lugar a otro, desde las raíces hasta las puntas. Extienda la pintura de manera uniforme en el cabello con un peine, luego frote ligeramente. No cubra el cabello (fig. 4). B. Aplicación del cabello ya vopsitDaca tu cabello ya está teñido (no pintada en un tono más oscuro que el que se utiliza) y el aumento en las raíces, a continuación,por primera vez en la pintura base. El uso de dos tercios de la cantidad dispuesta para teñir las raíces del pelo en seco, sin lavar, masaje con facilidad (no cierre la botella). Después de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10,00 y 10,01) contiene el resto diseminados a lo largo de la longitud del cabello hasta las puntas. Masaje de nuevo, luego se extendió la pintura con un peine, luego a la izquierda a participar otros 5 -10 activador minute.Timpul interacción depende del grado de coloración (desvanecimiento). Una vez que las raíces obtener el mismo color de pelo con el resto del líquido restante se puede aplicar en el largo del cabello a la parte superior. No cubra el cabello. Dejar unos minutos antes de clati.5. Periodo de la interacción permanente de tintes de henna Más dura más tiempo de color Deja de actuaractuar 30 minutos y tintes han 2.66-3.67 40-50 minutos para actuar pinturas .- 10,00 y 10,01 que dejarla actuar 30 minutos. Este plazo podrá ampliarse a 45-50 minutos, dependiendo de la sombra que desee después de un obtineti.6.Clatirea y cuidado en la interacción nuantareDupa humedecer con agua tibia y masajes su cabello. Luego enjuague con el cuidado del cabelloutilizando el un montón de agua hasta que el agua resultante es limpia (Fig. 5). El uso de tela de color de ajuste (el paquete). Revuelva el contenido de este sobre con aprox. 200 ml de agua tibia. Aplique la mezcla en el cabello y masaje. Exprima el exceso de agua de pelo. No enjuague. Prolonga para colorear y proporcionar una protección extra. Queremos disfrutar de la coloración obtenida con Hennaplus Long duradera color! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a prueba una prueba de sensibilidad 48 horas antes de la aplicación, incluso si ha utilizado este producto. Limpieza perfecta un pedazo de piel detrás del oído. Utilizando un hisopo de algodón, aplique una pequeña cantidad de crema de tubo B a la zona limpiada. No enjuague. Si usted no se presenta a picar sensaciónenrojecimiento u 48 horas, entonces el producto puede ser utilizado. Esta prueba no garantiza que usted no tendrá ninguna reacción alérgica durante la precaución colorarii.Alte • No utilice para la coloración de cejas, pestañas y otras áreas del cuerpo • No utilizar en caso de reacción alérgica previa a un producto tinción, un cuero cabelludo hipersensible, irritada lesionesEvite el contacto con los ojos. Enjuague bien en caso de contacto accidental con los ojos • La mezcla de tinte contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol y amoníaco • Aplique la mezcla de inmediato sellado de producto o de tienda. Botella pueden explotar. • Enjuague la botella después de usar y disponer de tubo de vacío. • Mantenga copiilorAcest pro útilel plomo puede causar una reacción alérgica. Si después de usar reacción de la piel se produce produsuluipe como enrojecimiento, picazón o ardor, lávense inmediata y evitar la reutilización de productos. Para evitar la agravación de estos síntomas, su pelo de color sólo después de consultar a un médico. Permanente de tinte para cabello de color y dura más tiempo - 10,00 de alto Henna Color de pelo rubio claro Además pintura siempre Países Bajosed y dura más tiempo de Color - 5,4 veranillo de San Martín - de tinte para cabello Henna Color Plus Países Bajos y dura más tiempo en color marrón cálido 3,44 - Henna Color de pelo Además larga duración color de la pintura Holanda - 8-Luz Rubia Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 6,67 sueños - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4 Medio H.propios - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,5 caoba - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,38 Canela Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 8,3 Luz Dorada Rubia - Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 3.37 Espresso - Henna Paint Co.Países Bajos además de su permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 2,66 rojizo Negro-pintada neerlandesa Henna Color plus y dura más tiempo de color permanentes tintes de cabello - Dark Brown 3-Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,56 Henna castaño-pintura Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 5,35 Chocolate Brown Pintura Henna Color Plus-vo Países BajosPSEA Permanente del color del pelo y dura más tiempo - 6,35 avellana-Paint Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,3 Medio Golden Rubia, Henna Color Plus tintes permanentes -5 Países Bajos y dura más tiempo de color marrón claro Pintura Henna Color Plus Países Bajos el color del cabello tinte permanente -10,01 y dura más tiempo de luz de alta Rubia Henna Color Plus Plata perm Países Bajos para tintes de cabelloanenta y dura más tiempo Color - 4,45 caliente Brown - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,54 Cafe Latte - Pintura Henna Color Plus tintes permanentes Países Bajos 6,43 de larga duración Bronce Brillante Color - Henna Color Plus pintura pintura Holanda Permanente y dura más tiempo del color del pelo - Henna Roja 5,64 - Pintura Henna Color Plus tintes permanentes Holanda Long duradera Color - Negro 1 - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7,46 cobre rojo - Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 7 Rubia Media - Pintura Henna Color Plus tintes permanentes Países Bajos de larga duración de pintura color cobre Rubia -8,4 Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo -3,67-Borgoña Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo - 4,67 Rojo-Violeta Brown Pintura Henna Color Plus Holanda permanente del pelo del tinte del color y dura más tiempo la pintura de henna -4,03 Mocha Brown-Holland Color Plus y dura más tiempo de color permanentes tintes de cabello -5,3 Luz Dorada Brown Henna Color Plus-Holland permanente para tintes de cabello color caoba y dura más tiempo de cobre -6,45Holanda-Paint Henna Color plus y dura más tiempo para tintes de cabello permanentes de pintura de color oscuro -6 Rubia Henna Color Plus Holanda Este producto se puede encontrar en Farmacia Verde al precio más bajo Más cosméticos dones naturales se puede encontrar aquí Este producto y los regalos Supermercado
Italiana
Regali, lunga vita a colori - tinture per capelli permanenti - 5.4 Indian Summer - Henna Paint Color Plus Paesi Bassi Descrizione: Tutti i tipi di tinture per capelli permanenti da Henna Plus si può vedere qui. Video tinture per capelli permanenti Presentazione - 5.4 Indian Summer - colore della vernice hennè Inoltre nei Paesi Bassi. Lunga durata Colore - tinture per capelli permanenti - 5.4Dian estate non contiene parabeni, ed estratti di semi di girasole assicura la protezione e la cura dei vostri capelli e sono biologici Cerificate. Extra Care e la luminosità famoso può essere ottenuta utilizzando HeNe: botanica ingredienti idratanti (Cassia angustifolia, Hamamelis, farfara, viscoso , frumento, Nalbant, coda di cavallo), vitamine del gruppo B, vitamina A e che dà Henai vostri capelli lucentezza e vitalità. Lunga durata Colore - tinture per capelli permanenti - 5.4 Indian Summer - Henna Paint Color Plus (Paesi Bassi) protegge la struttura del capello durante la colorazione. Contiene un unico protezione anti-UV che protegge il colore dei capelli e prevenire la dissolvenza. Fornisce i risultati a lungo termine, mantenendo la ricchezza del colore. Precauzioni: Continoi: quantità diaminotoluen, resorcina, α-naftolo e piccolissime di ammoniaca e acqua ossigenata. Può provocare una reazione allergica. Può essere utilizzato su capelli decolorati e molto scolorito. Non pulire la biancheria. Non usare vernice per la colorazione delle ciglia e sopracciglia. Sciacquare bene i capelli dopo l'applicazione. Se vernice viene a contatto con occhi, lavare immediatamente. Non mantenere la miscela rimanente.Indossare guanti dal pacchetto. Tenere lontano dalla portata dei bambini. Seguire attentamente le istruzioni! Pacchetto permanente tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 5.4 Indian Summer - Henna Pluscontine Colore: Long-Lasting vernice tubo 40 ml di attivatore Long Lasting - 40 ml, le istruzioni, i guanti, il colore di fissaggio balsamo - 20 ml. Per i capelli lunghi e / o degradate, l'usosono due pacchetti di vernice! Lunga durata gamma colori è stata concepita senza l'aggiunta di: P-Phenilendiamina (PPD), A & P amminofenolo, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, fragranze allergizzanti, ftalati e composti di muschio. Estratti di semi di girasole, certificata biologica, proteggere la struttura del capello e della lotta contro la distruzione del colore. Lastin Long Presentazioneg colore - tinture per capelli permanenti - 5.4 Indian Summer - Paint Henna Color Plus (Paesi Bassi): 40 ml + 40 ml di adescamento di vernice fissante balsamo + 20 ml. Istruzioni per l'uso della tintura dei capelli Henna, lunga vita ColorVa Inoltre, vi preghiamo di leggere attentamente le istruzioni prima dell'uso! Grazie per aver scelto il colore della vernice Hennaplus di lunga durata, colore dei capelli di sicurezza che fornirà shockuloare naturali e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus, lunga vita a colori offre un meraviglioso colore intenso e duraturo, i capelli dandogli una tonalità naturale. Colorazione è permanente e durerà fino a 2-3 mesi. Estratti di semi di girasole fornire ottimale UV Struttura del progetto Durata dei capelli, che consente di godere il vostro colore di capellisito più a lungo. Botanici ed estratti di erbe proteggere il colore dei capelli. Hena senza pigmento dà i capelli uno splendore naturale. Oo pitture botaniche sapore fresco. ParVopseaua copertura di colore di capelli bianchi copre Hennaplus, lunga vita al 100% dei capelli bianchi, che offre un bel suono dalla radice al varfuri.Nota: - applicabile prportiedel 100% dei capelli bianchi, tranne per il colore: 10.00, 10.01 e 5,64 .- Se oltre il 50% dei vostri capelli è bianca e si desidera il colore in un colore moderno (rosso, viola, marrone) si consiglia il mix di tonno colori naturali corrispondente al massimo di copertura albe.Aplicarea tinture per capelli, lunga vita a colori sui capelli già tinti, permanentecoloratVopseaua o lunga durata a colori può essere utilizzato senza problemi sui capelli già tinti o permanente. Eppure già i capelli tinti di colore non è una sfumatura più chiara. Si consiglia di attendere almeno due settimane prima di utilizzare permanentare dopo lunga durata della vernice di colore. Notare che è possibile fare i capelli semi-permanente permanentemente o temporaneamente, è possibile utilizzare una vernicedopo che è stato verniciato con vernice Henna Plus Long Lasting Colour. II.INSTRUCTIUNI USO tinture permanenti Henna Plus, lunga vita, lunga vita colore della vernice ColourFolositi nespalat.Purtati su capelli asciutti guanti adatti. Si consiglia di lavare i capelli se usato prima di prodotti per lo styling (cera, ecc.) 1.Precautii • Verificare il nome del colore eNumata sul tubo da la scatola • Si raccomanda di fare un test di sensibilità prima dell'uso (cfr. punto III. Importante) • Non lasciare che questo prodotto alla raggiungibile seguendo copiilor2.PregatirePregatiti: • Un asciugamano old / dark abito or used in istituti di bellezza per proteggere i vestiti durante nuantarii • Un dente di pettine asprii(Non metallici) • Orologio • Contenuto della confezione un lungo e duraturo manusile3.Amestecarea Colore tinture permanenti Henna Plus Long Lasting Colour, Allacciate le asciugamano o un accappatoio in giro le spalle e mettere i guanti nella confezione .- Mettersi al riparo il tubo (B) . Svuotare l'intero contenuto della domanda di tubo di vetro (A) (Fig. 1) .- Chiudere la bottiglia. Una scossa di energiaGIC per completare la miscelazione. (Fig. 2) .- Fall sticlutei o svitare il tappo e applicare il prodotto immediatamente (Fig. 3) .- Assicurarsi che la stanza al momento non materiali di processo-Evitare che il prodotto textile.4.Posibilitati gocciolante di applicazione della pittura permanente dei capelli Henna Plus Long Lasting vernice pantru ColourPachetul contiene abbastanza capelli per loungime media (fino alle spalle). I capelli lunghi e spesso richiedono due o più tubi di vernice. Cuocere a tutte le provette. Applicando il primo pacchetto nella corona della testa e sotto. Preparato immediatamente dopo il secondo pacchetto e colorate ai lati, lungo il viso e varfurile.A. Applicando la domanda nevopsitUtilizand capelli bottiglia (A), versare il contenutoottenuti dopo la preparazione sui capelli asciutti, non lavati. Applicare il contenuto da un luogo all'altro, dalle radici alle punte. Stendere la vernice uniformemente su capelli con un pettine, poi strofinare leggermente. Non coprire i capelli (Fig. 4). B. Applicazione dei capelli già vopsitDaca i vostri capelli sono già tinti (non dipinta in una tonalità più scura di quella da usare) e un aumento nelle radici, quindiprima alla vernice di base. Usa circa i due terzi dell'importo preparati per la tintura dei capelli radici su asciutto, non lavati, massaggiando facilmente (non chiudere la bottiglia). Dopo 20 minuti (30-40 minuti per dipingere 10.00 e 10.01) contiene il resto sparsi per tutta la lunghezza dei capelli fini. Massaggio di nuovo, poi si sviluppa la pittura con un pettine, poi a sinistra per affidare ad un altro 5 -10 attivatore minute.Timpul interazione dipende dal grado di colorazione (fading). Una volta che le radici ottenere lo stesso colore dei capelli con il resto del liquido residuo può essere applicato su lunghezza dei capelli di cime. Non coprire i capelli. Lasciare qualche minuto prima clati.5. Periodo di tinture permanenti interazione Henna Plus Long Lasting Colour-Lasciare agireagire 30 minuti e 2,66-3,67 coloranti hanno 40-50 minuti per agire vernici 10,00 .- e 10,01 essere lasciata agire 30 min. Questo periodo può essere esteso a 45-50 minuti, a seconda della tonalità che si desidera, dopo un obtineti.6.Clatirea e cura durante il nuantareDupa interazione bagnare con acqua calda e massaggi i capelli con facilità. Quindi sciacquare con cura dei capelliè abbondante uso di acqua finché l'acqua sia pulita (Fig. 5). Usa impostazione di colore del tessuto (il pacchetto). Mescolare il contenuto di questa busta con ca. 200 ml di acqua tiepida. miscela Applica sui capelli e massaggi. Spremere l'acqua in eccesso da capelli. Non risciacquare. Si prolunga la colorazione e fornire una protezione supplementare. Noi vogliamo godere dei colori ottenuti con Hennaplus Long Lasting Colour! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari di raccomandare al test di un test di sensibilità 48 ore prima applicazione, anche se avete usato questo prodotto. Cleanse perfetto un pezzo di pelle dietro l'orecchio. Usando un tampone di cotone, applicare una piccola quantità di crema da tubo B alla zona pulita. Non risciacquare. Se non sembrano sensazione di pruritoarrossamento u a 48 ore, quindi il prodotto può essere utilizzato. Questo test non garantisce che non avrai alcuna reazione allergica durante cautela colorarii.Alte • Non utilizzare per la colorazione delle ciglia, sopracciglia e altre zone del corpo • Non utilizzare in caso di precedente reazione allergica ad un prodotto la colorazione, un cuoio capelluto ipersensibile, irritata lesioniEvitare il contatto con gli occhi. Sciacquare abbondantemente in caso di contatto accidentale con gli occhi • miscela colorante contiene hidroperohid, diaminotoluen, resorcina e ammoniaca • Applicare la miscela immediatamente sigillato prodotto o di negozio. Bottiglia può esplodere. • Risciacquare il flacone dopo l'uso e disporre di tubo vuoto. • Tenere a portata di mano copiilorAcest proIl piombo può causare una reazione allergica. Se dopo aver produsuluipe reazione della pelle, come arrossamento, prurito o bruciore, sciacquare subito ed evitare il riutilizzo del prodotto. Per evitare l'aggravarsi di questi sintomi, i capelli colorati solo dopo aver consultato un medico. Permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 10.00 High-Light Blonde Henna Colore dei capelli Plus Sempre pittura dei Paesi BassiDE lunga durata del colore - 5.4 Indian Summer - Colore Henna Plus Long Lasting Paesi Bassi tinture per capelli di colore marrone caldo 3,44 - Henna Colore dei capelli Plus Long Lasting colore della vernice Paesi Bassi - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4 Medium Brproprio - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 5.5 Mogano - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,38 Cannella Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 8.3 Golden Light Blonde - Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 3.37 Espresso - Henna Paint Co.Paesi Bassi, più la loro permanente tinture per capelli di colore, lunga vita - 2,66 Rossastro nero dipinto olandese Henna Plus Colore lunga durata permanente tinture per capelli di colore - Dark Brown 3-Color Paint Henna Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4,56 Henna Auburn-vernice Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata - 5.35 Chocolate Brown Henna Paint Color Plus-vo Paesi Bassipsea Permanente Capelli, lunga vita - 6,35 nocciola-Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita operativa - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Color Plus tinture per capelli permanenti Paesi Bassi -5 Long Lasting Colour-Light Brown Henna Paint Color Plus Paesi Bassi permanente il colore dei capelli tintura -10,01 Lunga durata High Light Blonde Henna Color Plus Silver Paesi Bassi perm tinture per capellianenta, lunga vita a colori - 4.45 Warm Brown - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,54 Caffè Latte - Paint Henna Color Plus Paesi Bassi tinture permanenti dei capelli 6,43 duraturo del bronzo brillante Colore - Henna Color Plus vernice Olanda Lunga durata permanente Capelli - Henna Red 5,64 - Paint Henné Color Plus tinture per capelli permanenti Paesi Bassi LOng durevole Colore - Black 1 - Paint Henna Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7,46 Copper Red - Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus tinture per capelli permanenti dei Paesi Bassi lunga durata della vernice Colore -8,4 hennè rame Blonde Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore lunga durata -3,67-Borgogna Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita - 4,67 rosso-violetto Brown Henna Paint Color Plus permanente dei Paesi Bassi tinture per capelli di colore, lunga vita Henna vernice -4,03 Mocha Brown-Holland Color Plus Long Lasting permanente colore tinture per capelli -5,3 Light Golden Brown Henna Color Plus-Holland permanente tinture per capelli color mogano, lunga vita operativa di rame -6,45Olanda-Paint Henna Plus Colore lunga durata permanente tinture per capelli di colore scuro vernice -6 Biondi Henna Color Plus Paesi Bassi Questo prodotto può essere trovato sul Green farmacia al prezzo più basso Più cosmetici doti naturali si possono trovare qui Questo prodotto e regali Supermercato
Franceza
Cadeaux longue tenue couleur - teintures capillaires permanentes - 5,4 Indian Summer - Henna Paint Color Plus Bas Description du produit: Tous les types de teintures capillaires permanentes de Henna Plus vous pouvez voir ici. Présentation vidéo de teintures capillaires permanentes - 5,4 Indian Summer - couleur de la peinture au henné En outre Pays-Bas. Long Lasting couleur - teintures capillaires permanentes - 5,4été Dian ne contient pas de parabènes, et des extraits de graines de tournesol offre une protection et les soins de vos cheveux et sont organiques cerificate. Extra-Attentive et la luminosité célèbres peuvent être obtenues à l'aide HeNe: botanique ingrédients hydratants (Cassia angustifolia, Hamamelis, tussilage, visqueux , du blé, Nalbant, prêle), vitamines B, vitamine A et qui donne Henavos cheveux brillants et la vitalité. Long Lasting couleur - teintures capillaires permanentes - 5,4 Indian Summer - Henna Paint Color Plus (Pays-Bas) Structura protège les cheveux au cours de coloration. Contient une protection UV unique où il protège la couleur des cheveux et prévenir la décoloration. Fournit des résultats à long terme, le maintien de la richesse de la couleur. Précautions: Continous: la quantité diaminotoluen, résorcinol, α-naphtol et très peu d'ammoniaque et de peroxyde d'hydrogène. Peut provoquer une réaction allergique. Peut être utilisé sur cheveux décolorés et très décolorée. Ne pas nettoyer le linge. Ne pas utiliser de la peinture pour la coloration des cils et des sourcils. Rincez bien les cheveux après application. Si la peinture est en contact avec les yeux, laver immédiatement. Ne pas conserver le reste du mélange.Porter des gants de l'emballage. Tenir hors de portée des enfants. Suivre attentivement les instructions! Paquet permanentes de couleur de cheveux colorant longue tenue - 5,4 Indian Summer - Henné Color Pluscontine: Long Lasting-peinture tube 40 ml d'activateur longue tenue - 40 ml, des instructions, des gants, la couleur de fixation baume - 20 ml. Pour les cheveux longs et / ou dégradées, l'utilisationsont deux ensembles de peinture! longue tenue couleur gamme a été conçue sans l'ajout de: P-Phenilendiamina (PPD), A & P aminophénol, 6-tétra-nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, fragrances allergisantes, les phtalates et les muscs. Extraits de graines de tournesol, certifié biologique, de protéger la structure du cheveu et la lutte contre la destruction de la couleur. Lastin Long Présentationg couleur - teintures capillaires permanentes - 5,4 Indian Summer - Peinture Henna Color Plus (Pays-Bas): 40 ml + 40 ml d'amorçage de la peinture + 20 ml baume fixateur. Instructions pour l'utilisation de teinture des cheveux au henné Long Lasting ColorVa outre, s'il vous plaît lire attentivement les instructions avant de l'utiliser! Merci d'avoir choisi la couleur de la peinture Hennaplus de longue durée, la couleur des cheveux coffre-fort qui donnera un choculoare naturelles et durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus longue tenue couleur offre une belle couleur intense et durable, les cheveux en lui donnant une teinte naturelle. La coloration est stable et peut durer jusqu'à 2-3 mois. Extraits de graines de tournesol fournissent optimale UV projet la structure du cheveu Durée, vous permettant de profiter de votre couleur de cheveuxsite pour plus longtemps. Botanique et des extraits végétaux protéger les soins de la couleur des cheveux. Hena sans pigment donne aux cheveux une brillance naturelle. Oo peintures botaniques saveur fraîche. ParVopseaua la couverture de la couleur des cheveux blancs couvre Hennaplus Long durable de 100% des cheveux blancs, offrant un beau ton de la racine à varfuri.Nota: - applicable prportiede cheveux blancs à 100%, sauf pour la couleur: 10.00, 10.01 et 5,64 .- Si plus de 50% de vos cheveux sont blancs et que vous voulez de la couleur dans une couleur moderne (rouge, violet, marron) Nous recommandons le mélange de thon couleurs naturelles correspondant au maximum la couverture de teintures capillaires albe.Aplicarea Long Couleur durable sur des cheveux déjà teints, permanentou coloratVopseaua longue tenue couleur peut être utilisé sans problème sur des cheveux déjà teints ou permanente. Pourtant, les cheveux déjà teints de couleur n'est pas une nuance plus claire. Nous vous recommandons d'attendre au moins deux semaines avant d'utiliser permanentare après longue tenue couleur de peinture. Notez que vous pouvez faire les cheveux permanentes semi-permanente ou temporaire, vous pouvez utiliser une peintureaprès qu'elle a été peinte au henné Plus longue peinture couleur durable. II.INSTRUCTIUNI UTILISATION teinture permanente Henna Plus longue tenue longue tenue de couleur de peinture sur ColourFolositi nespalat.Purtati cheveux secs des gants appropriés. Il est recommandé que vous lavez vos cheveux s'ils sont utilisés avant que les produits coiffants (cire, etc.) 1.Precautii • Vérifiez le nom de la couleur etNumata sur le tube de la boîte • Nous vous conseillons de faire un test de sensibilité avant utilisation (voir III. Importants) • Ne pas laisser pénétrer dans la suite copiilor2.PregatirePregatiti: • une vieille serviette noire robe / ou utilisés dans les salons de beauté pour protéger les vêtements au cours • nuantarii Une dent du peigne asprii(Non métalliques) • • Regardez Contenu de l'emballage Une longue et durable Couleur manusile3.Amestecarea permanente teinture au henné Plus longue tenue couleur, Attachez votre serviette ou un vêtement autour de vos épaules et de mettre vos gants dans le paquet .- Prendre couvrir tube (B) . Vider tout le contenu de la demande tube de verre (A) (Fig. 1) .- Fermer la bouteille. Un tremblement de l'énergieCPG à un mélange complet. (Fig. 2) .- sticlutei automne ou dévisser le bouchon et appliquer le produit immédiatement (Fig. 3) .- Assurez-vous que la pièce que vous n'avez pas actuellement matières processus Éviter que le produit textile.4.Posibilitati gouttes d'application de peinture permanente des cheveux au henné Plus longue tenue de la peinture pantru ColourPachetul contient assez de cheveux pour luiungime moyenne (jusqu'à l'épaule). Les cheveux longs et nécessitent souvent deux ou plusieurs tubes de peinture. Cuire à tous les tubes. L'application du premier paquet de la couronne de la tête et en dessous. Préparé immédiatement après le deuxième paquet et de couleur sur les côtés, le long de la face et varfurile.A. Application de la demande bouteille cheveux nevopsitUtilizand (A), Verser le contenuobtenues après la préparation sur les cheveux secs, non lavés. Appliquer le contenu d'un endroit à, des racines aux pointes. Étendre uniformément la peinture sur les cheveux avec un peigne, puis frotter légèrement. Ne pas couvrir les cheveux (fig. 4). B. Application des cheveux déjà vopsitDaca vos cheveux sont déjà teints (non peints dans une teinte plus foncée que d'être utilisé) et augmenté dans les racines, puisd'abord à la peinture de base. Utilisez environ les deux tiers du montant établi pour la teinture des racines des cheveux sur le sec, non lavé, masser facilement (ne pas fermer la bouteille). Après 20 minutes (30-40 minutes à 10h00 et de peinture 10.01) contient le reste éparpillé le long de la longueur des cheveux à la pointe. Massage à nouveau, puis étaler la peinture avec un peigne, puis à gauche pour engager un autre 5 -10 interaction activateur minute.Timpul dépend du degré de coloration (décoloration). Une fois les racines obtenir le même couleur de cheveux avec le reste du liquide restant peut être appliqué sur la longueur des poils aux sommets. Ne couvrez pas vos cheveux. Laissez-le quelques minutes avant clati.5. Période permanente teinture au henné interaction Plus longue tenue de couleur Laissez agirLoi 30 min et 2,66 à 3,67 colorants ont laissé 40-50 minutes à agir peintures .- 10,00 et 10,01 laisser agir 30 min. Cette période peut être prolongée à 45-50 minutes, en fonction de l'ombre que vous voulez après une obtineti.6.Clatirea et de soins au cours de la nuantareDupa interaction humidifier avec de l'eau chaude et le massage de vos cheveux facilement. Rincer ensuite avec soin des cheveuxil aide beaucoup d'eau jusqu'à ce que l'eau obtenue est propre (Fig. 5). Choisissez un réglage de couleur de la toile (le paquet). Mélangez le contenu de cette enveloppe avec env. 200 ml d'eau tiède. Appliquer le mélange sur les cheveux et le massage. Essorer les cheveux. Ne pas rincer. Elle prolonge la coloration et fournir une protection supplémentaire. Nous voulons profiter de la couleur obtenue avec Hennaplus Long durable couleur! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari de recommander à l'essai d'un test de sensibilité 48 heures avant l'application, même si vous avez utilisé ce produit. Nettoyer parfaite d'un morceau de peau derrière l'oreille. L'aide d'un coton-tige, appliquez une petite quantité de crème de tube B à la zone nettoyée. Ne pas rincer. Si vous ne comparaissez pas à me démanger sensationrougeur u moins 48 heures, le produit peut être utilisé. Ce test ne garantit pas que vous n'aurez pas toute réaction allergique pendant la prudence colorarii.Alte • Ne pas utiliser pour la coloration des cils, des sourcils ou d'autres zones du corps • Ne pas utiliser en cas de réaction allergique à un produit précédent coloration, un cuir chevelu hypersensible, irrité lésionsÉviter tout contact avec les yeux. Rincez abondamment en cas de contact accidentel avec les yeux • mélange de colorants contient hidroperohid, diaminotoluen, le résorcinol et l'ammoniac • Appliquer le mélange immédiatement scellée produit ou magasin. Bouteille peut exploser. • Rincer la bouteille après usage et de disposer d'un tube vide. • Gardez à portée de main copiilorAcest Proplomb peut provoquer une réaction allergique. Si après avoir utilisé une réaction cutanée se produit produsuluipe tels que des rougeurs, des démangeaisons ou des brûlures, rincer immédiatement et d'éviter la réutilisation des produits. Pour éviter l'aggravation de ces symptômes vos cheveux colorés seulement après avoir consulté un médecin. Permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 10,00 High-Light Henna Blonde Couleur des cheveux Plus Toujours peinture Pays-BasED Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Couleur Henna Plus Long Lasting Pays-Bas dans les teintures capillaires de couleur brun chaud 3,44 - Henna Hair Color Plus longue tenue de couleur de peinture Pays-Bas - 8-Light Blonde Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 6,67 Purple Dream - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 4 Moyen Brpropres - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 5,5 acajou - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,38 cannelle Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 8,3 Lumière Dorée Blonde - Henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 3,37 Espresso - Henna Paint Co.Pays-Bas en plus de leur couleur de cheveux colorant permanent longue tenue - 2,66 noir rougeâtre peint néerlandais Henna Plus couleur longue tenue de couleur de cheveux colorant permanent - Dark Brown 3-peinture au henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 4,56 Henna Auburn-peinture Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 5,35 Chocolate Brown Henna Paint Color Plus-vo-BasLEFP permanente cheveux couleur longue tenue - 6,35 noisette de peinture au henné Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture longue tenue - 7,3 Moyen Golden Blonde, Henné Color Plus de teintures capillaires permanentes Bas -5 longue tenue de couleur brun pâle Henna Paint Color Plus Bas permanente de couleur de teinture capillaire -10,01 Long Lasting High Light Blonde Henna Color Plus Silver Pays-Bas dans les teintures capillaires permanenta longue tenue couleur - 4,45 brun chaud - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,54 Cafe Latte - Peinture Henna Color Plus de teinture capillaire permanente Pays-Bas 6,43 à longue durée Brillant Couleur Bronze - Henné Color Plus de peinture de la peinture en Hollande longue durée permanente de couleur de cheveux - Henné Rouge 5,64 - Peinture Henna Color Plus de teintures capillaires permanentes Bas Long durable Couleur - Noir 1 - Peinture Henna Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7,46 Cuivre Rouge - Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus de teinture capillaire permanente Pays-Bas à long terme de peinture couleur cuivre -8,4 Henna Blonde Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture Long Lasting -3,67-Bourgogne Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de teinture durables - 4,67 rouge-violet Brown Henna Paint Color Plus Bas permanente des cheveux couleur de la teinture au henné longue tenue de la peinture -4,03 Mocha Brown-Holland Color Plus longue tenue de couleur de cheveux colorant permanent -5,3 Light Golden Brown Henna Color Plus-Holland permanente des cheveux couleur de teinture acajou longue tenue de cuivre -6,45Pays-Bas, de peinture au henné Color Plus longue tenue de couleur de cheveux permanente teinture peinture -6 Dark Blonde Henna Color Plus Bas Ce produit peut être trouvé sur pharmacie verte au prix le plus bas Plus cosmétiques dons naturels peuvent être trouvés ici Ce produit et les dons Supermarché
Germana
Geschenke Long Lasting Colour - permanente Haarfärbemittel - 5,4 Indian Summer - Henna Plus Color Paint Niederlande Produktbeschreibung: Alle Typen von permanenten Haarfärbemitteln von Henna Plus können Sie hier sehen. Videopräsentation permanente Haarfärbemittel - 5,4 Indian Summer - Henna Lackfarbe Außerdem Niederlanden. Langlebige und Farbe - permanente Haarfärbemittel - 5.4Dian Sommer enthält keine Parabene, sowie Auszüge aus Sonnenblumenkernen bietet Schutz und Pflege Ihrer Haare und sind organische cerificate. Besonderer Vorsicht und berühmten Helligkeit kann HeNe werden erhalten mit: Botanischer feuchtigkeitsspendenden Wirkstoffen (Cassia angustifolia, Hamamelis, Huflattich, viskosen , Weizen, Nalbant, Schachtelhalm), B-Vitamine, Vitamin A und das gibt HenaIhr Haar Glanz und Vitalität. Langlebige und Farbe - permanente Haarfärbemittel - 5,4 Indian Summer - Henna Plus Color Paint (Niederlande) schützt die Haarstruktur während der Färbung. Enthält eine einzigartige UV-Schutz, dass es Haarfarbe zu schützen und zu verhindern Ausbleichen. Bietet langfristige Ergebnisse, die Aufrechterhaltung der Farbenreichtum. Vorsichtsmaßnahmen: Contiuns: diaminotoluen, Resorcin, α-Naphthol und sehr kleine Menge Ammoniak und Wasserstoffperoxid. Kann eine allergische Reaktion. Kann auf gebleichten Haaren und sehr verfärbt verwendet werden. Reinigen Sie nicht die Wäsche. Verwenden Sie keine Farbe zum Färben von Wimpern und Augenbrauen. Spülen Sie die Haare gut nach der Anwendung. Wenn Farbe kommt in Kontakt mit den Augen sofort gründlich. Lassen Sie die restliche Mischung.Handschuhe aus der Verpackung. Außerhalb der Reichweite von Kindern aufbewahren. Befolgen Sie die Anweisungen sorgfältig! Paket permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 5,4 Indian Summer - Henna Color Pluscontine: Langlebige-Lack 40 ml Tube Langlebige Aktivator - 40 ml, Anweisungen, Handschuhe, Farbe Festsetzung Balsam - 20 ml. Bei langen Haaren und / oder abgebaut wird, verwendensind zwei Pakete malen! Long Lasting Colour Palette hat neben der konzipiert ohne: P-Phenilendiamina (PPD), A & P Aminophenol, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlorresorcin, allergenen Duftstoffe, Phthalate und Moschus-Verbindungen. Auszüge aus Sonnenblumenkernen, kbA, schützen die Haarstruktur und Kampf gegen die Zerstörung der Farbe. Lastin Long Presentationg Farbe - permanente Haarfärbemittel - 5,4 Indian Summer - Paint Henna Plus Color (Niederlande): 40 ml + 40 ml Grundierung + 20 ml Balsam Fixativ. Gebrauchsanweisung Henna Haarfärbemittel Langlebige ColorVa hinaus, bitte lesen Sie die Anweisungen sorgfältig Vor Gebrauch! Danke für die Wahl Lackfarbe Hennaplus Langlebige, sichere Haarfarbe, die schockieren bieten wirduloare natürlichen und durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour bietet eine wunderbare und dauerhafte intensive Farbe, Haar ihm einen natürlichen Schatten. Färbung ist dauerhaft und hält bis zu 2-3 Monaten. Auszüge aus Sonnenblumenkernen bieten optimalen UV Projektlaufzeit Haarstruktur, so dass Sie genießen Sie Ihre HaarfarbeOrt für länger. Botanische und Kräuterextrakte schützen Haarfarbe Pflege. Hena ohne Pigment verleiht dem Haar einen natürlichen Glanz. Oo Farben botanischen frischen Geschmack. ParVopseaua Abdeckung Weiß Haarfarbe deckt Hennaplus Langlebige 100% weißem Haar, die einen schönen Ton von der Wurzel bis varfuri.Nota: - anwendbar prportievon 100% weißem Haar, außer für die Farbe: 10.00, 10.01 und 5,64 .- Wenn mehr als 50% der Haare ist weiß und Farbe Sie möchten in einem modernen Farben (rot, violett, braun) Wir empfehlen den Thunfisch mischen natürliche Farben, die der maximalen Reichweite von Haarfärbemitteln albe.Aplicarea Long Lasting Colour auf bereits gefärbten Haaren, permanenteoder coloratVopseaua Langlebige und Farbe kann ohne Probleme auf die bereits gefärbten Haaren oder dauerhaft eingesetzt werden. Doch schon gefärbtes Haar ist nicht einem helleren Farbton eingefärbt. Wir empfehlen Ihnen, warten mindestens zwei Wochen nach, bevor Sie permanentare Long Lasting Colour malen. Beachten Sie, dass dauerhafte Haarentfernung semi-permanent oder temporär Sie können eine Farbe verwendennachdem es mit Henna Plus Long Lasting Colour malen worden. II.INSTRUCTIUNI USE permanenten Farbstoff Henna Plus Long Lasting Langlebige ColourFolositi Lackfarbe auf trockenem Haar gemalt nespalat.Purtati geeignete Schutzhandschuhe. Es wird empfohlen, dass Sie Ihre Haare waschen, wenn vor dem Styling-Produkte (Wachs, etc.). 1.Precautii • Überprüfen Sie den Namen der Farbe und verwendetNumata auf der Tube aus der Schachtel • Wir empfehlen Ihnen, eine Empfindlichkeit zu testen, bevor zu verwenden (siehe III. Wichtig) • Das Produkt darf nicht zu erreichen copiilor2.PregatirePregatiti folgenden: • ein altes Handtuch / Bademantel dunkel oder verwendet in Schönheitssalons, um Kleidung während nuantarii • Schützen A durchkämmen asprii(Nicht aus Metall) • Uhr • Packungsinhalt eine lange und dauerhafte Farbe manusile3.Amestecarea permanente Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour, Fasten your Handtuch oder Bademantel um deine Schultern und legen Sie Ihre Handschuhe im Paket .- Volle Deckung Rohr (B) . Empty gesamten Inhalt des Antrags Glasrohr (A) (Abb. 1) .- Schließen der Flasche. Eine Energiepolitik schüttelnGIC vollständige Durchmischung. (Abb. 2) .- sticlutei Herbst oder schrauben Sie die Kappe und das Produkt sofort anzuwenden (Abb. 3) .- Achten Sie darauf, den Raum Sie derzeit nicht über Prozess-Produkt Materialien textile.4.Posibilitati Tropfschutz Farbauftrag Permanent Hair Henna Plus Long Lasting ColourPachetul pantru Farbe enthält genügend Haare für sieungime Durchschnitt (bis zu den Schultern). Lange Haare und erfordern oft zwei oder mehr Farbtuben. Cook auf allen Rohren. Anwenden das erste Paket in der Krone des Kopfes und darunter. Vorbereitet unmittelbar nach dem zweiten Paket und farbigen an den Seiten entlang der Gesichts-und varfurile.A. Anwenden des Haar nevopsitUtilizand Flasche Anwendung (A), pour Inhalterhalten nach der Vorbereitung auf das trockene Haar, ungewaschen. Bewerben Inhalte von Ort zu Ort, von den Wurzeln zu den Spitzen. Spread die Farbe gleichmäßig auf das Haar mit einem Kamm, dann leicht reiben. Bedecken Sie das Haar (Abb. 4). B. Anwendung des Haares bereits vopsitDaca Ihr Haar ist bereits eingefärbt (nicht in einem dunkleren Farbton als verwendet werden lackiert) und erhöhte sich in den Wurzeln, dannzunächst an der Basis zu malen. Mit etwa zwei Drittel des Betrags für das Färben von Haarwurzeln auf trockener vorbereitet, ungewaschen, leicht massieren (nicht in der Nähe der Flasche). Nach 20 Minuten (30-40 Minuten zu malen, 10.00 und 10.01) enthält, der Rest über die Länge der Haare zu den Enden zerstreut. Massage wieder, dann den Lack mit einem Kamm verteilt, dann nach links zu engagieren weitere 5 -10 minute.Timpul Aktivator Interaktion hängt von dem Grad der Färbung (Fading). Sobald die Wurzeln die gleiche Haarfarbe mit dem Rest der verbliebenen Flüssigkeit erhalten, können auf Haarlänge zu Tops angewandt werden. Nicht abdecken Ihr Haar. Lassen Sie es einige Minuten, bevor clati.5. Period permanente Interaktion Farbstoff Henna Plus Long Lasting Colour-schreiben zu handelnAkt 30 min und 2,66 bis 3,67 Farbstoffe haben 40-50 Minuten Zeit, um die Farben zu handeln .- 10.00 und 10,01 links nach 30 min zu handeln. Dieser Zeitraum kann auf 45-50 Minuten ausgedehnt werden, je nach dem gewünschten Farbton nach einem obtineti.6.Clatirea und Betreuung während der Interaktion nuantareDupa mit warmem Wasser befeuchten und massieren Sie Ihre Haare leicht. Danach mit Haarpflegees mit Wasser abspülen, bis das entstehende Wasser ist sauber (Abb. 5). Weichspüler verwenden Farbeinstellung (das Paket). Rühren Sie den Inhalt dieser Umschlag mit ca. 200 ml warmes Wasser. Bewerben Gemisch auf das Haar und Massage. Squeeze überschüssiges Wasser aus Haaren. Nicht ausspülen. Es verlängert die Farbgebung und bieten zusätzlichen Schutz. Wir wollen die Farbe mit Hennaplus L gewonnen genießenOng Lasting Colour! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari zu empfehlen, eine Sensitivität Test 48 Stunden vor Anwendung zu testen, auch wenn Sie dieses Produkt verwendet haben. Cleanse perfekt ein Stück Haut hinter dem Ohr. Verwenden Sie ein Wattestäbchen, eine kleine Menge der Creme aus der Tube auf den Bereich B gereinigt. Nicht ausspülen. Wenn Sie nicht erscheinen Empfindung Juckreizu Rötung bei 48 Stunden, dann kann das Produkt verwendet werden. Dieser Test nicht garantieren, dass Sie noch keine allergische Reaktion während colorarii.Alte Vorsicht • Verwenden Sie nicht zum Färben von Wimpern, Augenbrauen oder andere Bereiche des Körpers • Nicht anwenden bei vorangegangenen allergischen Reaktion auf ein Produkt Färbung, eine Überempfindlichkeit der Kopfhaut, gereizte LäsionenBerührung mit den Augen. Gründlich im Falle einer versehentlichen Berührung mit den Augen • Farbstoffmischung enthält hidroperohid, diaminotoluen, Resorcin und Ammoniak • Übernehmen Sie die Mischung sofort verschlossen Produkt oder zu speichern. Flasche explodieren können. • Spülen Sie die Flasche nach Gebrauch und Entsorgung von leeren Rohr. • Halten Sie handlichen Pro copiilorAcestführen können eine allergische Reaktion hervorrufen. Wenn nach der Verwendung produsuluipe Hautreaktion auftritt wie Rötung, Jucken oder Brennen sofort gründlich und vermeiden Wiederverwendung von Produktinformationen. Zur Vermeidung von Verschlimmerung dieser Symptome Ihre Haare gefärbt Niederlanden nur nach Rücksprache mit einem Arzt. Permanenten Haarfarben Farbe Langlebige - 10.00 High-Light Henna Haarfarbe Blond Plus immer malened Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Henna Haarfärbemittel Niederlande Color Plus Long Lasting Colour 3,44 warmen Brauntönen - Henna Hair Color Plus Long Lasting Niederlande Lackfarbe - 8-Light Blonde Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4 Medium Breigenen - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 5,5 Mahagoni - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,38 Cinnamon Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 8.3 Light Golden Blonde - Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 3.37 Espresso - Henna Paint Co.Niederlande sowie deren permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 2.66 rötlich schwarz lackierte niederländischen Henna Plus Long Lasting Colour permanente Haarfärbemittel Farbe - dunkelbraun 3-Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4,56 Henna Auburn-Lack Color Plus Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting - 5.35 Chocolate Brown Henna Plus Color Paint-vo NiederlandePSEA Permanent Hair Colour langlebig - 6,35 Haselnuss-Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige - 7.3 Medium Golden Blonde, Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel -5 Long Lasting Colour-Light Brown Henna Plus Color Paint Niederlande permanenten Haarfärbemitteln Farbe -10,01 langanhaltendes high Hellblond Henna Plus Color Silver Niederlande perm Haarfärbemittelnanenta Long Lasting Colour - 4.45 warmen Brauntönen - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,54 Cafe Latte - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel 6,43 Langanhaltende Brilliant Bronze Farbe - Henna Plus Color Holland malen malen Langlebige und Permanent Hair Colour - Henna rot 5,64 - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel LOng Lasting Colour - Black 1 - Paint Henna Plus Color Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7,46 Copper Red - Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 7 Medium Blonde - Henna Plus Color Paint Niederlande permanenten Haarfärbemitteln Langanhaltende Paint Colour -8,4 Henna Blond Copper Color Plus Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige -3,67-Burgund Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe langlebig - 4,67 rot-violett Brown Henna Plus Color Paint Niederlande permanente Haarfärbemittel Farbe Langlebige Henna malen -4,03 Mocha Brown-Holland Color Plus Long Lasting permanente Haarfärbemittel Farbe -5,3 Light Golden Brown Henna Plus Color-Holland permanente Haarfärbemittel Farbe Long Lasting Copper Mahagoni -6,45Niederlande-Paint Henna Plus Long Lasting Colour permanente Haarfärbemittel Farbe-Lack -6 Dark Blond Henna Plus Color Niederlande Dieses Produkt kann Supermarket Geschenke gefunden werden auf Green Pharmacy zum niedrigsten Preis Naturkosmetik Geschenke gefunden werden kann Mehr hier Dieses Produkt und
Rusa
Подарки Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 5,4 Бабье лето - хной цвет краски Plus Нидерланды Описание продукта: Все виды постоянных красить волосы хной с Кроме того, вы можете посмотреть здесь. Видео презентация постоянных краски для волос - 5,4 Бабье лето - хной цвет краски Кроме того Нидерландов. Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 5,4Диан лета не содержат парабенов и экстракты семян подсолнечника, обеспечивает защиту и уход за волосами и органических cerificate. Дополнительный уход и известных яркости можно получить с помощью HeNe ботанические увлажняющие компоненты (Кассиа узколистный, Hamamelis, мать-и-мачеха, вязкой , пшеница, Nalbant, хвощ), витамины группы В, витамин А, и что дает Хенатвой блеск волос и жизнеспособность. Долгое Цвет - постоянный краски для волос - 5,4 Бабье лето - хна краски Color Plus (Нидерланды) защищает структуру волос при окраске. Содержит уникальный УФ-защитных, что он будет защищать цвета волос и предотвратить угасание. Предоставляет долгосрочные результаты, сохраняя богатство цвета. Меры предосторожности: Contiсвязь: diaminotoluen, резорцин, α-нафтола и очень небольшое количество аммиака и перекиси водорода. Может вызвать аллергическую реакцию. Может использоваться на обесцвеченных волос и очень мутной. Не используйте для чистки белья. Не используйте краску для окраски ресниц и бровей. Промыть волосы и после применения. Если краска соприкасается с глазами, немедленно промыть. Не держать остальных смеси.Надевайте перчатки из пакета. Хранить в недоступном для детей месте. Следуйте инструкциям внимательно! Пакет постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,4 Бабье лето - хной Цвет Pluscontine: Долгое краски трубки 40 мл Долгое активатор - 40 мл, инструкции, перчатки, цвет фиксации бальзам - 20 мл. Для длинных волос и / или на деградированных, используйтедва пакета с краской! Долгое Цветовая гамма была задумана без добавления: P-Phenilendiamina (PPD), и P аминофенола, 6-Tetra-Nitroquinoxaline, Chlororesorcinol, аллергенные ароматов, фталаты и мускуса соединений. Выдержки из семян подсолнечника, сертифицированных органических, защитить структуру волос и борьбы против уничтожения цвета. Lastin Лонг Презентацияг цвет - постоянный краски для волос - 5,4 Бабье лето - Paint хны Color Plus (Нидерланды): 40 мл + 40 мл краски грунтовка + 20 мл фиксирующего бальзамом. Инструкция по применению хны для окрашивания волос Долгое ColorVa Кроме того, пожалуйста, прочтите внимательно инструкцию перед использованием! Спасибо, что выбрали цвет краски Hennaplus длительную, безопасную цвет волос, которая обеспечит шокuloare природных и durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Долгое Цвет открывается прекрасный и прочного интенсивного цвета, волосы придавая ему естественный оттенок. Окрашивание носит постоянный характер и будет продолжаться до 2-3 месяцев. Выдержки из семян подсолнечника обеспечить оптимальное УФ Продолжительность проекта структуру волос, позволяя Вам наслаждаться цвет волоссайте дольше. Ботанический и растительные экстракты защиты по уходу за волосами цвета. Ены без пигмента дает волосам естественный блеск. Оо краски ботанический свежий аромат. ParVopseaua покрытие белого цвета волосы покрывают Hennaplus Долгое 100% седых волос, предлагая красивые тона от корня к varfuri.Nota: - применимые prportie100% седых волос, за исключением цвета: 10,00, 10,01 и 5,64 .- Если более 50% от ваших волос белый, и вы хотите, чтобы цвет в современной цвет (красный, фиолетовый, коричневый) мы рекомендуем тунца смесь природного цвета, соответствующие максимальное покрытие для окрашивания волос albe.Aplicarea Долгое Цвет на уже окрашенных волос, постоянноеили coloratVopseaua Долгое Цвет может быть использован без проблем на уже окрашенных волос или постоянным. Тем не менее, уже окрашенных волос не цветные светлый оттенок. Мы рекомендуем вам подождать по крайней мере две недели после permanentare перед использованием Долгое Цвет краски. Обратите внимание, что вы можете сделать постоянным волосы полу-постоянно или временно можно использовать краскипосле того, как были окрашены хной Plus Лонг краски стабильного цвета. II.INSTRUCTIUNI USE постоянных красить хной Plus Долгое Долгое ColourFolositi цвет краски на волосы сухие nespalat.Purtati подходящие перчатки. Рекомендуется мыть волосы, если использовать до укладки волос (воск и т.д.). 1.Precautii • Проверьте имя и цветНумата на трубе из окна • Мы рекомендуем вам проверка чувствительности до использования (см. раздел III. Важные) • Не допускать попадания в copiilor2.PregatirePregatiti следующие: • старое полотенце / темный халат или используемых в салонах красоты для защиты одежды во время nuantarii • гребень asprii(Не металлической) • Часы • Комплект поставки долговременного и прочного Цвет manusile3.Amestecarea постоянного красителя хны Plus Долгое Цвет, Пристегните полотенце или халат вокруг плеч и положить перчатки в упаковке .- Укрыться трубки (B) . Пустое все содержимое применения стеклянной трубки (А) (рис. 1) .- Закройте бутылку. Энергии трястиГПК для полного смешивания. (Рис. 2) .- sticlutei Fall или отвинтить крышку и использовать продукт сразу (рис. 3) .- Убедитесь, что номер у вас нет продукта процесса материалы textile.4.Posibilitati предупреждении капает нанесения краски Постоянный волос хной Plus Долгое ColourPachetul pantru краска содержит достаточно волос для нееungime средней (до плеч). Длинные волосы и зачастую требуют две или более труб краски. Варить на все трубы. Применяя первый пакет в темени и снизу. Подготовлено сразу же после второй пакет и цветные по бокам, а также лица и varfurile.A. Применение бутылку волосы nevopsitUtilizand применения (A), вылейте содержимоеполучены после подготовки на сухие волосы, немытый. Лучшие содержания с места на место, от корней до кончиков. Спред краска равномерно на волосы гребнем, а затем слегка руб. Не закрывайте волосы (рис. 4). B. Применение волосы уже vopsitDaca ваши волосы уже окрашенные (не окрашены в более темный оттенок, чем быть использованы) и увеличился в корнях, а затемпервый на базе краски. Использование примерно две трети от суммы подготовлены для покраски корней волос на сухие, немытые, массажные легко (не закрывать бутылку). После 20 минут (30-40 минут, чтобы краска 10,00 и 10,01) содержит остальные рассеяны по всей длине волос до кончиков. Массаж снова, а затем распространить краски с гребнем, затем налево, чтобы заниматься еще на 5 -10 minute.Timpul взаимодействия активатора зависит от степени окраски (затухание). После того как корни получить такой же цвет волос с остальным остальные жидкости, могут быть применены на волосах длиной до вершины. Не закрывайте волосы. Оставьте его за несколько минут до clati.5. Период постоянного взаимодействия красителя хны Plus Долгое цветовой Написать действоватьдействуют 30 мин 2.66-3.67 красителей 40-50 минут осталось действовать красок .- 10,00 и 10,01 оставить действовать 30 мин. Этот срок может быть продлен до 45-50 минут, в зависимости от тени вы хотите после obtineti.6.Clatirea и ухода при взаимодействии nuantareDupa смочить теплой водой и помассируйте волосы легко. Затем промыть уходу за волосами, используя большое количество воды, пока в результате чистой воды (рис. 5). Использование ткани настройку цветового баланса (пакет). Перемешайте содержимое этого конверта с ок. 200 мл теплой воды. Лучшие смесь на волосы и массажа. Сожмите избыток воды из волос. Не смывайте. Она продлевает колорит и обеспечить дополнительную защиту. Мы хотим, чтобы насладиться цвета, полученные с Hennaplus LОнг стабильном Цвет! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari рекомендовать для проверки чувствительности тест 48 часа до применения, даже если вы использовали этот продукт. Очищение идеальный участок кожи за ухом. Использование ватным тампоном, нанесите небольшое количество крема из тюбика B в район очищен. Не смывайте. Если вы не появляются зуд ощущениеу покраснение в 48 часов, то продукт может быть использован. Этот тест не гарантирует, что у вас не будет никаких аллергических реакций при colorarii.Alte • Внимание Не используйте для окраски ресниц, бровей или других частей тела • Не используйте в случае предыдущих аллергическая реакция на продукт окраски, сверхчувствительные волосистой части головы, раздраженный поражениемИзбегать контакта с глазами. Тщательно промыть в случае случайного попадания в глаза • красителя смесь содержит hidroperohid, diaminotoluen, резорцин и аммиак • Нанесите смесь сразу же закрывайте изделие или магазин. Бутылка может взорваться. • Промойте бутылки после использования и утилизации пустой трубы. • Храните удобный профессиональный copiilorAcestсвинец может вызывать аллергическую реакцию. Если после использования produsuluipe кожная реакция происходит, такие как покраснение, зуд или жжение, немедленно промыть и избежать повторного использования продукта. Для того чтобы избежать обострения этих симптомов волос окрашена только после консультации с врачом. Постоянный для окрашивания волос цвет Долгое - 10,00 высокого хны светлая блондинка Цвет волос Plus Всегда краски Нидерландыред Долгое Цвет - 5,4 Бабье лето - хны для окрашивания волос Color Plus Нидерланды Долгое Цвет 3,44 Теплый Brown - Цвет волос хной Plus Долгое Нидерланды цвет краски - 8-Light Blonde хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 6,67 Purple Dream - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4 средний Brсобственный - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,5 красного дерева - хна цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,38 Корица хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 8,3 Светло-золотисто-Blonde - Хенна Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 3,37 эспрессо - хны краска КоНидерланды также их постоянные окрашивания волос цвет Долгое - 2,66 Красноватый Black-окрашенные хной голландский Plus Цвет Долгое постоянный цвет краски для волос - Темно-коричневый 3-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,56 хны Оберн-краски Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 5,35 Chocolate Brown хной цвет краски Plus-во Нидерландыpsea Постоянный Цвет волос Долгое - 6,35 Орех-Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,3 Средний Золотой Blonde, хны Color Plus Нидерланды постоянных краски для волос -5 Долгое Цвет-Светло-коричневый цвет краски хны Plus Нидерланды постоянный цвет краски для волос -10,01 Долгое света высокой Blonde хной Цвет Plus Silver Нидерланды Перми для окрашивания волосanenta Долгое Цвет - 4,45 Теплый Brown - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,54 кафе Latte - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянных красить волосы 6,43 долговечность Бриллиант бронзового цвета - цвета хны Plus Голландии краска краска Долгое Постоянный Цвет волос - хна Красного 5,64 - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянных краски для волос LОнг стабильном Цвет - черный 1 - Paint хны Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7,46 Медь Красный - цвет краски хны Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 7 Средний Blonde - хной цвет краски Plus Нидерланды постоянных краски для волос износостойкой краски Цвет -8,4 хны меди Blonde Color Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое -3,67-Бургундии хной цвет краски Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое - 4,67 красно-фиолетовый цвет коричневый цвет краски хны Plus Нидерланды постоянного окрашивания волос цвет Долгое хны краска -4,03 Моча Браун-Holland Color Plus Долгое постоянный цвет краски для волос -5,3 Светло-золотисто-коричневый цвет хны Plus-Holland постоянного окрашивания волос цвет Долгое медь -6,45 МахоганиНидерланды-Paint хны Color Plus Долгое постоянного окрашивания волос цвет краски -6 Русый Цвет хны Plus Нидерланды Этот продукт можно найти на зеленый фармации по самой низкой цене натуральной косметики больше подарков можно найти здесь Этот продукт и подарки Супермаркет
Portugheza
Presentes de Longa Duração Colour - tintura de cabelo permanente - 5.4 Indian Summer - Henna Paint Color Plus Holanda Descrição: Todos os tipos de tintura de cabelo permanente de Henna Plus você pode ver aqui. Apresentação de vídeo da tintura de cabelo permanente - 5.4 Indian Summer - Henna cor da pintura Além disso, Países Baixos. Duradoura Colour - tintura de cabelo permanente - 5.4Dian verão não contêm parabenos, e extratos de sementes de girassol proporciona proteção e cuidado de seu cabelo e são orgânicos cerificate. Care Extra brilho e famosos podem ser obtidos através de HeNe: botânica ingredientes hidratantes (Cassia angustifolia, Hamamelis, coltsfoot, viscoso , vitaminas Trigo, Nalbant, cavalinha), B, vitamina A e que dá Henao seu cabelo brilhar e vitalidade. Duradoura Colour - tintura de cabelo permanente - 5.4 Indian Summer - Henna Paint Color Plus (Países Baixos), protege a estrutura do cabelo durante a coloração. Contém um exclusivo protetor UV que protege a cor do cabelo e impedir desvanecer-se. Fornece resultados a longo prazo, mantendo a riqueza de cores. Precauções: Continós: quantidade diaminotoluen, resorcinol, α-naftol e muito pequenas de amônia e água oxigenada. Pode causar uma reação alérgica. Pode ser usado em cabelos descoloridos e muito descolorida. Não lave a roupa. Não use tinta para colorir os cílios e sobrancelhas. Enxágüe bem os cabelos após a aplicação. Se a tinta entrar em contacto com os olhos, lavar imediatamente. Não guarde a mistura restante.Usar luvas do pacote. Manter fora do alcance das crianças. Siga as instruções com cuidado! Pacote permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.4 Indian Summer - Henna Cor Pluscontine: Long-Lasting tubo de tinta 40 ml ativador Long Lasting - 40 ml, instruções, luvas, cor fixação bálsamo - 20 ml. Para ter cabelos longos e / ou degradadas, usodois pacotes de tinta! Longa Duração gama de cores foi concebida sem a adição de P-Phenilendiamina (PPD), A & P-aminofenol, 6-Tetra-nitroquinoxalina, Chlororesorcinol, perfumes alérgicos, ftalatos e compostos musk. Os extratos de sementes de girassol, certificadas orgânicas, proteger a estrutura do cabelo e luta contra a destruição da cor. Lastin Long Apresentaçãog cor - tintura de cabelo permanente - 5.4 Indian Summer - Paint Henna Color Plus (Holanda): 40 ml + 40 ml de tinta priming + 20 ml de fixador bálsamo. Instruções para usar o cabelo Henna tintura de Longa Duração ColorVa disso, por favor leia atentamente as instruções antes de usar! Obrigado por escolher a cor da pintura Hennaplus de longa duração, a cor do cabelo seguro que irá fornecer choqueuloare natural e durabila.I.CARACTERISTICILE PRODUSULUIRezultatul colorariiVopseaua Hennaplus Long Lasting Colour oferece uma cor maravilhosa e duradoura, intensa, o cabelo dando-lhe um tom natural. A coloração é permanente e irá durar até 2-3 meses. Os extratos de sementes de girassol fornecer melhor estrutura do cabelo UV Project Duração, permitindo-lhe desfrutar da sua cor de cabelosite por mais tempo. Botânico e extractos de ervas proteger cuidado cor do cabelo. Hena sem pigmento dá um brilho natural do cabelo. tintas Oo sabor fresco botânica. ParVopseaua cobertura da cor do cabelo branco cobre Hennaplus Long Lasting 100% de cabelos brancos, oferecendo um belo tom da raiz para varfuri.Nota: - aplicável prportie100% de cabelos brancos, com exceção da cor: 10,00, 10,01 e 5,64 .- Se mais de 50% do seu cabelo é branco e cor que deseja em uma cor moderna (vermelho, roxo, marrom) recomendamos a mistura de atum cores naturais correspondente à cobertura máxima da tintura de cabelo albe.Aplicarea Longa Duração cores no cabelo já tingido, permanenteou coloratVopseaua de Longa Duração A cor pode ser utilizado sem problemas no cabelo já tingido ou permanente. No entanto, o cabelo já tingido de cor não é uma leve sombra. Recomendamos que você espere pelo menos duas semanas antes de usar permanentare depois pintar de cor de Longa Duração. Note que você pode fazer permanente do cabelo semi-permanente ou temporariamente, você pode usar uma tintadepois de ter sido pintadas com hena Long Lasting Plus tinta de cor. II.INSTRUCTIUNI uso permanente tintura Henna Plus Long Lasting Long Lasting na cor da pintura ColourFolositi nespalat.Purtati cabelos secos e luvas adequadas. É recomendável que você lave o cabelo se usado antes styling produtos (cera, etc.) 1.Precautii • Verifique se o nome da cor eNumata no tubo da caixa • Recomendamos que você faça um teste de sensibilidade antes do uso (ver III. Importante) • Não deixar chegar às seguintes copiilor2.PregatirePregatiti: • Uma toalha velha manto escuro / ou utilizados em salões de beleza para proteger as roupas durante nuantarii • Um dente pente asprii(Não metálicos) • Veja • Conteúdo da embalagem Um longo e durável manusile3.Amestecarea Cor permanente tintura Henna Plus Long Lasting Cor, Prenda seu roupão ou toalha ao redor de seus ombros e colocar as luvas no pacote .- Proteja-se do tubo (B) . Esvaziar todo o conteúdo do pedido de tubo de vidro (A) (Fig. 1) .- Fechar o frasco. Um shake energéticoGIC de mistura completa. (Fig. 2) .- Fall sticlutei ou desapertar a tampa e aplique o produto imediatamente (Fig. 3) .- Certifique-se da sala no momento você não materiais processo-produto Prevenir textile.4.Posibilitati pingos de aplicação de pintura permanente do cabelo Henna Plus Long Lasting pintura pantru ColourPachetul contém cabelo suficiente para issoungime médio (até os ombros). Cabelos longos e muitas vezes necessitam de duas ou mais tubos de tinta. Cozinhe em todos os tubos. Aplicando o primeiro pacote na coroa da cabeça e embaixo. Preparada imediatamente após o segundo pacote e coloridos nas laterais, ao longo da face e varfurile.A. Aplicando o cabelo aplicação garrafa nevopsitUtilizand (A), despeje o conteúdoobtido após o preparo com os cabelos secos, não lavados. Aplicar o conteúdo de um lugar para outro, de raiz às pontas. Espalhe uniformemente a tinta no cabelo com um pente, em seguida, esfregue um pouco. Não cubra os cabelos (Fig. 4). B. Aplicação do cabelo já vopsitDaca seu cabelo já é tingido (não pintado em uma tonalidade mais escura do que deve ser utilizado) e aumentaram nas raízes, em seguida,em primeiro lugar a pintura base. Use cerca de dois terços do montante preparados para tingir as raízes do cabelo em seco, sujo, massageando facilmente (não feche a garrafa). Depois de 20 minutos (30-40 minutos para pintar 10.00 e 10.01) contém o resto espalhado ao longo do comprimento do cabelo para as extremidades. Massagem, novamente, em seguida, espalhar a tinta com um pente, depois à esquerda para envolver mais 5 -10 ativador minute.Timpul interação depende do grau de coloração (fading). Uma vez que as raízes obter a mesma cor de cabelo com o resto do líquido restante pode ser aplicado sobre o comprimento do cabelo de tops. Não cubra seu cabelo. Deixe-o alguns minutos antes de clati.5. Período tintura permanente interação Henna Plus Long Lasting Cor-Deixar de agir30 min agir e 2,66-3,67 corantes têm 40-50 minutos para agir tintas .- 10,00 e 10,01 a da esquerda para agir 30 min. Este período pode ser alargado para 45-50 minutos, dependendo do tom que você quer depois de um obtineti.6.Clatirea e cuidados durante a interação nuantareDupa umedeça com água morna e massageie o cabelo com facilidade. Em seguida, lave com cuidado de cabeloutilizando a abundância de água até que a água resultante é limpa (Fig. 5). Use a configuração de cores de tecido (o pacote). Misture o conteúdo deste envelope com aprox. 200 ml de água morna. Aplique a mistura no cabelo e massagens. Esprema o excesso de água do cabelo. Não enxágüe. Prorroga coloração e oferecem proteção extra. Queremos aproveitar a cor obtida com Hennaplus Long Lasting Cores! sensibilitateVa III.IMPORTANTRecomandari recomendar a um teste de sensibilidade do teste 48 horas antes da aplicação, mesmo que você já usou este produto. Limpar uma peça perfeita de pele atrás da orelha. Usando um cotonete, aplique uma pequena quantidade de creme de B tubo para a área limpa. Não enxágüe. Se não aparecer a sensação de coceiravermelhidão u em 48 horas, o produto pode ser utilizado. Este teste não garante que você não terá nenhuma reação alérgica durante a cautela colorarii.Alte • Não utilizar para coloração das pestanas, as sobrancelhas e outras áreas do corpo • Não utilizar em caso de reação alérgica prévia a um produto coloração, uma hipersensibilidade do couro cabeludo, irritada lesõesEvitar o contacto com os olhos. Enxágüe bem em caso de contato acidental com os olhos • mistura corante contém hidroperohid, diaminotoluen, resorcinol e amônia • Aplique a mistura imediatamente selado produto ou loja. Garrafa pode explodir. • Lavar o frasco após o uso e descarte do tubo vazio. • Mantenha copiilorAcest pro acessívelO chumbo pode causar uma reação alérgica. Se depois de usar a reação da pele ocorre produsuluipe tais como vermelhidão, coceira ou ardência, lavar imediatamente e evitar a reutilização do produto. Para evitar o agravamento destes sintomas, seu cabelo colorido apenas após consultar um médico. Tintura permanente do cabelo cor de Longa Duração - 10h00 Alta Henna Loiro Light Color Plus pintura Sempre Holandaed Long Lasting Color - 5,4 Indian Summer - Henna tintura de cabelo Holanda Color Plus Long Lasting Cor 3,44 Brown Warm - Henna Hair Color Plus cor da pintura de Longa Duração Países Baixos - 8 Blonde Henna Light Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 6,67 Purple Dream - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4 Medium Brpróprio - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 5.5 Mahogany - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,38 canela Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 8.3 louro claro dourado - Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 3,37 Espresso - Henna Paint Co.Holanda mais suas permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 2,66 avermelhado Black-pintada holandês Henna Plus Cor Duradoura corante cor permanente do cabelo - Dark Brown 3-Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,56 Henna Auburn tinta Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - Chocolate Brown-Paint 5,35 Henna Color Plus vo HolandaPSEA permanente do cabelo cor de Longa Duração - 6,35 Avelã-Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7.3 louro médio dourado, Henna Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente -5 Longa Duração Cor-Light Brown Henna Paint Color Plus Holanda corante cor permanente do cabelo -10,01 Longa Duração High Light Blonde Henna Color Plus Silver Holanda tintura de cabelo permanenta Long Lasting Colour - 4,45 Brown Warm - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,54 Café Latte - Paint Color Plus Holanda Henna tintura de cabelo permanente 6,43 Long-Lasting Brilliant Bronze Colour - Color Plus Henna pintura pintura Holland duradoura permanente do cabelo Cor - Henna Red 5,64 - Paint Henna Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente Long durável Cor - Preto 1 - Paint Henna Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7,46 Copper Red - Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 7 Medium Blonde - Henna Paint Color Plus Holanda tintura de cabelo permanente Long-Lasting Colour Paint -8,4 Henna cobre Blonde Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração -3,67 Borgonha Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração - 4,67 Red-Brown Violet Henna Paint Color Plus Holanda permanentes para o cabelo cor de Longa Duração Henna pintura -4,03 Mocha Brown-Holland Color Plus Long Lasting corante cor permanente do cabelo -5,3 Light Golden Brown Henna Color Plus-Holland permanentes para o cabelo cor de cobre Duradoura Mahogany -6,45Holanda-Paint Henna Color Plus Long Lasting permanentes para o cabelo cor de tintas -6 Dark Blonde Henna Color Plus Holanda Este produto pode ser encontrado na Farmácia Verde ao preço mais baixo cosméticos naturais presentes mais pode ser encontrado aqui Este produto e brindes Supermercado
Intra in cont

Email:

Parola:

Cont nou
Promovare

Produse curatenie